عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین ایتالیا مدارک لازم برای پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-01-2011, 09:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2011, 01:15 AM توسط spt.)
شرایط لازم برای اپلای در دانشگاه پلی تکنیک تورین:
http://international.polito.it/en/admiss...quirements

مدارک لازم برای اپلای در دانشگاه پلی تکنیک تورین:
http://international.polito.it/en/admiss...ing_abroad
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ali89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2013, 03:22 PM
سلام خسته نباشید
من حدود چند ماهه که فارغ التحصیل شدم و چون وضعیت سربازی بنده مشخص نیست دانشگاه مدرک لیسانس رو بهم نمیده (چه اصل و چه موقت) اما ریزنمرات مهر شده و یه نامه برای نظام وظیفه در مورد فارغ التحصیلی بنده بهم داده
الان میخواستم بدونم برای اپلای کردن میتونم همین دو برگه رو ترجمه رسمی کنم و بفرستم و وضعیت خودمو توضیح بدم یا حتما باید مدرک لیسانس باشه؟ 
آخه وقتی مدرک رو نمیدن باید چیکار کرد؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-12-2013, 05:12 PM
(13-12-2013, 03:22 PM)'ali89' نوشته: سلام خسته نباشید
من حدود چند ماهه که فارغ التحصیل شدم و چون وضعیت سربازی بنده مشخص نیست دانشگاه مدرک لیسانس رو بهم نمیده (چه اصل و چه موقت) اما ریزنمرات مهر شده و یه نامه برای نظام وظیفه در مورد فارغ التحصیلی بنده بهم داده
الان میخواستم بدونم برای اپلای کردن میتونم همین دو برگه رو ترجمه رسمی کنم و بفرستم و وضعیت خودمو توضیح بدم یا حتما باید مدرک لیسانس باشه؟ 
آخه وقتی مدرک رو نمیدن باید چیکار کرد؟

شما بايد از مدير گروه رشته ي خودتون رد سربرگ دانشگاه و با مهر دانشكاه ترجيحا انگليسي نامه اي بگيري كه قيد بشه شما در فلان تاريخ فارغ التحصيلي شدي و به فلان دليل مدرك ليسانس شما فعلا در دسترس نيست
نقل قول  

آفلاین ali89
**
نقل قول

14-12-2013, 02:48 PM
ممنون از جوابتون اما همین نامه ای که دانشگاه به نظام وظیفه داده مبنی بر اینکه من در این تاریخ فارغ التحصیل شدم رو اگر ترجمه رسمی کنم، همین برگه همین کاری که شما گفتید رو انجام نمیده؟ یعنی باید جدا از این یه برگه دیگه بگیرم؟

نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-12-2013, 03:46 PM
(14-12-2013, 02:48 PM)'ali89' نوشته: ممنون از جوابتون اما همین نامه ای که دانشگاه به نظام وظیفه داده مبنی بر اینکه من در این تاریخ فارغ التحصیل شدم رو اگر ترجمه رسمی کنم، همین برگه همین کاری که شما گفتید رو انجام نمیده؟ یعنی باید جدا از این یه برگه دیگه بگیرم؟

فكر ميكنم اين نامه قابل ترجمه نباشه.يعني ترجمه ي رسمي.اگر بشه ترجمه اش كار شايد بشه از اين استفاده كرد
نقل قول  

آفلاین ali89
**
نقل قول

15-12-2013, 02:17 AM
ترجمه رسمی شدند هم ریزنمرات و هم این نامه ، حالا که ترجمه رسمی شده همین دوتارو بفرستم یا نامه ی دیگه ای بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
12-01-2014, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2014, 01:43 PM توسط pama.)
سلام دوستان.
دوستان بزرگوار برای اطلاع از مدارک و ددلاین دانشگاه میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید:
http://apply.polito.it/scadenze_LM_en.html
http://apply.polito.it/apply_information...ns_en.html
 نتایج پذیرش تا 20 می رو سایت دانشگاه قرار میگیره و واسه سفارت هم از 21 می تا 5 جولای فرصت دارید.
به امید موفقیت همه[img]images/smilies/smile.gif[/img]

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

06-09-2015, 10:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2015, 10:58 AM توسط Iman.S.)
ببخشید دوستان، 
من متوجه نمیشم، دوستان ایتالیایی زبان کمک کنند، این داره میگه که GRE و SAT لازم هست برای کارشناسی مهندسی و غیره، یا فقط میگه قابل دسترسی هست یعنی دانشگاه میتونه به نمره دسترسی داشته باشه؟ کلیک کنید تا pdf کامل بازبشه:

Certificazioni internazionali ammessi per accedere ai corsi di laurea di Ingegneria, Pianificazione e Design anno accademico 2015/16

حدس من اینه که لازم هست، اما فقط برای رشته هایی که به زبان ایتالیایی ارایه میشن دیگه؟درسته؟
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-09-2015, 02:09 PM
(06-09-2015, 10:54 AM)Iman.S نوشته: ببخشید دوستان، 
من متوجه نمیشم، دوستان ایتالیایی زبان کمک کنند، این داره میگه که GRE و SAT لازم هست برای کارشناسی مهندسی و غیره، یا فقط میگه قابل دسترسی هست یعنی دانشگاه میتونه به نمره دسترسی داشته باشه؟ کلیک کنید تا pdf کامل بازبشه:

Certificazioni internazionali ammessi per accedere ai corsi di laurea di Ingegneria, Pianificazione e Design anno accademico 2015/16

حدس من اینه که لازم هست، اما فقط برای رشته هایی که به زبان ایتالیایی ارایه میشن دیگه؟درسته؟

دوست عزیز
این داره نشون میده برای دپارتمان مورد نظر این موارد رو خواسته شده اما به اینالیایی و انگلیسی اشاره نکرده. ضمناً چرا باید یه فردی که به ایتالیایی تحصیل میکنه مدرک GRE نیاز داشته باشه یا ازمون SAT. به نظرم از ایمیلی که در پایین بخش فایل هست درخواست اطلاعات بیشتر کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2015, 02:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2015, 02:44 PM توسط Iman.S.)
(06-09-2015, 02:09 PM)Shihan نوشته: دوست عزیز
این داره نشون میده برای دپارتمان مورد نظر این موارد رو خواسته شده اما به اینالیایی و انگلیسی اشاره نکرده. ضمناً چرا باید یه فردی که به ایتالیایی تحصیل میکنه مدرک GRE نیاز داشته باشه یا ازمون SAT. به نظرم از ایمیلی که در پایین بخش فایل هست درخواست اطلاعات بیشتر کنید.

بله حدس من هم رشته های انگلیسی بود که منظورم رو اشتباه بیان کردم،
فکر میکنم منظورش رو متوجه شدم،
در حالت عادی برای ورود به مقطع کارشناسی در پلی تکنیک تورین در سال تحصیلی 2015-2016 باید نمره 50% به بالا در آزمونی موسوم به TIL بیاورید تا مجاز به ثبتنام شوید.این آزمون چندبار در سال برگزار میشه و فکر میکنم چیزی شبیه به آزمون TOLC باشه که قبلا در اینجا توضیح دادم.
حالا در اینجا گفته شده که کسانی که این مدر ک ها را دارند،GRE و SAT، اگر حداقل نمره های ذکر شده را داشته باشند میتونن مستقیما وارد پروسه ی ثبتنام بشن و نیازی به پاس کردن آزمون TIL ندارند.

ویرایش جالب هست که دانشگاههای ایتالیا برای پذیرش ذر مقطع کارشناسی دارند به سمت مسیری حرکت میکنند که دانشگاههای آمریکایی در پیش گرفته اند، یعنی استفاده یک آزمون استاندارد و هماهنگ به جای آلفا تست، که این روش مزیت های بسیاری نسبت به آلفاتست داره از جمله برگزاری آزمون در چندین نوبت در طول سال و حوزه های امتحانی متنوع و یا حتی برگزاری آزمون به صورت آنلاین که خیلی هم کار دانشجو رو راحت میکنه و هم از هزینه های مالی و زمانی کم میکنه.
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »