عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-08-2015, 11:07 AM
در اینصورت اگر با همین روال و سرعت پیش بره حدود یک سال و شش ماه دیگه نوبت پرونده ایشون خواهد شد.

(02-08-2015, 11:01 AM)parvam نوشته: در تاریخ می 2004 اقدام کرده اند حدودا کی نوبت ما میرسد
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2015, 02:22 AM
سلام
من در امریکا در حال گذراندن دکتری خودم (با ویزای اف وان سینگل) هستم و خواهرم تا دو ماه دیگه شهروند امریکا میشه. میخواستم بدونم آیا بودن من تو خاک آمریکا این پروسه ۱۰ساله رو کم میکنه آیا؟
مرسی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2015, 11:55 AM
با سلام، پدر شوهرم سیتی زن امریکاست که در سال۲۰۰۵ برای همسرم ومن ودو پسر ۸ ساله ام برای گرین کارت اقدام کرده اند، طبق ویزا بلوتن ۱ سال و ۴ ماه دیگر به کیس ما مانده است، در حال حاضر نزدیک ۲ سال است که پدرشوهرم به علت بیماری ایران است و حال عمومیشان اصلا خوب نیست وامکان برگشت به امرسکا را ندارند، از طرفی برادرشوهری دارم که سیتی زن و ساکن کالیفرنیاست، حال سوال من از شما این است، ایا امکان دارد برادرشوهرم به جای پدرشوهرم اسپانسر پرونده ما شود؟ ایا کیس ما با وجود اینکه ۱۰ سال گذشته خراب میشود؟ اگر این جابجایی وجود دارد کیس ما طولانی تر میشود؟ ممنونم از توجه و راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-09-2015, 09:58 AM
(14-09-2015, 02:22 AM)مهمان نوشته: سلام
من در امریکا در حال گذراندن دکتری خودم (با ویزای اف وان سینگل) هستم و خواهرم تا دو ماه دیگه شهروند امریکا میشه. میخواستم بدونم آیا بودن من تو خاک آمریکا این پروسه ۱۰ساله رو کم میکنه آیا؟
مرسی

خیر، تا اونجا که من اطلاع دارم زمان بررسی پرونده‌های خواهر و برادر به محل سکونت فعلی اون‌ها ارتباطی نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-09-2015, 10:13 AM
(14-09-2015, 11:55 AM)مهمان نوشته: با سلام، پدر شوهرم سیتی زن امریکاست که در سال۲۰۰۵ برای همسرم ومن ودو پسر ۸ ساله ام برای گرین کارت اقدام کرده اند، طبق ویزا بلوتن ۱ سال و ۴ ماه دیگر به کیس ما مانده است، در حال حاضر نزدیک ۲ سال است که پدرشوهرم به علت بیماری ایران است و حال عمومیشان اصلا خوب نیست وامکان برگشت به امرسکا را ندارند، از طرفی برادرشوهری دارم که سیتی زن و ساکن کالیفرنیاست، حال سوال من از شما این است، ایا امکان دارد برادرشوهرم به جای پدرشوهرم اسپانسر پرونده ما شود؟  ایا کیس ما با وجود اینکه ۱۰ سال گذشته خراب میشود؟  اگر این جابجایی وجود دارد کیس ما طولانی تر میشود؟ ممنونم از توجه و راهنماییتون.

متاسفانه من در مورد جزئیات تغییر اسپانسر پرونده اطلاعی ندارم، اما طبق گفته وب‌سایت USCIS در قسمت Substitute Sponsor برادر شوهر شما می‌تونه اسپانسر پرونده شما بشه. فقط خیلی مشخص نیست که آیا تغییر اسپانسر از پدر شوهر شما به برادر شوهر شما، پرونده شما رو از نوع F3 تبدیل به F4 خواهد کرد یا خیر. در صورت تغییر نوع پرونده، طبق Visa Bulletin ماه سپتامبر یک سال و خرده‌ای به رسیدن نوبت شما اضافه خواهد شد. در حال حاضر برای F4 پرونده‌های ژانویه سال ۲۰۰۳ در دست بررسی هستند.
من توصیه می‌کنم در این مورد با یک وکیل خوب مشاوره کنید تا احیانا به مشکل برنخورید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-09-2015, 07:03 AM
تا جایی که من اطلاع دارم وقتی افرادی که از ابتدا در پرونده موجود بودن (حامی یا حامی شونده) در وضعیت شون تغییری ایجاد بشه (مثلا وضعیت حامی از مقیم به شهروند تغییر پیدا کنه یا وضعیت حامی شونده از مجرد به متاهل تغییر کنه) وضعیت پرونده هم بسته به اون تغییر جدید وارد گروه جدیدی که مربوط به اون وضعیت هست میشه و بر اساس ظرفیت های اون گروه جدید بهش رسیدگی میشه ولی تاریخ تشکیل پرونده همون اولی در نظر گرفته میشه. ولی اگر حامی اصلی پرونده عوض بشه و کلا پرونده جدیدی تشکیل بشه "ممکنه" از نو حساب بشه و به مشکل بخورید.

