عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین kiyanush20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,781
10-12-2015, 02:34 AM
سلام آقا سجاد و عقیل
منم از خیلی ها پرسیدم باید هرنی دیسکال ذکر بشه و پزشک معتمد که من تو بیمارستان رفتم نوشته هرنی دیسکال مشاهده شده است ولی الان کمسیون میگه نوع هرنی رو ننوشته و باید بهش اشاره بشه بخاطر همین میفرستیمت دوباره معاینه بشی ...
حالا سوال من اینه اگه دکتر معتمد دوم بازم بنویسه هرنی دیسکال معافم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین kiyanush20
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,782
10-12-2015, 02:38 AM
آقا عقیل من مطالعه کردم بین هرنی دیسکال پروتروژن و پروتزوژن خالی فرق هستش! تو همین کامتتها کسی لینک مقاله انگلسی شو گذاشته بود که فرق دارن.
در ضمن من فک کنم زیاد جواب ام آر آی اهمیت نداره اصل تشخیصیه که دکتر معتمد مینویسه.
نقل قول  

آفلاین kiyanush20
**
نقل قول

#1,783
10-12-2015, 03:00 AM
سلام...
برای معافیت اقدام کردم، منو فرستادن پیش دکتر معتمد نیروی انتظامی در بیمارستان دکتر اونجا منو معاینه کرد و برام نوشت که علائم هرنی دیسکال مشاهده شده. بعد اومد کمسیون شهرمون اینجا سه تا دکتر عمومی گفتن نه خیلی مبهم نوشته باید به نوع هرنی دیسکال اشاره بشه حالا منو فرستادن واسه معاینه تو یه شهر دیگه با یه دکتر دیگه ...میخواستم ببینم چقدر احتمال داره همین دکتر هم بنویسه هرنی دیسکال؟ و اگه بنویسه هرنی دیسکال معاف میدن؟ در ضمن مگه تو آیین نامه ذکر نشده انواع هرنی دیسکال یا اکستروژن کمر خوب هرنی دیسکال نوع اکستروژن نباشه چی میشه؟؟
نقل قول  

غایب The Destroyer
**
نقل قول

#1,784
10-12-2015, 10:43 AM
سلام دوستان بنده 17 سال سن دارم و در حادثه تصادف دچار پارگی کبد و روده و خون ریزی این دو عضو شده ام که هر دو عمل شده است به نظرتون معاف میشم یا نه ؟؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین عقیل
**
نقل قول

#1,785
10-12-2015, 11:34 PM
دوستای عزیزم سلام
امیدوارم الان تصویر ام آر آی کمرم براتون بیاد بالا
که ببینید تورم دیسک کمرم چقدر داره به ریشه های عصبیم فشار میاره
نظرتون رو بنویسید چون من رو معاف از رزم کردن. اگه فکرمیکنید میتونم اعتراض کنم بهم بگید چطوریه؟!
و کمکم کنید چون دوسال زندگیمه،کمر دردم هم هست اگه برم سربازی و میدونم اوت میکنه دردم همین الانم درد داره از کمر تا کف پام هر روز و هرشب.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین kiyanush20
**
نقل قول

#1,786
10-12-2015, 11:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2015, 11:58 PM توسط kiyanush20.)
(10-12-2015, 11:34 PM)عقیل نوشته: دوستای عزیزم سلام
امیدوارم الان تصویر ام آر آی کمرم براتون بیاد بالا
که ببینید تورم دیسک کمرم چقدر داره به ریشه های عصبیم فشار میاره
نظرتون رو بنویسید چون من رو معاف از رزم کردن. اگه فکرمیکنید میتونم اعتراض کنم بهم بگید چطوریه؟!
و کمکم کنید چون دوسال زندگیمه،کمر دردم هم هست اگه برم سربازی و میدونم اوت میکنه دردم همین الانم درد داره از کمر تا کف پام هر روز و هرشب.

پروتروژن هستش. اگه تو قسمت تصاویر گوگل پروتروژن و اکسترژن به انگلیسی بنویسی و جستجو کنی فرق شون رو خیلی آسون توضیح داده. و کاملا موافقم که پروتروژن هرنی حساب میشه ولی اونا دقیقا به دفترچه نگاه میکنن و کلمه هرنی و اکسترژن خیلی مهمه. باید تو معاینات ذکر میشد.
نقل قول  

آفلاین عقیل
**
نقل قول

#1,787
11-12-2015, 12:28 AM
کیانوش جان آقا مشکل من اینه که دوتا پروتروژن هست در l3 l4 و l4 l5
و تحریک در ریشه ی عصبم هم که وجود داره.
من مطالب رو خوندم پزشکای نظام راحت میتونن آئین نامه رو جور دیگه اجرا کنن.اون کلمه ی یا بین انواع هرنی دیسک و اکستروژن باور کنید دستشون رو باز گذاشته تا هرکس رو خواستن معاف و هرکس رو خواستن سرباز کنن.
منم پروتروژن دارم ونوع اون هم هرنی هست هم به انگلیسی مطالعه کردم هم به فارسی من پدرم هم دیسک داشتن قبلا عمل کردن
هرنی:به معنی فتق هست
هرنی دیسک فتق دیسک هست
من داخل نامه ی ام آر آیم و حتی نامه ی تست عصب وعضله که دادم نوشته شده بود تکال سک یا کیسه ی تکالم تحت تاثیر و فشار جدی هست و قسمتی از این کیسه خراب شده
ولی از اونجایی که متاسفانه دکترای ما همه زبانشون فارسی هست و یا بلد نیستن یا خودشونو درگیر نمیکنن
فقط دنبال عنوان اکستروژن میگردن که معاف کنن و این بازی رو سر من در آوردن.
نقل قول  

آفلاین kiyanush20
**
نقل قول

#1,788
11-12-2015, 12:51 AM
مسئولین اونجا نه سواد دارن نه دلسوزن و میخان براشون دردسر نشه... مثلا اگه برات مینوشت هرنی دیسکال پرتروژن خیلی تو رو جلو مینداخت اونجا نظر دکتر متخصص رو جلوشون میزاران و با آیین نامه چک میکنن جمله و کلمه مشابه بود معافی وگرنه به فنا میری
نقل قول  

آفلاین عقیل
**
نقل قول

#1,789
11-12-2015, 02:49 PM
دقیقا کیانوش جان
رفتم پیش یکیشون که برام نوشت معاف از رزم ،گفتم میشه لطفا بگی به خاطر چی منو معاف از رزم کردید؟؟؟
گفت آقا شما تو نامتون کلمه ای که هست عین کلمه داخل آیین نام
گفتم آقای عزیز اگه تو این خط نوشته من پروتروژن دارم و دوخت بعد نوشته باشه من فردا میمیرم شما فقط از رو خط اول باید تصمیم بگیری که من فقط پروتروژن دارم و خط بعدشم مهم نیست دیگه؟؟؟
گفتم آخه چرا انگلیسی بلد نیست اون دکتر یا اون نفر که نشسته داره بچه ها مردم رو با زندگیشون بازی میکنه؟؟؟؟
به من گفت شما خودت مگه بلدی چیزی که نظر میدی؟؟؟بهش گفتم برادر
من امیرکبیرتهران فوق لیسانس الکترونیک میخوندم انگلیسیم به حدی هست که بتونم درس بدمو این متن مزخرفو ترجمه کنم پس میدونم تو مابقی خط چی نوشتن درباره کمرم.
یارو فقط زبونش بند اومده به من میگه آقا میگی چیکار کنم خوب ؟؟؟!خودشون میدونن ولی بنده خدا ها روشون نمیشه بگن?
بهش گفتم مرد مومن من بی سواد نیستم که بخوای حق منو ندی و از اینجا ردم کنی برم مثل 4 تا آدم که سرو ساده هستن
آخرم،کاره خودشونو میکنن به قول شما
نقل قول  

آفلاین kiyanush20
**
نقل قول

#1,790
11-12-2015, 05:49 PM
(11-12-2015, 12:28 AM)عقیل نوشته: کیانوش جان آقا مشکل من اینه که دوتا پروتروژن هست در l3 l4 و l4 l5
و تحریک در ریشه ی عصبم هم که وجود داره.
من مطالب رو خوندم پزشکای نظام راحت میتونن آئین نامه رو جور دیگه اجرا کنن.اون کلمه ی یا بین انواع هرنی دیسک و اکستروژن باور کنید دستشون رو باز گذاشته تا هرکس رو خواستن معاف و هرکس رو خواستن سرباز کنن.
منم پروتروژن دارم ونوع اون هم هرنی هست هم به انگلیسی مطالعه کردم هم به فارسی من پدرم هم دیسک داشتن قبلا عمل کردن
هرنی:به معنی فتق هست
هرنی دیسک فتق دیسک هست
من داخل نامه ی ام آر آیم و حتی نامه ی تست عصب وعضله که دادم نوشته شده بود تکال سک یا کیسه ی تکالم تحت تاثیر و فشار جدی هست و قسمتی از این کیسه خراب شده
ولی از اونجایی که متاسفانه دکترای ما همه زبانشون فارسی هست و یا بلد نیستن یا خودشونو درگیر نمیکنن
فقط دنبال عنوان اکستروژن میگردن که معاف کنن و این بازی رو سر من در آوردن.

(11-12-2015, 02:49 PM)عقیل نوشته: دقیقا کیانوش جان
رفتم پیش یکیشون که برام نوشت معاف از رزم ،گفتم میشه لطفا بگی به خاطر چی منو معاف از رزم کردید؟؟؟
گفت آقا شما تو نامتون کلمه ای که هست عین کلمه داخل آیین نام
گفتم آقای عزیز اگه تو این خط نوشته من پروتروژن دارم و دوخت بعد نوشته باشه من فردا میمیرم شما فقط از رو خط اول باید تصمیم بگیری که من فقط پروتروژن دارم و خط بعدشم مهم نیست دیگه؟؟؟
گفتم آخه چرا انگلیسی بلد نیست اون دکتر یا اون نفر که نشسته داره بچه ها مردم رو با زندگیشون بازی میکنه؟؟؟؟
به من گفت شما خودت مگه بلدی چیزی که نظر میدی؟؟؟بهش گفتم برادر
من امیرکبیرتهران فوق لیسانس الکترونیک میخوندم انگلیسیم به حدی هست که بتونم درس بدمو این متن مزخرفو ترجمه کنم پس میدونم تو مابقی خط چی نوشتن درباره کمرم.
یارو فقط زبونش بند اومده به من میگه آقا میگی چیکار کنم خوب ؟؟؟!خودشون میدونن ولی بنده خدا ها روشون نمیشه بگن?
بهش گفتم مرد مومن من بی سواد نیستم که بخوای حق منو ندی و از اینجا ردم کنی برم مثل 4 تا آدم که سرو ساده هستن
آخرم،کاره خودشونو میکنن به قول شما

حالا مهندس به نظرت واسه من فقط هرنی دیسکال اشاره شده میشه معافیت گرفت؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 366 بعدی »