عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2015, 09:43 PM
رشته انرژی نو در واقع ارائه نمیشه اما مییتونی برای رشته مهندسی انرژی و الکترونیک اقدام کنی. شانست با داشتن نمره زبان ایتالیایی خوب خواهد بود. البته با داشتن نمره زبان انگلیسی بالا 6.5 خوب تصور میشه. به نظرم تنها برای این دانشگاه اقدام نکن و دانشگاههای دیگر رو هم مد نظر قرار بده
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین عقیل
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-12-2015, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2015, 02:41 AM توسط عقیل.)
سلام shihan
ممنونم ازت دوست من بخاطر این پاسخ سریع و امیدوارکنندت
واقعا ممنونم
فکرکنم آیلس رو بتونم بالاتر از 6.5 بگیرم اگه تلاش خوب وتمرکزخوبی کنم رو آیلسم
چون دارم انگلیسی تدریسم میکنم و خداروشکر ازنظر لهجه و نوشتار و این چیزا مشکلی ندارم.
آقا یعنی عنوان رشته های دانشگاه هاشون :
Electronic and new energy
هست؟؟؟
خوب بازم خوبه خداروشکر که مثبته.
بعد به نظرت من چه قدر مدرک جور کنم ؟؟
بخدا کلی ناامید شده بودماا?
الان مدارکم از فنی حرفه ای هست خوبه یعنی؟؟؟
تازه من یه مدرک فنی حرفه ای هم از کامپیوتر و ویندوز گرفتمو هنوز دارمش با نمره ی بالا هم هست گفتم حتما بدردم نمیخوره دیگه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-12-2015, 11:02 AM
(16-12-2015, 01:06 AM)عقیل نوشته: سلام shihan
ممنونم ازت دوست من بخاطر این پاسخ سریع و امیدوارکنندت
واقعا ممنونم
فکرکنم آیلس رو بتونم بالاتر از 6.5 بگیرم اگه تلاش خوب وتمرکزخوبی کنم رو آیلسم
چون دارم انگلیسی تدریسم میکنم و خداروشکر ازنظر لهجه و نوشتار و این چیزا مشکلی ندارم.
آقا یعنی عنوان رشته های دانشگاه هاشون :
Electronic and new energy
هست؟؟؟
خوب بازم خوبه خداروشکر که مثبته.
بعد به نظرت من چه قدر مدرک جور کنم ؟؟
بخدا کلی ناامید شده بودماا?
الان مدارکم از فنی حرفه ای هست خوبه یعنی؟؟؟
تازه من یه مدرک فنی حرفه ای هم از کامپیوتر و ویندوز گرفتمو هنوز دارمش با نمره ی بالا هم هست گفتم حتما بدردم نمیخوره دیگه

بله رشته الکترونیک و انرژی به انگلیسی ارائه میشه (اینجا) از حدوداً چند هفته دیگه هم ثبت نام شروع میشه.
مدرکت فعلاً همون معدل (ریزنمرات) و نمره زبان مهمه. باقی اش مدارکی اشت که تو سایت دانشگاه ازت میخواد، مانند توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه و پاسپورت و عکس و ......
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین عقیل
**
نقل قول

16-12-2015, 03:03 PM
واقعا شرمندتم
ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی
دستت واقعا درد نکنه
بعد یه سوال؟!
میخوام بینم پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک تورین به نظرت کدوماش هم به دانشجو ازنظر مالی بهتر کمک میکنن و خوابگاه میدن.و آزمایشگاهو گروه تحقیقاتی قوی داره.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-12-2015, 02:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-12-2015, 02:33 PM توسط Shihan.)
(16-12-2015, 03:03 PM)عقیل نوشته: واقعا شرمندتم
ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی
دستت واقعا درد نکنه
بعد یه سوال؟!
میخوام بینم پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک تورین به نظرت کدوماش هم به دانشجو ازنظر مالی بهتر کمک میکنن و خوابگاه میدن.و آزمایشگاهو گروه تحقیقاتی قوی داره.

دانشگاهها خودشون هر سال تعدادی سقف مجاز دارن برای ارائه شانس بورس، پس نمیشه دقیق نظر داد کدومیک بهتر از دیگریه. شما رزومه ات خوب باشه از همون تورینو نامزد میشی.
در خصوص خوابگاه کلاً در ایتالیا بسیار رقابتی و مشکله. بیشتر بچه ها اگر بهشون برسه که در اتاقهای دو یا سه نفره و اگر هم تمایل نداشته باشی بیرون!!
در خصوص ازمایشگاه و امکانات اطلاعی ندارم.
نقل قول  

آفلاین WardeN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2016, 07:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2016, 07:51 PM توسط WardeN.)
سلام دوستان
ممنون میشم اگه جواب سوالات بنده رو بدین و تا جایی که میتونید راهنمایی کنید.

من دانشجوی سال آخر مهندسی مکانیک از دانشگاه دولتی هستم با معدل 12.5
میخواستم ببینم تا چه اندازه برای گرفتن پذیرش و بورسیه (از هر نوع) از دانشگاه های ایتالیا شانس دارم؟ من خودم دانشگاه های میلان و تورین رو در نظر دارم.
با چندتا مشاور صحبت کردم و همه گفتن تقریبا اوکیه و پذیرش رو میگیری، حالا از دانشگاه اول نشد دومی یا سومی قطعیه.

در ادامه میخواستم سوال کنم اگه موفق بشم بورسیه استانی رو بگیرم، با 20 ساعت کار در هفته میتونم از پس مخارج بر بیام؟ چون واقعا برام سخته از خانواده بخوام ماهی 700 یورو بفرستن. (با توجه به وضع بد اقتصادی و ارزش پایین ریال)

با تشکر از شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-01-2016, 11:00 AM
(03-01-2016, 07:44 PM)WardeN نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه جواب سوالات بنده رو بدین و تا جایی که میتونید راهنمایی کنید.

من دانشجوی سال آخر مهندسی مکانیک از دانشگاه دولتی هستم با معدل 12.5
میخواستم ببینم تا چه اندازه برای گرفتن پذیرش و بورسیه (از هر نوع) از دانشگاه های ایتالیا شانس دارم؟ من خودم دانشگاه های میلان و تورین رو در نظر دارم.
با چندتا مشاور صحبت کردم و همه گفتن تقریبا اوکیه و پذیرش رو میگیری، حالا از دانشگاه اول نشد دومی یا سومی قطعیه.

در ادامه میخواستم سوال کنم اگه موفق بشم بورسیه استانی رو بگیرم، با 20 ساعت کار در هفته میتونم از پس مخارج بر بیام؟ چون واقعا برام سخته از خانواده بخوام ماهی 700 یورو بفرستن. (با توجه به وضع بد اقتصادی و ارزش پایین ریال)

با تشکر از شما

دروود بر شما. اون مشاورین اطلاعات درستی به شما ندادن!!! شما با این معدل اصلاً برای میلان در نظر گرفته نمیشی!!
برای تورین هم خیلی نمیشه شانس داشت مگر اینکه متقاضی کم باشه!! و خیلی اگر شانس داشته باشید!

بورس استانی هم به رزومه شما ربطی نداره! بهتره مدارک رو بدقت براساس حداقل های موسسه مهاجرت جمع اوری کنید و با مدارک ایران که پیوست کردید به سازمان مربوطه  ارسال کنید. گرفتنش هم به صحت درستی مدارک و متقاضی کدام استان ، و شانس بستگی داره!!
نقل قول  

آفلاین محمد70
**
نقل قول

23-01-2016, 03:00 AM
با سلام.

من میخواستم با رزومه زیر واسه دانشگاه پلی تکنیک تورین در رشته مکاترونیک اقدام کنم. بنظرتون شانسم چقدره؟!!

دیپلم برق-الکترونیک هنرستان با معدل 17.45-کاردانی برق الکترونیک دانشکده فنی با معدل15.12-کارشناسی برق-الکترونیک غیر انتفاعی با معدل14.46 (میانگین معدل کاردانی و کارشناسی 14.76 هست!!) یک مقاله ISI ارسال کردم- چهارتا مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی تایید شده- یک مقاله علمی پژوهشی تایید شده و یک مقاله ISC تایید شده- چهارتا گواهی ثبت اختراع ملی- نفر اول جشنواره جوان خوارزمی در استان و پنجم کشوری- مخترع برتر کشور در سال 94 از دید وزارت علوم و دانشگاه فنی-مدرس دانشگاه فنی- مسلط به زبان های برنامه نویسی C و CPP و مسلط بر نرم افزارهای تخصصی رشته تحصیلی و طراح مدارات الکترونیکی هم هستم.
امتحان زبان ندادم ولی میتونم سه ماه نمره مطلوب را اخذ کنم.البته این دانشگاه تا جایی که بررسی کردم مدرک زبان نمیخواد!!!

پیشاپیش سپاسگزارم از لطفتون.

دوسسسسسسسسسسستان. معذرت میخوام فراموش کردم!!!
مدرک کارشناسی ارشد برق-کنترل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با معدل 15.88 دارم!!!!
خواهشمندم که این قلم رو هم در نظر بگیرید!!!
نقل قول  

آفلاین golnazo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2016, 01:41 AM
سلام
من در حال حاضر دانشجوی برق دانشگاه آزاد تهران مرکز در مقطع لیسانسم و قبلا رشته ی دیگری خوندم و تصمیم دارم برای رشته ی برق در مقطع کارشناسی در دانشگاه تورین اقدام کنم
الان 25 سال دارم ،آیا این برای اخذ ویزای تحصیلی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ برای اخذ پذیرش چطور؟
و اینکه این رشته در مقطع لیسانس به چه زبانی ارایه میشه ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2016, 05:22 PM
(28-05-2016, 01:41 AM)golnazo نوشته: سلام
من در حال حاضر دانشجوی برق دانشگاه آزاد تهران مرکز در مقطع لیسانسم و قبلا رشته ی دیگری خوندم و تصمیم دارم برای رشته ی برق در مقطع کارشناسی در دانشگاه تورین اقدام کنم
الان 25 سال دارم ،آیا این برای اخذ ویزای تحصیلی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ برای اخذ پذیرش چطور؟
و اینکه این رشته در مقطع لیسانس به چه زبانی ارایه میشه ؟

رشته های مهندسی کامپیوتر، خودرو، مکانیک و مخابرات و الکترونیک به زبان انگلیسی برای مقطع لیسانس وجود داره.
خیر مشکلی نداره. بعنوان مثال لینک رشته کامپیوتر در مقطع لیسانس رو قرار دادم.
(لینک) شما براحتی اطلاعات رو از سایت میتونی بگیرید ضمناً هر دپارتمان یه فردی بعنوان هماهنگ کننده داره میتونی بهشون ایمیل هم بزنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »