عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2017, 01:45 AM
همونطور که قبلا گفتم کلا اینکه دارایی ها هم به عنوان منبع درآمد بشه در نظر گرفته بشه یا خیر به نظر افسر بستگی داره و معیارشون هم این هست که دارایی موردنظر تا چه حد در آمریکا در دسترس فرد خواهد بود و اینکه آیا میشه در مدت زمان معقولی اون رو نقد کرد یا خیر. خیلی وقت ها خونه یا ملکی که شما سهمی ازش دارین رو سال ها طول میکشه تا با دیگر وراث بر سر فروشش به توافق برسید و به همین دلیل بعید می دونم قبول کنند. دارایی موردنظر می بایست ترجیجا فقط به اسم یکی از شما باشه و منقول باشه. در صورت قبول شدن هم حدود یک پنجم ارزش اسمی اون رو در نظر می گیرند. می تونید مدارک این چیزها رو با خودتون ببرین و بهتره زیاد روی اونها حساب ویژه ای باز نکنید و این احتمال رو بدین که افسر ازتون بخواد که مدارک کواسپانسر هم به پرونده اضافه کنید.

(14-10-2017, 05:46 PM)مهمان نوشته: من يه سوالي دارم در زمينه كواسپانسر
پدرشوهر من امريكايي بود و فوت كرد در امريكا ولي در ايران از ايشون بما ارث رسيده منتها اين ارث تقسيم نشده ايا ما ميتونيم مداركي ارائه بديم كه ما اين داريي ارث رو داريم بجاي كواسپانسر؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

15-10-2017, 01:57 AM
وقتی در وبسایت اداره پست، اسم شعبه موردنظر رو انتخاب کردین در انتهای کار یک صفحه ای میاد که خلاصه مشخصات شعبه موردنظر و آدرسش اشاره شده همون رو پرینت می کنید و بهشون میدین. سفارت گذرنامه رو به اون شعبه پست می کنه که می بایست مراجعه کنید و بگیرید. نتایج مدیکال ها رو سال های قبل متقاضی ها شخصا مراجعه می کردند و می گیرفتند شاید اونها هم الان دیگه پست می کنند که ازتون آدرس اداره پست رو میخوان. چون خود سفارت هم تا 5-4 سال پیش، گذرنامه ها رو یا به صورت حضوری تحویل میداد یا به هتل محل اقامت متقاضی پست می کرد.

(14-10-2017, 01:22 PM)حمید دژ نوشته: با سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید . من از سفارت انکارا برای نامزدی وقت گرفتم و یه ادرس پستی هم مشخص کردم که وقتی میرم تو سایت همه چیز اکی هست و ادرس پستی رو هم نشون میده ولی سفارت و مدیکال رسید پستی که من مشخص کردم رو میخوان . من نمیدونم رسید پستی چیه و از کجا باید بگیرم . من فقط من قرمز رنگ زیر رو دارم . ایا این همون رسید پستی هستش یا فرق داره؟ لطفا راهنماییم کنید.
Courier Selection details
Courier: Turkish Post
Branch name: PTT - SAMANPAZARI MERKEZI
 Address: ANAFARTALAR ANAFARTALAR, ANKARA, ALTINDAĞ 06241 TR
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-10-2017, 11:21 AM
خيلي ممنون از راهنماييتون واقعا
شرايط كواسپانسرو بهم ميگين يعني چه كسي ميتونه كواسپانسر باشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-10-2017, 12:19 AM
شرایط شون مثل اسپانسر هست با این تفاوت که لزومی نداره با شما رابطه خانوادگی داشته باشند.

- دست کم 18 سال داشته باشند
- مقیم یا شهروند آمریکا باشن
- در آمریکا زندگی کنند
- درآمدشون به تنهایی کفاف پوشش دادن هزینه های خودشون و شما رو داشته باشه (طبق همون معیارهایی که قبلا اشاره کردم. اگر تعداد افراد تحت تکفل به 4 نفر میرسه دست کم 30 هزارتا در سال درآمد داشته باشند و مدارکی برای اثباتش داشته باشند (در 4-3 سال اخیر مالیات پرداخت کرده باشن).
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-10-2017, 06:23 AM
سلام
من اقامت آمریکا رو دارم و دو ماه پیش واسه گرین کارت اپلای کردم فکر کنم بعد 8-9 ماه گرین کارتم بیاد
از خدمت شما یک سوالی داشتم 
اگر شهروند جمهوری آذربایجان بتونه با ویزای ترویستی بیاد آمریکا و ما اینجا با هم دیگه ازدواج کنیم چه مدت بعد از ازدواج من می تونم واسه همسرم اجازه کار، سوشال سکیوریتی و تقاضای گرین کارت کنم؟
در مدتی که منتظر صدور گرین کارت هستیم اون می تونه واسه دیدن خانوادش به باکو بره و برگرده؟
آیا واسه شرایطی این چنینی شروط خاصی در نظر گرفته شده؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-10-2017, 05:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2017, 05:34 PM توسط M1KE.)
ظاهرا منظورتون از گرین کارت گذرنامه بوده چون گرین کارت حدود یک ماه بیشتر وقت نمیبره. اگر در داخل آمریکا ازدواج کنید می تونید درخواست تغییر وضعیت به مقیم براشون بدین که ممکنه هفت هشت ماهی طول بکشه. در این مدت می تونن آمریکا بمونن ولی اجازه کار و تحصیل ندارن مگر اینکه جداگانه برای اونها هم اقدام بشه. اگر بدون برگه عبور خارج بشن می بایست تا درست شدن اقامتشون خارج بمونن. البته اگه از ابتدا بگن قصد ازدواج دارن بهشون ویزای توریستی نمیدن چون قانونا باید درخواست ویزای نامزدی بدن.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

18-10-2017, 12:46 AM
دادگاه فرمان سوم مهاجرتی ترامپ را هم باطل کرد و با این حساب فعلا مشکلی برای پرونده ها وجود نخواهد داشت.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-10-2017, 01:16 AM
با سلام خسته نباشيد
خواستم بدونم از روزيكه با ويزاي ازدواج وارد امريكا ميشم تا چندوقت بايد تو امريكا حضور داشته باشم؟
چندوفت بعد ميتونم بيام ايران و چقدر ميتونم بمونم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

20-10-2017, 12:03 PM
شما از وقتی که گرین کارت می گیرین می بایست تا زمان شهروندی شرایط عمومی حفظ اقامت رو برآورده کنید که به طور خلاصه شامل زندگی در آمریکا در بیشتر مواقع سال هست (بیش از شش ماه در سال). بیشتر هم میشه ولی برای شهروندی ممکنه دردسرهایی رو بوجود بیاره. برای جزئیات تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-10-2017, 03:15 PM
سلام و تشكر
بعد از مصاحبه ويزاي ازدواج چندروز بايد منتظر جواب باشم از سفارت ؟ آيا همون موقع جواب رو بهم ميگن؟ ميخوام بدونم بليطمو رفت و برگشت بايد بگيرم يا يكطرفه؟

ضمنا من كارمند دولت هستم نياز هست كه مدارك كاريمو مثل ابلاغ كارگزيني رو ترجمه كنم و با خودم ببرم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 63 بعدی »