عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
جستجوی مقالات

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جستجوی مقالات
آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-08-2014, 01:21 AM
با سلام.
فرض کنیم من نوعی قصد نوشتن مقاله رو دارم (از نقطه صفر). یکی از اولین کارها جستجوی موضوع مورد نظر هست تا مطمئن بشم که قبلا همچین مقاله ای ارائه نشده.درسته؟
حالا از دوستان در اینمورد راهنمایی میخوام که آیا سایت/روش ای می شناسن که بشه با جستجو در اون مطمئن بود که همه مقالات/کنفرانس های کار شده در اون زمینه، برامون لیست می شن و چیزی از قلم نمیفته؟ یا حتی مرجعی که بصورت ایندکس لیست همه مقالات رو داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2014, 02:00 AM
(15-08-2014, 01:21 AM)'parsley' نوشته: با سلام.
فرض کنیم من نوعی قصد نوشتن مقاله رو دارم (از نقطه صفر). یکی از اولین کارها جستجوی موضوع مورد نظر هست تا مطمئن بشم که قبلا همچین مقاله ای ارائه نشده.درسته؟
حالا از دوستان در اینمورد راهنمایی میخوام که آیا سایت/روش ای می شناسن که بشه با جستجو در اون مطمئن بود که همه مقالات/کنفرانس های کار شده در اون زمینه، برامون لیست می شن و چیزی از قلم نمیفته؟ یا حتی مرجعی که بصورت ایندکس لیست همه مقالات رو داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون

دوست عزیز
در بعضی موضوع ها سایت هایی هستند که کلیه مقالات مربوط با ان را قرار داده  اند. ولی با این وجود امکان اینکه مقاله ای در انها نباشد زیاد است پس به یک سایت اعتماد نکنید. بهترین راه سرچ کردن در چندین جا است. برای مثال در زمینه مهندسی برق IEEE و Science Direct جای مناسبی برای جستجو است. حال در زمینه کاری شما هم حتما چند جای معتبر که موضوع را پوشش می دهند وجود دارد...
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین 93173002
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-01-2015, 12:46 PM
سلام. 
من دانشجوی ترم اول مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهره وری هستم.
موضوع کلی پایان نامه و کلمات کلیدی رو مشخص کردم ولی واقعا توی پیدا کردن مقاله مناسب سردرگم هستم. 
میشه راهنماییم کنید مسیر صحیح چی هست؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-01-2015, 06:55 PM
(20-01-2015, 12:46 PM)'93173002' نوشته: سلام. 
من دانشجوی ترم اول مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهره وری هستم.
موضوع کلی پایان نامه و کلمات کلیدی رو مشخص کردم ولی واقعا توی پیدا کردن مقاله مناسب سردرگم هستم. 
میشه راهنماییم کنید مسیر صحیح چی هست؟

شما سوالتون رو واضح تر بپرسید احتمالش هست که بهتر هم راهنمایی شید. شما اگر کلمات کلیدی رو داشته باشید در اسکوپوس و خود گوگل یا حتی در سایتی مثل الزویر می تونید سرچ کنید و مقالات مرتبط رو پیدا کنید. دقیقا با چه مشکلی روبرو هستید؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین 93173002
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-01-2015, 10:17 AM
ممنون از پاسختون.
اول اینکه نمی دونم چجوری باید سرچ رو محدود کنم. مثلا انتخاب گزینه کلمات کلیدی در Abstract, full text و ......کدوم منو به جواب میرسونه؟
بعضی سایت ها حوزه مورد نظر رو میخوان؟ من باید engeenring  رو انتخاب کنم؟ با توجه به میان رشته ای بودن رشته صنایع!

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-01-2015, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2015, 11:06 AM توسط Glee.)
(21-01-2015, 10:17 AM)'93173002' نوشته: ممنون از پاسختون.
اول اینکه نمی دونم چجوری باید سرچ رو محدود کنم. مثلا انتخاب گزینه کلمات کلیدی در Abstract, full text و ......کدوم منو به جواب میرسونه؟
بعضی سایت ها حوزه مورد نظر رو میخوان؟ من باید engeenring  رو انتخاب کنم؟ با توجه به میان رشته ای بودن رشته صنایع!

سلام
معمولا مقاله ها علاوه بر قسمتهای مثل Abstract، Intro، discussion و ...یک قسمتی هم با عنوان Keywords هست، از کلماتی که این قسمت آورده شده میتونید در فیلد جستجوی سایت مورد نظر استفاده کنید.
علاوه بر این معمولا کنار فیلد جستجو در پایگاههای داده، گزینه ی Advanced search هست، اگه به این قسمت وارد شید، میتونید جستجوی خودتون رو بیشتر محدود کنید. مثلا محدود کنید که دنبال مقلات فلان سال، در ژورنال X ، و در رشته Y بگرده...
دوست عزیز مهم شروع کردن هست، شما لطفا از مقاله ای که مطالعه میکنید، keyword رو انتخاب کنید و به یکی از این سایتهای جستجوی مقاله مراجعه کنید، با اندکی کند و کاو خودتون میتونید با امکانات مختلف این موتورها آشنا بشید و بهترین جستجو رو داشته باشید.

اگه میان رشته ای هست، شما تو موتور جستجو با گزینه ی رشته کاری نداشته باشید (تو این فیلد رشته ی خاصی رو انتخاب نکنید) و یا all sciences رو انتخاب کنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر