عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) توصيه نامه آنلاين Online recommendation

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
توصيه نامه آنلاين Online recommendation
آفلاین Michael
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-03-2014, 11:30 AM
(25-01-2014, 01:25 AM)'Leopold' نوشته: منظورش از In what capacity در فرم توصیه نامه آنلاین چی هست؟How long have you known the applicant? In what capacity? 
منظورش نوع پوزیشن استاد هست درسته؟ مثلا As a research advisor یا منظورش نوع ریکام هست مثلا academic؟

سلام بر ابر مرد Smile

من خودم اولا منظورشونو از این کلمه نمیدونستم ولی از اونجایی که ریکامهای انلاین واسه چند تا دانشگاهو پر کردم متوجه منظور معنی این کلمه capacity در فرم هاشون شدم.
در فرم ریکام منظورشون از capacity سمت، مقام، و عنوان هست یا به قول خودمون شغل طرف چیه. من خودم این قسمتو اشتباه پر میکردم تا اینکه ریکام یکی از دانشگاهها در جواب این سوال چند گزینه گذاشته بود که باید بین گزینه ها یکی رو انتخاب میکردیم که توی گزینه ها professor (یعنی به عنوان استاد دانشگای طرف) رو باید انتخاب میکردیم. گزینه های دیگه مثله همکار و غیره هم توی گزینه ها بودند.
این معنی capacity که در لانگمن اومده در فرمهای ریکام منظورشون هست: [font]formal[/font] someone’s job, position, or duty[font] SYN [/font]role

چاکر Leopold هستیم شدید Smile
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

28-03-2014, 01:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2014, 01:49 PM توسط M1KE.)
همونطور که مایکل هم به درستی اشاره کردند In what capacity do you know this person یعنی اینکه رابطه شما با فرد توصیه شونده چی هست؟ یا اینکه به چه واسطه شما (توصیه کننده) ایشون (توصیه شونده) رو می شناسید.

مثلا ممکنه فردی رییس دانشگاه باشه و یک سری سمت های دیگه هم در دانشگاه داشته باشه ولی با اون دانشجو یک درسی داشته در اینجا باید بگه من استادش بودم. یا مثلا ممکنه همین رییس دانشگاه در یک شرکت مهندسی هم با یک دانشجویی همکار باشه که می بایست بنویسه به عنوان همکار ایشون رو می شناسم.

به عبارتی خیلی به اینکه توصیه کننده چه سمت هایی داره کاری ندارند بلکه می خواهند بدونند زمینه همکاری و آشنایی اینها در قالب کدوم یک از این سمت ها بوده و شکل روابط از چه نوعی بوده: استاد-دانشجو، استاد راهنما-دانشجو، همکار-همکار، مدیر شرکت-کارمند، یا در ساده ترین شکل اون فقط با هم دوست بودند فارغ از اینکه چه سمت هایی رو داشته باشند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-03-2014, 07:14 PM
(28-03-2014, 06:43 AM)'javad90' نوشته:
به فرض اینکه زنگ بزنن! خیلی از اساتید گرانقدر ما نمی تونن انگلیسی صحبت کنن اونوقت اونا چی رو میخوان چک کنن!؟
خب اگه بخوام ایمیل عادی بسازم نمیام اسم یه فرد شناخته شده رو بزنم که! اسم یکی رو میزنم و میگم مثلا هیات علمی فلان جاست، طرف مقاله هم نداره. هیچ جزئیاتی هم ازش تو اینترنت نیست! از این کیس ها خیلی زیادن!
مورد سوم رو منظورم یه ایمیل واقعی بود. شرایط استاد معرفی شده رو هم که در بالا توضیح دادم.
ممنون از پاسخت

وقتی استاد گرانقدرتون به انگلیسی توصیه نامه می دن یعنی مثلا خیر سرشون انگلیسی بلدند یا حداقل فرض بر اینه که بلدند. اما همون طور که قبلا هم گفتم، نمیان چک بکنن. کسی را که بهش شک دارن می ذارن کنار. خودشون را در گیر نمی کنن.
صحبت با استاد راهنما یا کسی که توصیه نامه داده خیلی نادر و وقتی اتفاق می افته که مثلا استادی در گیر انتخاب بین دو دانشجو است و با خود دانشجوها هم مصاحبه کرده و بالاخره انتخاب نکرده. با استادهای قبلی دانشجوها تماس می گیره برای کامل کردن اطلاعاتش و اینکه سرانجام بین دو دانشجو یکی را برداره. وگرنه برای اینکه از استاد بپرسن راستی شما توصیه نامه دادی یا نه با استاد تماس نمی گیرن. حالا اگر شما بیای تو یاهو یا جیمیل یک ایمیلی بسازی از آدمی که معلوم نیست زنده است یا وجود خارحی نداره و هیچ نشانی ازش در اینترنت یافت نمیشه، اگر این شخص واقعا وجود خارجی هم داشته باشه توصیه نامه اش دردی از شما دوا نمی کنه. ممکنه پرونده تون را کامل کنه و بفرسته واسه داوری. اگر فقط می خوای که وارد پروسه رقابت با اپلیکنت های دیگه بشی. ولی این توصیه نامه ممکنه تو رقابت نبره. یک کاغذ بی ارزشه واسشون. می بینن توصیه نامه هات بی خودیه. می ذارنت کنار. مگر اینکه بقیه چیزهای رزومه ات خیلی چشمشون را بگیره. 
اما نفهمیدم منظورت چیه از اینکه می گی مورد سوم منظورم یک ایمیل واقعی بود. روند توصیه نامه نوشتن به این صورت که شما تو فرم اپلیکیشن، سه تا اسم و سه تا ایمیل می دی. اونها به این ایمیل ها یک ایمیل می زنن حاوی یک آدرس که مخصوص همون استاد هستش. اون استاد کلیک می کنه می ره یک یوزر و پسورد می سازه و وارد یک محیط private می شه. توصیه اش را آپلود می کنه. حالا اگر شما یک ایمیل واقغی از یک شخص بدی که باید بری باهاش صحبت کنی و این میشه روند عادی توصیه گرفتن. چون شما پسورد ایمیل اون شخص را که نداری. حالا اگر بیای به اسم اون شخص یک ایمیلی بسازی. نمی تونی دقیقا یک اسم ایمیل بسازی چون روی یک دومین دو اسم مشابه ثبت نمی شه. اما اگر یک اسم شبیه بسازی خوب ممکنه شک برانگیز نباشه. اما اگر شک کنن و چک کنن و اسم و ایمیل اصلی طرف را پیدا کنن شر میشه برات.
در نهایت من به هیچ کس توصیه نمی کنم تقلب کنه. این کار درستی نیست و دردسرهای خودش را داره. گرچه خودم حاضر بودم ده تا تافل و GRE بدم اما مجبور نباشم از این استادها بخوام واسم توصیه نامه بدن!!! 
نقل قول  

آفلاین saman13559h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-04-2014, 03:55 PM
با سلام. من میخوام یه دانشگاهی برای PHD اپلای کنم که توصیه نامه به صورت آنلاین هست. استادم هم از من خواسته خودم بنویسم. تنها مشکلم با امضا و سربرگ دانشگاست چون یه شهر دیگه هست. به نظرتون اگر بدون سربرگ و امضا باشه مشکلی داره؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-04-2014, 04:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 04:31 PM توسط reza_1st.)
شما وارد بخش توصیه نامه آنلاین دانشگاه شدین یا روندش رو دیدین؟ یعنی منظورم اینه که سربرگ و امضا می‌خواد؟ بیشتر جاها دیگه نمی‌خوان همچین چیزی و متن رو می‌تونید وارد کنید تو ویرایشگری که اونجا هست. ولی اگه سیستمش اینه که اسکن کنید و آپلود کنید روی سربرگ دانشگاه، بنظرم می‌تونید به یکی از دوستان که تو دانشگاهه هنوز بگین اسکن یه سربرگ رو براتون بفرستن. اصولاً بهتره روی سربرگ باشه اگه تاکید کردن، چون معلومه این موضوع براشون مهمه و یکی از معیارهای اعتبار سنجیشون، شک نکنن بهتره..
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
10-04-2014, 04:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 04:53 PM توسط pama.)
(10-04-2014, 03:55 PM)'saman13559h' نوشته: با سلام. من میخوام یه دانشگاهی برای PHD اپلای کنم که توصیه نامه به صورت آنلاین هست. استادم هم از من خواسته خودم بنویسم. تنها مشکلم با امضا و سربرگ دانشگاست چون یه شهر دیگه هست. به نظرتون اگر بدون سربرگ و امضا باشه مشکلی داره؟

سلام، به فروم خوش اومدین.
دوست من همونطور که reza_1st عزیز هم توضیح دادن، شما باید ببینید نوع ریکامی که ازتون میخوان آنلاینه یا اینکه باید کاغذی بفرستید، اگر آنلاین باشه استادتون باید لینک مربوطه رو پر کنن و براشون ارسال کنن، در واقع تمام مراحل آنلاین خواهد بود.

اما اگر دانشگاه ازتون ریکام کاغذی خواسته باشه، در این صورت استادتون میتونه ازتون بخواد که متن ریکام رو خودتون بنویسید و ایشون تو سربرگ انگلیسی دانشگاه پرینت گرفته و امضا کنن، که اینجا مسئله ی سربرگ وجود داره که یا باید از امور بین الملل دانشگاه خودتون و یا سازمان مرکزی مرتبط با دانشگاه، سربرگ انگلیسی و پاکت همراه اون رو دریافت کنید و توصیه نامه ای که توسط استادتون در اون سربرگ پرینت، امضا و احیانا مهر شده رو داخل پاکت مربوطش قرار بدید و برای دانشگاه مورد نظر ارسال کنید.
اگر هم به دانشگاه دسترسی ندارید میتونید طبق راهنمائی دوستمون از دوستانتون اسکن سربرگ رو بخواین و یا اینکه خودتون با توجه به آرم دانشگاهتون و دیدن سربرگ های انگلیسی مشابه، سربرگ مذکور رو بسازید.

دوست من اعتبار ریکام شما به امضای استادتون هست و سربرگی که توش متن ریکام قرار میگیره، در غیر اینصورت میشه هر متنی رو در قالب هر کاغذی پرینت گرفت و به عنوان توصیه نامه ارسال کرد که پر واضحه چنین متونی کاملا فاقد اعتبار هستند.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین anagamin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2014, 10:50 PM
سلام
[align=right]من میخوام برای دکترا اقدام کنم چنتا سوال راجبه ریکام دارم
[align=right]۱- سیستم ریکام اینترنتی چه جوریه ؟ من ساکن تهرانم/ اگه بخوام از یکی از اساتید لیسانسم ریکام بگیرم باید حتماْ برم شیراز؟ یا اینترنتی میشه کارامو راه بندازم؟[با استادم تماس گرفتم گفته میده]
[align=right]۲- اگه یکی از اساتیدی که میخواد بم ریکام بده بازنشسته شده باشه مشکلی پیش میاد؟ اصلاْ ریکامش حساب هست؟
نقل قول  

آفلاین xavier
**
نقل قول

12-12-2014, 10:50 PM
سلام 
من می خوام با توجه به مشکلاتی که در مورد گرفتن توصیه نامه از اساتیدم دارم، برای راحت تر شدن کارم از استادها بخوام که اون ایمیلی که بهشون از طرف دانشگاه ها ارسال میشه رو به من فوروارد کنن، تا من خودم از اون لینکی که براشون فرستاده شده کار رو انجام بدم. به نظر خودم نباید مشکل خاصی باشه، چون ایمیلی که به اونها فرستاده میشه، یک لینک هست که حالا من خودم با استفاده از اون لینک وارد قسمت مربوطه در سایت دانشگاه ها میشم.
می خواستم بدونم، به نظر دوستان با تجربه حالتهایی هم وجود داره که نشه این کار رو کرد؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-12-2014, 01:33 AM
'xavier dateline='' نوشته: سلام 
من می خوام با توجه به مشکلاتی که در مورد گرفتن توصیه نامه از اساتیدم دارم، برای راحت تر شدن کارم از استادها بخوام که اون ایمیلی که بهشون از طرف دانشگاه ها ارسال میشه رو به من فوروارد کنن، تا من خودم از اون لینکی که براشون فرستاده شده کار رو انجام بدم. به نظر خودم نباید مشکل خاصی باشه، چون ایمیلی که به اونها فرستاده میشه، یک لینک هست که حالا من خودم با استفاده از اون لینک وارد قسمت مربوطه در سایت دانشگاه ها میشم.
می خواستم بدونم، به نظر دوستان با تجربه حالتهایی هم وجود داره که نشه این کار رو کرد؟

سلام 
والا یک نکته هست و ان هم ای پی کامپیوتر هست همین فروم اکادمیا کافه با پیگیری ای پی میشه فهمید که یک کاربر از چند نام کاربری استفاده می کنه و دانشگاه هم اگر بررسی کند ممکنه متوجه بشه شما توصیه نامه را فرستادی پیشنهاد می کنم متن لازمه را با هماهنگی استاد تهیه و به ایشان بدهید تا برای شما بفرستند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

13-12-2014, 10:40 AM
(12-12-2014, 10:50 PM)'xavier' نوشته: سلام 

سلام
معمولا لینک این ایمیل ها وقتی فرورد میشه کار نمی کنه و حتما باید از طریق همون ایمیل استاد وارد سایت شد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »