عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-09-2013, 09:19 PM
(03-09-2013, 09:07 PM)'Charming' نوشته: در تکمیل صحبت های دوستمون بگم که فقط در صورت داشتن وکیل با شماره ثبت و در واقع وکیل محضری این کار قابل انجام هستش
با احترام

بله، البته شما میتوانید در همان کشوری که هستید، به سفارت ایران مراجعه کنید و به یکی از دوستان یا اعضای خاواده خود وکالت رسمی بدهید که امور اداری و دانشگاهی شما را پیگیری کنند (مثل این) 
هرچند اگر در دانشگاه خود آشنا داشته باشید یا یکی از اعضای خانواده شما (مثلا پدر محترم) بروند آنجا و پیگیری و پافشاری کنند شاید نیازی به این همه کار نباشد و سریعتر کار راه بیفتد (کلا همه چیز بستگی به دانشگاه و کارمند مربوطه دارد)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-09-2013, 09:46 PM
این حرف هم درسته ولی بنده قانون رو گفتم
حتی منی که شناسنامم اینام هم دست پدرم بود ولی چون وکالت نداشتم ندادن به ایشون و گفتن خودش بیاد قیافش رو ببینینم!!
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-09-2013, 09:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2013, 09:55 PM توسط mhz_ir.)
(03-09-2013, 08:55 PM)'ForeverBlue' نوشته:
هر دانشگاهی یک رفتاری داره. اگه در ایران به کسی وکالت نامه داده اید که آن فرد (وکیل شما) میتواند مراجعه کند و کارها را پیگیری کند. معمولا دانشگاه های آزاد غیر حضوری این کار را نمیکنند و از آن بدتر، غیرحضوری تحویل نمیدهند

آخه این برام سواله که چطوری وقتی مدارک و ریز نمرات رو مهر و موم داخل پاکت میزارن میگن به خودت نمیدن.درسته؟
پس اگه اینطوریه برای چی نیاز به رفتنه؟اگر واریز پولش هست اینترنتی یا یه روش دیگه باشه.نمیدونم من اشتباه میکنم؟شاید به قول دوستمون "میخان قیافمون رو ببینن" و حالمون رو بگیرن!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

03-09-2013, 09:57 PM
(03-09-2013, 09:52 PM)'mhz_ir' نوشته:
آخه این برام سواله که چطوری وقتی مدارک و ریز نمرات رو مهر و موم داخل پاکت میزارن میگن به خودت نمیدن.درسته؟
پس اگه اینطوریه برای چی نیاز به رفتنه؟اگر واریز پولش هست اینترنتی یا یه روش دیگه باشه.نمیدونم من اشتباه میکنم؟شاید به قول دوستمون "میخان قیافمون رو ببینن" و حالمون رو بگیرن!

سلام
من فقط یه شفاف سازی بکنم که بنده دانشگاه سراسری رو میگفتم و همچنین این رو بگم که من واسه یه کاری که تمام نمرات و ...رو گذاشتن و مهر و موم کردن بعد دادن به خودم گفتن هر کار میخوای بکن!!
در عین اینکه مثلا خیلی قانونی هستن خیلی خیلی بی قانونن
با احترام

دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

20-09-2013, 08:02 PM
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺗﺮﻧﺰﻛﺸﻦ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻛﻔﺎﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩ؟ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﻣﺪﺭﻙ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ.ﻣﻦ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻢ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺩﻻﻳﻠﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﮕﻴﺮﻡ.
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-09-2013, 08:06 PM
درود
اگه جزء رکوایرمنت ها تو سایت گفته که باید بفرستین
میتونید موقت دانشنامتون رو فعلا از دانشگاه بگیرین و ترجمه و رسمی کرده بفرستین
(20-09-2013, 08:02 PM)'mhz_ir' نوشته: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺗﺮﻧﺰﻛﺸﻦ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻛﻔﺎﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩ؟ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﻣﺪﺭﻙ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ.ﻣﻦ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻢ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺩﻻﻳﻠﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﮕﻴﺮﻡ.

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-09-2013, 10:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 10:25 PM توسط Nasim67.)
(20-09-2013, 08:02 PM)'mhz_ir' نوشته: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺗﺮﻧﺰﻛﺸﻦ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻛﻔﺎﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩ؟ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺭﻳﺰ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﻣﺪﺭﻙ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ.ﻣﻦ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻢ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺩﻻﻳﻠﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﮕﻴﺮﻡ.

اصولا روی دانشنامه زیاد حساسیت نشون نمی دن. چون مهم ریز نمراتتونه. می تونید ایمیل بزنید و بگید که دانشگاه الان دانشنامه رو به شما نمی ده اما وقتی پذیرش گرفتید، می آرید با خودتون. معمولا قبول می کنن.
اما اگه از " دانشنامم دست دانشگاه هست و بنا به دلایلی نمی تونم بگیرم" منظورتون اینه که اصلا کلا نمی تونید دانشنامتونو بگیرید و ببرید، احتمال اینکه قبول کنند خیلی ضعیفه. چون در هر صورت یه Graduation Certificate ازتون می خوان.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

20-09-2013, 10:27 PM
البته دیدم بعضی افراد رو که گواهی نامه پایان تحصیلات (نه گواهی موقت ) رو دادن ترجمه و رسمی شده
اگه دانشگاه نمیتونه دانشنامه بده شما بهتره همون گواهی پایان تحصیلات رو بگیری و با اون کارات رو بکنی
هرچند بهتره دانشگاه رو وادار کنی زود بده دانشنامه رو
بااحترام
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

21-09-2013, 05:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2013, 05:05 AM توسط mhz_ir.)
از همه ممنون.بخام دقیقتر بگم ترجمه لیسانسم رو دارم ولی دانشنامش دست دانشگاه مقطع ارشدم هست و چون الان ایران نیستم و کارت پایان خدمت نداشتم نتونستم اصلشو بگیرم و فقط ترجمه رسمی و تایید شدش رو دارم.
برای همین میخاستم بپرسم که دانشگاه گفته Transcripts can be mailed to address منظور از Transcripts فقط ریز نمرات هست یا اصل مدرک هم میخان،ضمن اینکه همونطور خط بالا نوشتم Transcripts باید به آدرسشون مهر و موم ارسال بشه.نظرتون چیه؟چون اگه واقعا اصل دانشنامه فارسی هم بخان به قیمت برگشتنم تموم میشه!تا حالا از کسی بعد از پذیرش اصل دانشنامه فارسی هم گرفتن؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-09-2013, 07:40 AM
به نظر من که دانشگاه در نهایت خواهد خواست دانشنامه رو بعد فارغ التحصیلی مثلا از مقطع بالاتر دیگه حداکثر میخواد ازتون
ولی اینجا اگه دانشنامه میخواست میگفت که Degree certificate نه Transcripts
بهتره با دقت از دانشگاه مربوطه بپرسی
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »