عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2013, 04:00 PM
(09-09-2013, 02:46 PM)'sara-dz' نوشته: سلام ببخشید آیا کسی دانشگاه اصفهان ثبت نام کرده برای GRE؟ کسانی که مستیم از ETS ثبت نام کردن برای تهران باید درساست سنجش هم اطلاعات خود را ثبت کنند درمورد ما که دانشگاه اصفهان 12 اکتبر 2013امتحان داریم سایت فارسی برای ثبت اطلاعات مثل confirmation number هست ؟؟

دوست من اصفهان فک نکنم کار خاصی لازم باشه (باز از مرکزش بپرس)
ولی واسه سنجش: که دیگه خودش ثبت نام نمیکنه
لازم به ذكر است داوطلبان پس از اتمام فرايند ثبت نام در سايت ETS مي بايست تا سه هفته قبل از هرآزمون نسبت به تكميل فرم مخصوص در سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني([font]www.sanjesh.org[/font]) اقدام نمايند.
همچنين جزئيات برگزاري آزمون ها يك هفته قبل از هر آزمون بصورت اطلاعيه ازطريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور وپيك سنجش به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.
http://ets.sanjesh.org/gre
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-09-2013, 04:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2013, 04:24 PM توسط eliroz.)
نقل قول: 
سلام ببخشید آیا کسی دانشگاه اصفهان ثبت نام کرده برای GRE؟ کسانی که مستیم از ETS ثبت نام کردن برای تهران باید درساست سنجش هم اطلاعات خود را ثبت کنند درمورد ما که دانشگاه اصفهان 12 اکتبر 2013امتحان داریم سایت فارسی برای ثبت اطلاعات مثل confirmation number هست ؟؟

سلام دوست من
تهران به دلیل تعداد زیاد شرکت کننده باید بعد از ثبت نام مستقیم از ets ، هم باید اطلاعات رو در سنجش ثبت کرد تا شماره و کارت مشخص بشه. اما تا اونجا که پرس و جو کردم . سنتر اصفهان اینجوری نیست و تعداد شرکت کننده هاش کمتره و نیاز به ثبت اطلاعات نیست. فقط باید از ادمیشن تیکتتون پرینت بگیری و با خودتون داشته باشی.  مثل اینکه براساس حروف الفبا شماره کارت و صندلی مشخص میشه . این شماره تماس سنتر اصفهان هست می تونید با این شماره  03117932123 - خانم معصومی زاده مسئول آزمون ها تماس بگیرید و مطمئن بشید.  ادرس سایت سنتر اصفهان هم اینجا قرار دادم. موفق باشید.
http://ulc.ui.ac.ir/index.php?option=com...e&Itemid=1
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-09-2013, 09:40 PM
(09-09-2013, 04:22 PM)'eliroz' نوشته:
سلام دوست من
تهران به دلیل تعداد زیاد شرکت کننده باید بعد از ثبت نام مستقیم از ets ، هم باید اطلاعات رو در سنجش ثبت کرد تا شماره و کارت مشخص بشه. اما تا اونجا که پرس و جو کردم . سنتر اصفهان اینجوری نیست و تعداد شرکت کننده هاش کمتره و نیاز به ثبت اطلاعات نیست. فقط باید از ادمیشن تیکتتون پرینت بگیری و با خودتون داشته باشی.  مثل اینکه براساس حروف الفبا شماره کارت و صندلی مشخص میشه . این شماره تماس سنتر اصفهان هست می تونید با این شماره  03117932123 - خانم معصومی زاده مسئول آزمون ها تماس بگیرید و مطمئن بشید.  ادرس سایت سنتر اصفهان هم اینجا قرار دادم. موفق باشید.
http://ulc.ui.ac.ir/index.php?option=com...e&Itemid=1

خیلی لطف کردید دوست محترم تماس میگیرم و دوستان دیگه رو هم در جریان میذارم
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-09-2013, 09:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2013, 09:24 AM توسط Leopold.)
سلام، من امتحانم 12 اکتبر در سنجش هست و احتمالا نتونم در این روز امتحان بدم. کسی میدونه آیا میتونم به 9 نوامبر reschedule کنم؟ اصلا امکان جابه جایی امتحان GRE کاغذی وجود داره؟ اگه آره تا کی وقت داره؟ مرسی
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-09-2013, 09:39 AM
(21-09-2013, 09:07 AM)'Leopold' نوشته: سلام، من امتحانم 12 اکتبر در سنجش هست و احتمالا نتونم در این روز امتحان بدم. کسی میدونه آیا میتونم به 9 نوامبر reschedule کنم؟ اصلا امکان جابه جایی امتحان GRE کاغذی وجود داره؟ اگه آره تا کی وقت داره؟ مرسی

درود. بله همون طور که در اینجا هم اشاره شده، شما میتونید تاریخ امتحان رو به زمان دیگری موکول کنید (البته با پرداخت 50 دلار هزینه) و این کار رو تا 4 روز کاری قبل از زمان امتحان از طریق پست (نامه) و تلفن میتونید انجام بدید. توجه داشته باشید که تاریخ امتحان تون باید در همون سال میلادی باشه، یعنی اگر اکتبر 2013 امتحان دارید، نمیتونید امتحان رو به اکتبر/فوریه 2014 موکول کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-09-2013, 09:43 AM
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که اگه از طریق شرکت خاصی ثبت نام کردی همون جا زنگ بزنی کارت رو راه میندازن سریع
تا پر نشده این کار رو بکن
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-09-2013, 11:44 AM
(21-09-2013, 09:39 AM)'MaMi' نوشته:

درود. بله همون طور که در اینجا هم اشاره شده، شما میتونید تاریخ امتحان رو به زمان دیگری موکول کنید (البته با پرداخت 50 دلار هزینه) و این کار رو تا 4 روز کاری قبل از زمان امتحان از طریق پست (نامه) و تلفن میتونید انجام بدید. توجه داشته باشید که تاریخ امتحان تون باید در همون سال میلادی باشه، یعنی اگر اکتبر 2013 امتحان دارید، نمیتونید امتحان رو به اکتبر/فوریه 2014 موکول کنید.

البته فکر کنم به فوریه 2014 بشه انتقال داد چون سالشون از جولای شروع میشه
Rescheduling is permitted in the same testing year (July 1–June 30).
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

23-09-2013, 02:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2013, 02:39 PM توسط Leopold.)
ممنون. اگه بخوام تغییر بدم باید اول 50$ پرداخت کنم بعدش به ای تی اس زنگ بزنم یا وقتی که زنگ زدم مشخصات کارت میگیرن تا 50 دلار پرداخت کم کنند، سیستمش چطوریه؟ 
مرسی
(21-09-2013, 09:39 AM)'MaMi' نوشته:

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین flamenco
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2013, 03:16 PM
سلام دوستان،
من می خواهم برای GRE ثبت نام کنم ولی در سایت بایستی پول را توسط مستر کارت یا مشابه واریز کرد. لطفا راهنمایی کنید.
من در شیراز هستم.
یک سوال دیگر هم دارم، بهتر است اصفهان ثبت نام کنم یا تهران؟
خیلی متشکرم.

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-09-2013, 03:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2013, 03:28 PM توسط Leopold.)
شما ابتدا یک پروفایل در سایت ای تی اس بسازید. بعدش اگه خودتون کارت اعتباری ندارید با یکی از این شرکت های پرداخت آنلاین تماس بگیرید و یوزر و پس، تاریخ، محل و نوع امتحان (جنرال یا سابجکت) و رسید پرداخت به ریال واسشون بفرستید خودشون واستون پرداخت میکنند. فکر نمی کنم فرقی داشته باشه هر کدومش که شما راحت تر هستید( شیراز به اصفهان نسبت به تهران نزدیک تره Big Grin ) اگه سنجش ثبت نام کردید بعدش باید در سایت سازمان سنجش هم فرمی را پر کنید. واسه سنتر اصفهان مطمئن نیستم که نیاز به تکمیل فرم هست یا نه.
(23-09-2013, 03:16 PM)'flamenco' نوشته: سلام دوستان،
من می خواهم برای GRE ثبت نام کنم ولی در سایت بایستی پول را توسط مستر کارت یا مشابه واریز کرد. لطفا راهنمایی کنید.
من در شیراز هستم.
یک سوال دیگر هم دارم، بهتر است اصفهان ثبت نام کنم یا تهران؟
خیلی متشکرم.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 44 بعدی »