عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئد روادید سوئد ریجکت شدن ویزای سوئد و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای سوئد و اقدامات پس از آن
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-05-2016, 10:54 AM
(31-05-2016, 10:00 AM)Shaparakk نوشته: سلام، ببخشید من یک سوال داشتم، من و همسرم از طرف سه تا از برادرای همسرم با سه دعوت نامه جداگانه از هرکدوم به سوئد دعوت شدیم، ساپورت مالی ما رو هم به عهده گرفتن، همسرم قبل ازدواج دو بار سوئد رفته بود، ایشون کارمند شرکت خصوصی هستن، منم مدرس حق التدریس دانشگاه، یعنی فیش حقوقی نداشتیم، سند خونه و حساب مالی 7 میلیون واسه هرکدوم داشتیم، دوهفته پیش رفته مصاحبه، به همسرم ویزا دادن اما به من ندادن، آیا اعتراض فایده ای داره? خیلی طول میکشه تا جواب بدن ?

درود بر شما
متاسفانه اعتراض در این مورد تاثیری نداره چون شرایط شما در این بازه زمانی که میخواهید اعتراض کنید تغییری نکرده. معمولا ویزاهای خانوادگی رو بسیار سخت گیری میکنند و به کل خانواده نمیدن. حساب مالی که ارائه دادید هم کم بوده و حداقل باید معادل ده هزار یورو باشه
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین fatemehfatemeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2016, 09:39 PM
سلام و خسته نباشید و ممنون از اطلاعات مفیدتون.
من در سوئد زندگی میکنم و اقامت دائم دارم و برای خواهرم که ۲۲ سالش هست و دانشجوی سال آخر لیسانس دعوتنامه دادم. اما درخواست ویزای ایشون رد شده به این دلیل که سفارت سوئد دلیل کافی برای برگشت ایشون نمیبینه. اینکه ایشون جوون هست و کار نداره و از نظر مالی هم استیبل نیست. مدارک مالی که ارایه کردیم حسابه بانکی خود خواهرم بود که حدود ۲۸ میلیون پول بود تو حسابش و اینکه من و همسرم هم قرار بود همه ی خرج موندانشون در اینجا رو به عهده بگیریم.

حالا ما ۳ هفته وقت داریم که اگه میخوایم به این تصمیم شکایات کنیم. سوال من این هست که شما میدونین که چطور میشه ثابت کرد که ایشون حتمن برمیگرده؟ من از سفارت سوئد سوال کردم و گفتن که نمیشه وثیقه گذاشت یا اینکه من گارانتی بدم که خواهرم برمیگرده. آیا مثلا به نام کردنه خونه پدرم به اسمه ایشون میتونه کمک کنه ؟ یا اینکه اطلاعات حساب پدرم هم داده بشه ؟ من واقعن ذهنم به جایی نمیرسه و خیلی از کمکتون ممنون میشم.
ارادتمند
فاطمه
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2016, 02:10 AM
(16-06-2016, 09:39 PM)fatemehfatemeh نوشته: سلام و خسته نباشید و ممنون از اطلاعات مفیدتون.
من در سوئد زندگی میکنم و اقامت دائم دارم و برای خواهرم که ۲۲ سالش هست و دانشجوی سال آخر لیسانس دعوتنامه دادم. اما درخواست ویزای ایشون رد شده به این دلیل که سفارت سوئد دلیل کافی برای برگشت ایشون نمیبینه. اینکه ایشون جوون هست و کار نداره و از نظر مالی هم استیبل نیست. مدارک مالی که ارایه کردیم حسابه بانکی خود خواهرم بود که حدود ۲۸ میلیون پول بود تو حسابش و اینکه من و همسرم هم قرار بود همه ی خرج موندانشون در اینجا رو به عهده بگیریم.

حالا ما ۳ هفته وقت داریم که اگه میخوایم به این تصمیم شکایات کنیم. سوال من این هست که شما میدونین که چطور میشه ثابت کرد که ایشون حتمن برمیگرده؟ من از سفارت سوئد سوال کردم و گفتن که نمیشه وثیقه گذاشت یا اینکه من گارانتی بدم که خواهرم برمیگرده. آیا مثلا به نام کردنه خونه پدرم به اسمه ایشون میتونه کمک کنه ؟ یا اینکه اطلاعات حساب پدرم هم داده بشه ؟ من واقعن ذهنم به جایی نمیرسه و خیلی از کمکتون ممنون میشم.
ارادتمند
فاطمه

درود بر شما
هیچ راه تضمین شدنی نیست و سفارت بر اساس سن و سال، وضعیت شغل و درآمد و سند ملکی، متاهل یا مجرد بودن تصمیم گیری میکند.
در مورد خواهر شما از آنجایی که بسیار جوان هستند و شغل خاصی ندارند و مجرد هم هستند کاملا واضح است که ریجکت میشوند، چون سفارت ریسک برنگشتن ایشان را بسیار بالاتر میبیند تا مثلا یک فرد متاهل و شاغل 40 ساله که خانواده اش در ایران هستند و قرار است برگردد.

اگر سند ملکی به نام ایشان باشد موثر است اما به شرطی که شغل ثابت و خوبی داشته باشند. در غیر اینصورت چندان تاثیری ندارد.
متاسفانه معمولا شکایت در این موارد به نتیجه ای نمیرسد.
نقل قول  

آفلاین irmpmn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2017, 01:47 AM
سلام دوستان.
ویزای دانشجویی همسر من به علت اینکه تو مصاحبه گفتن که بعد از اتمام تحصیلشون برمیگردن رد شده Big Grin (برخلاف بقیه دوستان)
آیا اعتراض فایده ای داره ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-01-2017, 09:36 AM
(19-01-2017, 01:47 AM)irmpmn نوشته: سلام دوستان.
ویزای دانشجویی همسر من به علت اینکه تو مصاحبه گفتن که بعد از اتمام تحصیلشون برمیگردن رد شده Big Grin (برخلاف بقیه دوستان)
آیا اعتراض فایده ای داره ؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

احتمالا دلیل ریجکت شدن چیز دیگری بوده است. باید ببینید در نامه‌ای که سفارت به شما می‌دهد و دلایل ریجکت را می‌نویسد چه چیزی قید شده است. اگر بتوانید آن دلیل را برطرف کنید، اعتراض کردن شاید به نتیجه برسد وگرنه خیلی فرقی ندارد.
نقل قول  

آفلاین irmpmn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-01-2017, 03:09 PM
(20-01-2017, 09:36 AM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

احتمالا دلیل ریجکت شدن چیز دیگری بوده است. باید ببینید در نامه‌ای که سفارت به شما می‌دهد و دلایل ریجکت را می‌نویسد چه چیزی قید شده است. اگر بتوانید آن دلیل را برطرف کنید، اعتراض کردن شاید به نتیجه برسد وگرنه خیلی فرقی ندارد.

به ما گفتن که شما جواب شما به سوالات ضد و نقیضه
ما هم براشون همه چیز رو روشن کردیم و نامه رو فرستادیم.
نقل قول  

آفلاین afshin_soltani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Question  29-03-2017, 12:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2017, 08:06 PM توسط MaMi.)
عرض سلام خدمت بچه های آکادمیا کافه 

سال نوی همتون مبارک 

دوستان من مقطع ارشد برای دانشگاه های سوئد و نروژ اقدام کردم و فکر می کنم همین روزا جواباش بیاد . سوالم اینه که اگر از هر دو کشور پذیرش بگیرم میتونم همزمان برای ویزای هر دو اینها اقدام کنم که در صورت ریجکت شدن ویزای یکی از اونها، شانس دیگری رو داشته باشم ؟‌ مشکلی نداره ؟‌ چون هر دوی این کشور ها در محدوده شینگن هستند   Dodgy

اگر کسی تجربه داره لطف کنه راهنماییم کنه .
نقل قول  

آفلاین erfanse
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2018, 05:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2018, 06:29 PM توسط erfanse.)
با سلام 
من ۴ سالی میشه هر سال خالم دعوتم میکنه میرم به مدت ۱ ماه . امسال داییم منو دعوت کرد و من به جای ویزای ۱ ماه برای ۱ سال اقدام کردم ولی به سفارت گفتم میخوام ۱ ماه بمونم و بلیط  رفت و برگست هم خریده بودم ولی گفتم امکان داره تو این ۱ سال یک بار دیگم برم ولی مشخص نیست کی . 
توی نامه نوشته بود:

your intention to leave the territory of the member states before the expiry of the visa could not be ascertained
چرا ریجکتم کردن؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2018, 06:03 PM
(19-06-2018, 05:55 PM)erfanse نوشته:
با سلام 
من ۴ سالی میشه هر سال خالم دعوتم میکنه میرم به مدت ۱ ماه . امسال داییم منو دعوت کرد و من به جای ویزای ۱ ماه برای ۱ سال اقدام کردم ولی به سفارت گفتم میخوام ۱ ماه بمونم و بلیط  رفت و برگست هم خریده بودم ولی گفتم امکان داره تو این ۱ سال یک بار دیگم برم ولی مشخص نیست کی . 
توی نامه نوشته بود:

your intention to leave the territory of the member states before the expiry of the visa could not be ascertained
چرا ریجکتم کردن؟

سلام
وقتی به جای ویزای 1 ماهه، درخواست ویزای یک ساله میدهید، احتمال بازگشت شما کمتر میشود، چرا فردی که قصد 1 ماه اقامت دارد ویزای 1 ساله دریافت میکند؟
به دلیل عدم اطمینان از بازگشت شما را ریجکت کرده اند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین erfanse
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2018, 06:14 PM
اخه میخواستم توی این ۱ سال دوباره برم ، چون گرفتن وقت سفارت سخت شده گفتم ۱ساله اقدام کنم. نمیدونستم فاز میگیرن که برنگردم به وطنم جان تنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »