عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-11-2014, 10:26 AM
(01-11-2014, 09:54 AM)'artyman' نوشته: سلام دوستان...اکه میشه یکی منوراهنمایی کنه
ازاستادی قول فاندگرفتم ولی انقدربهش ایمیل زدم وتاکیدکردم بفرست نامش وواسه اموزش نه تنهااینکارو نکردبلکه که دیگه جواب من روهم نمیده..حتی تلفن...حتی چنددقیقه اسکایپ...نمی دونم دوهفته دیگه وقت سفارت دارم...نه نامه research planدارم نه نامه funding....موندم.حیرون

به منشی زنگ بزنین یا هرکسی که فکر میکنین اونجا میتونه باهاش ارتباط داشته باشه
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین artyman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2014, 02:23 PM
(01-11-2014, 10:26 AM)nanock نوشته:
به منشی زنگ بزنین یا هرکسی که فکر میکنین اونجا میتونه باهاش ارتباط داشته باشه
نه یکی ازبچه های دکتری رفته پیشش گفته...من اصلا این خانم.ونمی شناسم...بیادیع ترم باهزینه خودش ..بعدا..اگه دیدم به دردم می خوره بگیرمش...فکرکنیدخودش گفت our plan ایتکه هزینه هایی که tuition وmonthly payment رواول واسع مستروبغدواسه دکتری پوشش بده...الان من نه research plan دارم نه funding letter...
نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-11-2014, 07:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2014, 07:14 PM توسط nanock.)
(01-11-2014, 02:23 PM)'artyman' نوشته: نه یکی ازبچه های دکتری رفته پیشش گفته...من اصلا این خانم.ونمی شناسم...بیادیع ترم باهزینه خودش ..بعدا..اگه دیدم به دردم می خوره بگیرمش...فکرکنیدخودش گفت our plan ایتکه هزینه هایی که tuition وmonthly payment رواول واسع مستروبغدواسه دکتری پوشش بده...الان من نه research plan دارم نه funding letter...

یکی از دوست های من هم اینطوری شده؛دانشگاه new mexico city میرفت استادش اونجا آلمانی تبار بود، سه روز مونده به وقت سفارتش، زد زیر همه چی. اونم نتونست بره و الان فکر کن سربازی رفته یا پروژه کسر خدمت کار میکنه، نمی دونم. تو یه فروم دیگه خوندم،AA، که یکی از بچه ها رفته بود فکر کنم اشتوتگارت، باز فکر کنم رشته اش زیست و اینجور چیزا بود، بعد چند ماه که با استاد کار میکرد استاد جلو چشماش زد زیر همه چی. نمی خوام ناامید کنم ولی شرایطتون خیلی سخت هست.
ببینین همون دانشجو یا یکی دیگه میتونه از یه استاد دیگه براتون چیزی جور کنه؟
از همون دانشجو بپرس اگه به رئیس دپارتمان زنگ بزنم و ازش کمک بخوام بد نمیشه؟
اگه هزینه زیادی خرج کردین به نظرم به هر دری بزنین، انشاالله که جواب بده. آهان یادم اومد، تو یه وبلاگی خوندم که خانمی،هموطن بود، تو آمریکا استادش بعد چند ماه کار سخت و طاقت فرسا ازش میخواست که نتایج غلط دانشجوی قبلیش رو با چندتا آزمایش وباره ثابت بکنه وگرنه همه مقالات استاد توی یه مجله حذف میشد. بعد این خانم هموطن ما رفته بود پیش رئیس دپارتمان و ازش کمک خواسته بود و اونم کمکش کرده بود. ناامید نشین از همون دانشجوی عزیز بپرسین کی اونجا میتونه بهتون کمک بکنه که شما بهش زنگ بزنین.
موفق باشین
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

25-11-2014, 09:00 AM
سلام. ایا دانشجویان برای دانشگاههایی که اپلای می کنن تماما از استاداشون جواب مناسب دریافت کردند. منظورم اینه که ایا کسی هست که برای دانشگاهی که استاداش جواب ایمیل نداده باشند اپلای کرده باشه و پذیرش و فول فاند گرفته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-11-2014, 12:45 PM
(25-11-2014, 09:00 AM)'giga' نوشته: سلام. ایا دانشجویان برای دانشگاههایی که اپلای می کنن تماما از استاداشون جواب مناسب دریافت کردند. منظورم اینه که ایا کسی هست که برای دانشگاهی که استاداش جواب ایمیل نداده باشند اپلای کرده باشه و پذیرش و فول فاند گرفته باشه؟

سلام

ممکنه پذیرش بگیرید و شاید فاند از نو TA اما فاند از نوع RA با تماس با استاد و تایید ایشون حاصل میشه. حالا دوستانی بودند ترم اول بدون فاند و استاد بودند اما ترم بعید تونستند هم استاد داشته باشند هم RA. به اینصورت نیست که اگر استادی به شما تایید نده پذیرش هم نگیرید اما در مورد فاند کمی شرایط رقابتی تره و ممکنه نتونید بعد از شروع درس هم به این مهم دست پیدا کنید. به هر حال باید تلاش کرد.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین GIS90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2015, 01:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2015, 01:59 AM توسط GIS90.)
سلام دوستان، وقتتون بخیر
من قبل از اینکه نمره زبانام بیاد (حدود 2 ماه پیش) از یکی از استادها جواب عالی گرفته بودم، که تو جواب کاملا به تعداد و جاهایی که مقاله پابلیش کرده بودم اشاره کرده بود و گفتند دانشجو میخوان و رزومت عالیه و بعد از امتحانات حتما بیا اسکایپ و...
الان 2 بار بهشون ایمیل زدم دفعه اول سال نو رو بهونه کردم و حرفمو گفتم، دفعه دومم بعد از اینکه اپلای کردمو 100$ اپلیکیشن فی دادم گفتم آماده ام ولی اصلا انگار نه انگار اصلا جوابمو نداد نامرد!!
اگر اینجور جواب نمیداد اصلا اپلای نمیکردم، نمیدونم چیکار کنم؟ از دوستان با تجربه تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش ممنونم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-01-2015, 03:12 AM
چه دانشگاهی و برای چه مقطعی اپلای کردید؟
اینجور که خودتون نوشتید گفته بود امتحاناتتون رو دادید باهاش مصاحبه کنید. نگفته بوده که اپلای کنید
پس یا فاندش جور نشده و نمی دونه که آیا می تونه دانشجوی جدید بگیره یا سرشون شلوغه و در نهایت دانشجوشو پیدا کرده
شما ای میل هاتو به تعداد کافی زدی پس بهتره منتظر باشی
(17-01-2015, 01:58 AM)'GIS90' نوشته: سلام دوستان، وقتتون بخیر
من قبل از اینکه نمره زبانام بیاد (حدود 2 ماه پیش) از یکی از استادها جواب عالی گرفته بودم، که تو جواب کاملا به تعداد و جاهایی که مقاله پابلیش کرده بودم اشاره کرده بود و گفتند دانشجو میخوان و رزومت عالیه و بعد از امتحانات حتما بیا اسکایپ و...
الان 2 بار بهشون ایمیل زدم دفعه اول سال نو رو بهونه کردم و حرفمو گفتم، دفعه دومم بعد از اینکه اپلای کردمو 100$ اپلیکیشن فی دادم گفتم آماده ام ولی اصلا انگار نه انگار اصلا جوابمو نداد نامرد!!
اگر اینجور جواب نمیداد اصلا اپلای نمیکردم، نمیدونم چیکار کنم؟ از دوستان با تجربه تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش ممنونم

نقل قول  

آفلاین GIS90
**
نقل قول

17-01-2015, 12:43 PM
ممنون از پاسختون
واسه مقطع دکترا از دانشگاه آیوا،
من واسه این اینجا اپلای کردم که ددلاین اون دپارتمان خاص تا 10 ژانویه بود و استاده هم گفته بود که دانشجو میخواد، قسمتی از متن ایمیل که عمومیه رو براتون میزارم:
Thank you for the note indicating an interest in the PhD program here at Iowa.  I am planning on accepting one or possibly two new graduate students in the fall.  I have taken a look at your CV and the papers you published in .... and ....  They look quite interesting and you have published well for a masters student. 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
17-01-2015, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2015, 03:31 PM توسط blur.)
(17-01-2015, 12:43 PM)'GIS90' نوشته: ممنون از پاسختون
واسه مقطع دکترا از دانشگاه آیوا،
من واسه این اینجا اپلای کردم که ددلاین اون دپارتمان خاص تا 10 ژانویه بود و استاده هم گفته بود که دانشجو میخواد، قسمتی از متن ایمیل که عمومیه رو براتون میزارم:
Thank you for the note indicating an interest in the PhD program here at Iowa.  I am planning on accepting one or possibly two new graduate students in the fall.  I have taken a look at your CV and the papers you published in .... and ....  They look quite interesting and you have published well for a masters student. 

ازین اتفاقا میافته و اصلا چیز غریبی نیست. اینکه استاد کاملا به رزومه اظهار علاقه کنه و بعد جواب نده. دیگه وقتی جواب نمیده کاریش نمی تونید بکنیدجز اینکه منتظر باشید ببینید چی میشه. شاید نشانه بدی نباشه اصلا. البته می تونید یه تماس تلفنی رو هم امتحان کنید. بعضیا که از میل جواب نمی گیرن گاها از تماس تلفنی جواب می گیرن. تصمیمش با شماست. در هر حال بهشون اطلاع بدین که اپلای کردین و ازشون بخواین اپلیکیشنتون رو رویو کنن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Agirl
**
نقل قول

امتیاز این پست: 11
15-01-2016, 11:54 AM
دوستان عزیزم،
بعد از اینکه میدیدم استادی پاسخ ایمیلمو نمیده، بعد از حدود ده روز، به ایشون همون ایمیل رو فوروارد میکردم و این متن رو اول ایمیلم مینوشتم، 
Dear Prof. 
This is just a reminder for my previously sent emai dated xx,xx,xxxx regarding my application to MSc/PhD program there at... University
I am not quite sure whether you have already received the 
mail and attachments, so just sent this reminder for your kindly consideration 
I am waiting to hearing from you to follow up any recommendations
Sincerely yours
Your Name

بعد متن ایمیل قبلی رو میاوردم.
من با این متن آغاز، جوابهای نسبتا خوبی از اساتید گرفتم.
خواستم تجربه م رو با شما در میون بذارم و امیدوارم که مفید واقع بشه و بهترین پاسخ ها رو دریافت کنین.
موفق باشید دوستان عزیزم Smile
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم  موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 08:04 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی