عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید گذرنامه در خارج از کشور

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید گذرنامه در خارج از کشور
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2012, 06:19 AM
(30-09-2012, 02:11 AM)anabita نوشته: با سلام من در هند هستم و با 15 میلیون وثیقه از کشور خارج شدم و اعتبار گذر نامه ام یک سال مونده...من سربازی نرفتم
آیا تمدید میکنند؟ یا باید به ایران بیام؟
تمدید گذرنامه ربطی به سربازی نداره و سفارت ایران در هند این کار رو برای شما انجام میده. تو آمریکا که دفتر حفاظت از منافع ایران این کار رو انجام میده.
نقل قول  

آفلاین ehsan1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-03-2013, 05:55 PM
ببخشید اگه من یه خورده کم اطلاع هستم!من گذرنامه جدید صادره از خارج از ایران دارم.  توش مهر خروج از کشور نیست، ولی‌ اینجوری که من فهمیدم ظاهراً اگه محل اقامت شخص خارج از ایران باشه نیازی به درج مهر خروج  نیست و می‌شه به دفعات خارج شد. کسی‌ میدونه واسه خروج از کشور تو فرودگاه علاوه به گذرنامه، کارت پایان خدمت هم جداگانه چک می‌کنن؟! کارت پایان خدمت من قدیمی‌ هست، مهلت تعویض به کارت جدید هوشمند هم گذشته. زنگ زدم، گفتند از اول دوباره باید اقدام کنم که ۴ ماه طول میکشه!  می‌خواستم بدونم اگه بیام ایران، با این کارت قدیمی‌ (که ظاهراً از سال جدید دیگه فاقد اعتباره) موقع خروج از کشور واسم مشکلی‌ پیش میاد؟ با تشکر از دوستان!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2013, 07:06 PM
(09-03-2013, 05:55 PM)'ehsan1' نوشته: ببخشید اگه من یه خورده کم اطلاع هستم!من گذرنامه جدید صادره از خارج از ایران دارم.  توش مهر خروج از کشور نیست، ولی‌ اینجوری که من فهمیدم ظاهراً اگه محل اقامت شخص خارج از ایران باشه نیازی به درج مهر خروج  نیست و می‌شه به دفعات خارج شد. کسی‌ میدونه واسه خروج از کشور تو فرودگاه علاوه به گذرنامه، کارت پایان خدمت هم جداگانه چک می‌کنن؟! کارت پایان خدمت من قدیمی‌ هست، مهلت تعویض به کارت جدید هوشمند هم گذشته. زنگ زدم، گفتند از اول دوباره باید اقدام کنم که ۴ ماه طول میکشه!  می‌خواستم بدونم اگه بیام ایران، با این کارت قدیمی‌ (که ظاهراً از سال جدید دیگه فاقد اعتباره) موقع خروج از کشور واسم مشکلی‌ پیش میاد؟ با تشکر از دوستان!

دوست من، در فرودگاه فقط گذرنامه شما چک شده و مشکلی وجود نخواهد داشت Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین farzaneh eidi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-03-2013, 10:34 PM
با سلام 
من الآن در لندن اقامت دارم.برای تجدید گزرنامه ام باید به کجا مراجعه کنم؟بعد از مطالعه در سایت های سفارت ایران دریافتم که در ساختمان شماره 50 kensington در لندن کار های پستی مدارک را برای فرستادن به سفارت ایران در ایرلند انجام میدهند اما میخواهم بدانم آیا هنوز این اقدامات در این مکان انجام میشود یا نه.و آدرس دقیق یا شماره تلفن آن را لطفا به من بدهید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-03-2013, 10:47 AM
(25-03-2013, 10:34 PM)'farzaneh eidi' نوشته: با سلام 
من الآن در لندن اقامت دارم.برای تجدید گزرنامه ام باید به کجا مراجعه کنم؟بعد از مطالعه در سایت های سفارت ایران دریافتم که در ساختمان شماره 50 kensington در لندن کار های پستی مدارک را برای فرستادن به سفارت ایران در ایرلند انجام میدهند اما میخواهم بدانم آیا هنوز این اقدامات در این مکان انجام میشود یا نه.و آدرس دقیق یا شماره تلفن آن را لطفا به من بدهید.

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
آدرس ساختمان شماره 50 Kensington Court (منبع)؛ 
سفارت: Embassy of the Islamic Republic of Iran, 16 Prince´s Gate, London SW7 1PT, 
کنسولي: Consulate Section, 50 Kensington Court, London W8 5DB

شماره تماس (منبع):
تلفن: 02072253000
دورنگار (سفارت)  02075894440
دورنگار (کنسولي) 02079381615
تلفن عمومي بخش کنسولي: 02079375225
قابل توجه هموطنان ارجمند: به اطلاع می رساند فعالیت سفارت و بخش کنسولی تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد. هموطنان محترم می توانند جهت امور ضروری کنسولی با شماره تلفن 00982161151  تماس حاصل فرمایند.

بنظرم ابتدا از طریق تلفن پیگیری کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین alibabaie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-07-2015, 11:17 PM
سلام دوستان. من 16 سالگی بدون وثیقه به آلمان اومدم و اقامت موقت آلمانو دارم. 2 ساله دیگه اقامتم به اتمام میرسه و از طرفه دولت آلمان مجبورم برای تمدید اقامتم ، اول پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم. من الان 18 سالمه و 2 ساله دیگه 20 سالمه و مشموله سربازیم. اقامتم که به اتمام برسه یه کارته 3 ماهه بم میدن تا اول پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم و بعد دوباره اقامتم برای چند سال تمدید میکنن. آیا من میتونم 2 ساله دیگه با وجوده مشمولیته سربازی و با این برگه 3 ماهه از طرفه دولت آلمان از طریقه سفارت پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-07-2015, 01:04 AM
(09-07-2015, 11:17 PM)alibabaie نوشته: سلام دوستان. من 16 سالگی بدون وثیقه به آلمان اومدم و اقامت موقت آلمانو دارم. 2 ساله دیگه اقامتم به اتمام میرسه و از طرفه دولت آلمان مجبورم برای تمدید اقامتم ، اول پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم. من الان 18 سالمه و 2 ساله دیگه 20 سالمه و مشموله سربازیم. اقامتم که به اتمام برسه یه کارته 3 ماهه بم میدن تا اول پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم و بعد دوباره اقامتم برای چند سال تمدید میکنن. آیا من میتونم 2 ساله دیگه با وجوده مشمولیته سربازی و با این برگه 3 ماهه از طرفه دولت آلمان از طریقه سفارت پاسپورته ایرانیمو تمدید کنم؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

هیچ مشکلی برای تمدید پاسپورت ایرانی خود ندارید. همین که ایرانی باشید، تحت هر شرایطی سفارت ایران به شما پاسپورت خواهد داد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-04-2017, 04:06 PM
سلام  من الان 3 ماه از تاریخ گذر نامم میگذره, و باید تمدید کنم .  ولی ایران الان ممنوع خروجم . ایا سفارت بازم باهام همکاری میکنه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-04-2017, 06:13 PM
(13-04-2017, 04:06 PM)مهمان نوشته: سلام من الان 3 ماه از تاریخ گذر نامم میگذره, و باید تمدید کنم .  ولی ایران الان ممنوع خروجم . ایا سفارت بازم باهام همکاری میکنه؟

سلام،
سه ماه از تاریخ انقضای گذرنامه‌ی شما می‎گذرد؟
اگر ایران ممنوع‌الخروج هستید، قانونا می‌توانند شما را داخل ایران نگه دارند.
اما اگر بعد از خروج از کشور، ممنوع الخروج شدید، اصلا نگران نباشید، برای تعویض گذرنامه خود اقدام کنید(و بابت دستگیری و دیپورت به ایران نگران نباشید)، سفارتخانه‌ها خاک کشور محسوب نمی‌شوند، برای اینکه شما را بازداشت و به کشور برگردانند، نیاز به دخالت INTERPOL یا پلیس داخلی همان کشور است و این موارد برای افرادی است که جرم بسیار سنگینی را مرتکب شده باشند.

با خیال راحت به سفارت رجوع کنید و گذرنامه خود را تمدید کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-09-2017, 12:22 PM
(30-09-2012, 02:11 AM)anabita نوشته: با سلام من در هند هستم و با 15 میلیون وثیقه از کشور خارج شدم و اعتبار گذر نامه ام یک سال مونده...من سربازی نرفتم
آیا تمدید میکنند؟ یا باید به ایران بیام؟

بله تمدید میکنند. نگران نباشید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »