عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-06-2015, 05:11 PM
سايت ets مشخص نكرده كه كدوم مراكز و در چه تاريخ هايي امتحان به صورت كامپيوتري يا كاغذي برگزار ميشه
از كجا ميشه نوع امتحان را فهميد؟

از پاسخ دهي شما متشكرم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-06-2015, 05:22 PM
(30-06-2015, 05:11 PM)mj.sarfi نوشته: سايت ets مشخص نكرده كه كدوم مراكز و در چه تاريخ هايي امتحان به صورت كامپيوتري يا كاغذي برگزار ميشه
از كجا ميشه نوع امتحان را فهميد؟

از پاسخ دهي شما متشكرم

درود

تمام امتحانات کاغذی، سه بار در سال و در ماههای مهر و آبان و بهمن برگزار میشه. بقیه کامپیوتری هستن.
البته یادمه زمونی ets یه pdf میداد که در آن تاریخ امتحانات در هر کشور به طور مجزا نشون داده میشد. ظاهرا چون امتحان کامپیوتری مدت زمان زیادی نیست که فعال شده در ایران، احتمالا چنین pdf ی وجود ندارد.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

09-07-2015, 04:03 PM
سلام،
من امروز زنگ زدم موسسه اميربهادر گفت دیگه فعلا آزمون gre نميگيره، سنجش هم اطلاعات خاصی نداده، میشه اگر کسی اطلاع داره ، درباره اینکه تا دی چند تا آزمون هنوز برای ثبت نام وجود داره ، در اختیار افرادی که امسال میخواهند امتحان بدهند ، بگذارد؟
مکانهای برگزاری آزمون برای تهران الان کجاست؟ سنجشو مثلا اینترنت بیس اش را چطوری باید ثبت نام کنیم ؟
هزینه اش همان ۱۹۵ دلار است ؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-07-2015, 04:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2015, 04:27 PM توسط فرید.)
(09-07-2015, 04:03 PM)mona نوشته: سلام،
من امروز زنگ زدم موسسه اميربهادر گفت دیگه فعلا آزمون gre نميگيره، سنجش هم اطلاعات خاصی نداده، میشه اگر کسی اطلاع داره ، درباره اینکه تا دی چند تا آزمون هنوز برای ثبت نام وجود داره ، در اختیار افرادی که امسال میخواهند امتحان بدهند ، بگذارد؟
مکانهای برگزاری آزمون برای تهران الان کجاست؟ سنجشو مثلا اینترنت بیس اش را چطوری باید ثبت نام کنیم ؟
هزینه اش همان ۱۹۵ دلار است ؟

ممنون

بخاطر اینکه اکثر شرکت کنندگان ترجیح می دهند سنجش امتخان بدهند و امیر بهادر تعداد کمی ازمون می دهند بخاطر همین برای این موسسه صرفه نداره که این ازمون برگزار کنند. احتمالا اگه با ای تی اس مشکلی پیدا نکرده باشند در ماه های پرمتقاضی این امتحان برگزار خواهند کرد. الان که سایت ای تی اس چک کردم تا 30 سپتامبر، سنجش، علامه سخن و معرفت این ازمون دارند. احتمالا برای ماه های بعد هم بزودی باز خواهند کرد و اگر اتفاقی نیفته مثل سال قبل برعکس تافل مشکلی برای ثبت نام ازمون و نبود جا نخواهد بود. ثبت نام ازمون هم از طریق خود سایت ای تی اس می باشد.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

09-07-2015, 04:33 PM
(09-07-2015, 04:26 PM)فرید نوشته: بخاطر اینکه اکثر شرکت کنندگان ترجیح می دهند سنجش امتخان بدهند و امیر بهادر تعداد کمی ازمون می دهند بخاطر همین برای این موسسه صرفه نداره که این ازمون برگزار کنند. احتمالا اگه با ای تی اس مشکلی پیدا نکرده باشند در ماه های پرمتقاضی این امتحان برگزار خواهند کرد. الان که سایت ای تی اس چک کردم تا 30 سپتامبر، سنجش، علامه سخن و معرفت این ازمون دارند. احتمالا برای ماه های بعد هم بزودی باز خواهند کرد و اگر اتفاقی نیفته مثل سال قبل برعکس تافل مشکلی برای ثبت نام ازمون و نبود جا نخواهد بود. ثبت نام ازمون هم از طریق خود سایت ای تی اس می باشد.

اول ثبت نام را خودمان انجام میدهیم بعد که تمام شد باید پولش را بریزیم ؟ یا در حین ثبت نام پول را باید بریزیم تا ثبت نام اولیه انجام شود ؟ منظورم اینه که اگر بخواهیم بدهیم شرکتی پول را برایمان واریز کند ، از اول باید تمام ثبت نام را هم خودش انجام دهد ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-07-2015, 05:09 PM
(09-07-2015, 04:33 PM)mona نوشته: اول ثبت نام را خودمان انجام میدهیم بعد که تمام شد باید پولش را بریزیم ؟ یا در حین ثبت نام پول را باید بریزیم تا ثبت نام اولیه انجام شود ؟ منظورم اینه که اگر بخواهیم بدهیم شرکتی پول را برایمان واریز کند ، از اول باید تمام ثبت نام را هم خودش انجام دهد ؟
ممنون

شما برای ثبت نام آزمون های ets چه GRE و چه TOEFL ابتدا باید حساب کاربری ( account) بسازید و مشخصات فردی و اطلاعات خواسته شده رو وارد کنید. با داشتن این حساب کاربری می تونید تاریخ های آزمون و ظرفیت داشتن سنترها رو چک کنید و تصمیم بگیرید برای چه تاریخی و در کدوم سنتر می خواهید امتحان بدید. شرکت های پرداخت انلاین معمولا امور ثبت نام و ساختن اکانت انجام نمیدن و  از شما تنها شناسه کاربری، رمز عبور و تاریخ و سنتر دریافت می کنند و مرحله پرداخت هزینه رو انجام می دهند تا ثبت نام شما قطعی شه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین abbas 2015
**
نقل قول

16-07-2015, 05:19 PM
سلام

دوستان من ثبت نام کردم فامیلی من پسوند داره ومن موقع ثبت نام فاصله گذاشتم ولی تو پاسپورتم بدون فاصله نوشته شده.مشکل ایجاد میکنه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-07-2015, 05:40 PM
(16-07-2015, 05:19 PM)abbas 2015 نوشته: سلام

دوستان من ثبت نام کردم فامیلی من پسوند داره ومن موقع ثبت نام فاصله گذاشتم ولی تو پاسپورتم بدون فاصله نوشته شده.مشکل ایجاد میکنه؟

درود

خیر دوست من. نگران اینگونه مسایل نباشید. هر چند میتونید این مساله رو با زدن ایمیل به ETS حل کنید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین abbas 2015
**
نقل قول

16-07-2015, 06:09 PM
ممنون دوست عزیز
فقط ایمیلی که مربوط به این مسائل باشه تو سایت ets پیدا نکردم؟واینکه آیا تو ریپورت نمره م به دانشگاهها مشکلی ایجاد نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-07-2015, 06:43 PM
(16-07-2015, 06:09 PM)abbas 2015 نوشته: ممنون دوست عزیز
فقط ایمیلی که مربوط به این مسائل باشه تو سایت ets پیدا نکردم؟واینکه آیا تو ریپورت نمره م به دانشگاهها مشکلی ایجاد نمیشه؟

درود

دوست من این ایمیل هست، بهش ایمیل بزنید خودش میفرسته به جای مناسب یا جوابش رو میده.
gre-info@ets.org
اینم تلفن احیانا برای اینکه مطمین باشید:
1-609-771-7670
1-866-473-4373

نگران ریپورت هم نباشید. این مسایل مثل مساله ویزا مشکل ساز نمیشه.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 44 بعدی »