عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21
آفلاین شاداب١٢٣
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2016, 10:50 AM
با سلام خدمت دوستان
برادرم قراره از طريق كتگوري اف ٤ براي من اقدام كنه
من متاهل هستم و داراي پسر ١٣ ساله و همسر هستم
برادرم مي گه كه فقط لازمه كه براي من صبت نام كنه و فقط براي من پول بده چون اعضاي خانواده ام در زمان مصاحبه مشخص ميشوند كه مي توانند با من بيايند يا نه
من نگرانم كه اگر فقط براي من فرم پرشود و فقط يك ٤٢٠ دلار پرداخت شود همسرم(فرزندم كه بالاي ٢١ سال خواهد داشت كه نمي تواند با ما بيايد) دعوت به مصاحبه مشود و نتواند با من گرين كارت بگيرد
دوستان آيا در اين مورد اطلاعاتي دارند و مي توانند مرا راهنمايي كنند؟
بسيار سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-02-2016, 11:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2016, 11:24 AM توسط M1KE.)
همین طوره petitioner فقط برای کسی که خودشون باهاش رابطه درجه یک دارند (فرزند، همسر، پدر، مادر، برادر، خواهر) فرم I130 رو پر می کنند و هزینه ثابت ۴۲۰ دلار رو در وجه US Departement of Homeland Security از طریق چک یا مانی اوردر پرداخت می کنند. بعد که پرونده تایید شد همه اعضای خانواده نفر اصلی که مجاز هستند می بایست هزینه ویزا و آزمایش های پزشکی و غیره رو بپردازند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hamid2000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-02-2016, 01:53 PM
با سلام و تشکر از اصلاعات و  راهنمایهای شما
من از طرق برادرم که سیتیزن آمریکا هست در تاریخ 4/jun/2004 اقدام به گرفتن گرین کارت کردم و در نوبت هستم.
سایت visa bulletin رو چک میکنم در قسمت فامیلی اسپانسر دو تا جدول زمان بندی نشون میده : 1-A.  APPLICATION FINAL ACTION DATES FOR
     FAMILY-SPONSORED PREFERENCE CASES

2-[b]B.  DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED
     VISA APPLICATIONS
[/b]

که در جدول دوم حدود یک سال زمانها جلوتر هستند. میخواستم لطف کنید جدول دوم رو توضیح بدید که چی هستش؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2016, 10:42 AM
(24-02-2016, 01:53 PM)hamid2000 نوشته: با سلام و تشکر از اصلاعات و  راهنمایهای شما
من از طرق برادرم که سیتیزن آمریکا هست در تاریخ 4/jun/2004 اقدام به گرفتن گرین کارت کردم و در نوبت هستم.
سایت visa bulletin رو چک میکنم در قسمت فامیلی اسپانسر دو تا جدول زمان بندی نشون میده : 1-A.  APPLICATION FINAL ACTION DATES FOR
     FAMILY-SPONSORED PREFERENCE CASES

2-[b]B.  DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED
     VISA APPLICATIONS
[/b]

که در جدول دوم حدود یک سال زمانها جلوتر هستند. میخواستم لطف کنید جدول دوم رو توضیح بدید که چی هستش؟

جدول دوم یا همون جدول B زمانی رو نشون می‌ده که متقاضی باید از سفارت جوابی دریافت کنه که مدارک رو براشون ارسال کنه. طبق ویزا بولتین ماه فوریه، این تاریخ تا اول ماه می ۲۰۰۴ رسیده. در نتیجه حدس من اینه که شما ظرف یکی دو ماه آینده باید پاسخی دریافت کنید که ازتون بخواهد مدارک رو براشون ارسال کنید.

جدول اول یا A زمانی رو نشون می‌ده که ویزای مهاجرتی برای متقاضی باز شده و قابل صدور هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین parvam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-03-2016, 03:23 PM
با عرض سلام
چرا سایت Visa Bulletin اینقدر دیر به دیر update میشود؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-03-2016, 06:39 PM
این سایت ماهی یک بار آپدیت میشه و معمولا هم نوبت پرونده ها به اندازه همون یک ماه جلو میرن. در بولتن مارس ۲۰۱۶ اشاره شده که برای گروه شما نوبت ویزای پرونده های جولای ۲۰۰۳ شده و از طرف دیگه هم پرونده های مه ۲۰۰۴ تازه بررسی شون شروع شده. پرونده شما هم قاعدتا از ماه آینده به سفارت فرستاده میشه و تقریبا ژانویه ۲۰۱۷ نوبت ویزا می گیره.

https://travel.state.gov/content/visas/e...-2016.html
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین parvam
**
نقل قول

06-03-2016, 11:05 AM
کارهای پزشکی کی انجام میشود ؟ قبل از نوبت ویزا ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-03-2016, 11:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2016, 11:52 AM توسط M1KE.)
کارهای پزشکی یک تا دو روز بیشتر وقت نمی بره و به همین دلیل بیشتر متقاضیان اون رو حدود یک هفته قبل از وقت مصاحبه انجام میدن که نیاز نباشه دو بار به خارج از کشور سفر کنند. بنابراین بستگی داره زمان مصاحبه شما کی بیافته که قاعدتا همون حول و حوش نوبت ویزا میشه. هر وقت زمان و مکان مصاحبه تون دقیق مشخص شد، برای حدود یک هفته قبل از اون از وبسایت مربوطه برای انجام آزمایش های پزشکی وقت بگیرید.

البته می تونید از همین الان پیگیر گرفتن کارت واکسیانسیون بین المللی از مرکز پاستور هم بشین. چون هزینه واکسیانسیون در داخل ایران ارزونتره و برخی از اونها توسط بیمارستانی که ازش وقت می گیرید برای انجام آزمایش های پزشکی مورد قبول واقع میشه. برخی از واکسن ها مثل هپاتیت نوبت دوم و سومشون با وقفه های چند ماهه هست و اگر زودتر پیگیر بشین بهتره. به پاستور مراجعه کنید و بگین برای گرین کارت می خواهید خودشون راهنمایی می کنند که چه واکسن هایی نیازه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین parvam
**
نقل قول

06-03-2016, 12:36 PM
َشما فکر می کنید وقت مصاحبه ما حدودا کی باشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-03-2016, 12:41 AM
حدس می زنم زمان مصاحبه تون تقریبا فوریه تا آوریل 2017 باشه. شرایط سه نفر رو که اخیرا از گروه F4 به مصاحبه رفتن اشاره می کنم که یک تقریبی دست تون بیاد:

مورد اول در Dec 2002 تشکیل پرونده دادن، در Aug 2015 کارنت شدن و یک ماه بعد در Sep 2015 هم مصاحبه رفتن.
مورد دوم در Nov 2002 تشکیل پرونده دادن، در Aug 2015 کارنت شدن و هفت ماه بعد در March 2016 مصاحبه رفتن.
مورد سوم در Feb 2002 تشکیل پرونده دادن، در Jan 2015 کارنت شدن و پنج ماه بعد در May 2015 مصاحبه رفتن.

همونطور که می بینید مثلا نفر اول و دوم تقریبا در یک تاریخ تشکیل پرونده دادن و در یک تاریخ هم کارنت شدن ولی اختلاف مصاحبه رفتن هاشون حدود شش ماه بوده. با توجه به اینکه الان پرونده های جولای 2003 کارنت شده میشه حدس زد که تا ژانویه 2017 نوبت کارنتی پرونده های جون 2004 رسیده باشه و حدود فوریه تا آوریل 2017 مصاحبه برین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 بعدی »