عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا تحصیل در اسپانیا رشته ها و دانشگاه ها در اسپانیا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و دانشگاه ها در اسپانیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2016, 12:03 PM
(03-10-2016, 06:48 PM)amirfriendship نوشته: دوستان کسی در مورد Universidad Carlos III de Madrid اطلاعی داره؟

این دانشگاه تقریباً جزو دانشگاههای خوب در اسپانیاست. جزو 50 دانشگاه تاپ و جوان دنیا براساس ارزیابی سایت QS می باشد. و تا مقاطع بالا (دکتری- فوق دکتری) دانشجو می پذیره. و در رشته های مدیریت و اقتصاد بسیار معتبر است. و همچنین دارای 3 کمپس در نقاط مختلف اسپانیاست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2016, 01:14 AM
(04-10-2016, 12:03 PM)Shihan نوشته: این دانشگاه تقریباً جزو دانشگاههای خوب در اسپانیاست. جزو 50 دانشگاه تاپ و جوان دنیا براساس ارزیابی سایت QS می باشد. و تا مقاطع بالا (دکتری- فوق دکتری) دانشجو می پذیره. و در رشته های مدیریت و اقتصاد بسیار معتبر است. و همچنین دارای 3 کمپس در نقاط مختلف اسپانیاست.

یک قسمت از درخواست برای دکتراش این که باید یک نامه از دانشگاه خودت بگیری که بنویسن شما شرایط شرکت در دکترا را داری! یعنی واجد شرایط برای ادامه تحصیل در دکترا هستی. من ایمیل زدم که کلا هر کس در ایران معدلش بالای 14رباشه و پایان نامه اش بالای 17 شرایط ورود به دکترا را داره. نوشتن باید نامه دانشگاه باشه! خوب دانشگاه هم چنین نامه ای نمی ده. من خودم یک نامه ساختم و فرستادم. حالا گیر دادن که باید این نامه را از دانشگاه استعلام کنیم! براشون ایمیل زدم آقا جان!! شرایط پذیرش دکترا در ایران برای همه دانشگاه ها یکسان. فرقی نداره. اون شرایط بالا را هر کس داشته باشه واجد شرایط. گفتم حتی شما می تونید از وزارت علوم ایران استعلام کنید.
فعلا جوابی ندادن.
این عجیب ترین مدرکی بود که یک دانشگاه تو خارج از من خواسته!
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

22-10-2016, 09:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2016, 09:54 AM توسط amirfriendship.)
الان رفتم تو پروفایلم تو ادمیشن دانشگاه Universidad Carlos III de Madrid دیدم نوشته Validated by the administration.
اما نه ایمیلی دادن نه چیزی. نمی دونم این چیه و چه معنی میده؟ یعنی تازه می خوان برن برای بررسی یا اینکه پذیرش و دیگه میدن؟
با من مصاحبه اسکایپی نکردن!

یک موضوع دیگه هم هست. هر چی سایتش و می گردم در مورد شهریه چیزی ننوشته. این یعنی دکتراش رایگان؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2016, 09:40 PM
(22-10-2016, 09:52 AM)amirfriendship نوشته: الان رفتم تو پروفایلم تو ادمیشن دانشگاه Universidad Carlos III de Madrid دیدم نوشته Validated by the administration.
اما نه ایمیلی دادن نه چیزی. نمی دونم این چیه و چه معنی میده؟ یعنی تازه می خوان برن برای بررسی یا اینکه پذیرش و دیگه میدن؟
با من مصاحبه اسکایپی نکردن!

یک موضوع دیگه هم هست. هر چی سایتش و می گردم در مورد شهریه چیزی ننوشته. این یعنی دکتراش رایگان؟

این بخش جواب نهایی admission نیست باید صبور باشید. مسلماً پاسخ نهایی برای شما از طریق ایمیل و برگه پذیرش ارسال میشه. ضمناً هزینه دانشگاه براساس هر تعداد واحد اخذ میشه اینجا رو ملاحظه کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

25-10-2016, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2016, 08:13 PM توسط amirfriendship.)
(23-10-2016, 09:40 PM)Shihan نوشته: این بخش جواب نهایی admission نیست باید صبور باشید. مسلماً پاسخ نهایی برای شما از طریق ایمیل و برگه پذیرش ارسال میشه. ضمناً هزینه دانشگاه براساس هر تعداد واحد اخذ میشه اینجا رو ملاحظه کنید.
در مورد اعتبار این دانشگاه اطلاعی دارین؟ با یک رزومه متوسط رو به بالا چقدر میشه به پذیرش امیدوار بود؟

طبق این لینک تقریبا 50 یورو خواهد بود! یعنی ترمی 50 یورو یا هر واحد 50 یورو؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-10-2016, 10:00 PM
(25-10-2016, 08:02 PM)amirfriendship نوشته: در مورد اعتبار این دانشگاه اطلاعی دارین؟ با یک رزومه متوسط رو به بالا چقدر میشه به پذیرش امیدوار بود؟

طبق این لینک تقریبا 50 یورو خواهد بود! یعنی ترمی 50 یورو یا هر واحد 50 یورو؟

هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

26-10-2016, 08:59 PM
(25-10-2016, 10:00 PM)Shihan نوشته: هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم.

هر چی می گردم نمی تونم تعداد واحدهای درسی دکترا و نحوه بررسی بورس و بفهمم. بعضی دانشگاهها موقع بررسی اپلیکیشن خودشون شرایط بورس را هم بررسی می کنن و با نامه ادمیشن اعلام می کنن. بعضی هم باید جدا اپلای کرد.
به نظر می رسه این باید اون شکلی باشه که موقع اپلای باید اعلام کنی. اما تو اپلیکیشن فرم جایی برای این کار نداشت.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

04-11-2016, 01:14 PM
(25-10-2016, 10:00 PM)Shihan نوشته: هر واحد 50 یورو. در بالا به اعتبار دانشگاه اشاره کردم.

پس اینکه می گن دانشگاههای اسپانیا ارزون یا هزینه اش پایینه که درست نیست. برای مقطع دکترا هر واحد 50 یورو هزینه بالایی میشه. من فکر می کردم دکترا شهریه نداره.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-11-2016, 05:02 PM
دوستان چرا اسپانیا رو هم به عنوان یه کشور که میشه روی فایننس خوندن حساب کرد، به حساب میارن در میان غولهای دیگر این رشته؟
از دوستانی کسی در مورد مدیریت مالی در اسپانیا خبر داره؟ ایا برای فوق لیسانس میشه با لیسانس مهندسی اقدام کرد و مقدار هزینه ها برای این رشته رو هم میخوام بدونم چجوریاست؟
اصولا تدریس به انگلیسی باید باشه درسته؟ چون این رشته یکی از رشته های بین الملل هست به شدت به اقتصاد و ریسک در بازارهای مالی بین  المللی بستگی داره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین milad13692
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-01-2017, 12:18 AM
من در اسپانیا دانشجوی مهندسی صنایع گرایش مدیریت هستم و چندین سال زندگی میکنم خوشحال میشم کمک کنم به دوستانی که میخوان بیان اسپانیا برای تحصیل وموارد دیگه.تا تصمیم درست را بگیرن و از هزینه های اضافی جلوگیری شود.
ایمیل من هست .امیدوارم با توجه به دانستن زبان اسپانیایی بتوانم سوال های شما رو به صورت مستقیم با استاد و دانشگاه مربوطه مطرح کنم

miladalidadiani@gmail.com
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »