عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا تحصیل در اسپانیا شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا

صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 12:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2014, 04:54 AM توسط ForeverBlue.)
در این تاپیک درباره پذیرش در مقطع PhD در کشور اسپانیا صحبت خواهد شد.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین bogie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-10-2012, 01:02 PM
با سلام .در اسپانیا رشته مدیریت اجرایی در مقطع دکتری ارائه میشه ؟ با چه شرایطی ؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-10-2012, 05:24 PM
(11-10-2012, 01:02 PM)bogie نوشته: با سلام .در اسپانیا رشته مدیریت اجرایی در مقطع دکتری ارائه میشه ؟ با چه شرایطی ؟

متاسفانه شما همینطور پشت سر هم دارید یه پیام رو همه جا کپی پیست میکنید و من واقعا نمیدونم چی به دست میارید! فک میکنید اینطوری اطلاعات بیشتری به دستتون میاد؟
برای اینکه ببینید چطوری هست یکم باید زحمت بکشید به شخصه و دنبال رشته بگردید،
اگر در حین این کار در مورد به خصوصی سوالی داشتید میتونید در تاپیک مناسب بپرسید و اگه دوستان میتونستن کمکتون میکنن،
برای هر کشوری در اروپا اگه خاستید بدونید ارائه میشه یا نه رشته ی مدیریت اجراییتون رو به این تاپیک مراجعه کنید، من دارم تمام تلاشم رو در حال حاضر میکنم که بهتون کمک کنم اما امیدوارم که بدونید که با این طرز سوال کردن هرگز شانسی برای قبولی ندارید و خودتون باید 95% کار رو انجام بدید ، کسی برای شما پذیرش نمیگیره دوست من!!
میتونید به نتایج پذیرش مراجعه کنید و یا از تمام کسانی که الان دارن دکترا میخونن بپرسید، من سال ها هست توی این محیط ها هستم و هرگز ندیدم که کسی بیاد توی تک تک تاپیک ها تقاضای بررسی شانسش رو بزاره و در تک تک تاپیک ها بیاد موقعیت های خالی رو بپرسه...

به هر حال در رشته ی مدیریت اجرایی و به طور کلی مدیریت پذیرش خیلی خیلی مشکله چه برسه به فاند و باید بگم شانستون بسیار بسیار کمه... چه در اسپانیا، چه آلمان، چه آمریکا... متاسفانه رشته های مهندسی خیلی راحت تر قبول میشن تا رشته های بیزینسی...

موفق باشید و واقعا از ته دل آرزو میکنم بتونید پذیرش با فاند بگیرید از بهترین دانشگاه ها..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین bogie
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-10-2012, 11:46 PM
سلام .اوخخخخخخخخخ..!سرکار ! فکر کنید یه نفر تازه عضو شده یه خورده هنوز ناشیه...! اشکالی داره ؟؟؟ ! چرا انقدر عصبانی هستی؟ من هم توقع ندارم که خدای ناکرده شما توی زحمت بیفتی و واسه من حقیر ناشی پذیرش بگیری ..! کلا آخر پستت انقدر به من امید دادی که همه چیز یادم رفت...! منم باید عرض کنم که شما هم اولین کسی هستی که این حرف رو میزنی و میگی پذیرش گرفتن کارسختیه و ناممکنه..من از هر کدوم از اساتیدم پرسیدم دقیقا عکس جمله ی شما عزیز محترم رو به من گفتن...! امیدوارم که روزی که پذیرش رو میگیرم دقیقا اولین نفری که بهش خبر میدم خود شما باشی و ببینی که 99% زحمت پذیرش به ععهده ی خودم بود نه شخص دومی...!

معذرت میخوام اگه بهتون توهین شد...!!
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-10-2012, 12:18 AM
درود
امیدوارم بمن هم خبر بدید. چون من هم دومین نفری هستم که بهتون اطلاع بدم وضع فاند تو اسپانیا بطرز فجیعی بده. ضمنا ما از پذیرش گرفتن تک تک بچه های فروم از جمله شما خوشحال خواهیم شد چون هدف فروم دقیقن همینه. پس امیدوارم خبر پذیرش گرفتن تون رو نه تنها با پ.خ. اعلام کنید بلکه تو قسمت نتایج پذیرش قرار بدید بقیه هم استفاده کنن
Best Luck
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-10-2012, 08:03 AM
(11-10-2012, 11:46 PM)bogie نوشته: سلام .اوخخخخخخخخخ..!سرکار ! فکر کنید یه نفر تازه عضو شده یه خورده هنوز ناشیه...! اشکالی داره ؟؟؟ ! چرا انقدر عصبانی هستی؟ من هم توقع ندارم که خدای ناکرده شما توی زحمت بیفتی و واسه من حقیر ناشی پذیرش بگیری ..! کلا آخر پستت انقدر به من امید دادی که همه چیز یادم رفت...! منم باید عرض کنم که شما هم اولین کسی هستی که این حرف رو میزنی و میگی پذیرش گرفتن کارسختیه و ناممکنه..من از هر کدوم از اساتیدم پرسیدم دقیقا عکس جمله ی شما عزیز محترم رو به من گفتن...! امیدوارم که روزی که پذیرش رو میگیرم دقیقا اولین نفری که بهش خبر میدم خود شما باشی و ببینی که 99% زحمت پذیرش به ععهده ی خودم بود نه شخص دومی...!

دوست عزیز.
ضمن عرض خوش امدگویی. صرفاً این فروم برای راهنمایی و کمک برای همه دوستان فراهم شده و بدون هیچ قصد و نیتی تنها برای کسب اینده ای روشن در بحث علمی برای تک تک ایرانیان عزیزقدم بر می داره دوست عزیزم (spt) کمی رک و ذقیق به این موضوع اشاره کرد ودلیلی نداره که هر فردی کمی ناراحت بشه. خودم از چند انشگاه اسپانیا پذیرش با بورس داشتم و بهم گفتن باید از استاد ok بگیری باور کنید 99.9% بطور قاطع گفتند که ما بورس به بچه های خودمون نداریم بدهیم چطور به دانشجویان خارجی بدهیم!!! گفته بودند که وضعیت فاند اسپانیا بدلیل مشکلات اقصادی بده. در ضمن شما business school اسپانیا رو نگاه کنید همگی روی هزینه شخصی بسیار بالا صحبت می کنند یعنی براحتی با هزینه سرسام اور بیایید و راحت پذیرش میدهیم و درس بخوانید!!!! به نظرم روی فرانسه و المان هم تمرکز کنید. امیدوارم نتایج زحمات خودتان را بگیرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rasti_110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-10-2013, 04:24 PM
سلام
کار دانشجویی برای دکترای مخابرات چطوریه؟ هفته ای چند ساعت و ساعتی چند یورو است؟
آیا به دانشجویان دکترا خوابگاه می دهند؟(رایگان یا هزینه می گیرند؟)
لطفا اگر مسائلی می دانید که به زندگی دانشجویی در اسپانیا کمک می کنه را محبت کرده بفرمایید.
با تشکر از تمامی عزیزان
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

29-10-2013, 06:02 PM
(11-10-2012, 11:46 PM)'bogie' نوشته: سلام .اوخخخخخخخخخ..!سرکار ! فکر کنید یه نفر تازه عضو شده یه خورده هنوز ناشیه...! اشکالی داره ؟؟؟ ! چرا انقدر عصبانی هستی؟ من هم توقع ندارم که خدای ناکرده شما توی زحمت بیفتی و واسه من حقیر ناشی پذیرش بگیری ..! کلا آخر پستت انقدر به من امید دادی که همه چیز یادم رفت...! منم باید عرض کنم که شما هم اولین کسی هستی که این حرف رو میزنی و میگی پذیرش گرفتن کارسختیه و ناممکنه..من از هر کدوم از اساتیدم پرسیدم دقیقا عکس جمله ی شما عزیز محترم رو به من گفتن...! امیدوارم که روزی که پذیرش رو میگیرم دقیقا اولین نفری که بهش خبر میدم خود شما باشی و ببینی که 99% زحمت پذیرش به ععهده ی خودم بود نه شخص دومی...!

خواهش میکنم...  
من مشکلی با ناشی بودن و ندونستن ندارم و واکنش من به اون نبود چون در روز خیلی ها همین نوع سوال ها رو میپرسن و چیز کاملا طبیعی ای هست...
واکنش من به پرسیدنِ یک سوال مشابه در همه جا بود که خوشبختانه انگار قطع شده...     

در مورد شانس شما هم من رک گفتم بهتون، همونطور که خیلی ها هم که اصلا فک میکنن شانسی ندارن بهشون میگم که شانس دارن...   بازم میگم که از صمیم قلب آرزو میکنم با بیشترین فاند از بهترین دانشگاه ها پذیرش بگیرید   Smile

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-10-2013, 06:04 PM
(29-10-2013, 04:24 PM)'rasti_110' نوشته: سلام
کار دانشجویی برای دکترای مخابرات چطوریه؟ هفته ای چند ساعت و ساعتی چند یورو است؟
آیا به دانشجویان دکترا خوابگاه می دهند؟(رایگان یا هزینه می گیرند؟)
لطفا اگر مسائلی می دانید که به زندگی دانشجویی در اسپانیا کمک می کنه را محبت کرده بفرمایید.
با تشکر از تمامی عزیزان

همونطور که بالاتر اشاره شد فاند گرفتن الان توی اسپانیا خیلی آسون نیست...   
کار رو باید بیشتر توضیح بدید منظورتون چیه...   این تاپیک راجع به پذیرش دکترا هست...   
اگه منظورتون پروژه های دکترا هست که به عنوان کار، قرار داد کاری میبندن ، 37.5 ساعت در هفته هست و بین 800 تا 1500 یورو در ماه حقوقشه..     خوابگاه میدن اما با هزینه...   

نقل قول  

آفلاین Shabiiiii
**
نقل قول

22-02-2014, 12:53 AM
سلام..
من واسه دكتري يه دانشگاه اسپانيا اقدام كردم.. ايميل ٢ تا استاد رو مي خواست فرستادم ايميل ها @ yahoo هست.. حالا گفتن ايميل بايد سازماني باشه و استاداي من ندارن..
به نظرتون شانس پذيرشم كم مي شه خيلي؟!!
خوب وقتي استادا اينجوري هستن من چكار كنم؟!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »