عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-12-2011, 08:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-12-2011, 08:21 PM توسط Behnoosh.)
(28-12-2011, 08:11 PM)saeed_oroomy نوشته: من یه فیلدی مشکل دارم.... QPA یا MAX QPA

متاسفانه الان دیگر هستم و فرصت ندارم توضیح بدهم.این لینک فکر کنم مشکل شما را حل کند.اگر متوجه نشدید شب برایتان توضیح می دهم.

http://www.clinton.edu/AcademicAdvising/...teGPA.cxml

مرسی

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

28-12-2011, 09:10 PM
ارتباط اون با GPA چیه؟؟یه جا نوشته QPA بعد که وارد میکنی و وارد قسمت بعد میشی....همون چیزی که به عنوان QPA وارد کردی...GPA میشه
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

28-12-2011, 09:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-12-2011, 09:47 PM توسط Behnoosh.)
نمی دانم شما ایران هستید یا خیر
اگر ایران هستید تفاوتی ندارد.Quality Practice Award برای نمرات کیفی(نمره دادن به صورت ABCDF ) می باشد وبرای کسانی که در ایران هستند هیچ فرقی بین QPA و GPA نیست.اگر خارج از ایران هستید بگویید تا طریقه کامل محاسبه را توضیح دهم.
البته اطلاعات من درباره این بخش خیلی کامل نیست و اگر ایرادی در صحبت های من است دوستان مطلع اصلاح فرمایند.
مرسی
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

28-12-2011, 10:23 PM
(28-12-2011, 09:47 PM)Behnoosh نوشته: نمی دانم شما ایران هستید یا خیر
اگر ایران هستید تفاوتی ندارد.Quality Practice Award برای نمرات کیفی(نمره دادن به صورت ABCDF ) می باشد وبرای کسانی که در ایران هستند هیچ فرقی بین QPA و GPA نیست.اگر خارج از ایران هستید بگویید تا طریقه کامل محاسبه را توضیح دهم.
البته اطلاعات من درباره این بخش خیلی کامل نیست و اگر ایرادی در صحبت های من است دوستان مطلع اصلاح فرمایند.
مرسی
منونم از پاسخ شما...من ایران هستم....جالبش اینه تو فیلدQPA نشون میده...وختی اوکی میکنی و وارد میکنی...GPA مینویسه همون قسمتو...پس همون GPA میشه باسه من....چون ظریب هر واحدو در نظر گرفته ...دزسته؟؟ مرسی

نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-12-2011, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2011, 01:21 AM توسط Behnoosh.)
دوست خوبم

این دو در نهایت قرار است یک چیز را نشان دهد.موضوع این است که بعضی دانشگاه ها سیستم ABCDF دارند و تعریف هر کدام از این حروف بنا به دانشگاه متفاوت است.به همین دلیل یک شاخص به نام QPA به وجود آمد که بنا به تعریف دانشگاه مبدا معدل را حساب نماید. وقتی ما چنین چیزی نداشته ایم معدل یکسان است.برای کسانی که چنین سیستمی داشته اند و در عین حال خود دانشگاه برای درس وزنی تعریف کرده که با ساعت درسی هماهنگی ندارد(به دلیل اهمیت درس) ممکن است GPA و QPA متفاوت شود و اتفاقا دو سال پیش در بعضی فروم های خارجی این بحث یک بحث داغ بود.الان فکر می کنم تنها برخی از دانشگاه های امریکا از این سیستم استفاده می نمایند.

وقتی ما سیستم نمره دهی کیفی نداشته ایم یعنی وزن هر نمره را 1 در نظر گرفته ایم و هر نمره ضرب در یک شده پس نتیجتا GPA برابر با QPA می شود.درباره این فرم هم احتمالا قبلش اعلام کرده اید که سیستم نمره دهی از 20 است و یا کیفی نیست و یا کشور را مشخص نموده اید به همین دلیل سیستم به صورت هوشمند منتظر نمره ای یکسان برای هر دو شاخص است.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-12-2011, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2011, 10:02 PM توسط Saeid.)
بچه ها من تو قسمت ریز نمرات لیسانس از من relevant course خواسته...میخای که وارد کنی تو فیلد مورد نظر مینویسه
Upper-Level or Graduate Courses
این در واقع درسای ارشد میشه که تو لیسانس گذروندم؟؟؟؟؟....من هیچ درس ارشدیو تو لیسانس نداشتم
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

30-12-2011, 10:18 PM
سعید عزیز بنده متوجه نشدم دقیقا چه اتفاقی می افتد
relevant course که مشخص است و درس های اصلی مربوط به رشته را شامل می گردد. بعد که دروس را وارد می نمایید ارور می دهد و می گوید تنها دروس Graduate را وارد نمایید؟
اگر توضیح دادنش سخت است می تونید از فرم عکس بگیرید و در اینجا قرار دهید تا من و سایر دوستان در صورت اطلاع نظرمان را بگوییم
مرسی
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

30-12-2011, 10:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2011, 10:51 PM توسط Saeid.)
تو عکس شماره 1 وختی relevant course روش کلیک میکنی تا دورس رو وارد کنی...یه پنجره باز میشه ....که بالاش نوشته upper level-graduate course
که تو عکس شماره 2 نشون دادم

فایل‌های پیوست
.bmp   1.bmp (اندازه 239.12 KB / تعداد دانلود: 14)
.bmp   2.bmp (اندازه 415.27 KB / تعداد دانلود: 18)
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-12-2011, 11:57 PM
عذر می خواهم
دفعه پیش پست را با عجله خواندم و متوجه مشکل شما درست نشده بود
در مقطع لیسانس امریکا به دروس ارائه شده برای دانشجویان Freshman and sophomores می گویند Lower level course و به دروس ارائه شده برای جونیورها و سینیور ها می گویند upper level course و ربطی به دروس فوق لیسانس یا دکترا ندارد.
نتیجتا دروس سال های سوم و چهارم مقطع لیسانس خود را که مستقیما به رشته شما مربوط بود را وارد بفرمایید
باز سوالی داشتید در خدمتم
نقل قول  

آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-01-2012, 03:59 PM
سلام دوستان
Self-Declared Overall Average که تو application form میخواد همون GPA هست که باید از 100 حساب بشه؟
یعنی کسی که معدلش 17 هست میشه 85؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »