عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
جواب این سوال آفیسر رو چی بدم؟

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب این سوال آفیسر رو چی بدم؟
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2012, 04:24 PM
در این تاپیک در ارتباط با سوالاتی که ممکنه آفیسر در حین مصاحبه بپرسه بحث و گفتگو خواهد شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به عنوان اولین سوال من سربازی رو در آموزش و پرورش بودم (سرباز معلم). میخام بدونم اگر آفیسر در مورد سربازی بپرسه چه جوابی باید بدم؟ منظورم اینه که باورشون میشه؟ با چیزی به نام امریه و خدمت در ادارات به جای مراکز نظامی آشنا هستن؟؟؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  08-06-2012, 06:49 PM
اگر در جایی که بخش تحقیقاتی و اجرایی نظامی هست برای کار تخصصی کنترل کارآموزی کنم یک مدت ،و در رزومه خودم برای ویزا اومده باشه یا یجوری مطلع شده باشن برام بد میشه؟ آخه میدونید کنترل حساس ترین رشته از نظر سفارت هست تقریبا.اصلا میشه برای رزومه اپلای آورد این مورد رو ولی برای سفارت نه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-06-2012, 10:29 PM
به نظر من در چنین مواردی ریسک نکنید و در رزومه اصلا نذارید. چه در رزومه‌ای که برای دانشگاه‌ها می‌فرستید و چه در رزومه سفارت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-04-2015, 08:52 AM
من فقط برای یک دانشگاه اپلای کردم و همین یکی بهم پذیرش داد. دلیلش هم این بود که به ددلاینها نرسیدم و نمرههای زبانم دیر اماده شد! یه جا دیدم گفته می پرسن چندجا اپلای کردی و اگه یکی باشه فکر می کنن مصمم نیستی!
به نظرتون به این سوال چی جواب بدم؟ راستشو بگم یا بگم اپلای کردم رد شده و جواب ندادن؟!
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-04-2015, 07:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2015, 07:50 PM توسط Mehran28.)
(27-04-2015, 08:52 AM)'mina_kh' نوشته: من فقط برای یک دانشگاه اپلای کردم و همین یکی بهم پذیرش داد. دلیلش هم این بود که به ددلاینها نرسیدم و نمرههای زبانم دیر اماده شد! یه جا دیدم گفته می پرسن چندجا اپلای کردی و اگه یکی باشه فکر می کنن مصمم نیستی!
به نظرتون به این سوال چی جواب بدم؟ راستشو بگم یا بگم اپلای کردم رد شده و جواب ندادن؟!

سلام
خودتون جواب خودتون رو دادید.
"من فقط برای یک دانشگاه اپلای کردم و همین یکی بهم پذیرش داد. دلیلش هم این بود که به ددلاینها نرسیدم و نمرههای زبانم دیر اماده شد!"
بهترین پاسخ گفتن حقیقت هست فکر نکنم زیاد هم روی این موضوع که برای چند دانشگاه اقدام کردید حساس باشند، منطقی به نظر نمی یاد که بخواند به دلیل اینکه فقط برای یک دانشگاه اقدام کردی ویزا ندند، شما واقعیت رو بگو برای اثبات ادعات هم تاریخ امتحان زبانت هست.
موفق باشی/

«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین benji
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-07-2015, 07:37 PM
سلام دوستان

اگر آفیسر از کسی که طرح سربازی از بنیاد گرفته باشه بپرسه سربازیت رو چطور گذروندی چی باید گفت و چطوری باید گفت که حساسیت ایجاد نکنه؟ 
آیا از کارت هوشمند سربازی و سریال نامبر اون میتونن بفهمن کدوم قسمت خدمت کردیم و یا اینکه پروژه گذروندیم؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-07-2015, 01:09 AM
(25-07-2015, 07:37 PM)benji نوشته: سلام دوستان

اگر آفیسر از کسی که طرح سربازی از بنیاد گرفته باشه بپرسه سربازیت رو چطور گذروندی چی باید گفت و چطوری باید گفت که حساسیت ایجاد نکنه؟ 
آیا از کارت هوشمند سربازی و سریال نامبر اون میتونن بفهمن کدوم قسمت خدمت کردیم و یا اینکه پروژه گذروندیم؟

ممنون

تا جایی که من اطلاع دارم، اگر شما به سفارت هایی که برای متقاضیان ایرانی، در نظر گرفته شده (مثل آنکارا) مراجعه کنید، افسرها با موارد مرتبط با سربازی (مثلا معافیت کفالت و ...) آشنا هستند. جواب سوال دوم شما هم خیر هستش، تا زمانی که شما اطلاعاتی به افسر ندید، افسر در این موارد اطلاعی نداره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ghotbi2006
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2016, 05:04 PM
دوستان سلام.

برای فال 2016 رشته مهندسی عمران مقطع دکتری پذیرش با فاند کامل دارم. در حال حاضر هم دانشجوی دکتری داخل هستم و هنوز انصراف نداده ام (به دلیل عدم قطعیت دریافت ویزا!). سربازی هم نرفته ام. برای مصاحبه مجوز خروج موقت (سفر سیاحتی) از دانشگاه گرفتم و بردم نظام وظیفه. با توجه به اینکه نظام وظیفه نامه خاصی در مورد معافیت تحصیلی به من نداده، بنده باید چه مدرکی برای نظام وظیفه ارائه بدم؟ اینکه بفهمن الان دانشجوی دکتری هستم نکته منفی هست؟ در مجموع چه توصیه ای دارید؟

ممنونم از همفکریتون
نقل قول  

آفلاین Dandelion29
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2019, 08:16 AM
سلام به همه
اگر آفیسر بپرسه که تو یک ارشد داری و چرا میخوای یک ارشد دیگه بگیری بهتره چی جواب بدی؟ ارشد ریاضی کاربردی داشتم و الان میخوام ارشد کامپیوتر ساینس بخونم. ممنون☺️
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-04-2019, 10:07 AM
(06-04-2019, 08:16 AM)Dandelion29 نوشته: سلام به همه
اگر آفیسر بپرسه که تو یک ارشد داری و چرا میخوای یک ارشد دیگه بگیری بهتره چی جواب بدی؟ ارشد ریاضی کاربردی داشتم و الان میخوام ارشد کامپیوتر ساینس بخونم. ممنون☺️

سلام

در ایران به صورت کاربردی تدریس نشده و پایه ام رو میخوام قوی تر کنم 
همین!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 10:53 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی