عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
« قبلی 1 2
خرید تلفن همراه در امریکا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید تلفن همراه در امریکا
آفلاین robotics
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-02-2014, 04:05 PM
(20-03-2011, 12:47 AM)'Babak' نوشته: در صورتی که با تلفن همراه خود بیش از ۳۰۰ دقیقه در ماه صحبت نمی‌کنید، می‌توانید از تلفن‌های پیش‌پرداخت شده (Prepaid) این شرکت استفاده نمایید. هزینه مکالمه با تلفن‌های پیش پرداخت شرکت T-Mobile بسته به مبلغ پیش خرید متفاوت است. در صورت خرید کارت ۱۰۰ دلاری برای تلفن‌های پیش‌پرداخت، به ازاء هر دقیقه مکالمه ۱۰ سنت از اعتبار شما کاسته می‌شود و اعتبار پرداختی شما تا یکسال معتبر خواهد بود. در صورت خریدِ مجددِ اعتبار قبل از سپری شدن یکسال، باقیمانده‌ی اعتبار شما به سال آینده منتقل می‌شود.

T-mobile صد دلار را معادل 1000 دقیقه می داند
Page Plus Cellular هشتاد دلار را معادل 2000 دقیقه می داند

یعنی قیمت تی-موبایل 10 سنت بر دقیقه است
و قیمت پیج پالس 4 سنت بر دقیقه است

منبع:
http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-plans
https://www.pagepluscellular.com/plans

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-03-2014, 06:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2014, 06:33 PM توسط Torkan.)
سلام
با توجه به این پست جناب BABAK یه سوال دارم:
الان من میتونم از همین گوشی ساده ای که دارم استفاده میکنم، در ایالات متحده هم ازش استفاده بکنم(البته فقط گوشی منظورمه واضحا!)؟ موبایل ساده منظورم از همون nokia های نه خیلی قدیمی نه خیلی جدید!6330!!
همچنین میخواستم ببینم واسه یه دانشجو که فقط بخواد صحبت کنه اونم نه زیاد مثلا ماهی 100 دقیقه!!(بسوزد پدر این دهکBig Grin) بهترین اشتراک هم از نظر کیفیت و هم از نظر هزینه کدوم هستش؟
در نهایت موقع رسیدن به آمریکا از چه طریق دقیقا باید شارژ کرد موبایل رو؟
من پست ها رو خوندم ولی سوالم جزیی تره.

بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
19-03-2014, 03:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2014, 04:31 AM توسط reza_1st.)
(18-03-2014, 06:30 PM)'Charming' نوشته: سلام
با توجه به این پست جناب BABAK یه سوال دارم:
الان من میتونم از همین گوشی ساده ای که دارم استفاده میکنم، در ایالات متحده هم ازش استفاده بکنم(البته فقط گوشی منظورمه واضحا!)؟ موبایل ساده منظورم از همون nokia های نه خیلی قدیمی نه خیلی جدید!6330!!
همچنین میخواستم ببینم واسه یه دانشجو که فقط بخواد صحبت کنه اونم نه زیاد مثلا ماهی 100 دقیقه!!(بسوزد پدر این دهکBig Grin) بهترین اشتراک هم از نظر کیفیت و هم از نظر هزینه کدوم هستش؟
در نهایت موقع رسیدن به آمریکا از چه طریق دقیقا باید شارژ کرد موبایل رو؟
من پست ها رو خوندم ولی سوالم جزیی تره.
بااحترام

از گوشی خودتون می‌تونید استفاده کنید، بنابراین همراهتون باشه خوبه، البته اگر گوشی‌های خیلی ساده بخواین، (از این تاشوهای سیاه و سفید یا در اون حد) حتی بدون قرارداد هم می‌تونین بصورت پیش پرداخت حدود 20-15 دلار پیدا کنید (یعنی 20 دلار می‌دین یه گوشی می‌گیرین و یه سیم کارت با 2-3 دلار شارژ و بیشتر از اون رو باید شارژش کنید)، ولی خب گوشی خودتون نسبتاً خوبه و تا حدی امکان استفاده از اینترنت رو هم داره، بنظر من همراهتون باشه، اینکه موقع ورود چطور شارژ کرد،  که باید برین یه سیم کارت بگیرین از نمایندگی‌های اپراتورهای موبایل تو آمریکا یا فروشگاه‌های بزرگ مثل والمارت و تارگت و ... و بذارین تو گوشیتون، بعد هم، هم همونجاها کارت شارژ می‌فروشن، هم اینترنتی می‌تونید شارژ کنید خطتون رو.
در مورد اینکه کدوم طرح بهتره جواب قاطع و همیشگی وجود نداره، یعنی طرح‌ها تغییر می‌کنه و تخفیف‌ها و پیشنهادات ویژه می‌آد و لازمه موقع خرید یه چک کنید تا بهترین گزینه رو پیدا کنید، همین طور کیفیت آنتن دهی هم منطقه به منطقه فرق می‌کنه و چک کنید موقع خرید، ولی بطور کلی، برای استفاده کم، در حدی که گفتین، یا حتی در حد مثلاً 250 دقیقه و 100 مگ اینترنت و 500 تا اس‌ام‌اس قراردادهای 2 ساله به صرفه نیست و بهتره برین سمت طرح‌های پیش‌پرداخت، در مورد پیش‌پرداخت‌ها هم 4تا اپراتور اصلی (به ترتیب قیمت، و تا حد خوبی، کیفیت: ورایزن، ای تی اند تی، اسپرینت و تی موبایل) معمولاً گرونتر از شرکت‌های کمتر مشهورن، با این حال همون 4تا هم گاهی تخفیف‌های خیلی خوبی می‌دن که تبدیلشون می‌کنه به بهترین گزینه (مثلاً ژانویه امسال اسپرینت یه تخفیف خیلی خوب برای دانشجوها داشت که شما گوشی رو که می‌خریدین ازشون، و پول کاملش رو باید می‌دادین؛ از حدود 200 دلار گوشی داشت تا آیفون حدود 700 دلار، یک سال مکالمه نامحدود و اس‌ام‌اس نامحدود و ماهی یک گیگ اینترنت رو بطور رایگان داشتین، یعنی با حدود 200 دلار در سال، می‌تونستین هم گوشی و هم امکانات خوبی داشته باشین). ولی در مجموع شرکت‌های دیگه‌ای که عموماً هم از شبکه همین چهار اپراتور مشهور استفاده می‌کنن، پس مشکل آنتن دهی بیشتر از حد رایجش نخواهید داشت، قیمت‌های ارزونتری دارن، مثلاً همین شرکت پیج‌پلاس که بالا دوستان مثال زدن، قیمت‌های فوق‌العاده‌ای داره، و از شبکه ورایزن که بهترین شبکه آمریکا هم هست استفاده می‌کنه، ولی سیم کارت نداره و گوشی‌های کمی روی شبکه اونها کار می‌کنه و احتمالاً گوشی شما کار نخواهد کرد. ولی شرکت‌های دیگه زیادی هستن جز اون چهارتا که قیمت‌های خوبی دارن، و سیم کارت هم دارن مثل استریت تالک و مترو پی سی اس و ...
در مجموع پیشنهاد من اینه که گوشی خودتون همراهتون باشه و موقع رسیدن یه سیم کارت پیش پرداخت بخرین و حالا با 5-10 دلار بالا پایین یه طرح برای ماه اول بگیرین،، بعداً زمان دارین که با صحبت با بقیه تو جایی که زندگی می‌کنین، یا منتظر شدن برای یه تخفیف خوب بهترین حالت رو انتخاب کنید (معمولاً اگه تا آخرای نوامبر یا دسامبر صبر کنید، تخفیف‌های قابل توجهی می‌تونید پیدا کنید) . اگر اینترنت نخواین و صحبت هم زیاد نخواین بکنین تخمینی روی ماهی حدود 20 دلار حساب کنید.
نقل قول  

آفلاین Solaris
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2014, 10:24 PM
با سلام خدمت دوستان

من قصد داشتم از اینجا ی گوشیه huawei  بخرم اما طبق پیشنهاد یکی از دوستان بعد تصمیم گرفتم برم از آمریکا iphone  بخرم. حالا که راجع به آیفون سرچ میکنم میبینم اون مدلی از huawei  که من قصد خریدش رو دارم از لحاظ مواردی مثل سرعت پردازنده،اندازه صفحه و تعداد هسته از آیفون بهتره، بنابراین تصمیم گرفتم که همون huawei بگیرم. اما حالا مشکل اینجاست که نمیدونم ازهمینجا بگیرم یا بیام از اونجا بگیرم.
خوب راستش من خیلی راحتترم که اینجا سریع بپرم سر کوچه بگیرم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] تا اینکه اونجا هنوز نیومده مجبورشم بیفتم دنبال گوشی. در ضمن خواهر خودم این گوشیو چند ماهه که داری و هیچ مشکلی توش ندیدیم.
از دوستانی که میتونن در این زمینه راهنمایی بدن ممنون میشم نظرشون رو بگن. 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-07-2014, 11:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2014, 11:10 PM توسط saaaaam.)
(04-07-2014, 10:24 PM)'Solaris' نوشته: با سلام خدمت دوستان
من قصد داشتم از اینجا ی گوشیه huawei  بخرم اما طبق پیشنهاد یکی از دوستان بعد تصمیم گرفتم برم از آمریکا iphone  بخرم. حالا که راجع به آیفون سرچ میکنم میبینم اون مدلی از huawei  که من قصد خریدش رو دارم از لحاظ مواردی مثل سرعت پردازنده،اندازه صفحه و تعداد هسته از آیفون بهتره، بنابراین تصمیم گرفتم که همون huawei بگیرم. اما حالا مشکل اینجاست که نمیدونم ازهمینجا بگیرم یا بیام از اونجا بگیرم.
خوب راستش من خیلی راحتترم که اینجا سریع بپرم سر کوچه بگیرم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] تا اینکه اونجا هنوز نیومده مجبورشم بیفتم دنبال گوشی. در ضمن خواهر خودم این گوشیو چند ماهه که داری و هیچ مشکلی توش ندیدیم.
از دوستانی که میتونن در این زمینه راهنمایی بدن ممنون میشم نظرشون رو بگن. 

سلام بر شما دوست خوبم
من چون کارم جوریه که با انواع گوشی سر و کار دارم می خوام یک پیشنهاد بدم! 
huawei نخر چون اولا برند چینی هست و تا انجا که من میدونم با سیستم مخابراتی ایران مچ هست و ثانیا امکانات ایفون و کیفیتش اصلا قابل مقایسه با این گوشی های چینی نیست
پیشنهاد من این هست که بجای یک ایفون نو مثلا 5s که حدود 2300 هست یک دست  دوم ولی تمیز پیدا کنی و حدود 1500 بخری ! من حدود 6 ماه هست ایفون دارم خدایش با گوشی قبلی که سامسونگ اس 3 و قبل از اون نوکیا ان 8 بود قابل قیاس نیست
هیوای هم پیشم میارن اکثرا هنگ میکنه کلا گوشی های اندرویدی هنگ در برنامه روزانشون نباشه باید تعجب کرد! 
بهر حال سفر بی خطر 
شاد باشی دوست خوب
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Solaris
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2014, 11:43 PM
(04-07-2014, 11:01 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام بر شما دوست خوبم
huawei نخر چون اولا برند چینی هست و تا انجا که من میدونم با سیستم مخابراتی ایران مچ هست و ثانیا امکانات ایفون و کیفیتش اصلا قابل مقایسه با این گوشی های چینی نیست
پیشنهاد من این هست که بجای یک ایفون نو مثلا 5s که حدود 2300 هست یک دست  دوم ولی تمیز پیدا کنی و حدود 1500 بخری ! من حدود 6 ماه هست ایفون دارم خدایش با گوشی قبلی که سامسونگ اس 3 و قبل از اون نوکیا ان 8 بود قابل قیاس نیست
هیوای هم پیشم میارن اکثرا هنگ میکنه کلا گوشی های اندرویدی هنگ در برنامه روزانشون نباشه باید تعجب کرد! 
بهر حال سفر بی خطر 
شاد باشی دوست خوب

سام عزیز ممنون از راهنماییتون.
همونطور که خودتون بهتر از من میدونید مواردی که اسم بردم تو هواوی قویتر از آیفونه، مثلا آیفون دو هسته ایه ولی هواوی 4 هسته ایه، سرعت پردازنده آیفون 1.3 گیگاهرتزه ولی مال هواوی 1.5 گیگه و شاید یکی دومورد دیگه..... پس به نظر شما این موارد زیاد مهم نیستن و زیاد نباید ملاک قرار دادشون؟ 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-07-2014, 12:15 AM
(04-07-2014, 11:43 PM)'Solaris' نوشته:
سام عزیز ممنون از راهنماییتون.
همونطور که خودتون بهتر از من میدونید مواردی که اسم بردم تو هواوی قویتر از آیفونه، مثلا آیفون دو هسته ایه ولی هواوی 4 هسته ایه، سرعت پردازنده آیفون 1.3 گیگاهرتزه ولی مال هواوی 1.5 گیگه و شاید یکی دومورد دیگه..... پس به نظر شما این موارد زیاد مهم نیستن و زیاد نباید ملاک قرار دادشون؟ 
سلام 
والا هسته بیشتر به معنای مصرف انرژی بیشتر و اتمام باطری زودتر و تولید گرمای بیشتر هم هست! البته اپل همه چی را در نظر میگیره و گرنه 8 هسته ای درست کردن براش کاری نداره ! بنظر من کارایی مهمتر هست تا هسته بیشتر وقتی دو هسته هم کار شما را راه می اندازه چه نیازی هست!
این ها بنظر من طرفند تبلیغاتی هست عملا کاربردی نداره! من سامسونگ اس 3 داشتم 4 هسته ای ولی ایفونم که 2 هسته ای هست خیلی بهتره کار می کنه و گرمایی هم تولید نمی کنه! رم 16 داخلی هم من تا الان نتونستم پر کنم! چون عکس که می گیرم در ای کلود اپلود می کنم و فضای گوشیم پر نمیشه! اگر گوشی را هم ازم بدزدن عکسام جاش امنه! البته برای سامسونگ و هیاوی هم این امکان هست ولی بطور کلی گفتم!

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین robotics
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-07-2014, 08:55 AM
(04-07-2014, 10:24 PM)'Solaris' نوشته: اما حالا مشکل اینجاست که نمیدونم ازهمینجا بگیرم یا بیام از اونجا بگیرم.

از آمریکا بخر
آن جا چند تا شرکت سرویس دهنده شبکه موبایل هست.
قبل از خرید هر مدلی ، چک کن گوشی با سرویس دهنده ی مورد نظرت که کار می کند یا خیر
حتی بعضی از سرویس دهنده ها ، شما را مجبور می کنند فقط گوشی خودشان را بخری
(04-07-2014, 11:01 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام بر شما دوست خوبم
بهر حال سفر بی خطر 
شاد باشی دوست خوب
معلوم است که از افرادی هستی که شیفته اپل هستی
من دور خودم هم چند نفر می شناسم. همه چیزشان باید اپل باشد آیفون ، آیپاد ، آیپد ، مک ایر و ....
جالب است که من هیچ برندی ندیدم که حتی یک صدم این تعداد آدم شیفته داشته باشد

من شیفته هیچ شرکتی نیستم
هم با سیمبیان ، هم با ویندوز فون ، هم با اندروید و هم با آی او اس کار کردم
تو هیچ کدام مشکل هنگی نداشتم
همین گوشی فعلی خودم  ۲/۵ سال نیمه که دارم اندروید هست. و مشکل هنگی ندارم. حالا هر دو ماه یک بار هنگ کند که نمی گویند مشکل
خودم جز اولین نفر هایی تو ایران بودم که آیفون اس ۴ رسید دستم ، دو روز کار کردم دیدم خوشم نمی آید و اذیت می کند رفتم فروختم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-07-2014, 09:44 AM
جدا از معایب و مزایایی که برای هر کدوم از این سیستم عامل ها (اندروید - iOS) بیان میکنند، چند تا نکته بنظرم رسید؛
- بنظر من شما اگر گوشی رو از امریکا خریداری کنید بهتر خواهد بود چون اگر به هر دلیلی گوشی شما مشکل پیدا کرد، میتونید از طریق customer service پیگیر قضیه باشید.
- شما اینجا هم میتونید از پشت کامپیوتر گوشی مورد نظرتون رو خرید کنید، یعنی حتی نیاز به سر کوچه رفتن هم نیست Wink
- درسته که Huwei چینی است ولی شما هر گوشی موبایل دیگه ای هم بخرید، made in china رو مشاهده خواهید کرد، یعنی از این نظر هیچ فرقی بین هیچ کدوم از برندهای مختلف وجود نداره! حداقل من ندیدم تا حالا.
- Huwei اگر اشتباه نکنم چندین ساله که در بازار امریکا حضور داره، بنابراین نگران ناسازگاری اش با سیستم مخابراتی امریکا نباشید.
- iphone رو اگر بخواهید نو بخرید، قیمت تقریبی گوشی unlock هر کدومش رو میتونید اینجا، اینجا و اینجا نگاه کنید (که بنظرم خیلی دانشجویی نیست، مگر اینکه گوشی رو با قرارداد بگیرید، یعنی از هر اپراتوری که موبایل میگیرید، گوشی رو هم از اون اپراتور بگیرید).
- بنظر شخصی ام، با هزینه ای که برای iphone میکنید، گوشی هایی با قابلیت بهتر میتونید تهیه کنید.
- عامل مهم و تعیین کننده در مورد خرید گوشی، مبلغی است که برای گوشی در نظر گرفتید و البته امکاناتی که از گوشی انتظار دارید.
- گوشی من Quad Core هستش و با اینکه دائما از دیتا استفاده میکنم، موسیقی گوش میدم و ... ولی نه گوشی گرمای غیر معقول و زیاد (بالای 26) داره و نه اینکه باتری زود تموم میشه، مگر اینکه عمر مفید باتری گوشی تموم شده باشه که در اینصورت فرقی نمیکنه گوشی شما چه برندی باشه.

(05-07-2014, 08:55 AM)'robotics' نوشته: حتی بعضی از سرویس دهنده ها ، شما را مجبور می کنند فقط گوشی خودشان را بخری

این مورد درست نیست، شما میتونی از اپراتور، گوشی بگیری (که باید قرارداد داشته باشی، یعنی نمیتونی از اپراتور خط اعتباری همراه با گوشی خووب بگیری) یا میتونی گوشی unlocked بگیری که با هر اپراتوری سازگار هست و کار میکنه (کاری که من کردم)، البته به شرط اینکه حواست به GSM یا CDMA اش باشه.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-07-2014, 10:13 AM
(05-07-2014, 08:55 AM)'robotics' نوشته:
معلوم است که از افرادی هستی که شیفته اپل هستی
من دور خودم هم چند نفر می شناسم. همه چیزشان باید اپل باشد آیفون ، آیپاد ، آیپد ، مک ایر و ....
جالب است که من هیچ برندی ندیدم که حتی یک صدم این تعداد آدم شیفته داشته باشد
من شیفته هیچ شرکتی نیستم
هم با سیمبیان ، هم با ویندوز فون ، هم با اندروید و هم با آی او اس کار کردم
تو هیچ کدام مشکل هنگی نداشتم
همین گوشی فعلی خودم  ۲/۵ سال نیمه که دارم اندروید هست. و مشکل هنگی ندارم. حالا هر دو ماه یک بار هنگ کند که نمی گویند مشکل
خودم جز اولین نفر هایی تو ایران بودم که آیفون اس ۴ رسید دستم ، دو روز کار کردم دیدم خوشم نمی آید و اذیت می کند رفتم فروختم
سلام دوست خوبم
فکر کنم سوء تفاهم شد! یک توضیح بدم بد نیست! شغل دوم من تعمیرات موبایل چه بصورت نرم افزاری چه سخت افزاری هست مطالبی که عرض کردم ربطی به علاقه شخصی من به ایفن ندارد! من هم در حال حاظر ایسوس فون پد 7 و ایفون 5 اس دارم هر دو سیستم عامل را استفاده می کنم.
باور نمی کنید بگم هفته ای چند گوشی هیوای یا سامسونگ که هنگ کرده یا کرش پیشم میارن و باید دوباره پروگرام کنم! ولی ایفون سری 5 کمترین مشکل را دیدم تا این لحظه! در ضمن نوکیا هم از نظر نرم افزاری سیستم عامل سیمبین دیگه حرفی برای زدن نداره ولی از نظر کار کرد بنظر من در دنیا اول هست گوشی خودم در جوی اب افتاد چند بار یک سشوار دوباره درستش کرد!
بهر حال شاد باشید نظر شما هم محترم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »