عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
درخواست های مدیریتی کاربران از مدیران

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست های مدیریتی کاربران از مدیران
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2011, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2011, 04:22 PM توسط Faraz.)
درود
همانطور که احتمال دارد برای تمام شما اتفاق افتاده باشد مواردی پیش می آید که کاربران تقاضای انجام تغییری در پست های خود (ویرایش یا انتقال یا حذف پست) را دارند و یا می خواهند تغییری در بخش خاص اعمال شود که مربوط به وظایف مدیر آن بخش است.در این موارد تا کنون از سیستم پیام خصوصی استفاده می شده ولی به پیشنهاد دوستان تصمیم بر این شد که این موارد در این تاپیک بررسی شود. بنابر این اگر درخواستی از مدیر خاصی دارید می توانید مورد را در این تاپیک ارسال کنید تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود

از مدیران عزیز هم خواهش می شود نتیجه را حتما در همین تاپیک اعلام نمایند.

موفق و پیروز باشید
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-09-2015, 11:14 PM
سلام

می خواستم ببینم امکانش هست نام کاربری من رو با تغییری مختصر از matinking به Matinking تغییر بدید؟...

امیدوارم درخواستم رو در جای درست مطرح کرده باشم...

ارادت
متین
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2015, 10:30 AM
(01-09-2015, 11:14 PM)Matinking نوشته: سلام

می خواستم ببینم امکانش هست نام کاربری من رو با تغییری مختصر از matinking به Matinking تغییر بدید؟...

امیدوارم درخواستم رو در جای درست مطرح کرده باشم...

ارادت
متین

بله، انجام شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-11-2015, 11:39 AM
درود

یکی از دوستان یا در اصل مدیران عزیز در یک مورد به من یادآوری کردن نکته ای رو که من چون جای مناسبی پیدا نکردم اینجا میارم.
گاهی پستهای من ممکنه حالت نیش و کنایه داشته باشه و دیگران اینطور برداشت کنند. من به هیچ وجه قصد و غرضی ندارم و میخوام طوری جواب بدم که وقتی کسی میخونه پست رو یکم هم لبش خندون بشه. کلا جواب دادن به حالت رسمی رو دوست ندارم.
با اینحال با توجه به اینکه سیاست سایت رو من تعیین نمیکنم و با توجه به اینکه واقعا ایشون رو دوست دارم، از تمام دوستانی که فکر کردند بنده قصد و غرضی از پاسخ اینچنین داشتم عذرخواهی میکنم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-12-2015, 01:28 PM
@Torkan

سپاس ترکان گرامی از این که فعال هستی و اطلاعاتت رو با سایرین به اشتراک می‌گذاری.
در خصوص لحن پست‌ها و احیانا کنایه‌ها در اون‌ها باید بگم که متاسفانه انتقال قصد و غرض در فضای نوشتاری بسیار مشکله و به همین خاطر سوتفاهم زیاد پیش میاد و باید مراقب بود که احیانا افراد رو از خودمون نرنجونیم.
به نظر من شوخی کردن و ایجاد یک فضای خودمانی در پست‌ها هیچ اشکالی نداره و حتی می‌تونه گاهی مثبت هم باشه، اما باید مطمئن شد که کسی دلگیر نمی‌شه و شوخی کردن رو به حساب تمسخر نمی‌گذاره. به همین خاطر بهتره که در جای مناسب استفاده بشه و حتما متن طوری باشه که برداشت تمسخرآمیز ازش نشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

14-12-2015, 09:36 AM
سلام

من به تازگی متوجه شده م که وقتی کسی برای من یک پیغام profile ارسال می کنه (و سیستم به من notification ارسال می کنه)، در بخش "پیام ها" در پروفایل من هیج پیامی وجود نداره!... یا درواقع دیده نمیشه...
ممنون میشم بررسی بفرمایید...

ارادت
متین
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-12-2015, 10:11 AM
(14-12-2015, 09:36 AM)Matinking نوشته: سلام

من به تازگی متوجه شده م که وقتی کسی برای من یک پیغام profile ارسال می کنه (و سیستم به من notification ارسال می کنه)، در بخش "پیام ها" در پروفایل من هیج پیامی وجود نداره!... یا درواقع دیده نمیشه...
ممنون میشم بررسی بفرمایید...

ارادت
متین

درود
اگر کسی برای شما پیامی ارسال بکنه و بعد اون پیام رو قبل از این که شما ببینید حذف کنه، شما notification رو دریافت می‌کنید ولی پیامی نخواهید دید.
برای اطمینان من الان برای شما یک پیام پروفایل فرستادم که چک کنیم که آیا شما این پیام رو می‌بینید یا خیر.

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

14-12-2015, 10:16 AM
(14-12-2015, 10:11 AM)Babak نوشته: درود
اگر کسی برای شما پیامی ارسال بکنه و بعد اون پیام رو قبل از این که شما ببینید حذف کنه، شما notification رو دریافت می‌کنید ولی پیامی نخواهید دید.
برای اطمینان من الان برای شما یک پیام پروفایل فرستادم که چک کنیم که آیا شما این پیام رو می‌بینید یا خیر.

سلام آقای دکتر

ممنون از توجهتون...

در مورد شما هم این اتفاق افتاد...
در حال حاضر در بخش پیام های پروفابل من نوشته شده که من 1 پیام ارسال شده و 3 پیام دریافت شده دارم... ولی هیچ پیامی در پروفایل من دیده نمیشه!!!

ارادت
متین

پی نوشت: حقیقتا مطمئنم در دفعات قبل هم فرستنده پیامش روحذف نمی کرد...
نقل قول  

آفلاین Sohrab.S
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2016, 01:13 PM
سلام 

ممنون از سایت خوبتون. من موقع ساخت اکانت حواسم نبوده دستم خورده یک ' انتهای اسمم اضافه شده. راهی هست من بتونم تغییرش بدم و حذفش کنم که اسمم بشه " Sohrab.S "؟ لطفا اگر شما میتونید برام درستش کنید. 

سپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-09-2016, 10:50 AM
(21-09-2016, 01:13 PM)Sohrab.S نوشته: سلام 

ممنون از سایت خوبتون. من موقع ساخت اکانت حواسم نبوده دستم خورده یک ' انتهای اسمم اضافه شده. راهی هست من بتونم تغییرش بدم و حذفش کنم که اسمم بشه " Sohrab.S "؟ لطفا اگر شما میتونید برام درستش کنید. 

سپاس

درخواست شما انجام شده  و ' از نام کاربری شما حذف شده است.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 04:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی