عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
ساختار انواع مقالات

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ساختار انواع مقالات
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-07-2013, 01:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2013, 01:46 PM توسط Shahrouz.)
 Original Research Articles به مقالاتی اطلاق می شود که نتایج یک تحقیق اریجینال را با توجه به توسعه/ بهبود/ پیشرفتی که در یک زمینه مشخص از دانش ایجاد می نماید ارائه می کند و مورد داوری در ژورنالهایی قرار می گیرد که اصطلاحا Peer-reviewed  نامیده می شوند. به وضوح از آنجا که نگارش این مقاله مبتنی بر یافته های تحقیق است، مهمترین شاخصه ی ارزیابی آن نیز، "سطح ایده ای است که بر مبنای این یافته ها، اعتبار آن تائید می گردد." 

به صورت خلاصه، یک  Original Research Article از
عنوان= Title " که مهمترین رویکرد تحقیق / مقاله را با استفاده از عبارتهای رسا و کلیدی بیان می کند"
چکیده=Abstract "ای که اهمیت موضوع، ایده مطرح شده و مهمترین نتایج را در محدودیت 100 تا حداکثر 400 کلمه ارائه می کند" 
کلمات کلیدی= Keywords " عبارتها یا کلمات کلیدی که با نگاهی بر آنها، بتوان محور مقاله ارائه شده را تشخیص داد. "
مقدمه، شرح و معرفی= Introduction " که با نگاهی بر تاریخچه تحقیقات مرتبط، نخست اهمیت موضوع را بیان، نقایص، کمبودها و یا چالش(های )موجود در آن  زمینه را عنوان و در نهایت ایده مقاله را بر مبنای  رفع این چالش ارائه می کند."
روشها، مدلها و مواد یا مقتضیات= Methods, models and material " که روش انجام تحقیق، مواد یا مقتضیات انجام تحقیق و شیوه مدلسازی انجام شده ( در صورت وجود) ارائه می سازد. روشها بایستی به منظور اعتبارسنجی ایده طراحی شده باشند.  ابزارهای مرتبط با روش انجام تحقیق نیز در این مرحله معرفی می گردند"
نتایج ، یافته ها= Results " که نتایج حاصل از روشهای مورد استفاده را ارائه می کند. "
بررسی نتایج = Discussion " که به بحث در رابطه با نتایج بدست آمده می پردازد و یا تفسیر داده ها و نتایج حاصل از داده ها را بر عهده می گیرد. سنجش اعتبار ایده مطرح شده، که بر مبنای تفسیر نتایج، رویکرد به تئوری مرتبط با نتایج و یا یافته های محققین پیشین است در این مرحله صورت می گیرد.  "
جمع بندی، نتیحه گیری= Conclusion " که به صورت بسیار خلاصه موضوع مورد بررسی، مهمترین نتایج حاصل و امکان سنجی استفاده از این نتایج در تحقیقات آتی را مطرح کند. وابسته به نوع موضوع، سلیقه نویسنده و ژورنال مرتبط این بخش می تواند هر یک از اجزا مطرح شده را برجسته تر از سایر اجزا ارائه کند"
منابع و مراجع= References, Citations " که منابع و مراجع مورد استفاده در این مقاله را که به آنها بایستی در متن مقاله ارجاع داده شود را مطابق با الگو، اسلوب و یا شیوه مورد نظر آن ژورنال ارائه می کند".

و  یا به فراخور مقاله بخشهای دیگری مانند Acknowledgement ، Graphical structure و ... تشکیل شده است.

در پستهای آتی به شکل خلاصه به ذکر اهمیت هر یک از این بخشها در انتشار مقاله و سپس بازخوانی و رفرنس دهی سایر مقالات به مقاله شما و نحوه چینش ساختاری هر یک از این بخشها پرداخته می شود.

پ.ن. 1. هرچند شخصا استفاده از معادلهای فارسی را کاری بسیار اشتباه می دانم ولی خب برای دوستانی که ممکن است نخستین تجربه نگارش مقاله را داشته باشند ناچار از ارائه معادلهایی تا حدودی در راستای عبارتهای انگلیسی اصلی بودم. 

پ.ن.2. در برخی از ژورنالها، چند بخش از اجزای معرفی شده می توانند تحت یک عنوان کلی قرار بگیرند. به طور مثال Results and discussion . چینش این اجزا نیز در برخی ازژورنالها تغییر می کند. به عنوان مثال نخست نتایج و تحلیها ارائه شده و در انتهای مقاله ، Materials and methods  یا Experimental عنوان می گردد. 

پ.ن.3. در برخی از ژورنالها یا مقالات، اجزا مطرح شده تحت نامها و عناوین دیگری معرفی می گردند. به طور مثال در بسیاری از ژورنالهای مهندسی یا علوم کاربردی، بخش Materials and methods  با عنوان " Experimental " ارائه می شود. ولی با این حال شیوه ارائه مطالب به همین نحو بیان شده باقی می ماند

پ.ن.4. پیش از نگارش هر مقاله ای افق نگرش خود را ترسیم نمایید و هدف خود را از مورد تحقیقی که می خواهید ارائه کنید نخست  برای خود شفاف سازی کنید. 

پ.ن.5. در این تاپیک به نظر من، به دلیل تعدد انواع مقالات از پرسشهای موردی که حالتی کلی نداشته باشند بهتر است پرهیز شود و در تاپیکهای دیگر دنبال شود. 

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 11
05-08-2013, 10:21 PM
درود 

در چینش ساختار چنین مقالاتی، بایستی نخست به مهمترین پیام مقاله خود بیندیشید و سپس به نوشتن مقاله دست بیازید. سوالاتی چون " تاکنون چه تحقیقاتی در این زمینه صورت پذیرفته است؟"، " تحقیق من کدام یک از چالشهای موجود را پوشش می دهد"، "از میان این چالشها، مهمترین آنها کدام است ؟" و... پاسخ به آنها به شما در درک چگونگی نگارش یک مقاله حرفه ای کمک شایانی می نماید.
پس از دریافتن این درک اولیه، مرحله بعد پیاده سازی است.
1- شما در انتهای بخش introduction بایستی بگویید که کار شما، تحقیق شما و مطالعه شما چه چالشی را پاسخگوست و به چه موردی می پردازد که تاکنون پرداخته نشده است. بنابراین یکی از مهمترین قسمتهای مقاله تحقیقاتی شما این بخش است. با دریافتن اینکه در این بخش خاص چه چیز را می خواهید برجسته سازید، introduction  مقاله خود را پی ریزی نمایید تا به این چالش خاص پاسخ گویید. از توضیحات اضافی خودداری نمایید. کار شما یک کار مطالعاتی صرف نیست و بلکه باید شما بدانید از کجا به کجا قصد دارید برسید و خواننده خود را همراه سازید. پیامی که شما در انتهای introduction می خواهید مطرح کنید یکی از مهمترین بخشهای مقاله شماست. کل مقاله شما بر پایه این پیام، شکل می گیرد.
2- برمبنای اینکه تصمیم گرفته اید چه گزاره ای از تحقیق خود را برجسته سازی کنید، چکیده مقاله خود را ساختار ببخشید. از توضیحات اضافی بپرهیزید و مهمترین نتایجی را که برای هدف، دیدگاه و یا رویکرد "انتخاب شده توسط شما"، نقش ساپورتیو دارند قید کنید. چکیده مقاله نیز از مهمترین بخشهای مقاله تحقیقی شما می باشد.
3- رویکردی که برای نگارش یک مقاله در نظر می گیرید رویکردی اصلاحی باشد و از اینکه بخشهای فراوانی از مقاله را مجددا اصلاح نمایید هراسی نداشته باشید. در هر دو مورد چکیده مقاله و introduction، برخی از مقالات ژورنالهای معتبر رشته خود را مطالعه کنید. 

تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

07-08-2013, 08:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2013, 08:46 AM توسط Shahrouz.)
درود

تیتر مقالات تحقیقی، در شانس پذیرش و تاثیر گذاری بر مخاطب آکادمیک اثر گذار است. هرچند انتخاب تیتر سلیقه ای می باشد ولی بهتر است 1- مهمترین دست یافته (Outcome)، مشخصه مورد ارزیابی  و یا رویکرد (approach) صورت پذیرفته را پوشش دهد 2- از به کارگیری عبارتهای *اغراق آمیز وهمچنین ** طولانی خودداری شود (چیزی فرای دست یافته هایتان را اشاره نکنید) 3- مرتبط با ژورنالی باشد که قصد ارسال مقاله به آن را دارید. 4- تاثیرگذار باشد.

به عنوان یک پیشنهاد، تیترهای دو بخشی  معمولا تاثیرگذارتر از تیترهای تک بخشی طولانی هستند. در بخش اول، شیوه ، رویکرد ،سامانه، ماده و... تهیه (PROVIDE) شده توسط شما و در بخش دوم کاربرد یا کارکرد رو می شه آورد (یا در برخی موارد برعکس)

Multi-stimuli responsive PEI: a new smart nanocarrier for cancer therapy
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

09-08-2013, 07:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2013, 08:04 AM توسط Shahrouz.)
درود
چکیده مقالات در ساختار"Original Research Articles" بایستی * صریح، **دربردارنده 1- دلایل رویکرد به موضوع، 2- فعالیت انجام شده، 3- تحقیقات انجام شده در راستای فعالیت و 4- برخی از نتایج کلیدی باشد. ساختار چکیده بسیار متفاوت با Intorduction است و از این رو lit. review  چندانی نبایست در آن انجام شود. منظور آن است که بحث صورت گرفته در چکیده بایستی سریعا و نهایتا پس از دو تا سه جمله به توضیح تحقیق یا فعالیت صورت گرفته توسط شما منجر شود. نتایجی بایستی در چکیده ذکر شوند که به عنوان شاهد یا مدرک اعتبار دهی به رویکرد انجام شده توسط شما در این تحقیق، بیشترین اعتبار دهی را انجام دهند. معمولا برای شفاف سازی بیشتر، در صورتی که تحقیق شما به نتایج عددی هم رسیده باشد بهتر است چند نمونه از این نتایج ذکر شود و از ذکر عبارتهای غیرشفاف مانند (بسیار بیشتر، بهتر، توسعه یافتن و...) بدون ذکر این نتایج عددی که نقش ساپورتیو کلمات استفاده شده توسط شما را داشته باشند خودداری شود. ساختار چکیده، ایده و رویکرد شما را نشان می دهد و بیشترین جستجوی مقالات در Scopus, web of knowledge  و .... بر اساس title, abstract و keywords صورت می گیرد. از این رو، بهتر است کلماتی استفاده شود که شانس جستجوی مقاله شما را افزایش دهد. 

*چکیده دارای 1-ساختار و 2-منطبق با فعالیت و تحقیق صورت گرفته توسط شما، به همراه **پویایی و ارزشمندی ایده پرورش یافته توسط شما ، مهمترین عوامل پذیرش مقاله شما و همچنین ارجاع به مقاله شما می باشند.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
20-08-2013, 04:32 PM
درود

متن یا contex  مقاله ، مبتنی بر روشها، آزمونها، مدلها و ارزیابی هایی می باشد که توسط شما صورت گرفته است و نتایج آن ارائه شده است. با توجه به  تنوع پیچیدگی بحث از دوستان رشته های مختلف می خواهم در این زمینه نظرات خود را مطرح کنند ولی من به چند نکته بسنده می کنم.

- روشهای ارائه شده بایستی در جهت صحه گذاری بر ایده ارائه شده توسط شما مطرح شده باشند. نتایج بدست آمده نیز بایستی مبتنی بر این امر باشند.

- آزمونهایی که پیشتر اعتبارسنجی نشده اند نمی توانند به عنوان ابزار صحه گذاری بر ایده شما مورد استفاده قرار بگیرند. مگر آنکه نخست آزمون را اعتبار سنجی کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.

- در اکثر موارد این نیاز وجود دارد که به شکل دقیقی به طراحی آزمونها ا روشها بپردازید و از انجام بی هدف آزمونها خودداری کنید. 

- وابسته به رشته و زمینه مد نظر شما حد مشخصی از تعدادآزمونه ها (مواردی که مورد سنجش قرار می گیرند) وجود دارد. بدون بهره گیری از این تعداد آزمونه ها، نتایج شما متقن و با پشتوانه علمی لازم نمی باشند. به عنوان شما نمی توانید (در اکثر موارد) برای نشان دادن اثر افزایشی یک پارامتر بر یک شاخصه، تنها دو آزمونه در سطوح مختلف طراحی کنید و بهتر است که تعداد منطقی آزمونه را پیشتر طراحی کرده باشید.

- شرح ارائه شده بر نتایج حاصله ، به منظور آن صورت می گیرد که نتایج شما را قابل تفسیر کند و از 1- تئوری 2-متدولوژی و 3- نتایج منتشر شده در سایر مقالات ، پژوهشها بهره می گیرد که به تفسیر نتایج شما بپردازد. از این رو تعدد عبارتهای Maybe , could be و... در مقاله که صلابت و اعتبار مقاله شما را دچار خدشه می کنند بپرهیزید. بهتر است داده ای را ارائه کنید که شرح قوی و تفسیر مناسبی در آن داشته باشید.
- مسئله اراده شده بیشتر برای مقالات مهندسی-علمی صادق است و گاه برای رشته های دیگر مانند علوم پزشکی به دلیل تعدد آزمونه ها و یا دشواری سنجش دلایل وقوع یک پدیده، شرح تفسیری چندانی ارائه نمی شود. البته شاید بهتر است در این زمینه از نظر دوستان صاحب مقالات نیز استفاده شود.

- در نهایت، مجموعه متدولوژی، تعاریف، آزمونها و آزمونه ها ، نتایج و تحلیلهای ارائه شده بر نایج شما را بایستی قادر سازد از ایده ای  که مقاله بر پایه آن استوار شده است دفاع کنید. هر اندازه که طراحی هوشمندانه ای در هر یک از این مراحل صورت گرفته باشد توانایی شما برای دفاع از ایده افزایش یافته و شانس پذیرش مقاله و در مراحل بعد ارجاع به آن مقاله بهبود داده می شود.

پ.ن. لطفا دوستان رشته های انسانی و یا پزشکی نیز نظرات خود را در این موارد ارائه کنند.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-12-2013, 01:54 PM
در ارتباط با سهم افراد در مقالات در بسیاری از ژورنالها(عمده ژورنالها)، این امکان وجود دارد که افراد سهم برابر خود را در مقاله یا تحقیق نشان دهند. در این شرایط از عبارتهایی مانند contributed equally یا equal contributed استفاده می شود. این امکان، این اجازه را به دو نویسنده می دهد که هر دو امتیاز first author را داشته باشند. 
به طور مثال:
,*+Andrei Tharnai1,+, Veina Kaer 

AT and VK contributed equally to this work+

همچنین این امکان وجود دارد که سهم دقیق افراد از contribution در مقاله مشخص شود. 
این سهم با درصد مشخص می شود. 
AT and VK: 12%, JIH 4.5%

برای اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید. 

تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-12-2013, 02:07 PM
شهروز عزیز میشه لطفاً بیشتر توضیح بدهید. من با این سیستم مساوی آشنا نیستم، اما به نظرم خیلی منصفانه است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
06-12-2013, 02:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2013, 02:29 PM توسط Shahrouz.)
درود 
آندره گرامی، 
با توجه به این مساله که اسم اول بودن یک نفر در یک مقاله در جامعه علمی مرتبط نشان دهنده این است که اون شخص بیشتر وظایف ، تحقیقات و ایده مقاله رو بر دوش داشته، برخی اوقات ضروری است که نویسنده های یک مقاله مشخص کنند که بیشتر از یک نفر این وظایف رو عهده دار بوده.  از * یا + یا صلیب پس از اسم هر یک از نویسنده های مقاله که این حالت برای اونها صادقه برای نشان دادن این مسئله استفاده می شه. در حالتی که برای نویسنده مرجع از * استفاده شده برای equally contribution از + یا صلیب استفاده می شه. در انتهای اسامی نویسندگان و افلییشن اونها، یک پانویس آورده می شه که در رابطه با این برابری در مسئولیتها و بنابراین امتیازهای مقاله، با عبارتهایی مثل equally contributed توضیح بده. این پانویس قبل از contact information نویسنده مرجع آورده می شه و حروف اول first and last names رو قید می کنند.  مثال»Elen Smith 1,+, James Orland 2, + Sandra Ikarna 3, Vitali Seian* , m
Affiliation

ES and JO contributed equally to this work.+

تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2013, 03:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2013, 03:21 PM توسط Andre.)
شهروز عزیز، اگر مقاله تنها دو مولف داشته باشد. باز هم نیاز به نوشتن حروف اول نام و نام خانوادگی داریم؟
یا تنها نیاز یه علامت + در پایان نام هر یک و اضافه کردن یک footnote مانند زیر هستیم؟

+ contributed equally to this work.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-12-2013, 04:30 PM
(14-12-2013, 06:59 PM)'Andre' نوشته:
فکر می کنم تا زمان ورود به مرکز پژوهشی و یا دانشگاه جدید همان دانشگاه سابقم رو باید ذکر کنم. دوستمان گفت (استاد مورد نظر) که نام این دانشگاه رو واسه هر دو بنویسم. بیشتر که فکر می‌کنم جمله اول همین پستم منطقیه. فقط می خواستم بدونم کسی تجربه‌ای مشابه داشته. شهروز عزیز این مسائل رو خوب می‌دونه، امیدوارم که ایشون بزودی این پس رو ببینن.

درود
آندره ی گرامی، اگر شما زیر نظر استادی از دانشگاه خاصی کار کردید این امکان رو دارید که از افلییشن دانشگاه مربوطه استفاده کنید. به همین دلیل تصور می کنم شما می توانید افلییشن دانشگاه دوست/استاد خود را (=دانشگاهی که آن را معتبرتر می دانید برای خود استفاده کنید. 

تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »