عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون submit مقالات در ژورنال ها
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-07-2012, 01:29 AM
(23-07-2012, 11:00 PM)blur نوشته: سلام دوستان، من یه مقاله سابمیت کردم که استادم corresponding author هست...پروسه شون طولانی شده و استاد ما هم حوصله پیگیری
نداره و ضمنا فعلا ایران نیست. حالا من میخوام میل بزنم به ادیتور. به نظرتون باید بگم نویسنده مسئول تعطیلاته و بهمین خاطر من میل زدم یا کلا
لازم نیست توضیحی بدم و اشکالی نداره من میل بزنم؟

سلام
نه اشکالی نداره
من همچین تجربه ایی داشتم
بنظرم نمیخاد توضیحی بدهید اگه پرسید جواب بدهید

موفق باشی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-07-2012, 10:01 AM
سلا م

راستی در چند پست قبلی در ارتباط با مقالاتم توضیح دادم ولی جواب سوالمو نگرفتم

شما دوستان عزیز نظرتون می خواستم بدونم : که آیا در مجلات زیر نظر ASME چاپ کنم یا elsevier ؟
متسفانه من اصلا فرق این 2 تا رو نمی دونم ، ولی بیشتر مد نظرم مجلات آمریکایی هست . واقعیت این 2 تا چه فرقی دارن ؟ اعتبار کدوم بیشتره ؟
دوستان کدامشان واسه سابمیت رایگانه ؟

ارادت
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-07-2012, 10:31 AM
(25-07-2012, 10:01 AM)mehdi adeli نوشته: شما دوستان عزیز نظرتون می خواستم بدونم : که آیا در مجلات زیر نظر ASME چاپ کنم یا elsevier ؟
متسفانه من اصلا فرق این 2 تا رو نمی دونم ، ولی بیشتر مد نظرم مجلات آمریکایی هست . واقعیت این 2 تا چه فرقی دارن ؟ اعتبار کدوم بیشتره ؟
دوستان کدامشان واسه سابمیت رایگانه ؟
دوست من، به طور کلی هر ژورنالی که Submit مقالات رو رایگان انجام بده یا هزینه ای بابت Submit از شما دریافت کنه، به طور کامل در وب سایت همون ژورنال توضیح داده شده است (حتی مواردی رو دیدم که با افزایش تعداد صفحات مقاله، هزینه ای که از شما دریافت میکنند، کم/زیاد میشه)

در مورد اعتبار هر ژورنال هم میتونید به این تاپیک مراجعه کرده و سوالتون رو مطرح کنید. ولی به نظرم اعتبار یک ژورنال ربطی به چاپ شدن اون ژورنال در امریکا، اروپا یا حتی آسیا (مثلا ژاپن) نداره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

08-08-2012, 12:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2012, 12:36 PM توسط blur.)
سلام

نمی دونم جای درستی سوالمو مطرح میکنم یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم...سوالم اینه: من کار تزم یه کار فیزیولوژیکی گیاهی بوده که یه سری صفات رشدی، بیولوژیکی و بیوشیمیایی
رو اندازه گرفتم. حالا من تو دو تا مقاله متفاوت با کلی صفات مختلف می تونم یک صفت یکسان داشته باشم؟ یه جورایی پایه ای هست و حس میکنم نبودش میتونه به محتوا و بحث کارم لطمه بزنه...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-08-2012, 01:37 PM
(08-08-2012, 12:33 PM)blur نوشته: ...من کار تزم یه کار فیزیولوژیکی گیاهی بوده که یه سری صفات رشدی، بیولوژیکی و بیوشیمیایی رو اندازه گرفتم. حالا من تو دو تا مقاله متفاوت با کلی صفات مختلف می تونم یک صفت یکسان داشته باشم؟ یه جورایی پایه ای هست و حس میکنم نبودش میتونه به محتوا و بحث کارم لطمه بزنه...
دوست من، به نظر من و با توجه به ماهیت کارهای تحقیقاتی رشته تحصیلی شما، فکر میکنم ایرادی نداشته باشد. مثلا اگر شما ویژگی های الف، ب، ج، د و ه رو اندازه گیری کرده باشی، ایرادی نخواهد بود که در یک مقاله ویژگی های الف، ب، ج رو بررسی کنی و در مقاله دیگر، الف، د و ه رو...من حداقل در مورد رشته تحصیلی خودم و حتی در مقالات دوستانم در رشته های مشابه زیاد دیدم این موضوع رو Smile

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین alirezaz
**
نقل قول

24-06-2013, 07:23 PM
سلام دوستان من ٢ سوال دارم، ممنون مي شوم اگر جواب دهيد
اگر ٣-٤ مقاله را با كمي تغير ( مثلا كمي تغير عددي در كارهاي ازمايشگاهي و اكسپريمنتل) با هم ادغام بكنيم و در جورنالي به غير از جورنالهايي كه ان ٣-٤ مقاله بوده اند را سابميت كني ايا متوجه مي شوند كه اين كار دزدي ادبي صورت گرفته و كار تكراريه؟ اصلا انها از كجا متوجه مي شوند كه اين كار با كمي تغير در جورنالي ديگه چاپ شده؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-06-2013, 07:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 07:56 PM توسط Shahrouz.)
(24-06-2013, 07:23 PM)'alirezaz' نوشته: سلام دوستان من ٢ سوال دارم، ممنون مي شوم اگر جواب دهيد
اگر ٣-٤ مقاله را با كمي تغير ( مثلا كمي تغير عددي در كارهاي ازمايشگاهي و اكسپريمنتل) با هم ادغام بكنيم و در جورنالي به غير از جورنالهايي كه ان ٣-٤ مقاله بوده اند را سابميت كني ايا متوجه مي شوند كه اين كار دزدي ادبي صورت گرفته و كار تكراريه؟ اصلا انها از كجا متوجه مي شوند كه اين كار با كمي تغير در جورنالي ديگه چاپ شده؟

درود
دوست من ابزارهای بسیار ساده ای برای کسب اطلاع در این زمینه وجود داره که خود شما در منزلتون می تونید با پرداخت هزینه کمی به برخی از سایتها میزان تطابق متن مقالات رو بدست بیارید، ژورنالهای حرفه ای که جای خود دارند. این یک سایت نسبتا free در این مورده و این یک سایت  حرفه ای تر.

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Astro
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
Rainbow  24-06-2013, 08:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 09:10 PM توسط Astro.)
(24-06-2013, 07:23 PM)'alirezaz' نوشته: سلام دوستان من ٢ سوال دارم، ممنون مي شوم اگر جواب دهيد

(24-06-2013, 07:52 PM)'Shahrouz' نوشته:
درود
دوست من ابزارهای بسیار ساده ای برای کسب اطلاع در این زمینه وجود داره که خود شما در منزلتون می تونید با پرداخت هزینه کمی به برخی از سایتها میزان تطابق متن مقالات رو بدست بیارید، ژورنالهای حرفه ای که جای خود دارند. این یک سایت نسبتا free در این مورده و این یک سایت  حرفه ای تر.

البته دوستمون آقا شهروز پاسخ خوبی دادند ولی خواستم یک نکته را اضافه کنم. این کار شما مصداق Self Plagiarism است. سوای متن مقاله، در وهله اول بررسی میکنند که موضوع شما حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد و چنانچه از قبل مقاله ای مشابه کار شما موجود باشد به شما اطلاع می دهند که فرد یا افرادی قبل از شما این کار را انجام داده اند و امکان پذیرش این موضوع در آن ژورنال وجود ندارد (مگر اینکه شما یک Cover Letter مفصل برای آنها تنظیم کنید و با ادله های محکم متقاعدشان کنید که کار شما متفاوت از دیگران است). حال چنانچه خودتان جزو همان افرادی باشید که مدتی قبل دقیقا روی این چنین مسئله ای کار کردید، کلاهتان پس معرکه است و اگر خیلی تابلو عمل کرده باشید ممکن است خدای نکرده Black List شوید. البته هرچه ژورنال بهتر باشد این سخت گیری بیشتر میشود. با این حال بعضی ژورنال های بی کیفیت ممکن است حاضر شوند این گونه مقالات را (حتی آگاهانه) چاپ کنند.

من مقاله ای را در یک ژورنال بسیار شناخته شده سابمیت کرده بودم که با آنکه همان اول، نو بودن کار محرز شده بود، چند ماه قبل از چاپ هم یک Similarity Report بسیار دقیق از ادیتور دریافت کردم که در آن کل فضای اینترنت را با متن مقاله مقایسه کرده بودند (!) و بعضی جملاتم را خواستند که عوض کنم تا کار کاملا Originality خودش را حفظ کند.

بعضی مواقع هم هست که شما مثلا دو عامل را در دو مقاله مختلف بررسی کرده اید و حال می خواهید با نگاهی جامع تر - ضمن ارجاع به این دو مقاله - هر دوی این عوامل و اثرات متقابلشان را خلاقانه در یک مقاله جدید بررسی نموده و روی آن دقیق تر بحث کنید. در اینصورت قضیه چیز دیگری است و حتی ممکن است در بعضی رشته ها عرف هم باشد. 
نقل قول  

آفلاین eeghm
**
نقل قول

26-07-2013, 10:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2013, 10:29 PM توسط MaMi.)
سلام بچها
یه سوال
من یه ژورنال ۱۰۰ یا ۲۰۰ دلاری واسه پابلیشش می‌خوام که در مورد 
zoology, animal science یا veterinary journa
باشه که ایمپکت فاکتور داشته باشه

لطفا به صورت پیام خصوصی واسم ارسال کنید

مرسی‌ از لطفتون
​

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

02-09-2013, 07:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 07:08 PM توسط Torkan.)
با سلام
دوستان یه سوال؟
تو science direct یا همون elsevier اگه بخوایم فایلی رو که از excel گرفتیم سابمیت کنیم خود فایل رو مستقیما سابمیت کنین یا باید عکس بگیریم؟
هم چنین عکسی که شامل چهار قسمت یا step هستش به فرض هر کدوم باید جدا جدا سابمیت بشه؟
دقت کنین یه عکس ولی با چهار قسمت مثلا a و b و c و d
بعدش اسم فایل عکس رو علاوه بر خودش(یعنی اسم فایل) باید تو انتهای رفرنس هم بیاد دیگه؟
البته من کلیات رو میدونم ولی اینا رو یکم پیچونده تو سایت گفتم از باتجربه ها بپرسم
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »