عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد اقتصاد سوالات اقتصادسنجی

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات اقتصادسنجی
آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-07-2015, 11:37 AM
نکته :
دوستان گرامی لطفا به موارد زیر توجه فرمایید :
باید در مورد آن متغیری که دارید روی داده هایش کار میکنید ، اطلاعات کامل داشته باشید ... اقتصادسنجی بخشی از کار است و گذشته آن متغیر نیز بخش دیگری از کار است .... باید از شکست های ساختاری آن متغیر یا ارتباط آن با سایر متغیرها آگاه باشید...شاید در مواردی نیاز به استفاده از متغیرهای مجازی باشید...باید سیاست های به کار گرفته شده درباره آن متغیرها را در طی سالهای مورد بررسی بدانید .... مدل مناسب معمولا بر اساس تئوری و پیشینه تحقیق انتخاب میشوند.... به کشوری که در مورد آن بررسی میکنید توجه داشته باشید ... بعضی از مدل ها جواب های مناسبی برای بعضی از کشورها نمیدهند ... مدلی که انتخاب میشود باید با شرایط مختلف کشور مورد بررسی تطابق داشته باشد ... اگر به این موارد توجه نفرمایید نتایجی اشتباه به دست می آورید ...

نکته دیگر اینکه لطفا زمانی که سوالی را مطرح میفرمایید لطفا جزئیات بیشتری را ارائه نمایید تا سایر افراد بتوانند بهتر راهنمایی کنند .

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین نسرین مباشر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2015, 10:09 PM
سلام و خسته نباشید خدمت شما
از اینکه واسه حل مشکلات وقت میذارین تشکر میکنم.
پایان نامه من در مورد بررسی تاثبر نسبت خرید بر بازده صنایع در بورس هست. من تمام ازمون های پانل دیتا رو انجام دادم. و داده های پانل و مدلrandom effect تایید شد.منتها وقتی به شکل egls تخمین میزنم r  خیلی بالا میاد 99 در حالیکه احتمال برخی متغیرها صفر هست من این مشکل روچطورمیتونم حل کنم؟ دوماینکه با توجه به اینکه متغیر های من هم شامل وقفه های متغیر وابسته هست وهم وقفه های شش ماهه متغیرنسبت خرید روداره اصلا درسته که با روش egls تخمین زده بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین kiya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-09-2015, 01:48 PM
با سلام ووقت بخیر.

از چه روشی میتونیم برای پیش بینی دوره زمانی برای سن داشته باشیم؟  لطفا راهنمایی کنید که برای پیش بینی چه الاعاتی نیاز است که کامل شرح دهم.

با تشکر
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2015, 11:11 PM
(20-01-2015, 02:52 AM)zahra.a802 نوشته: سلام من داده هام پانل هست و تازه نرم افزارای استتا و ایویوز یاد گرفتم
بررسی ایستایی تک تک متغیرا ایستا در سطح نیستن و وقتی با هم میگیرمشون ایستا میشن 
مدلامو که تخمین میزنم دوربین واتسونم خیلی پایینه 
یه نفر بهم گفت در داده  های پانل نیازی به دوربین واتسون نداری
اما هر مطالعه ای رو میبینم دوربین واتسونش در حد استاندارد هست
نمیدونم ایراد کار من از کجاس؟ در ایستایی یا مشکل دیگه ای که من توجه نکردم 

سلام دوست عزیز

تا اونجا که میدونم در پانل پایین بودن دربین واتسون مهم نیست. 
شما میتونی از فرآیند خود بازگشت استفاده کنی و ببینی آماره دربین واتسون تغییر میکنه یا نه . 
یه کار دیگه میتونی مدلی پانل که تخمین زدی ، باقی مانده اش رو به بر باقی مانده با یک وقفه رگرس کنی و بینی ضریب معنی داره هست یا نه . 
اگه معنی دار نبود، یعنی داده ها مشکلی ندارن.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-09-2015, 11:19 PM
(07-09-2015, 01:48 PM)kiya2014 نوشته: با سلام ووقت بخیر.

از چه روشی میتونیم برای پیش بینی دوره زمانی برای سن داشته باشیم؟  لطفا راهنمایی کنید که برای پیش بینی چه الاعاتی نیاز است که کامل شرح دهم.

با تشکر
سلام دوست عزیز
روش هایی پیش بینی چون میانگین متحرک، نمودار هموار ساده و دوبل،.... میتونی استفاده کنی و در این ها هم کلی مطالب هست که چرا برای پیش بینی میشه ازشون استفاده کرد. 
اینکه دقیقا کدوم روش بهتره رو نمیدونم چون در این زمینه مطالعه نداشتم
نقل قول  

آفلاین مرجی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-10-2015, 08:07 PM
سلام و خسته نباشید
دوتا سوال داشتم :
1. چرا وقتی داده هایمان را از قسمت دیتا ادیتور نرم افزار استتا کپی کرده وارد ایویوز میکنیم با وقتی که داده هایمان را از فایل اکسل آن کپی کرده و در ایویوز پیست میکنیم نتایج تخمین متفاوت میشود؟ رابطی به این کد کردن داده ها در استتا دارد؟
2. چرا درجه های آزادی بدست آمده در نرم افزار ایویز و استتا با یکدیگر متفاوت اند؟
با تشکر از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین venus67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2015, 01:30 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز..اموزش کامل مدل vecm  رو میخواستم با تحلیل دقیق
نقل قول  

آفلاین ندانصیری نیکو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-10-2015, 01:27 PM
سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد از مناظق دور افتاده هستم..موضوع پایان نامم اثرات هدف گذاری بر روی شاخص اقتصاد کلان:تورم و رشد تولید...با توجه به اینکه بحث اقتصادسنجی در دانشگاه ما بدرستی آموزش داده نشد من در بخش مدل و درکل اقتصاد سنجی به مشکل برخورده ام و باتوجه به دریافت هزینه بالا برای کمک و راهنمایی این فصل توسط اساتید دانشگاه به شما پناه آوردم...من داده های مربوط به تورم در چندین کشور از زمان هدف گذاری تورم را درآوردم حالا میخوام ببینم آیا هدف گذاری تورم باعث کاهش تورم و ثبات آن شده است یا نه؟میخوام بدونم تو این مرحله چه کاری باید انجام بدم..اگه کمکم کنین واقعا گره بزرگی رو از زندگیم باز کردین. در ضمن مقاله ای که ازش کمک گرفتم رو براتون پیوست میکنم.خیلی ازتون ممنونم

فایل‌های پیوست
.pdf   20120427101159-8090-20.pdf (اندازه 1.18 MB / تعداد دانلود: 27)
نقل قول  

آفلاین sarvari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-10-2015, 11:25 AM
سلام ببخشید یه سوال داشتم نمدونستم کجا باید بپرسم
من پایان نامم پانل هست که باید روی دو کشور بررسیش کنم و نتایجو با هم مقایسه کنم.
مشکلم اینه که من یک گروه کشورام فقط 4 تاس و تعداد سال هام 18 تاس برای همون نمی تونم هر گروه کشور رو جدا تخمین بزنم تا بعدش بتونم نتایجشو با هم مقایسه کنم.من یه جا خونده بودم میشه همزمان تخمین زد بعد نتایجو مقایسه کرد ولی روشش رو بلد نیستم.میشه راهنماییم کنین چجوری تو ایویز8 اینکارو بکنم؟
خیلی احتیاج دارم، با تشکر.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-10-2015, 12:35 PM
(22-10-2015, 01:27 PM)ندانصیری نیکو نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد از مناظق دور افتاده هستم..موضوع پایان نامم اثرات هدف گذاری بر روی شاخص اقتصاد کلان:تورم و رشد تولید...با توجه به اینکه بحث اقتصادسنجی در دانشگاه ما بدرستی آموزش داده نشد من در بخش مدل و درکل اقتصاد سنجی به مشکل برخورده ام و باتوجه به دریافت هزینه بالا برای کمک و راهنمایی این فصل توسط اساتید دانشگاه به شما پناه آوردم...من داده های مربوط به تورم در چندین کشور از زمان هدف گذاری تورم را درآوردم حالا میخوام ببینم آیا هدف گذاری تورم باعث کاهش تورم و ثبات آن شده است یا نه؟میخوام بدونم تو این مرحله چه کاری باید انجام بدم..اگه کمکم کنین واقعا گره بزرگی رو از زندگیم باز کردین. در ضمن مقاله ای که ازش کمک گرفتم رو براتون پیوست میکنم.خیلی ازتون ممنونم

سلام ،
مقاله انتخابی شما را دیدم ، تخصص من در تحلیل پنل دیتا نیست اما چند راهنمایی دارم که مطمئنم به شما کمی کمک خواهند کرد،اما پیش از آن با متذکر شوم که اقتصادسنجی چیزی نیست که با 3 یا 6 واحد درسی بتوان آن را کامل یاد گرفت و معمولا در بهترین حالت تنها به بررسی تئوری های موجود به همراه یکی دو مدل معمول آن در این واحدها میپردازند . مگر اینکه گرایش شما برنامه ریزی و تحلیل سیستم باشد که 6 واحد بیشتر در سیستم های دینامیکی تازه اگر ارائه شوند ، مدلسازی بخوانید اما اکثر دانشجویان مقطع ارشد یا خودشان علاقه داشتند و کتاب مطالعه کردند و مقاله خواندند یا در پروسه انجام پایان نامه با اقتصادسنجی و مدلسازی کار کرده اند و یادگرفته اند...بنابراین شما اصلا نگران نباشید ... تازه اول راه هستید و باید مطالعه خود را بالاتر ببرید تا روی قسمت خاصی از آن مسلط شده و پایان نامه تان را با موفقیت انجام دهید .
حالا پیشنهادات من :
1- حتما کتاب کریس بروکس را مطالعه بفرمایید.
2- با توجه به کاری که میخواهید انجام دهید ، مقاله انگلیسی بخوانید . داشتن یک مقاله فارسی برای انتخاب موضوع پایان نامه اصلا کافی نبوده اما من مطمئنم در مورد موضوع شما مقالات زیادی وجود دارد .
3- میتوانید از مدلهای VAR یا BVAR کمک بگیرید درباره بررسی inflation و بررسی volatility آن ( در گوگل سرچ نمایید)
4- منابعی را که در پایین این مقاله منتخب شما است، پیدا کنید و بخوانید

متاسفانه بیشتر از این کمکی از دستم بر نمیاد ، اما اگر این کارهایی را که گفتم انجام دهید مطمئنا خیلی جلو خواهید افتاد.

نکته : تا زمانی که نتوانسته اید مدلی را کامل یاد بگیرید آن را برای پایان نامه خود معرفی نکنید تا به مشکل نخورید . پروسه یادگیری مدل ها و انجام آنها در نرم افزار معمولا 1 ماه تا 1 سال مطالعه مستمر بسته به نوع مدل و پشتکار شما ، زمان نیاز دارد .

موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »