عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین Dr.Roya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2014, 09:06 PM
سلام بچه ها،
من واسه مصاحبه رفتم سفارت دبی اما هنوز ویزام نیومده یعنی به کلیرنس خورده فعلا(مصاحبه 2 june بود).
1.الآن واسه ارز دانشجویی اقدام کنم ؟ تو سایت نشا نوشته فقط I-20 ، ندیدم از ویزا حرفی زده باشه!؟
2.در ضمن،من یک I-20 اشتباه هم از اون دانشگاه دارم یعنی به اشتباه یادشون رفته بود فاند TA ام رو توش وارد کنن که بعدش البته ویرایشش کردن و واسم درستشو فرستادن.به نظر شما،اگه با I-20 قبلیم که توش فاندم درج نشده ثبت نام کنم تو سایت نشا ممکننه تاثیر منفی داشته باشه بعدا؟(واسه بیشتر گرفتن دلار دولتیSad((   )
3.حدودا چقد این پروسه ارز گرفتن با سیاست های فعلی دولت طول می کشه؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-06-2014, 09:18 PM
(20-06-2014, 09:06 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها،
من واسه مصاحبه رفتم سفارت دبی اما هنوز ویزام نیومده یعنی به کلیرنس خورده فعلا(مصاحبه 2 june بود).
1.الآن واسه ارز دانشجویی اقدام کنم ؟ تو سایت نشا نوشته فقط I-20 ، ندیدم از ویزا حرفی زده باشه!؟
2.در ضمن،من یک I-20 اشتباه هم از اون دانشگاه دارم یعنی به اشتباه یادشون رفته بود فاند TA ام رو توش وارد کنن که بعدش البته ویرایشش کردن و واسم درستشو فرستادن.به نظر شما،اگه با I-20 قبلیم که توش فاندم درج نشده ثبت نام کنم تو سایت نشا ممکننه تاثیر منفی داشته باشه بعدا؟(واسه بیشتر گرفتن دلار دولتیSad((   )
3.حدودا چقد این پروسه ارز گرفتن با سیاست های فعلی دولت طول می کشه؟
مرسی

دوست عزیز بدون ویزا قطعا و قطعا درخواستتون رد خواهد شد. حتی ویزا هم داشته باشید به احتمال 90 درصد قبل رفتن و بدون گواهی اشتغال به تحصیل نتونید ارز بگیرید. در ضمن نمیدونم میدونید یا نه فعلا ارز شهریه رو هم نمیدن!
2-این مورد به خودتون بستگی داره! بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
3- بستگی داره شدیدا به متغیرهای مختلفی که تعدادش شاید بیشتر از متغیرهای دروسی مثل ریاضیات محض باشه! یک واقعیتی که هست اینه که اولویت کشور در وضع فعلی مساله مذا  کر ات و من ا س بات و عذر خو ا هی و بده بستون هستش و ارز دانشجویی اصلا در اولویت نیست.
یه نکته هم بگم حتی بعضی دوستان در بانک بهشون یورو دادن به جای دلار و گفتن دلار ته کشیده!
دقت کنید بازهم واقعا نمیشه جواب داد به این سوالات به طور قطع فقط اولی رو مطمین باشین.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

22-06-2014, 04:23 PM
مرسی Charmin!
راستش همین امروز جواب ویزام اومد و به سلامتی clear  شدم...
پس علی الحساب تو سایت نشا ثبت نام می کنم تا ببینم چی می شه...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2014, 06:43 PM
(22-06-2014, 04:23 PM)'Dr.Roya' نوشته: مرسی Charmin!
راستش همین امروز جواب ویزام اومد و به سلامتی clear  شدم...
پس علی الحساب تو سایت نشا ثبت نام می کنم تا ببینم چی می شه...

خواهش میکنم. بله شما اقدام بکنم ولی همین دیروز یکی از دوستان که همه چیز رو آپلود کرده بود و میخواست قبل رفتن ارز بگیره ببینید با چه جوابی مواجه شده:
دلیل رد درخواست شما:
صفحه مهر خر و ج ا ز کشو ر د ر سا ل جا ر ی مند ر ج د ر پا سپو ر ت ، ا لز ا می ا ست . .

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

01-07-2014, 02:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2014, 02:19 PM توسط Dr.Roya.)
آیا شماره تلفنی هست مربوط به سایت نشا یا سازمان های مربوط که بشه از طریقش پرسید که آیا اصلا امکان داره با شرایط فعلی شخصی ، ارز تهیه کرد؟
من نمی دونم همه پولم را change کنم یا فقط به اندازه شهریه دانشگام change کنم و بقیش رو بذارم بعد از اینکه رفتم خونوادم واسم change کنن با ارز دولتی و بفرستن.
هزینه زندگی احتمالی من که دانشگاه SDSU تخمین زده با وجود TA که دارم 15000$ هست برای یک ترم که 7100& هم assistantship کم می کنه ازش و حدود 8000$ می مونه واسه خودم.
از اون 8000 تا حدود 2330$ باید برای tuition و fees دانشگاه واسه 6 واحد ترم اول master بدم و نمی دونم با ارزی که دولت ایران بهم می ده چه برنامه ریزی بهتره واسه بقیش کنم؟
احتمالا بتونم روزهای اوایل اقامتم در امریکا رو خونه یکی از اقوام در همون brookings بمونم تا شرایطم stable بشه.با این اوصاف می خوام نظر شما رو هم بدونم!
مرسی بچه ها
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-07-2014, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2014, 03:39 PM توسط saaaaam.)
(01-07-2014, 02:18 PM)'Dr.Roya' نوشته: آیا شماره تلفنی هست مربوط به سایت نشا یا سازمان های مربوط که بشه از طریقش پرسید که آیا اصلا امکان داره با شرایط فعلی شخصی ، ارز تهیه کرد؟
من نمی دونم همه پولم را change کنم یا فقط به اندازه شهریه دانشگام change کنم و بقیش رو بذارم بعد از اینکه رفتم خونوادم واسم change کنن با ارز دولتی و بفرستن.
هزینه زندگی احتمالی من که دانشگاه SDSU تخمین زده با وجود TA که دارم 15000$ هست برای یک ترم که 7100& هم assistantship کم می کنه ازش و حدود 8000$ می مونه واسه خودم.
از اون 8000 تا حدود 2330$ باید برای tuition و fees دانشگاه واسه 6 واحد ترم اول master بدم و نمی دونم با ارزی که دولت ایران بهم می ده چه برنامه ریزی بهتره واسه بقیش کنم؟
احتمالا بتونم روزهای اوایل اقامتم در امریکا رو خونه یکی از اقوام در همون brookings بمونم تا شرایطم stable بشه.با این اوصاف می خوام نظر شما رو هم بدونم!
مرسی بچه ها

سلام دوست خوبم
اداره اعزام با هزینه شخصی سازمان امور دانشجویان
آدرس: میدان فردوسی، خيابان شهيد موسوی ( فرصت )، جنب هتل اسكان 
تلفن تماس: 02188832095 
پست الکترونيکي : 
درصورت سوال یا مشکل در مراحل ثبت نام و یا بروز مشکل در سامانه، از طریق آدرس پست الکترونيک زیر با ما مکاتبه فرمایید. 
nesha.msrt@gmail.com 
در صورت سوال از کارشناسان محترم اعزام با هزینه شخصی، از طریق پستهاي الکترونيک زیر با ما مکاتبه نماييد . 
eshteghal.tahsil@gmail.com , ezamazad@iranscholarship.net
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

12-07-2014, 05:11 PM
سلام دوستان عزیز
این فرم تعهدنامه ارزدانشجویی هست که اخیرا باید تکمیل و امضا کنیم!
بعد از بازگشت در محلی که وزارت علوم تعیین می کند باید کار کنیم! حالا کار به ما می دهند را نمی دانم!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

Tongue  15-07-2014, 12:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 12:21 PM توسط saaaaam.)
سلام دوستان
من در سایت نشا ثبت نام کردم برای ارز دانشجویی ! من فنلاند دارم میرم و شهریه ندارم!
بعد از اتمام ثبت نام در خواست هزینه زندگی هم پر کردم 15 شهریور بهم وقت داد ! من که ایران نیستم! و اینکه در موقع اپلای مدارک اسکن صفحات سفید ورود و خروج پاس را فرستادم چون هنوز نرفتم و بجای ویزا ، اسکن کارت اقامت یکساله که از سفارت گرفتم را فرستادم.
سوالم اینه که خانواده 15 شهریور بروند یک ضرب بانکی که در سایت نشا بعد ثبت نام نوشت؟ یا باید بریم وزارت علوم الان مثلا مدرکی چیزی ببریم ؟؟ چکار الان باید کرد؟
​---------------------------------------------------
تاريخ مراجعه شنبه 15 شهريور 1393 
موسسه جمعه باز است
محل مراجعه تهران تهران اداره کل پست منطقه 14 شهرک غرب ـ خيابان ايوانک شرقی
وضعيت درخواست درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است
لطفا از این طريق منتظر نظر کارشناس مربوطه باشيد.
-------------------------------------------------------------
می دونم احتمال زیاد نمی دهند ولی روالش را نمی دونم؟

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Photo  15-07-2014, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 01:25 PM توسط ahmadpashaei.)
سلام سام عزیز
راستش قبلا که باید اول می رفتین همون طبقه همکف سازمان امور دانشجویان و نامه معرفی به بانک رو می گرفتین البته خودتون می گفتین کدوم شعبه و بانک رو براتون وارد کنند. بعد با یکسری مدارک که توش هزینه و شهریه رو نوشته باشه و نامه وزارت علوم و .. می رفتین بانک و بعد از چند روز دیگه بهتون ارز رو می دادن.ولی بعد از توافقات اولیه با 1+5 قوانین بخصوص برای پرداخت شهریه تغییر کرده و اتحادیه اروپا بخشی از پول نفت بلوکه شده (دلار نفتی) ما رو بایکد کرده و شهریه دانشجویان ایرانی رو مستقیما به دانشگاه پرداخت می کنند.دقیقا نمی دونم چجوری شده ولی در حین تایید مدارکم با دو تا خانواده حرف زدم که برای فرزندشون داشتن دوندگی می کردن که معرفی نامه بانک رو بگیرن و گفتن بازم نامه دریافت هزینه زندگی رو از اینجا باید بگیریم ببریم بانک.شهریه هم خود دانشجو به فکس مخصوصی نامه شهریه رو فکس می کنه و وزارت علوم مستقیم موجبات پرداخت رو فراهم می کنه که برای شما صادق نیست.برای هر ماه هم همون 1000دلار رو میدن که اینارو از خود اون خانمه هم پرسیده بودم. اطلاعات من شاید دیگه کاملا درست نباشه و شاید الان روال کمی تغییر کرده باشه اما بهرحال این نکته هم لازمه بگم که:
تمام شعب ارزی بانک ها نمیتونن یا نمی خوان ارز دانشجویی بپردازن،بلکه شعب مخصوصی برای این کارها در نظر گرفته شده.برای همین بهتره از قبل با بانک این موارد رو چک کنید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

17-07-2014, 11:44 AM
(12-07-2014, 05:11 PM)'saaaaam' نوشته: سلام دوستان عزیز
این فرم تعهدنامه ارزدانشجویی هست که اخیرا باید تکمیل و امضا کنیم!
بعد از بازگشت در محلی که وزارت علوم تعیین می کند باید کار کنیم! حالا کار به ما می دهند را نمی دانم!

سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید، اما این تعهد رو از تمام کسانیکه با هزینه شخصی دارن میرن و میخوان ارز دانشجویی بگیرن میخواهند؟
و اینکه به عنوان ضمانت تعهدمون چه چیزی باید بدیم؟ 

سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 38 بعدی »