عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا دارالترجمه های مورد تایید سفارت ایتالیا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دارالترجمه های مورد تایید سفارت ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2015, 04:19 PM
(25-12-2015, 01:07 PM)anis نوشته: دارالترجمه استان خوزستان که مورد تایید سفارت باشه را از کجا پیدا کنم ..البته من میخوام انگلیسی ترجممه کنم

انگلیسی مشکلی نداره هر کجا که تاییده وزارت دادگتری و امور خارجه را داشته باشه. شاید در همون استان خودتون هم باشه. منظور بنده برای ترجمه به زبان ایتالیایی بوده. در صفحه اول لیست دارالترجمه زبان ایتالیایی اشاره شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2017, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2017, 04:33 PM توسط Torkan.)
دارالترجمه های جلیلی و افسری دیگه مورد تایید نیستند.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2018, 09:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2018, 09:52 AM توسط amirfriendship.)
گویا از امسال مهم نیست کدوم دارالترجمه کار را انجام بده. این درسته؟
من به کل این لیست پست اول، زنگ زدم و همشون گفتن زودتر از تیر تحویل نمی دن. اما یک دارالترجمه دیگه تو شهر پیدا کردم، گفت 15 روزه تحویل میده.
اگر به اون لیست ندیم مشکلی نداره؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-04-2018, 02:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2018, 02:58 PM توسط Torkan.)
(21-04-2018, 09:52 AM)amirfriendship نوشته: گویا از امسال مهم نیست کدوم دارالترجمه کار را انجام بده. این درسته؟
من به کل این لیست پست اول، زنگ زدم و همشون گفتن زودتر از تیر تحویل نمی دن. اما یک دارالترجمه دیگه تو شهر پیدا کردم، گفت 15 روزه تحویل میده.
اگر به اون لیست ندیم مشکلی نداره؟

اکثر سوالاتی که شما میپرسید خارج از حیطه دانش دوستان است.
کسی اینجا افسر سفارت نیست و واقعا نمیدونه که ایا غیر از اون چند تا، میشه داد یا نه.
به راحتی زنگ بزنید از سفارت بپرسید اگر گفتن نمیشه کمی اضافی پول بدید همین فردا هم ترجمه ها رو تحویلتون میدن!
حجم کسانی که میرن ایتالیا بسیار بالاست به خاطر بورس استانی بنابراین این داراترجمه ها هم کمی سو استفاده کرده با سفارت زد و بند میکنند تا فقط کار رو به ایناها بسپارند
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-04-2018, 08:32 PM
(21-04-2018, 02:57 PM)Torkan نوشته: اکثر سوالاتی که شما میپرسید خارج از حیطه دانش دوستان است.
کسی اینجا افسر سفارت نیست و واقعا نمیدونه که ایا غیر از اون چند تا، میشه داد یا نه.
به راحتی زنگ بزنید از سفارت بپرسید اگر گفتن نمیشه کمی اضافی پول بدید همین فردا هم ترجمه ها رو تحویلتون میدن!
حجم کسانی که میرن ایتالیا بسیار بالاست به خاطر بورس استانی بنابراین این داراترجمه ها هم کمی سو استفاده کرده با سفارت زد و بند میکنند تا فقط کار رو به ایناها بسپارند

من امروز سایت سفارت را چک کردم. تاکید کرده تمام دارالترجمه های مورد تایید قوه قضاییه، مورد تایید سفارت هم هست. هیچ لیستی نداده بود.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2018, 10:15 PM
(23-04-2018, 08:32 PM)amirfriendship نوشته: من امروز سایت سفارت را چک کردم. تاکید کرده تمام دارالترجمه های مورد تایید قوه قضاییه، مورد تایید سفارت هم هست. هیچ لیستی نداده بود.

زنگ بزنید مطمین شوید.
نقل قول  

آفلاین aminvo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-05-2018, 11:25 PM
سلام 
من امروز با تعدادی از دارالترجمه ها تماس گرفتم تا حدود قیمت بگیریم که تقریبا همشون گفتن فقط حضوری و با دیدن مدارک قیمت میدن!!! ولی یکی از اون ها به شرط تمام شدن 8 ترمه دروس مبلغ 950 هزارتومان را گفت!!!

ممنون میشم دوستان که ترجمه کردن یک حدود قیمتی بگن چون من قبل از عید که به زبان انگلیسی و فقط لیسانس را ترجمه کردم خیلی خیلی کمتر از این مبغ ها شد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-05-2018, 01:04 AM
(12-05-2018, 11:25 PM)aminvo نوشته: سلام 
من امروز با تعدادی از دارالترجمه ها تماس گرفتم تا حدود قیمت بگیریم که تقریبا همشون گفتن فقط حضوری و با دیدن مدارک قیمت میدن!!! ولی یکی از اون ها به شرط تمام شدن 8 ترمه دروس مبلغ 950 هزارتومان را گفت!!!

ممنون میشم دوستان که ترجمه کردن یک حدود قیمتی بگن چون من قبل از عید که به زبان انگلیسی و فقط لیسانس را ترجمه کردم خیلی خیلی کمتر از این مبغ ها شد.

یک از درب داغون ترین کشور ها از نظر قانون همین ایتالیا هست
به تبع سفارتش هم اینطوریه 
با دارالترجمه ها زد و بند میکنن به خاطر چندرغاز پول 
شما دو ماه بعد بپرسی کمتر از دو میلیون قیمت نمیگن بهت چون منحصر به تهران هست و چند تا محدود
نقل قول  

آفلاین Sara112
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-05-2018, 07:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2018, 07:47 PM توسط Sara112.)
(13-05-2018, 01:04 AM)Torkan نوشته: یک از درب داغون ترین کشور ها از نظر قانون همین ایتالیا هست
به تبع سفارتش هم اینطوریه 
با دارالترجمه ها زد و بند میکنن به خاطر چندرغاز پول 
شما دو ماه بعد بپرسی کمتر از دو میلیون قیمت نمیگن بهت چون منحصر به تهران هست و چند تا محدود
@aminvo

امسال سفارت اعلام کرد همه ی مترجم های رسمی ایتالیایی مورد تایید قوه قضاییه مورد تایید سفارت هستند،
لزومی نداره به این لیستی که برای چند سال پیش هست اکتفا کنید.
دارالترجمه ها نرخ رسمی دارن اما زمانی که میگن برای ترجمه ممکنه رو قیمت تاثیر بذاره و هرچه شما به ددلاین سفارت نزدیک بشین به تبع اون دارالترجمه ها شلوغ تر میشن و قیمتی که میدن هم ممکنه تغییر کنه! پس بهتره هرچه زودتر کارهاتون رو انجام بدید خود سفارت هم تاکید داشت از آوریل که وقت ها باز میشن وقت بگیرین چون تابستون خیلی شلوغ میشه و عواقبش پای خودتونه!
نقل قول  

آفلاین Sara112
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-05-2018, 07:41 PM
(12-05-2018, 11:25 PM)aminvo نوشته: سلام 

شما چه مدارکی رو میخواید ترجمه کنید؟ قیمتش بسته به تعداد مدارک متفاوت هستش، من دارالترجمه پرهام دادم کارم رو برای دوهفته مدارک دیپلم پیش لیسانس به همراه ریزنمراتشون، دو تا شناسنامه، فیش حقوق قیمتش یک ملیون و چهارصد ، بعضی دوستان دارالترجمه احمدی دادن قیمت رسمی اما زمان بیشتر تا چهل روز، دارالترجمه هایی هم هستن که توی لیست نیستن اما مترجمشون مورد تایید هست فکر میکنم دارالترجمه ماندگار طالقانی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »