عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 02:40 PM
سلام کسانی که فاند میگیرم هم میتونند ارز با نرخ دولتی بگیرن؟
در عوض لازم به دادن تعد هست یانه؟که مثلا بعد از اتمام درس بهایران برگردیم و امثال این جور شرط ها
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-04-2014, 03:33 PM
(19-04-2014, 02:40 PM)'ashkan065' نوشته: سلام کسانی که فاند میگیرم هم میتونند ارز با نرخ دولتی بگیرن؟
در عوض لازم به دادن تعد هست یانه؟که مثلا بعد از اتمام درس بهایران برگردیم و امثال این جور شرط ها

سلام اشکان جان
گرفتن ارز ارتباطی با fund شدن یا نشدن نداره. و شما میتونی با داشتن نامه از دانشگاه محل تحصیل ارز بگیری.
اما جدیدا قانونی تصویب شده که اگر شما تقاضای ارز دولتی میکنید بایستی تعهدی بدید که برمیگردید و تضمینش هم سند ملکی هست که قابل سکونت باشه ( یعنی سند زمین بایر قبول نمیکنن!!!)
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
19-04-2014, 04:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 04:27 PM توسط Torkan.)
(19-04-2014, 02:40 PM)'ashkan065' نوشته: سلام کسانی که فاند میگیرم هم میتونند ارز با نرخ دولتی بگیرن؟

با تشکر از yousi عزیز
من چند نکته رو یادآور بشم:
1- اگر فاند بگیرید و شهریه رو دانشگاه نادیده بگیره براتون اونوقت ارز دولتی فقط 1000دلار زندگی رو میتونید بگیرید هر ماه و لاغیر. ولی بدون فاند باشید حداکثر 15000 دلار در سال ارز با نرخ دولتی میدن.
2- تعهد به این صورت هست که اگر ایران برگردید و بخواید مدرک ارزشیابی بشه اون موقع باید ما به التفاوتش با دلار ازاد رو بدین. فرم تعهد نامه رو هم ضمیمه میکنم.
اون چیزی که yousi عزیز گفتن منتفی شده و هیچ وثیقه ای گذاشته نمیشه.
لطفا سایت نشا رو کامل بخونید. ولی من توصیم اینه فعلا به فکر اپلای باشید چون چرخ هزار تا دور میخوره. همین 1 ساعت بعد معلوم نیست چه قانونی میذارن!
پ.ن:یکی از دوستان اشاره خوبی داشتن اون رو هم اضافه کنم که یک ساعت نه یه دقیقه بعد![img]images/smilies/wink.gif[/img]

بااحترام

فایل‌های پیوست
.pdf   1_2.PDF (اندازه 61.19 KB / تعداد دانلود: 39)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-04-2014, 03:32 PM
سلام
از وقتی که درخواست میدیم تا بررسی کنن چقدر طول میکشه به طور معمول؟(نوشته شما در صف بررسی هستید!)
اگر کسی رد شده لطفا دلیلش رو بگه که چرا تایید نکردن؟

بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-04-2014, 07:18 AM
(21-04-2014, 03:32 PM)'Charming' نوشته: سلام
از وقتی که درخواست میدیم تا بررسی کنن چقدر طول میکشه به طور معمول؟(نوشته شما در صف بررسی هستید!)
اگر کسی رد شده لطفا دلیلش رو بگه که چرا تایید نکردن؟
بااحترام

معمولاً یه هفته تا 3-4 روز قبل از تاریخی که برای دریافت نامه بهتون داده تاییدش می‌کنن. راستش اگه مدارکتون کامل باشه و کیفیت فایل‌هاتون هم خوب باشه، نباید رد بشین، ولی یه موردی همین هفته پیش برای یکی از دوستان اتفاق افتاده بود که بیشتر شبیه شوخی بود. رد شده بود درخواستش و نوشته بود لطفاً تصویر نامه اشتغال به تحصیل را بصورت عمودی آپلود کنید. یعنی کارشناس محترم نکرده بود 90 درجه فایل رو بچرخونه، یا اصلاً گردنش رو 90 درجه بچرخونه و بخونه نامه آپلود شده رو و دیگه کل پروسه رو از اول انجام ندن هردو..
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2014, 01:40 AM
سلام دوستان
اگر از یک مقطع تو ایران انصراف بدیم، برای همون مقطع پذیرش بگیریم و بریم به ما ارز دانشجویی تعلق میگیره؟
بذارید یک سوال احمقانه بپرسم Wink
اگر توی یک مقطع تو ایران درحال تحصیل باشیم و در همون مقطع پذیرش بگیریم و بریم (بدون انصراف از دانشگاه! مثلا صرفا در ترم بعدی ثبت نام نکنیم و وضعیت آموزشی نامشخص باشه!) میشه ارز دانشجویی رو گرفت؟ یا ایتکه میگن شما دانشجویی و نمیشه؟ در واقع میخوام بدونم این سیستم نشا چقدر هوشمنده!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-05-2014, 02:45 AM
(31-05-2014, 01:40 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان
اگر از یک مقطع تو ایران انصراف بدیم، برای همون مقطع پذیرش بگیریم و بریم به ما ارز دانشجویی تعلق میگیره؟
بذارید یک سوال احمقانه بپرسم Wink
اگر توی یک مقطع تو ایران درحال تحصیل باشیم و در همون مقطع پذیرش بگیریم و بریم (بدون انصراف از دانشگاه! مثلا صرفا در ترم بعدی ثبت نام نکنیم و وضعیت آموزشی نامشخص باشه!) میشه ارز دانشجویی رو گرفت؟ یا ایتکه میگن شما دانشجویی و نمیشه؟ در واقع میخوام بدونم این سیستم نشا چقدر هوشمنده!

سلام
انقدر هوشمنده که حتی به کسایی که طبق گفته خودشون هم عمل میکنن ارز نمیدن به این راحتی!!
به خصوص تازگیا که شهریه رو از مقرری جدا کردن و به بهانه فرستادن مستقیم پول به دانشگاه میخوان از شهریه قصر در برن. 2 هفته پیش از بانک هم وکیلم پرسیدن سامان بود گفت نه شهریه نمیدیم تا قانون جدید بیاد!
کلا یه وضعی پیش اومده به خصوص اونایی که ایالات متحده میرن. همیجوریش حداقل باید 100 الی 150 دلار خرج بشه واسه اشتغال به تحصیل و فرستادنش.
در نهایت در جواب شما طبق گفته خودشون به دانشجویان مقطع معادل ارز نمیدن!
بااحترام

نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2014, 10:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2014, 10:44 AM توسط QUPHAS.)
(31-05-2014, 02:45 AM)'Charming' نوشته: در نهایت در جواب شما طبق گفته خودشون به دانشجویان مقطع معادل ارز نمیدن!

پس در صورت انصراف نمیشه برای همون مقطع ارز گرفت؟ یعنی میان میگن شما قبلاً اینجا دانشجوی این مقطع بودی و نمیدیم!؟
در این صفحه ی سایت نشا من چیزی در این مورد ندیدم!
از دوستان کسی بخشنامه ی مربوط رو داره؟ از کجا میتونم پیداش کنم؟
خیلی ممنون

نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-05-2014, 12:52 PM
(31-05-2014, 10:19 AM)'QUPHAS' نوشته:
پس در صورت انصراف نمیشه برای همون مقطع ارز گرفت؟ یعنی میان میگن شما قبلاً اینجا دانشجوی این مقطع بودی و نمیدیم!؟

من امروز رفتم امور دانشجویان وزارت علوم و یکی از کارمندهای ارز دانشجویی گفت  این  که از یک مقطع انصراف بدی مشکلی برای دریافت ارز در همون مقطع به وجود نمیاره Wink
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-05-2014, 04:37 PM
(31-05-2014, 12:52 PM)'QUPHAS' نوشته:
من امروز رفتم امور دانشجویان وزارت علوم و یکی از کارمندهای ارز دانشجویی گفت  این  که از یک مقطع انصراف بدی مشکلی برای دریافت ارز در همون مقطع به وجود نمیاره Wink

سلام
خوب حالا شد  انصراف بدی. نه اینکه همینجوری به امون خدا ول کنی و بری. قانونا انصراف بدی مشکلی نداره انگار اصلا نخوندی. ولی نکته مهم که خودتون هنگام درخواست متوجه خواهید شد اینه که خیلی نباید به نوشته های اینها و نننوشته های اینها! اهمیت داد. اون مسوولی که میگین دوست من 2 ماه پیش رفته بود پیشش گفته بود خداوکیلی اصل ماجرا چیه؟
اونم گفته بود باور کنید من خودم هم نمیدونم. یعنی اینا رو هوا یه چیزی میگن طرف بره پی کارش!
وقتی شما یه عکس اپلود میکنی و یه ماه بعد میگن 90 درجه بچرخون عکس رو دوباره اقدام کن!!دیگه زبان قاصر از گفتنش...
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که به خیال اینکه مثلا 10000 تا یا 15000 تا ارز دولتی میگیریم نرین خارج از کشور و  مبنای محاسبات رو همین ارز اصلی! بذارین. به خصوص تازگیا اینطور شده. مثلا به طرف به جای نامه 6 ماهه 3 ماهه دادن و همسرش رو حساب نکردن! شهریه رو هم جدا کردن از مقرری.
این نظر من هستش.

بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 38 بعدی »