عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
از مهندسی به علوم پایه

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
از مهندسی به علوم پایه
آفلاین ehsan70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2017, 02:31 PM
با سلام میخواسم بدونم تغییر گرایش از مهندسی به علوم پایه مشکلی در پذیرش ایجاد نمیکند؟
و اینکه وضعیت اپلای و فاند و کار علوم پایه ای ها نسبت به مهندسی چطور هس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-08-2017, 12:19 PM
(22-07-2017, 02:31 PM)ehsan70 نوشته: با سلام میخواسم بدونم تغییر گرایش از مهندسی به علوم پایه مشکلی در پذیرش ایجاد نمیکند؟
و اینکه وضعیت اپلای و فاند و کار علوم پایه ای ها نسبت به مهندسی چطور هس
سلام
خیر مشکلی ایجاد نمی‌کند.
وضعیت فاند در علوم پایی همانند فیزیک، ریاضی و شیمی نیز مناسب می‌باشد اما قطعا به میزان مهندسی نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-08-2017, 04:34 PM
(17-08-2017, 12:19 PM)automotive نوشته: سلام
خیر مشکلی ایجاد نمی‌کند.
وضعیت فاند در علوم پایی همانند فیزیک، ریاضی و شیمی نیز مناسب می‌باشد اما قطعا به میزان مهندسی نیست.

دوست عزیز، به عنوان یک فارغ التحصیل رشته ریاضی که پذیرش با فاند هم گرفته، خواستم تصحیحتون کنم که فاند علوم پایه حداقل در رشته ریاضی نه تنها کمتر از رشته های مهندسی نیست بلکه بیشتر هم هست. هم دانشگاهی های من با رشته مهندسی مبلغ 14000 دلار فاند گرفته بودند و من 23000 تا.  Wink
متاسفانه به علت اینکه در ایران به علوم پایه توجهی نمی شه، تصور عموم بر این هست که این رشته ها در خارج از ایران هم به این صورت هستند. درحالی که دپارتمان های علوم پایه در خارج از ایران، گرنت های خوبی می گیرند و فاند بهتری می دن.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-08-2017, 06:09 PM
(20-08-2017, 04:34 PM)butterfly نوشته: دوست عزیز، به عنوان یک فارغ التحصیل رشته ریاضی که پذیرش با فاند هم گرفته، خواستم تصحیحتون کنم که فاند علوم پایه حداقل در رشته ریاضی نه تنها کمتر از رشته های مهندسی نیست بلکه بیشتر هم هست. هم دانشگاهی های من با رشته مهندسی مبلغ 14000 دلار فاند گرفته بودند و من 23000 تا.  Wink
متاسفانه به علت اینکه در ایران به علوم پایه توجهی نمی شه، تصور عموم بر این هست که این رشته ها در خارج از ایران هم به این صورت هستند. درحالی که دپارتمان های علوم پایه در خارج از ایران، گرنت های خوبی می گیرند و فاند بهتری می دن.

البته حرفتان درست هست ولی مقایسه اگر در باب امریکا هست باید ایالت به ایالت باشه. مثلا در دانشگاهی که من بودم 18000 دلار در سال فاند دکتری در مهندسی و ریاضی هم همینطور بود. ممکنه دانشگاههای باشه که مهندسی شون فاندش بیشتر باشه ولی در حالت کلی حرف شما درسته و همچنین اهمیتی که به علوم پایه میدن بیشتر واقعا واقعا بیشتر از کشورهای دیگر است (ایران که بماند! من نمیدونم در ایران دقیقا به چی اهمیت میدن!)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر