عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین poweronline
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2011, 11:26 AM
(21-09-2011, 10:20 AM)Faraz نوشته: من امتحان کردم.مشکلی نداشت.browser خود را عوض کنید و اگر از فی"لتر"شکن استفاده می کنید انرا از کار بیاندازید
نه من از چیز! استفاده نکردم و هم از Firefox و هم IE9 توی 2 تا PC استفتده کردم و بازم نشد!

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

06-10-2011, 11:31 AM
درود

-در فرم هایی که اسم دبیرستان را پرسیدن، پیش دانشگاهی را باید بنویسیم یا دبیرستان. اگر دبیرستان را بنویسیم، پیش دانشگاهی را کجا باید قرار دهیم (پیش دانشگاهی و دبیرستان متفاوت بوده اند).
-در قسمت: چه کسی پشتیبانی مالی شما را به عهده می گیرد. چه پاسخی باید بدهیم؟ به این دلیل می پرسم که اگر به عنوان مثال بنویسم خودم/خانواده، آیا در شرکت داده شدن برای fellowship تاثیر منفی داره یا نه؟

سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-10-2011, 12:10 PM
۱. اگر برای مقاطع بالاتر از لیسانس دارید اقدام می‌کنید اطلاعات دبیرستان چندان اهمیتی نداره و شاید فرق مهمی نکنه که پیش دانشگاهی رو بنویسید یا دبیرستان رو، ولی به نظر من همون دبیرستان رو بنویسید بهتره و بعدا کسی نمی‌تونه به شما بگه که اطلاعات شما غلط بوده. فرم اسم دبیرستان رو پرسیده، شما هم همون رو نوشتید. در این صورت نیازی به نوشتن پیش دانشگاهی نیست. اگر اصرار دارید که هر دو رو بنویسید می‌تونید هر دو رو در یک جا بنویسید و اسم‌ها رو با / از هم جدا کنید.

۲. در مورد پشتیبان مالی، نوشتن پشتیبان معمولا تاثیر منفی در گرفتن فاند نداره، ولی اگر حتما می‌خواهید فاند بگیرید و اگر بهتون فاند ندهند پذیرش هم به دردتون نخواهد خورد، در قسمت پشتیبان مالی می‌تونید بنویسید که نیاز به فاند از دانشگاه دارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

16-11-2011, 05:54 PM
درود

تو فرم انلاین گفته کورس هایی که بعدا پاس خواهید کرد و تو لیست درس های الانتون نیست رو بیارید
بعد من شروع به نوشتن درس هایی که موندن کردم و رسیده به master thesis و خواستم بیارم اسمشو مشکلی نگرفت ولی برای تعداد واحدهاش نوشتم 30 تا بعد اررور داد که :
Please enter a number between 0 and 12

باید تبدیل کنم؟یا اصلا تزیز رو کورس جساب نمیارن؟!
تو سیستم ما درس ها یا 5 هستند یا 10..یه دونه هم فقط تزیز 30 تا هست...
اینجوری که هست باید اون 5 و 10 واحدی رو هم تبدیل کنم؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

16-11-2011, 06:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2011, 07:11 PM توسط m.arash.)
(16-11-2011, 05:54 PM)soilman نوشته: درود

تو فرم انلاین گفته کورس هایی که بعدا پاس خواهید کرد و تو لیست درس های الانتون نیست رو بیارید
بعد من شروع به نوشتن درس هایی که موندن کردم و رسیده به master thesis و خواستم بیارم اسمشو مشکلی نگرفت ولی برای تعداد واحدهاش نوشتم 30 تا بعد اررور داد که :
Please enter a number between 0 and 12

باید تبدیل کنم؟یا اصلا تزیز رو کورس جساب نمیارن؟!
تو سیستم ما درس ها یا 5 هستند یا 10..یه دونه هم فقط تزیز 30 تا هست...
اینجوری که هست باید اون 5 و 10 واحدی رو هم تبدیل کنم؟

با سپاس
درود

من زیاد اطلاعاتم منسجم نیست اما می دونم که تقریبا اکثر جاها تعداد واحدهای فوق لیسانس حداقل 28 واحد (اگر اشتباه نکنم 24 تایی هم دیدم!) و حداکثر 32 واحد هست (اگر اشتباه نکنم 36 تایی هم دیدم!)
شما چون در سیستم اروپایی درس می خونید واحدهاتون در European Credit Transfer and Accumulation System محاسبه میشه و فکر کنم هر 5 واحد شما یک واحد حساب میشه!
theses هم درس تحقیقاتی به حساب میاد و باید واحد هاشو بنویسید.
واسه تبدیل واحد بیشتر جست و جو کنی بد نیست چون من مطمئن نیستم.

