عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری)

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری)
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-06-2013, 08:18 AM
(04-06-2013, 09:43 PM)'Star7' نوشته:
اجازه بدین با شما موافقت نکنم....البته به فرد هم قطعا وابسته هست..اما به نظر من واسه نسل ما که بخش قابل توجهی از زمانمون رو با انواع کامپیوتر ها می گذرونیم، امتحان های کامپیوتری مناسب تر هستند...
منم پارسال حرف شما رو می گفتم اما با مقایسه عملکرد خودم در تافل و بقیه موارد و  البته جی آر ای با دوستان دیگه م و شرایطشون، معتقدم گرفتن نمره بالاتر در آزمون کامپیوتری سهل الوصول تره....

منم با شما موافقم که به فرد خیلی وابسته است. مثلا من توی تافل ریدینگ اول و دوم توی 32 دقیقه کامل جواب دادم ولی ریدینگ سوم بخاطر خستگی کار با کامپیوتر توی 28 دقیقه حداقل 7 8 غلط زدم. اگر من تافل کاغذی میدادم خیلی نمرم توی این اسکیل بیشتر میشد. بخاطر همین اگه کسی کار با کامپیوتر مشکل داره CBT اصلا مناسب نیست و حتی نمرش کمتر میشه. ولی CBT شرایط و روش امتحان استاندارد تر و نتایج هم خیلی سریع تر مییاد.    
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-06-2013, 09:05 AM
خب!!! من که هنوز دقیق قانع نشدم!!! ظاهراً تنها روی 1 نمره اونم در بخش نوشتاری متفاوته!!! اصولاً نباید تفاوتی باشه. اما خب حسن کامپیوتر بیس اینه که نمره رو زود اعلام می کنند!!! به نظر شما بنده که الان خارج از کشورم همین جا ازمون بدهم بهتره درسته؟؟؟
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2013, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2013, 03:12 PM توسط blur.)
کامپیوتری میتونه بهتر باشه...عیب امتحان کامپیوتری از نظر من اون بخش اضافه ای هست که اصلاح نمیشه....یه مقدار آدمو خسته میکنه احتمالا...و البته برا کسی که داخل کشوره هزینه اضافی که باید بده (که برا شخص من خیلیه!)...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Star7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-06-2013, 05:55 PM
(05-06-2013, 09:05 AM)'Mr-Voltage' نوشته: خب!!! من که هنوز دقیق قانع نشدم!!! ظاهراً تنها روی 1 نمره اونم در بخش نوشتاری متفاوته!!! اصولاً نباید تفاوتی باشه. اما خب حسن کامپیوتر بیس اینه که نمره رو زود اعلام می کنند!!! به نظر شما بنده که الان خارج از کشورم همین جا ازمون بدهم بهتره درسته؟؟؟

نه فقط این نیست. آدم هایی رو پیدا کنید که هر دو امتحان رو دادن و از اونا هم مشورت بخواید

من نظرمو گفتم: )

موفق باشید
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
نقل قول  

آفلاین Mohammad.m20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-11-2013, 02:21 AM
سلام دوستان
من میخوام اواخر اردیبهشت 93 آزمون GRE اینترنتی در ارمنستان شرکت کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که برای ثبت نام و انتخاب مرکز آزمون چه زمان باید اقدام کنم؟ و آیا همیشه آزمون GRE اینترنتی برگزار میشه یا محدود به زمانهای خاصی هستش؟
ممنون
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

06-11-2013, 02:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2013, 03:01 AM توسط eliroz.)
(06-11-2013, 02:21 AM)'Mohammad.m20' نوشته: سلام دوستان
من میخوام اواخر اردیبهشت 93 آزمون GRE اینترنتی در ارمنستان شرکت کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که برای ثبت نام و انتخاب مرکز آزمون چه زمان باید اقدام کنم؟ و آیا همیشه آزمون GRE اینترنتی برگزار میشه یا محدود به زمانهای خاصی هستش؟
ممنون

سلام دوست عزیز
کلا امتحان های GRE CBT هفته ای یکبار برگزار میشه. ارمنستان، ترکیه و دوبی جز کشورهای همسایه هستن که این نمونه امتحان برگزار میکنن. وقتی کشور رو انتخاب میکنی، تاریخ ها رو براتون میاره و میتونین طبق اون تصمیم بگیرین که کی ثبت نام کنین. البته به نظرم چون هر هفته برگزار میشه مشکلی برای ثبت نام به نسبت Paper ندارین.
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-11-2013, 02:52 AM
(06-11-2013, 02:21 AM)'Mohammad.m20' نوشته: سلام دوستان
ممنون

دوست عزیز محدود نمیشه به زمانهای خاص و خیلی برگزار میشه اینترنتی خارج از کشور
شما قطعا به سایت ets.org برید و اونجا میتونید به راحتی کشور مروبطه رو انتخاب کنید بعد ساختن user و pass و سپس میتونید زمانها رو ملاحظه بکنید
معلوم نمیشه کی باز میشه معمولا شما بهتره چک بکنید..
اردیبهشت؟!!
زود نیست هنوز تا ثبت نام؟!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-01-2014, 11:04 PM
تاریخ های جدید که باز کردن برای سنجش خیلی کم و برای هر ماه فقط یک روز باز هست و اولین امتحانم 8 فوریه هست. احتمالا بخاطر اینه که تعداد زیادی کاغذی ثبت نام کردند واین ها عمدا تاریخ بصورتی گذاشتن که نتونن افراد دو تا امتحان با هم بدهند.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-03-2014, 03:46 AM
سلام
ببخشید سوالم ابتدایی. آخه من کلی از دنیا جا موندم و بی خبرم چه خبره! الان تو ایران GRE کامپیوتری شده یا هنوز کاغذیه. اصلا جایی تو دنیا امتحان کاغذی می دن هنوز؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-03-2014, 08:44 AM
(05-03-2014, 03:46 AM)'nt_sunshine' نوشته: سلام
ببخشید سوالم ابتدایی. آخه من کلی از دنیا جا موندم و بی خبرم چه خبره! الان تو ایران GRE کامپیوتری شده یا هنوز کاغذیه. اصلا جایی تو دنیا امتحان کاغذی می دن هنوز؟

درود بر شما
کلا امتحان کاغذی سه بار در سال و در ماههای اکتبر و نوامبر و فوریه برگزار میشه. تو ایران هم تا سال پیش فقط امتحان کاغذی بود اونم فقط تو اصفهان و تهران. ولی از ابان ماه امسال بود که حالا به هر دلیلی ets راضی شد امتحان cbt هم برگزار بشه تو NOET (سازمان سنجش)...واقعا از این نظر خوشبحال دوستانی که بعد از این میخوان جی ار ای بدن...انصافا نونشون تو روغنهSmile
من فایل زیر رو قرار میدم براتون که تمام تاریخهای امتحان کاغذی GRE GENERAL , GRE SUBJECT توش هست که مشاهده میکنید در تمام کشورها همون 3 تاریخ واسه کاغذی هستش.
پ.ن:تمام اخبارهای جدید رو از سایت وزین ETS.ORG میتونید پی بگیرید.

بااحترام

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

.pdf   gre_pbt_center_lists.pdf (اندازه 436.1 KB / تعداد دانلود: 26)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »