عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 353 354 355 356 357 358 359 360 361 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,561
12-02-2019, 03:57 PM
(12-02-2019, 12:18 PM) نوشته: با عرض سلام من برای دیسک کمر اقدام کردم پزشک معتمد استان منو دید بعد گفته برای کمسیون به شهرستان محل زندگی اونجا تشکیل میشه میخواستم بدونم نظر کمسیون شهرستان قطعیه یعنی اگه شورای شهرستان معاف کنن معافی!

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم، بله، اگر شما را معاف اعلام کنند، قطعی خواهد بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,562
12-02-2019, 07:50 PM
باسلام . میخواستم بدونم اگه وسواس عملی شدید داشته باشی میشی معاف دائم . خب هر نوعش یا نوع خاصیش منظورم اینه که وسواس عملی چند مورد هستش هر نوع که باشه معاف هستی ؟ بعدش اینکه من یک نوع از وسواس عملی رو از بچگی داشتم و الان خبردار شدم و الان چند نوع دیگه از وسواس هم پیدا کردم . میخواستم یکم وسواسم که از خیلی وقت پیش بوده شدید محسوب میشه ؟ ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,563
12-02-2019, 11:03 PM
(12-02-2019, 07:50 PM) نوشته: باسلام . میخواستم بدونم اگه وسواس عملی شدید داشته باشی میشی معاف دائم . خب هر نوعش یا نوع خاصیش منظورم اینه که وسواس عملی چند مورد هستش هر نوع که باشه معاف هستی ؟ بعدش اینکه من یک نوع از وسواس عملی رو از بچگی داشتم و الان خبردار شدم و الان چند نوع دیگه از وسواس هم پیدا کردم . میخواستم یکم وسواسم که از خیلی وقت پیش بوده شدید محسوب میشه ؟ ممنون میشم جواب بدین

بند 4:
اختلال وسواس (OCD) ، اختلال پانيك ، اختلال اضطراب ، فوبيا يا PTSD يا سايراختلالات اضطرابي :
الف) نوع شديد مقاوم به درمان : معاف دائم
ب) نوع خفيف : معاف از خدمات رزمي

سلام
وسواس به شرطی که به درمان مقاوم باشد مهافیت دائم دارد و در غیر این صورت فقط معاف از رزم است.
شدت بیماری با دوره ی ابتلا به بیماری تفاوت دارد، صرفا اگر یک نفر 20 سال مثلا وسواس داشته باشد اما شدت وسواس به حد نصاب مورد نظر آنها نرسد، معاف نخواهید شد.
اما از این موضوع که معیار آنها از مقاوم به درمان بودن چیست، بی اطلاع هستم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,564
13-02-2019, 11:03 PM
سلام من امسال دی ماه عمل دیسک باز انجام دادم.تو ام ار ای قبل عملم دیسکم هرنی یا اکستروژن نبود البته پزشکم گفت این ریپورت اشتباهه و این دیسک فقط باید عمل بشه.من عمل همی لامینکتومی دیسکتومی انجام دادم که تو خلاصه پرونده پزشکیم هم اومده.میخواستم بدونم با این شرایط منو معاف میکنن یا نه؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,565
14-02-2019, 02:42 AM
سلام .میخواستم بدون اگر چندتا بیماری داشته باشی و معاف از رزم بشی ممکنه که معاف دائم بهت بدن؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,566
14-02-2019, 01:53 PM
(14-02-2019, 02:42 AM) نوشته: سلام .میخواستم بدون اگر چندتا بیماری داشته باشی و معاف از رزم بشی ممکنه که معاف دائم بهت بدن؟

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم، خیر.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,567
14-02-2019, 07:10 PM
سلام . ببخشید بیماری دیابت (قندخون) هم معافیت داره ؟ بعدش آگه داره شرایط معافیتش چطوریه؟ ممنون میشم بگید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,568
15-02-2019, 03:16 PM
سلام من امسال دی ماه عمل دیسک باز انجام دادم.تو ام ار ای قبل عملم دیسکم هرنی یا اکستروژن نبود البته پزشکم گفت این ریپورت اشتباهه و این دیسک فقط باید عمل بشه.من عمل همی لامینکتومی دیسکتومی انجام دادم که تو خلاصه پرونده پزشکیم هم اومده.میخواستم بدونم با این شرایط منو معاف میکنن یا نه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,569
15-02-2019, 04:47 PM
(14-02-2019, 07:10 PM) نوشته: سلام . ببخشید بیماری دیابت (قندخون) هم معافیت داره ؟ بعدش آگه داره شرایط معافیتش چطوریه؟ ممنون میشم بگید.

سلام
بند 1:
بيماريهاي غدد هيپوفيز شامل:آكرو مگالي ، ژيگانتيسم ، سندروم كوشينگ، ديابت بي مزه ، آدنوم هيپوفيز، هيپوفونكسيون كلّي هيپوفيز : معاف دائم

بند 8:
بيماريهاي تغذيه و متابوليك :
الف) ديابت قندي تيپI: معاف دائم
ب) ديابت غير وابسته به انسولين (تيپ II) که با وجود درمان، هموگلوبين A1C بالاتر از 7 وقند ناشتاي بيش از 126 اثبات شده طي بستري در مراکز درماني نيروهاي مسلح ويا دانشگاهي داشته باشد : معاف دائم
ج) هيپرانسولينيسم همراه با هيپوگليسمي اثبات شده در مراکز درماني نيروهاي مسلح ويا دانشگاهي : معاف دائم

(15-02-2019, 03:16 PM) نوشته: سلام من امسال دی ماه عمل دیسک باز انجام دادم.تو ام ار ای قبل عملم دیسکم هرنی یا اکستروژن نبود البته پزشکم گفت این ریپورت اشتباهه و این دیسک فقط باید عمل بشه.من عمل همی لامینکتومی دیسکتومی انجام دادم که تو خلاصه پرونده پزشکیم هم اومده.میخواستم بدونم با این شرایط منو معاف میکنن یا نه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام
هموطن عزیز و گرامی، من بین دوستان فقط در جریان این موارد معافیت هستم و شما 3 بار این پرسش رو مطرح کردید و من هم گفتم که اطلاع دقیقی از شرایط شما ندارم، ببینید علت عمل چه بوده و آیا با علت عملی که انجام دادید میتوانید معافیت دریافت کنید یا خیر، برای نوع جراحی شما هم من اطلاع ندارم که چطوری هستش.
اصلا در قوانین این نوع از جراحی قید نشده، وقتی در قوانین نیست یعنی احتمال وجود داره که خود کمیسون نظر قطعی نداشته باشند و به شورای عالی پرونده رو منتقل کنند
هرچند قوانینی که دست خود اعضای کمیسون هستش بسیار گسترده تر از قوانین موجود در اینترنت و قوانین چاپ شده هستش.
برای پاسخ پرسش شما واقعا کاری از دست من برنمیاد. فقط لینک قوانین رو میذارم براتون، خودتون بخونید
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب

امیدوارم معافیت دریافت کنید.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,570
15-02-2019, 08:50 PM
سلام شکستگی مهره ستون فقرات معافیت داره آیا؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 353 354 355 356 357 358 359 360 361 ... 366 بعدی »