لینک های زیر رو یه نگاه بندازی بد نیست:
لینــــک 1
لینــــک 2

================
تعدا واحد های شما رو اگر تبدیل کنیم میشه 24 واحد!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-11-2011, 03:21 AM
soilman عزیز
به نظر من واحدها رو به همین ترتیبی که آرش گفته تبدیل کنید و براساس واحدهای تبدیل شده درس‌ها رو وارد کنید. دانشگاه مقصد احتمالا خیلی راحت‌تر متوجه واحدهای تبدیل شده خواهد شد و بهتر می‌تونه متوجه بشه که چقدر از درس شما مونده و چه پیش‌نیازهایی رو گذروندید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین vahidcafe
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-11-2011, 10:28 PM
سلام به دوستان
در فرمی که من می خام پر کنم برای یه دانشگاهی تو آمریکا از من سوال زیر را کرده
What are your educational goals in graduate school
یه راهنمایی می خاستم تا بدونم چطوری باید به این سوال جواب بدم. منظورم فرمت خاصی داره یا همون2 یا 3 خط کافیه.
البته تو فیلد دیگه SOP هم از خواسته که سابمیت کنم با سوال describing your scientific interests and professional goals
. کسی از دوستان میتونه در مورد پاسخ دادن به سوال اول منو راهنمایی کنه.

نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

21-11-2011, 11:23 PM
(21-11-2011, 10:28 PM)vahidcafe نوشته: سلام به دوستان
در فرمی که من می خام پر کنم برای یه دانشگاهی تو آمریکا از من سوال زیر را کرده
What are your educational goals in graduate school
یه راهنمایی می خاستم تا بدونم چطوری باید به این سوال جواب بدم. منظورم فرمت خاصی داره یا همون2 یا 3 خط کافیه.
البته تو فیلد دیگه SOP هم از خواسته که سابمیت کنم با سوال describing your scientific interests and professional goals
. کسی از دوستان میتونه در مورد پاسخ دادن به سوال اول منو راهنمایی کنه.
سلام
فرمت خاصی نداره فقط شما باید اهدافتون رو خلاصه و مفید در چند خط ذکر کنید یا به صورت لیست وار بیارید. توجه داشته باشید که اهدافتون رو ابتدا روی کاغذ بیارید و سپس تعدادی از مهم ترین اون ها رو ذکر کنید نه همشون! اهدافتون رو هم سعی کنید منسجم ارائه بدید.

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

22-11-2011, 10:13 AM
در خیلی از فرم ها نام دانشگاه های دیگری که قرار است اپلای کنیم را خواستند. بهتره این قسمت رو پر کنیم و اگر پر کنیم همه دانشگاه های مورد نظر را بنویسیم یا فقط دانشگاه های همون کشور؟
با سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

22-11-2011, 01:23 PM
(22-11-2011, 10:13 AM)ice نوشته: در خیلی از فرم ها نام دانشگاه های دیگری که قرار است اپلای کنیم را خواستند. بهتره این قسمت رو پر کنیم و اگر پر کنیم همه دانشگاه های مورد نظر را بنویسیم یا فقط دانشگاه های همون کشور؟
با سپاس
اگه دانشگاه هایی که قبلاً اپلای کرده بودید رو می پرسید من توصیه می کردم همه رو بنویسید. اما جاهایی که می خواهید اپلای کنید با توجه به اینکه هنوز اقدام نکردید و حتمی نشده می تونید چیزی وارد نکنید. کسی هم براش سوال باشه، می تونید بگید هنوز جای دیگه ای قطعی نشده و مد نظرم نیست. البته این نظر شخصی من هست.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »