عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-09-2016, 07:58 PM
اشتغال به تحصیل من هزینه ی دانشگاهم توش نیست، چون گفتتین شهریه رو نمیدن دیگه مشکلی که نیست؟ برم تو تاک اپلود کنم و پستش کنم؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-09-2016, 01:48 AM
(03-09-2016, 07:58 PM)Abyss نوشته: اشتغال به تحصیل من هزینه ی دانشگاهم توش نیست، چون گفتتین شهریه رو نمیدن دیگه مشکلی که نیست؟ برم تو تاک اپلود کنم و پستش کنم؟

سفارت تایید کرده اپلود کنید.
مشکلی نداره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

07-09-2016, 10:40 AM
دوستان من در سامانه ی تاک عضو شدم، درخواست تایید مدرک دادم و تشکیل پرونده دادم. حال باید صفحه ی بارکد رو پرینت بگیرم و با اشتغال به تحصیل بفرستم یا باید منتظر تاییدی چیزی باشم؟
با دوستم میتونیم در یک نامه دوتا اشتغال به تحصیل بفرستیم که صرفه جویی کنیم؟
ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2016, 10:51 AM
(07-09-2016, 10:40 AM)Abyss نوشته: دوستان من در سامانه ی تاک عضو شدم، درخواست تایید مدرک دادم و تشکیل پرونده دادم. حال باید صفحه ی بارکد رو پرینت بگیرم و با اشتغال به تحصیل بفرستم یا باید منتظر تاییدی چیزی باشم؟
با دوستم میتونیم در یک نامه دوتا اشتغال به تحصیل بفرستیم که صرفه جویی کنیم؟
ممنون

درود

کدوم کشور هستید؟ مثلا در آمریکا شما باید برای هر نامه هزینه جداگانه بفرستید ولی بله میتونید نامه ها رو همه رو یکجا بفرستید مشکلی نیست. برای هر کشور فکر کنم یه هزینه اضافی داره اون رو جداگانه میفرستید.
اگر در صفحه ای که بارکد داده نوشته تایید شد همون کافیه. اونا خودشون از اینترنت درمیارن ولی شما بفرستین.
کلا این چیزا رو اضافه کردن تا فرد بی حوصله بشه و دنبال ارز نره.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

07-09-2016, 06:28 PM
(07-09-2016, 10:51 AM)Torkan نوشته: درود

کدوم کشور هستید؟ مثلا در آمریکا شما باید برای هر نامه هزینه جداگانه بفرستید ولی بله میتونید نامه ها رو همه رو یکجا بفرستید مشکلی نیست. برای هر کشور فکر کنم یه هزینه اضافی داره اون رو جداگانه میفرستید.
اگر در صفحه ای که بارکد داده نوشته تایید شد همون کافیه. اونا خودشون از اینترنت درمیارن ولی شما بفرستین.

بااحترام،
ترکان
آمریکا هستم

نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

07-09-2016, 10:16 PM
(07-09-2016, 10:51 AM)Torkan نوشته: درود

بااحترام،
ترکان

گویا باید 30 دلار برای تایید مدرک و اخذ ارز بفرستیم، باید برم چک بگیرم از دفاتر پستی و بذارم تو پاکت؟ بارکد رو گفته نباید بذاریم توش. به کلی گیج شدم. دوتا فرم 001 و 051 هست که باید پر کنیم و فرم 001 رو در توضیحاتش نوشته برای تجديد(تعويض) و تفکيک گذرنامه لینک

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2016, 10:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2016, 10:40 PM توسط Torkan.)
(07-09-2016, 10:16 PM)byss نوشته: گویا باید 30 دلار برای تایید مدرک و اخذ ارز بفرستیم، باید برم چک بگیرم از دفاتر پستی و بذارم تو پاکت؟ بارکد رو گفته نباید بذاریم توش. به کلی گیج شدم. دوتا فرم 001 و 051 هست که باید پر کنیم و فرم 001 رو در توضیحاتش نوشته برای تجديد(تعويض) و تفکيک گذرنامه لینک

دو تا فرم پر میکنید. نه فقط تجدید گذرنامه نیست. فرم 001 رو پیوست کردم تمام اطلاعات رو پر کنید بفرستید. فرم 51 رو هم پر کنید.
بله 30 دلار به صورت مانی اردر فیش رو میزارید پاکت. ارسال کد رهگیری الزامی هست. پرینت کنید بزارید داخل پاکت. درسته شماره شما ثبت شده در سیستم ولی خوب پرینت کن بزار داخل پاکت. مدارک داخل فرم نوشته شده چیزی رو جا نزار. ادرس دقیق باشه.

فایل‌های پیوست
.pdf   001.pdf (اندازه 351.81 KB / تعداد دانلود: 30)
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

11-10-2016, 09:33 PM
سلام دوستان
 خیلی وقته  که من و دوستم مدارکمون رو فرستادیم،تو سایت تاک هم زده تایید شده اما هنوز چیزی برامون پست نکردن. حتما باید اشتغال رو بهم برگردونن و باش برم تو سایت نشا ؟ یعنی فقط باید صبر کنم؟ فکر کنم بیشتر از 3 هفته شده

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-10-2016, 09:49 PM
(11-10-2016, 09:33 PM)Abyss نوشته: سلام دوستان
 خیلی وقته  که من و دوستم مدارکمون رو فرستادیم،تو سایت تاک هم زده تایید شده اما هنوز چیزی برامون پست نکردن. حتما باید اشتغال رو بهم برگردونن و باش برم تو سایت نشا ؟ یعنی فقط باید صبر کنم؟ فکر کنم بیشتر از 3 هفته شده

تو سایت تاک که تایید شده همون اولش سفارت مهمه. بله حتما باید برگردونن بعد برید سایت و اپلود بعد بفرستید خانواده بگیرن!
3 هفته چیزی نیس که اگر امریکایید کم کم یک ماه الی 40 روز.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

12-04-2018, 11:51 AM
اطلاعیه شماره 5 یکسان سازی نرخ ارز
 ۲۳ فروردين ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، پیرو اطلاعیه شماره (2) یکسان سازی نرخ ارز با توجه به پرسشها و ابهامات مطرح شده در خصوص ارز مسافری و دانشجویی، اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه تأمین این ارزها به شرح ذیل ارائه می‌شود:

1. حداکثر مبلغ قابل تأمین ارز دانشجویی قابل پرداخت/حواله حداکثر سالانه 15000 دلار یا معادل آن به سایر ارزها بابت شهریه دانشگاه و حداکثر ماهیانه 1000 دلار یا معادل آن به سایر ارزها برای دانشجو و حداکثر ماهیانه 500 دلار برای هر عضو خانواده وی است.

2. پرداخت ارز دانشجویی پس از تأیید وزارتخانه ذیربط (حسب مورد علوم، تحقیقات و فناوری یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) به نرخ اعلامی این بانک انجام خواهد شد.

3. برای پرداخت ارز دانشجویی تأیید وزارتخانه ذیربط می بایست در هر سال تمدید شود.

4. علاوه بر بانک ملی، بانک سامان نسبت به ارائه ارز مسافری اقدام می کند. ترتیبات ارائه ارز مسافری توسط بانک سامان همان ترتیبات مندرج در اطلاعیه شماره (2) یکسان سازی نرخ ارز می باشد. سایر بانک‌های ارائه کننده ارز مسافری متعاقباً به اطلاع عموم خواهند رسید.

منبع: وب سایت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 بعدی »