عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) سوالات مرتبط با شرایط و و یژگیهای اساتید معرف

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با شرایط و و یژگیهای اساتید معرف
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-10-2012, 09:41 AM
به نظر من گرفتن توصیه‌نامه از ایشون قطعا می‌تونه مفید باشه. ایشون استاد شما بوده و شما در محیط دانشگاهی با ایشون همکاری کردید و حرف ایشون در مورد توانایی‌های آکادمیک شما حتما با ارزش خواهد بود. در کنار توصیه‌نامه ایشون شما توصیه‌نامه‌های دیگری هم از استادهای مرتبط با رشته جدیدتون اگر بگیرید، بعیده که هیچ مشکلی در مورد توصیه‌نامه براتون پیش بیاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2012, 11:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2012, 11:23 AM توسط blur.)
سلام، من رشته م باغبانی-گیاهان داروییه. می تونم از یه استاد علوم دامی که یه بخش کارش گیاهان داروییه و بهش یه بار در زمینه اندازه گیری ها کمک کردم توصیه نامه بگیرم؟ استاد نمی تونم پیدا کنم!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2012, 11:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2012, 11:39 AM توسط MaMi.)
(06-11-2012, 11:21 AM)blur نوشته:
سلام، من رشته م باغبانی-گیاهان داروییه. می تونم از یه استاد علوم دامی که یه بخش کارش گیاهان داروییه و بهش یه بار در زمینه اندازه گیری ها کمک کردم توصیه نامه بگیرم؟ استاد نمی تونم پیدا کنم!
من خودم با استاد راهنما و یکی از مشاورهای پایان نامه ام در مورد توصیه نامه صحبت کردم و پذیرفتند، فکر کنم با توجه به اینکه شما مستقیما با اونها (راهنما و مشاور) در ارتباط تحقیقی بودید، مسلما به شما توصیه نامه خواهند داد. در مورد نفر سوم هم بنظرم میتونید استادی رو در گروه آموزشی مرتبط با رشته تون پیدا کنید که حداقل واحدی رو با اون گذرونده باشید در دوره کارشناسی ارشد/کارشناسی.
در مورد سوال اولتون هم، بنظرم چون در زمینه تحقیقی مشابهی کار کردید (صرفنظر از تخصص ایشون) مشکلی نخواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-11-2012, 11:29 AM
(06-11-2012, 11:21 AM)blur نوشته: سلام، من رشته م باغبانی-گیاهان داروییه. می تونم از یه استاد علوم دامی که یه بخش کارش گیاهان داروییه و بهش یه بار در زمینه اندازه گیری ها کمک کردم توصیه نامه بگیرم؟ استاد نمی تونم پیدا کنم!
سلام
بله بلور جان. می تونید.
اگر ایشون حاضر باشن در قبال اون همکاری که باهاشون داشتید، براتون متن خوبی بنویسند یا دست کم چیزی که خودتون آماده می کنید رو امضا کنند، مشکلی پیش نمیاد.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین ghasedak.1391
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-12-2012, 02:58 AM
سلام.
خوشبختانه من در گرفتن توصیه نامه مشکل خاصی ندارم. اساتید همکاری می کنن.
فقط یه سوال داشتم اونم اینکه، اعتبار و درجه استادی که توصیه نامه رو مینویسه چقدر تاثیر داره؟
یعنی اگه توصیه نامه از طرف یه استاد تمام معروف و شناخته شده باشه، تاثیر خیلی زیادی داره؟؟ برای دانشگاه مقصد مهمه؟
آخه تو دانشگاه ما یه دکتر هست، تو رشته ما شناخته شدست، پروفسوره. اما منو نمیشناسه. آیا می ارزه که برم و ازش خواهش کنم برام توصیه نامه بنویسه؟
و بعد اگه دانشگاه براش ایمیل زد، بنویسه که مثلا من فلان درسو باهاش گذروندم؟؟؟ می ارزه؟
دکتر الهی قمشه ای: "همانطور که خوردن شراب حرام است، خوردن غصه هم حرام است!
و خوردن هیچ چیز مثل خوردن غصه حرام نیست!!
اگر ما فهمیدیم که جهان دار عالم اوست، دیگر چه غصه ای باید بخوریم."

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

23-12-2012, 04:10 AM
درود
بله قطعا تاثیر داره.ولی مهمتر از اعتبار استاد، دو فاکتور شناخت استاد از شما و اهمیتی است که به توصیه نامه شما توسط ایشان داده می شود. به عبارت دیگر، بهتر است که یک توصیه نامه عالی از یک استاد معمولی بگیرید که با او کار کرده اید تا یک توصیه نامه معمولی یا نسبتا خوب از یک استاد شناخته شده. البته این استثنائاتی نیز دارد ولی خب معمولا به این شکل است.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

21-11-2013, 01:51 PM
سلام به همگی

توی توصیه نامه استاد راهنمای مقاله رو باید advisor professor بنویسیم؟
اونوقت استاد راهنمای رشته مون تو دپارتمان رو چی ترجمه کنیم؟

پیشاپیش از همراهی دوستان ممنونم[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
26-11-2013, 03:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-11-2013, 03:59 AM توسط Babak.)
(21-11-2013, 01:51 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همگی
توی توصیه نامه استاد راهنمای مقاله رو باید advisor professor بنویسیم؟
اونوقت استاد راهنمای رشته مون تو دپارتمان رو چی ترجمه کنیم؟
پیشاپیش از همراهی دوستان ممنونم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

استاد راهنمای مقاله رو معمولا در امریکا Principal Investigator یا PI می‌گن و اگر برای دانشگاه‌های امریکا نامه می‌فرستید می‌تونید از همین اصطلاح استفاده کنید.
استاد راهنمای رشته خودتون که باهاش پروژه اصلی‌تون رو انجام می‌دید Advisor هست، نه Advisor Professor.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین aryangolden
**
نقل قول

06-12-2013, 01:53 AM
سلام
به نظر شما توصبه نامه گرفتن از کسی که عضو هیئت علمی جاهایی که زیر مجموعه ارتش یا سپاه و امسالهم هستن حکمش چیه؟ ممکنه برام دردسر بشه؟
یکی از دوستان که مسئول آزمایشگاهمون بود که من 3 4 سال اونجا کار کردم به تازگی هیئت علمی شده، میخواستم ببینم به نظرتون تاثیر مثبت داره یا منفی؟ چون با هم دوست هستیم خیالم راحته از بابت نوشتن و فیدبک و غیره، اما خوب این قضیه یه مقدار نگرانم کرده!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-12-2013, 09:56 AM
(06-12-2013, 01:53 AM)'aryangolden' نوشته: سلام
به نظر شما توصبه نامه گرفتن از کسی که عضو هیئت علمی جاهایی که زیر مجموعه ارتش یا سپاه و امسالهم هستن حکمش چیه؟ ممکنه برام دردسر بشه؟
یکی از دوستان که مسئول آزمایشگاهمون بود که من 3 4 سال اونجا کار کردم به تازگی هیئت علمی شده، میخواستم ببینم به نظرتون تاثیر مثبت داره یا منفی؟ چون با هم دوست هستیم خیالم راحته از بابت نوشتن و فیدبک و غیره، اما خوب این قضیه یه مقدار نگرانم کرده!!

دوست عزیز مطمین باشید بله خطرساز خواهد بود حداقل واسه کشورهایی مثل امریکا و کانادا
لطفا با احتیاط حرکت کنید.
من تا همین حد میتونم نظرم رو بگم!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »