عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-03-2015, 11:07 AM
در این تاپیک در مورد ویزای نامزدی و فرم هایی که باید پر بشه صحبت شده. در لینک هایی که در انتهای تاپیک موردنظر گذاشته شده اطلاعات تکمیلی وجود داره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fravashi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2015, 09:51 AM
با سلام  و خسته نباشید.
برادرم من حدود یکسال و نیم پیش با خانمی که سیتیزن امریکا بودن ازدواج کرد و از طریق ویزای نامزدی به امریکا رفت. در حال حاضر قصد جدا شدن دارند. میخواستم بدونم آیا در صرت جدا شدن راه قانونی وجود داره که برادرم بتونه تا زمان اخذ گرین کارت دائم که حدود نه ماهه در امریکا بمونه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-03-2015, 10:48 AM
(29-03-2015, 09:51 AM)'fravashi' نوشته: با سلام  و خسته نباشید.
برادرم من حدود یکسال و نیم پیش با خانمی که سیتیزن امریکا بودن ازدواج کرد و از طریق ویزای نامزدی به امریکا رفت. در حال حاضر قصد جدا شدن دارند. میخواستم بدونم آیا در صرت جدا شدن راه قانونی وجود داره که برادرم بتونه تا زمان اخذ گرین کارت دائم که حدود نه ماهه در امریکا بمونه؟
با تشکر

اگر پست‌های ابتدای همین موضوع رو بخونید، خواهید دید که شرط گرفتن گرین کارد دائمی از طریق ازدواج اینه که ازدواج حداقل ۲ سال دوام داشته باشه. به همین خاطر، حتی اگر برادر شما بتونه به روشی در امریکا بمونه، چنانچه ازدواج ایشون کمتر از ۲ سال دوام داشته باشه، قانونا نمی‌تونند گرین کارد دائمی بگیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fravashi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2015, 11:03 AM
مرسی بابک جان، یک سوال دیگه هم داشتم. تکلیف اموالی که برادرم با خودش به امریکا برد چی میشه؟ ایا موقع جدا شدن قانونی که دارایی های زوج به طور مساوی بین طرفین تقسیم میشه در این مورد هم صدق میکنه؟
و اینکه گرین کارت موقت برادرم سه چهار ماه با تاخیر اومد ایا این تاثیری در به تعویق افتادن گرین کارت دائم داره؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

29-03-2015, 11:54 PM
(29-03-2015, 11:03 AM)'fravashi' نوشته: مرسی بابک جان، یک سوال دیگه هم داشتم. تکلیف اموالی که برادرم با خودش به امریکا برد چی میشه؟ ایا موقع جدا شدن قانونی که دارایی های زوج به طور مساوی بین طرفین تقسیم میشه در این مورد هم صدق میکنه؟
و اینکه گرین کارت موقت برادرم سه چهار ماه با تاخیر اومد ایا این تاثیری در به تعویق افتادن گرین کارت دائم داره؟

در مورد اموال، اگر ایشون بتونه ثابت کنه که این اموال رو قبل از ازدواج داشته و اموالی نیست که در طول ازدواج بدست آورده، می‌تونه اموال رو تقسیم نکنه.
روی گرین کارت موقت تاریخ انقضایی وجود داره. ایشون باید در فاصله ۹۰ روز قبل از انقضای گرین کارت موقت برای تبدیلش به گرین کارد دائم اقدام کنه و خودشون و همسرشون هر دو با هم باید فرم I-751 رو پر کنند. اگر گرین کارت ایشون با تاخیر اومده، ممکنه تاریخ انقضاش هم دیرتر باشه و در نتیجه ایشون مجبور باشند که بیشتر صبر کنند تا به فاصله ۹۰ روز برسند. ضمن این که اگر همسر ایشون حاضر نباشه فرم رو پرکنه تا گرین کارت ایشون به گرین کارت دائم تبدیل بشه، ممکنه به مشکل بخورند.

منبع
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fravashi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2015, 10:56 PM
با سلام
بابک عزیز، ممنونم بابت راهنماییتون.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که آیا همسر برادرم که سیتیزن آمریکا هستن آیا می تونه بدون هیچ دلیلی تقاضای طلاق بده؟ در حالیکه هیچ دلیل محکمه پسندی از جمله بد رفتاری یا سوء نیت از طرف برادرم نبوده ، آیا صرفا بر اساس درخواست طلاق خانمش ، حکم طلاق اجرا میشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

31-03-2015, 12:11 PM
(30-03-2015, 10:56 PM)'fravashi' نوشته: با سلام
سوال دیگه ای که داشتم اینه که آیا همسر برادرم که سیتیزن آمریکا هستن آیا می تونه بدون هیچ دلیلی تقاضای طلاق بده؟ در حالیکه هیچ دلیل محکمه پسندی از جمله بد رفتاری یا سوء نیت از طرف برادرم نبوده ، آیا صرفا بر اساس درخواست طلاق خانمش ، حکم طلاق اجرا میشه؟

در امریکا کسی مجبور نیست صرف این که با کسی ازدواج کرده، همیشه با طرف بمونه و درخواست طلاق احتیاج به دلیل محکمه پسند نداره. همین که یکی از طرفین به هر دلیلی مایل به ادامه زندگی مشترک نباشه، می‌تونه درخواست طلاق بده.

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
31-03-2015, 06:16 PM
به صحبت های بابک عزیز اضافه کنم که اگر برادر شما به صورت ناخواسته مجبور به طلاق شده باشند احتمال اینکه قانون از ایشون حمایت کنه زیاده. شرط تداوم 2 ساله ازدواج برای این هست که جلوی ازدواج های صوری با هدف گرفتن گرین کارت گرفته بشه وگرنه اگر شرایطی ایجاد بشه که فرد غیر شهروند مورد آزار و اذیت طرف دیگر قرار بگیره یا در کل شرایطی ایجاد بشه که به طور ناخواسته مجبور به طلاق بشه میتونه از تبصره ای که برای این قانون گذاشته شده استفاده کنه. اینکه چطور چنین چیزی رو باید ثابت کنند رو چون تا به حال برخورد نداشتم اطلاعی ندارم.
(30-03-2015, 10:56 PM)'fravashi' نوشته: با سلام

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین قرباني
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-04-2015, 03:11 AM
سلام 
من كاربر جديد هستم
اول تشكر مخصوص بابت راه اندازي اين سايت
من يك سال و نيم هست با همسرم كه سيتيزن آمريكا هست ازدواج كردم
ازدواح ما قانوني در ايران در دو مرحله جشن عقد و عروسي انجام شد
مدارك ازدواج شامل مدارك قانوني
و مدارك تصويري فيلم و عكس از ٢٠٠نفر مهماني كه در اين جشن كنارمون بودن رو همسرم با خودش آمريكا برد
ما ترجيح دادين به علت مشكلات خانوادگي من تقاضاي ويزاي ازدواج كنيم همسر من پزشك و سيتيزن هست مدارك ما واقعي وواقعا پرونده بي عيب و نقصي داريم  تقاضاي ويزاي ازدواج كرديم تا من با خيال راحت با گرين كارت به آمريكا بيام تا هرموقع دلم خواست بتونم راحت برگردم و خانواده امو ببينم
من ٦ماه قبل ازدواج با همسرم آشنا شدم
رابطه ما ادامه پيدا كرد تا به ازدواج كشيد
بعد ازدواج توسط وكيل تقاضاي گرين كارت ازدواج را داديم
بعد از گذشت يك سال كامل مراحل اداري تمام شد
و در صورتي كه من تقاضا كرده بودم منو برا مصاحبه به آنكارا بفرستن خلاف ميلم به ارمنستان فرستادن
در ارمنستان من با همسرم با هم برا اينترويو رفتيم همسرم را راه ندادن بعد از يه مصاحبه خيلي سخت با اينكه من كلي مدارك براشون برده بودم به من يه برگه آبي رنگ دادن گفتن به واقعي بودن ازدواج من شك دارن از من پرينت تلفن دو سالم را خواستن
من ٢٠روز تو ارمنستان موندم همه سعيمو كردم از ايران براشون پرينت بفرستم اما متاسفانه در ايران شركت ايرانسل پرينت بيشتر از ٦ماه نميده
و در آخر ارمنستان پرونده منو كنسل كرد و به آمريكا فرستاد و به من گفت به اين ازدواج شك داره
حالا بعد از گذشت دو ماه من و همسرو وكيلم منتظر يه ايميل از اداره مهاجرت آمريكا هستيم كه به ما اعلام كنن پرونده من به دستشون رسيدن تا من درخواست تجديد نظر بدم اما هيچ خبري نيس ما از سناتور ايالت محل زندگي همسرم كمك خواستيم به اداره ايميگشن نامه زديم اما هيچكس پاسخگو ما نبوده
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد تكليف من چيه؟
اگه وكيلي هم معرفي كنيد
يا
سايتي كه بشه توش شكايت كرد پرونده من پيداشه
يا ارائه هر نوع راهنمايي ممنون ميشم
نقل قول  

آفلاین شیلا
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-04-2015, 02:34 PM
دوستان سلام. خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
من با فردی که شهروند آمریکا هست رسما ازدواج کرده ام. و قصد دارم برای دریافت ویزا اقدام کنم و وکیل بگیرم.
سوالم این هست که ایا حتما با ویزای ازدواج باید برای گرین کارت هم اقدام کرد؟ چون من فقط میخوام وارد امریکا بشوم و درکنار همسرم در امریکا باشم و فعلا گرین کارت نمیخوام. میشه بفرملیید چقدر طول میکشه تا ویزای من برای ورود به آمریکا( بدون گرین کارت)آماده بشه؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 63 بعدی »