اینطور که در وبسایت USCS اشاره شده در صورت فوت حامی اصلی پرونده بعد از تایید شدن پرونده (که احتمالا مراحل پایانی رو هم شامل میشه) میشه فرد دیگری که با شما همچنان یک رابطه خانوادگی دارند به جای ایشون حامی پرونده بشن. طبیعتا در این حالت چون پرونده در مرحله تایید بوده و از ظرفیت گروه اول برای ویزادهی استفاده شده، خیلی بعید هست که تاثیری خاصی روی زمان بررسی اون بگذاره. فقط نکته اینجاست که این نوع تغییر حامی بر حسب ضرورت صورت می گیره و نه به صورت اختیاری.

در مجموع، به نظرم بهتره نقدا ایشون اسپانسر پرونده بمونند و برادر شوهر شما هم به عنوان کو-اسپانسر مدارکشون رو به پرونده اضافه کنند. اینطوری اگر بعدا به مشکلی خوردین و خواستین ایشون رو به عنوان اسپانسر اصلی پرونده جایگرین کنند از اونجاییکه already اسم شون در پرونده وجود داره کمتر به مشکل بخورین.

باز خودتون هم تحقیق کنید.

(14-09-2015, 11:55 AM)مهمان نوشته: با سلام، پدر شوهرم سیتی زن امریکاست که در سال۲۰۰۵ برای همسرم ومن ودو پسر ۸ ساله ام برای گرین کارت اقدام کرده اند، طبق ویزا بلوتن ۱ سال و ۴ ماه دیگر به کیس ما مانده است، در حال حاضر نزدیک ۲ سال است که پدرشوهرم به علت بیماری ایران است و حال عمومیشان اصلا خوب نیست وامکان برگشت به امرسکا را ندارند، از طرفی برادرشوهری دارم که سیتی زن و ساکن کالیفرنیاست، حال سوال من از شما این است، ایا امکان دارد برادرشوهرم به جای پدرشوهرم اسپانسر پرونده ما شود؟  ایا کیس ما با وجود اینکه ۱۰ سال گذشته خراب میشود؟  اگر این جابجایی وجود دارد کیس ما طولانی تر میشود؟ ممنونم از توجه و راهنماییتون.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-10-2015, 05:34 PM
سلام ایا بردر من که سیتی زن امریکا هستن اگر برای اقامت من که در ایران هستم اقدام کند چقدر طول میکشد
نقل قول  

آفلاین mmoonlightt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-11-2015, 11:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2015, 12:05 PM توسط mmoonlightt.)
خواهر شوهر من سيتي زن هستند و سال 2006 براي همسرم اقدام کردند اون زمان ما هنوز ازدواج نکرده بوديم ميخواستم بدونم الان که وضعيت همسرم از مجرد به متاهل داراي فرزند تغيير پيدا کرده شرايط پرونده به چه صورت درمياد؟ يعني اگر کارشون درست شده ما هم همزمان با همسرم کارمون درست ميشه؟ آيا اين تغيير وضعيت از مجرد به متاهل نبايد اطلاع داده بشه؟ در ضمن حدودا چقدر طول ميکشه نوبت به پروندههاي سال 2006 برسه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-11-2015, 12:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2015, 12:25 PM توسط M1KE.)
بررسی پرونده های این گروه (برادر/خواهر) در حال حاضر حدود ۱۲ سال طول میکشه. متاهل شدن متقاضی تاثیر خاصی روی مدت زمان بررسی نمی گذاره و همسر و فرزندان هم همزمان با متقاضی اصلی ویزا و گرین کارت خواهند گرفت.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Ailen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-11-2015, 01:45 PM
کسی که پناهندگی داشته باشه یا پناهندگی سیاسی،ایا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اونا رو بیاره پیش خودش؟!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 بعدی »