عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2017, 04:40 AM
خیر مشکلی نداره که دوباره برای ویزای ازدواج اقدام کنید. لزومی نداره ازدواج ایرانی باشه ولی اطلاعی ندارم که اجباری به ثبت کردن چنین ازدواج هایی در شناسنامه ایرانی هم از نظر سفارت هست یا خیر. مراحل کلی ازدواج در ترکیه در تاپیک زیر توضیح داده شده:

مراحل کلی ازدواج در کشور سوم (برای پرونده های گرین کارت)

(24-06-2017, 01:04 PM)Amvaj نوشته: خیلی ممنون از پاسخ شما. مدارک لازم برای سابقه آشنایی تا دوسال را داریم. از کواسپانسر استفاده می کنیم انشالله که حل شود. یک سوال دیگه که ممنون میشم پاسخ بدین. اگر ویزای نامزدی رد شود و باز از طریق ویزای ازدواج اقدام کنیم مشکلی پیش میاد یا خیر؟ تشکر

(24-06-2017, 01:11 PM)Amvaj نوشته: با سلام مجدد. یه سوال دیگه هم دارم . اگر ازدواج ایرانی نشه اشکال داره؟ من بدلیل اینکه پسرم از سربازی معاف شوند نمی خواهم که ازدواجم ثبت دفاتر ایران شود. برای همین ترجیح میدهم در سفارت امریکا ثبت شود و عقد نامه ایرانی نداشته باشیم. آیا این مساله مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ باتشکر

اگر فرزند شما مجرد و زیر 21 سال باشند می تونند همزمان با شما ویزا و گرین کارت بگیرند. همسر شما می بایست برای هر کدوم از شما I130 جداگانه ای پر کنند. شما از طریق IR-1 ویزا می گیرند و فرزندتون از طریق IR-2.

گرین کارت از راه مهاجرت خانوادگی به آمریکا

(25-06-2017, 03:29 AM)مهمان نوشته: سلام
در صورت ازدواج با يك سيتي زن امريكا ايا براي فرزند ١٩ ساله ام هم گرين كارد ظرف مدت سه ماه صادر ميشه يا اين فقط شامل خودم ميباشد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2017, 09:48 PM
دیوان عالی آمریکا گفت: «فرد یا نهاد آمریکایی که رابطه ای واقعی با یک شخص مایل به ورود به آمریکا به عنوان پناهنده داشته باشد، اگر آن فرد ویزا دریافت نکند، می تواند شکایت کند.»
اين برنامه اي هست كه ٢٦ ژوئن ديوان عالي امريكا تصميم گرفته و دوباره تصميمات ترامپ تا ٤ ماه درخصوص مهاجرين تمديد شده حالا تكليف ما چي ميشه كه پروندمون nvc هست؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-06-2017, 10:23 PM
این قانون به طور خلاصه میگه که چنین افرادی حق درخواست برای ویزا رو دارند ولی روال از قبل هم اینطور بوده که درخواست برای ویزا لزوما به گرفتن ویزا منجر نمیشه و دست دولت برای رد کردن درخواست ویزا زیاده به خصوص در مورد ویزاهای غیرمهاجرتی. در مورد ویزاهای مهاجرتی اگر فرد مشکل خاصی نداشته باشه نمی تونند الکی رد کنند و درصد کسانی که در ویزاهای مهاجرتی رد میشن خیلی کم هست ولی می تونند زمان بررسی پرونده هاشون رو طولانی تر کنند و مدارک بیشتری در مورد سابقه و پیشینه شون درخواست کنند.

بنابراین پیش بینی شخصی من در مورد پرونده های مهاجرتی اینه که زمان بررسی ها بیشتر میشه و مدارک بیشتری در مقایسه با قبل درخواست می کنند.

(26-06-2017, 09:48 PM)A.osk نوشته: دیوان عالی آمریکا گفت: «فرد یا نهاد آمریکایی که رابطه ای واقعی با یک شخص مایل به ورود به آمریکا به عنوان پناهنده داشته باشد، اگر آن فرد ویزا دریافت نکند، می تواند شکایت کند.»
اين برنامه اي هست كه ٢٦ ژوئن ديوان عالي امريكا تصميم گرفته و دوباره تصميمات ترامپ تا ٤ ماه درخصوص مهاجرين تمديد شده حالا تكليف ما چي ميشه كه پروندمون nvc هست؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-07-2017, 01:59 PM
سلام
لطفا مدارك روز مصاحبه رو ميگين كه چي بايد همراهمون باشه؟
آيا براي ايرانيها گواهي عدم سو پيشينه لازمه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-07-2017, 11:51 PM
فهرست مدارک در ایمیلی که سفارت حدود دو سه هفته قبل از مصاحبه بهتون میزنه اشاره میشه. مواردی مثل مدارک شناسایی هست و رسید هزینه ها و فرم ها. با توجه به اینکه با گذر زمان فهرست مدارک ممکنه تغییر کنه بهتره بر اساس همون فهرستی که در ایمیل اشاره میشه اونها رو تکمیل کنید.

گواهی عدم سوء پیشینه به طور پیش فرض در مدارک وجود داره ولی در ادامه معمولا اشاره می کنند که مدارک عدم سوء پیشینه صادره از طرف ایران رو قبول نمی کنند. ولی از اونجاییکه وقت و هزینه زیادی نمیبره به نظرم داشتنش ضرری نداره.

(07-07-2017, 01:59 PM)A.osk نوشته: سلام
لطفا مدارك روز مصاحبه رو ميگين كه چي بايد همراهمون باشه؟
آيا براي ايرانيها گواهي عدم سو پيشينه لازمه؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین forouq
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2017, 01:51 PM
با تشکر از توضیحات خیلی خوب شما. من مدت کوتاهی هست که با یک آقای ایرانی در آمریکا آشنا شدم. ایشون 40 ساله ساکن آمریکا و سیتی زن هستن. ما قراره چند ماه دیگه در باکو همدیگر را ملاقات کنیم و اگر به توافق نهایی رسیدیم، همانجا ازدواج کنیم. چون ایشون نمیتونن بیان ایران و ازدواج ما هم در شناسنامه من ثبت نمیشه. من تاپیک گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج را خوندم، اما اینجا چند سوال دارم که خواهش میکنم پاسخ بدید لطفاً
1. با توجه به اوضاع فعلی و برقراری منع ورود ایرانی ها به آمریکا، آیا شانسی برای موفقیت ما وجود دارد؟
2. من فرهنگی هستم و کار دولتی دارم. البته هیچگونه فعالیت خاصی هرگز نداشتم. در بعضی پست ها خواندم برخی بخاطر کار دولتی شانس کمی داشتن. آیا واقعاً همینطوره و کار من در روند پیشرفت پرونده مهاجرت تاثیر می‌گذارد؟ در ضمن آقایی که با ایشون آشنا شدم هم فرهنگی هستن.
3. من در سال گذشته و فقط برای یکبار در زندگیم در لاتاری شرکت کردم برای اینکه شانسم را محک بزنم که برنده هم نشدم، آیا این موضوع در کیس من تاثیری داره؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-07-2017, 02:48 AM
1- قوانین فعلی شامل پرونده های نامزدی/ازدواج نمیشه و بعید می دونم هیچوقت قانونی تصویب بشه که ورود همسر یک شهروند آمریکایی رو محدود کنه. شاید سخت گیری در مورد مدارک و مدت زمان بررسی برای پرونده های این چند کشور بیشتر بشه ولی کلا متوقف نمیشه.

۲- ممکنه بعد از مصاحبه زمان کلیرنس شما رو کمی طولانی تر کنه ولی در حالت عادی تاثیر خاصی روی شانس گرفتن ویزا برای پرونده های مهاجرتی نداره.

۳- در مورد پرونده های مهاجرتی نه تنها تاثیر منفی نداره حتی میتونه تاثیر مثبت هم داشته باشه چون قرار نیست شما ثابت کنید که به موندن در آمریکا علاقه ای ندارید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفتاب1324
Unregistered
نقل قول

09-07-2017, 09:33 AM
با سلام در شرایط کنونی و ممنوعیت ها توسط ترامپ آیا ازدواج با یک آمریکایی مناسب تر است یا اقدام از طریق نامزدی، چون شنیدم ویزای نامزدی رد شده است
نقل قول  

آفلاین forouq
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-07-2017, 12:39 PM
خیلی ممنون از پاسخی که دادید. حالا با توجه به این شرایط میخوام بدونم که درخواست ویزای نامزدی روند کار را راحت تر میکنه یا ویزای ازدواج؟
و چون از ابتدای آشنایی ما تا ازدواج، کمتر از شش ماه هست، آیا این مدت زمان کوتاه مشکلی ایجاد خواهد کرد یا فرقی نمیکنه که مدت آشنایی چقدر بوده؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-07-2017, 11:43 PM
برای ویزای نامزدی اگر احساس کنند که ساختگی و صرفا به قصد رفتن به آمریکا هست ممکنه مدارکی بخوان که نشون بده دست کم دو سال با هم آشنایی داشتین. ولی خب بودن هم افرادی که با شش هفت ماه سابقه آشنایی ویزا گرفتن. ازدواج مدرک خاصی برای اثبات سابقه آشنایی نمی طلبه و وجود عقدنامه کفایت می کنه. بنابراین اگر طرف مقابل رو قبلا از نزدیک دیدین و ایشون رو می شناسید، ازدواج مسیرش از نظر شانس گرفتن ویزا خیلی مطمئن تر هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 63 بعدی »