عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) توصيه نامه آنلاين Online recommendation

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
توصيه نامه آنلاين Online recommendation
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2012, 10:51 PM
(15-08-2012, 10:17 PM)salarazizi نوشته: سلام
زمان ارسال ایمیل به استادی که توصیه نامه آنلاین را انجام می ده بلافاصله بعد از اتمام اپلای است یا یه فرجه ای وجود دارد برای این کار؟ من از استادام پرسیدم چیزی بدستشان نرسیده بود! تو سیستم هم نوشته Has not started yet
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
برای دانشگاه های مختلف البته ممکنه متفاوت باشه. ولی معمولا به اینصورت هست که بعد از اینکه شما اپلیکیشن را سابمیت کردین توصیه نامه ها اتوماتیک برای اساتید فرستاده میشه. معمولا هم این امکان وجود داره که در همون اکانتتون در صورتی که استاد ایمیلی دریافت نکرده خودتون یک reminder براش بفرستین. این جمله رو هم وقتی که استاد براش ایمیل فرستاده شده ولی شروع نکرده مینویسه. احتمال این هست که ایمیل فرستاده نشده باشه به دلایل مختلف یا مثلا استاد ندیده باشه.
اگر امکان فرستادن reminder هست در سیستم دوباره برای اساتید بفرستین. وگرنه باید با دانشگاه مکاتبه کنید. تا زمانی که اساتید رکام شما رو پر نکنن بررسی اپلیکیشن شروع نمیشه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-10-2012, 07:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2012, 07:22 PM توسط maryam4312.)
درود
توصیه نامه های آنلاین فرمی هستند که باید توسط استاد پر بشن یا باید فایلی از پیش نوشته شده توسط استاد ،اپلود بشه یا هرکدوم ازینها میتونه باشه؟
جایی که حالت اول هست، ایا میشه دومی رو انجام داد؟و یا حتی کاغذیشو فرستاد؟
چون فکر میکنم اساتید خوصله نکنن فرمهای انلاین رو پر کنن وقتی تعداد زیاد بشه

خلاصه اینکه راهی که اساتید با صرف کمترین وقت چندتوصیه نامه بدن کدومه؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2012, 07:56 PM
توصیه نامه آنلاین که معلومه. احتمالا مجموعه ای از امتیازدهی ها باشه که قراره اساتید شما به شاخصهای مختلفی از شما مثل " خلاقیت، توان نوشتن، پشتکار و.." امتیازها یا درجاتی از قبیل " عالی، بسیار خوب، خوب ، متوسط، پایین " یا " 2 درصد اول، 10 درصد اول، 20 درصد اول، 50 درصدل اول..." بدهند و از طرفی گاهی اوقات نیاز هست که یک ریکامندیشن نوشته شده به صورت فایل ورد رو هم در انتهای توصیه نامه آپلود کنند.
اون فایل پی دی اف و... توصیه نامه آنلاین نیست معمولا!
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-10-2012, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2012, 08:13 PM توسط MaMi.)
توصیه نامه های آنلاین به این صورت است که شما اسامی و ایمیل افرادی که قراره شما رو توصیه کنند، وارد میکنید، بعد از Submit کردن، ایمیلی حاوی نام کاربری و کلمه عبور به افراد مورد نظر ارسال میشود که با اون نام کاربری و کلمه عبور وارد سایت دانشگاه میشوند و موارد مورد نیاز در مورد شما رو در سایت ثبت میکنند (همون فرم آنلاین رو پر میکنند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

03-01-2013, 10:57 PM
درود
اینو شک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
All recommendations must be submitted electronically via ApplyYourself, the online system. Recommendations sent to the Graduate School in any other format, including surface mail and email, will not be processed. If a person has already prepared a letter of recommendation on your behalf, please ask him or her to upload an electronic copy of the letter in the recommendation form he/she completed on your behalf.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-01-2013, 11:41 PM
خوب این همینطوری که گفته توصیه نامه به صورت انلاین قبول می کنه و میگه فرمت های دیگه مورد قبول نیست و اگر کسی براتون به صورت کاغذی نوشته ازش بخاین که خودش اسکن کنه و بعد هم اپلود کنه در سایت اپلای مربوطه ( ApplyYourself)
(03-01-2013, 10:57 PM)maryam4312 نوشته: درود
اینو شک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
All recommendations must be submitted electronically via ApplyYourself, the online system. Recommendations sent to the Graduate School in any other format, including surface mail and email, will not be processed. If a person has already prepared a letter of recommendation on your behalf, please ask him or her to upload an electronic copy of the letter in the recommendation form he/she completed on your behalf.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2013, 11:44 PM
درود
چی رو متوجه نشدید؟ گفتند که فقط از طریق این سیستم applyyourself بفرستید توصیه نامه هاتون رو. اگر هم پیشتر استادتون ریکامندیشن رو فرستادند به روش دیگری توصیه نامه ها رو فرستادند ازشون بخواید که کپی اون توصیه نامه رو آپلود کنند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

04-01-2013, 12:40 PM
این سایت جاییه که خودم ازش اپلای میکنم یعنی یوزر پس رو بدم استاد بره اپلود کنه توصیه نامه رو؟!
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-01-2013, 12:54 PM
(04-01-2013, 12:40 PM)maryam4312 نوشته: این سایت جاییه که خودم ازش اپلای میکنم یعنی یوزر پس رو بدم استاد بره اپلود کنه توصیه نامه رو؟!
نه مریم جان. شما وقتی توی قسمت مربوط به ریکامندیشن، اسم و ایمیل استادایی که می خوان بهت توصیه نامه بدن رو وارد کردی، وقتی فرمو کامل پر و سابمیت کنی، از دانشگاه مقصد برای اون استادها به آدرس ایمیلشون یه یوزر و پسورد و احتمالا یه لینک فرستاده میشه تا استادا با اون یوزر و پسورد وارد اون لینک بشن و توصیه نامه ها رو برای شما پر کنن.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

04-01-2013, 01:08 PM
(04-01-2013, 12:54 PM)Nasim67 نوشته: نه مریم جان. شما وقتی توی قسمت مربوط به ریکامندیشن، اسم و ایمیل استادایی که می خوان بهت توصیه نامه بدن رو وارد کردی، وقتی فرمو کامل پر و سابمیت کنی، از دانشگاه مقصد برای اون استادها به آدرس ایمیلشون یه یوزر و پسورد و احتمالا یه لینک فرستاده میشه تا استادا با اون یوزر و پسورد وارد اون لینک بشن و توصیه نامه ها رو برای شما پر کنن.
ممنونم

نه آخه من ازشون پرسیدم استادام سخته براشون انلاین پر کنن فرم رو ، میشه چیزی که از قبل نوشتن براتون ایمیل کنن ؟ اونام این جوابو دادن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »