عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 359 360 361 362 363 364 365 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,631
14-11-2019, 12:33 PM
باعرض سلام من در ماهه ۹۸/۸/۱۳ رفتم نظام وضیفه تا دکتر ها تشخیص دهند که من معافم یانه من تو دست هام اگزمایه شدید دارم دکتر ها گفتند معاف دائم هستم و به من ۳ تا شماره کارت دادن گفتن برو اینارو واریز کن بیا و رفتم واریز کردم امد رسید هارو دادم گفتن برو خونه منتظر کارت پایان خدمت باش امروز رفتم پلیس +۱۰ اونا گفتن نظام وضیفه برات نامه گذاشته .نوشته منتظر رویت مشمول هستیم ........یعنی چه این نامه

لطفا زود جواب بدین ؟؟؟؟خواهشن
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,632
07-12-2019, 07:53 PM
سلام من هرنی دیسکال نرمال دارم با تنگی شدید کانال نخاعی رفتم درمانگاه امام حسن فرستادنم پیش دکتر مرادیان لطفی دکترم بعد معاینه نامم رو پلمپ شده داد بردم درمانگاه درمانگاه هم گفت تو دیگه کارت تموم شده بعد دو هفته بهت زنگ میزنن یا میگن معاف شدی یا پاشو بیا اینجا
خواستم بدونم با این اوصاف من معاف شدم یا خیر چون به من اصلا اسم کمیسیون چیزو نیاوردن و گفتن کارت تموم شده
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#3,633
10-12-2019, 11:29 PM
(07-12-2019, 07:53 PM) نوشته: سلام من هرنی دیسکال نرمال دارم با تنگی شدید کانال نخاعی رفتم درمانگاه امام حسن فرستادنم پیش دکتر مرادیان لطفی دکترم بعد معاینه نامم رو پلمپ شده داد بردم درمانگاه درمانگاه هم گفت تو دیگه کارت تموم شده بعد دو هفته بهت زنگ میزنن یا میگن معاف شدی یا پاشو بیا اینجا
خواستم بدونم با این اوصاف من معاف شدم یا خیر چون به من اصلا اسم کمیسیون چیزو نیاوردن و گفتن کارت تموم شده
با سلام

شما باید یه کمسیون بری که اون نامه رو بخونن و با بندهای دفترچه مطابقت بدن و در نهایت طبق نظر اون پزشک درمانگاه رای رو صادر کنن
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,634
22-12-2019, 02:12 PM
سلام وقت بخیرمن دارای مدرک کارشناسی ودارای مشکل میوپی چشم هستم که چشم چپ وراستم به ترتیب بادرجه7واستیگمات 2و7.5بااستیگمات 3.5ایاامکان معافیت دائم رادارم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,635
22-12-2019, 02:14 PM
عذرمیخوام کارشناس ارشد هستم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,636
26-12-2019, 03:06 PM
سلام من واسه دیسک کمر سال ۷۹ معافیت پزشکی گرفتم الآن بعد ۱۸سال فهمیدم که ماده ۳۳بند ۲ اعصاب و روان سه دکتر در تهران معاینه کردنعکس امارای گرفتن پایه یک نمیدن میخوان پایه دو را هم لغو کنند خواهشمندم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,637
07-01-2020, 10:36 PM
(26-12-2019, 03:06 PM) نوشته: سلام من واسه دیسک کمر سال ۷۹ معافیت پزشکی گرفتم الآن بعد ۱۸سال فهمیدم که ماده  ۳۳بند ۲ اعصاب و روان سه دکتر در تهران معاینه کردنعکس امارای گرفتن پایه یک نمیدن میخوان پایه دو را هم لغو کنند خواهشمندم راهنمایی کنید
متوجه نشدم
یعنی شما معافیت دیسک درخواست کردید بعد پروندتون خورده اعصاب روان و کارت معافیت شما بر اون اساسه؟
اگه اینجوری که باید پیگیری کنید از مجاری مربوطه
اما اگر کلا معافیت اعصاب و روان دارید بله توی دادن پایه یک حسیاسیت زیادی وجود داره و تقریبا منتفیه
فقط پایه 3 اونم با معاینات مربوطه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,638
15-01-2020, 08:59 PM
سلام من میزان زیادی پلاتین توی فک و صورتم دارم.هفته پیش معاینه شدم ولی بعد از اون پیام و نامه ای برای من نیومده.الان باید چکار کنم؟ چقدر امکان داره معاف بشم؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

#3,639
17-01-2020, 11:32 AM
(15-01-2020, 08:59 PM) نوشته: سلام من میزان زیادی پلاتین توی فک و صورتم دارم.هفته پیش معاینه شدم ولی بعد از اون پیام و نامه ای برای من نیومده.الان باید چکار کنم؟ چقدر امکان داره معاف بشم؟
سلام
باید منتظر بمونید تا نامه شما ارسال  بشه کمسیون پزشکی محل زندگی و با شما تماس خواهند گرفت اما  بهتر خودت چند بار مراجعه کنی و یا تماس بگیری
احتمال معافی صرفا بستگی به بند معافیت دفترچه و معاینه و تشخیص پزش و تطبیق اون بند با شرایط شماست

نقل قول  

آفلاین Ali mohammadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#3,640
19-01-2020, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2020, 10:10 PM توسط Ali mohammadi.)
سلام و خسته نباشید
خواهش میکنم جوابمو زود بدین خیلی ضروریه
بنده رفتم واسه معافیت اقدام کردم معافیت جراحی مغز و جمجمه بنده در سال 77 یعنی 3 سال داشتم جراحی کرانیوتومی(جراحی جمجمه) کردم حالا که میخواستم برم خدمت گفتم واسه معافیت اقدام کنم ببینم چی میشه بعد که اقدام کردم گفتن شاید معافت نکنند و عقب بیفتی منم پشیمون شدم رفتم پلس به علاوه 10 انصراف زدم که پلیس به علاوه 10 قبول کرد ولی پزشکی که منو معاینه کرده بود قبول نکرد گفت نمیتونم انصرافی بزنم برات حالا ک اومدی گفتی باید بری کمیسیون پزشکی تا اونا نظر بدن حالا من میخاسم ببینم همینجوره ایا نمیشه انصراف داد از معافیت در مراحل اولیه؟بعد اگر بخوام برم دنبال معافیت ایا کرانیوتومی معافیت دائم داره؟با این که عوارض ندارم و در 3 سالگی بوده و بخوام الکی بگم عوارض دارم .واسه جراحی هم فقط مدارک جراحی سال 77 رو از بیمارستان دارم.فقط خواهش میکنم خودتون جواب بدین ایین نامه را مطالعه کردم چیزی دستگیرم نشد
این باید بگم که مدرکم دکتری دامپزشکیه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 359 360 361 362 363 364 365 366 بعدی »