عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش
مهمان
Unregistered
نقل قول

19-10-2017, 08:33 PM
(19-10-2017, 07:01 AM)مهمان نوشته: سلام روزگار خوش  

بنده 30 سالمه و سال89 از دانشگاه آزاد با لیسانس مهندسی پزشکی-بیوالکتریک فارغ التحصیل شدم.5سال سابقه کار مرتبط دارم(دوسال و نیم شامل بیمه). اما الان قصد دارم برای طراحی لباس کشور آلمان اقدام کنم.تعدادي از مدارك فني حرفه اي مربوط به رشته طراحي  لباس رو گرفتم و سابقه كار بدون بيمه تو رشته طراحي لباس دارم(حدود٣سال کمک مربی در یکی از آموزشکاه های فنی حرفه ای)و ودر حال یادگیری زبان آلمانی هستم.
سوال اول اینکه ميخوام بدونم من اگر بخوام تو رشته طراحی مد و لباس تحصيل كنم آيا ميتونم مستر بخونم يا بايد دوباره ليسانس بخونم؟! و اينكه چقدر امكان پذيرش گرفتن دارم؟ 
سوال دوم اینکه میتونم برای ویزای جاب سیکر برای آلمان برای رشته فشن دیزاین اقدام کنم؟چون شما تاکید به داشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس در رشته مورد نطرمون رو داشتین آیا مدارک فنی حرفه ای کاری از پیش نمیبرن؟
و در آخر آيا براي رشته هاي هنرمثل طراحي مد امكان اقامت گرفتن بعد فراغت از تحصيل و اشتغال وجود داره؟!چون من شنيدم رشته هاي آرت چون براي كشور آلمان سودمند محسوب نميشن امکان اقامت گرفتن تقریبا صفر هست.
پیشاپیش سپاس از لطف و همراهی شما
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-11-2017, 05:27 PM
ایامیشود ازرشته ریاضی تغییررشته دادبه رشته تجربی درالمان؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2017, 02:16 PM
سلام
آیا می توان با قبولی دندانپزشکی یا داروسازی ایران برای اتریش اقدام نمود و سپس به پزشکی تغییر رشته داد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-12-2017, 10:13 AM
سلام ببخشید من کارشناسی عمران هستم آیا این امکان برام وجود داره در کشور آلمان رشته MBA بخونم؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-12-2017, 11:42 AM
(11-11-2017, 05:27 PM) نوشته: ایامیشود ازرشته ریاضی تغییررشته دادبه رشته تجربی درالمان؟

بله این امکان وجود دارد.

(07-12-2017, 02:16 PM) نوشته: سلام
آیا می توان با قبولی دندانپزشکی یا داروسازی ایران برای اتریش اقدام نمود و سپس به پزشکی تغییر رشته داد؟

سلام
تا آنجا که اطلاع دارم خیر، بهتر است از دانشگاه پزشکی مورد نظر سوال کنید (تلفنی یا از طریق ایمیل).

(25-12-2017, 10:13 AM) نوشته: سلام ببخشید من کارشناسی عمران هستم آیا این امکان برام وجود داره در کشور آلمان رشته MBA بخونم؟؟

سلام
بله این امکان وجود دارد، اما شما باید استاد را برای تغییر رشته قانع کنید و به احتمال زیاد پیش نیاز برای شما وجود خواهد داشت.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-01-2018, 01:57 AM
سلام وقت بخیر
میشه منو راهنمایی کنید
آیا من میتونم با 28 سال سن و مدرک لیسانس معماری دانشگاه ازاد استهبان با معدل 17.73 تو المان رشته هتلداری ادامه بدم؟
و ایا اینکه همسر من میتونه بعنوان همراه از طریق من ویزا بگیره و بیاد پیشم؟ ممنونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-01-2018, 09:19 AM
باعرض سلام
من کارشناسی عمران دارم آیامیتونم دررشته موسیقی درکشوراتریش ادامه تحصیل بدم باتوجه به اینکه دررشته موسیقی رزومه کافی رودارم ومدرس موسیقی هستم.باتشکرازراهنماییتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-01-2018, 12:47 PM
(08-01-2018, 01:57 AM) نوشته: سلام وقت بخیر
میشه منو راهنمایی کنید
آیا من میتونم با 28 سال سن و مدرک لیسانس معماری دانشگاه ازاد استهبان با معدل 17.73 تو المان رشته هتلداری ادامه بدم؟
و ایا اینکه همسر من میتونه بعنوان همراه از طریق من ویزا بگیره و بیاد پیشم؟ ممنونم

سلام
بله این امکان وجود دارد، برای اطمینان بیشتر وب سایت دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید.
بله، اگر بتوانید کفالت مالی خود را اثبات کنید، می‌توانید به دریافت ویزا به همراه همسر خود امیدوار باشید.

(08-01-2018, 09:19 AM) نوشته: باعرض سلام
من کارشناسی عمران دارم آیامیتونم دررشته موسیقی درکشوراتریش ادامه تحصیل بدم باتوجه به اینکه دررشته موسیقی رزومه کافی رودارم ومدرس موسیقی هستم.باتشکرازراهنماییتون

سلام
اتریش مهد موسیقی است و علاوه بر رزومه باید امتحان عملی شرکت کنید و رزومه خود را عملا اثبات کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-01-2018, 12:53 PM
سلام خسته نباشید. من دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته الکترونیک از دانشگاه سراسری هستم. از دانشگاه معتبری با معدل بالای 15 فارغ التحصیل شدم. مخوام برای تحصیل به اتریش برم ولی در رشته کامپیوتر و از مقطع کارشناسی شروع به تحصیل کنم. مخواستم ببینم آیا امکانش هست و شرایطش چجوریه؟ با تشکر.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2018, 12:51 PM
(15-02-2018, 12:09 PM) نوشته: سلام .خسته نباشید. من در رشته الکترونیک کارشناسیم رو گرفتم. اما به تدریس علاقه مندم و میخوام در رشته تکنولوژی آموزشی ادامه تحصیل بدم .سابقه ی کار همراه با بیمه در مدرسه دارم و در زمینه ی آموزشی نرم افزار و انیمیشن آموزشی ساختم .می خواستم بدونم آیا می تونم با این رزومه بورسیه بگیرم ؟

سلام
برای بررسی رزومه باید حداقل معدل کارشناسی، نمره زبان و سابقه پژوهشی (در صورت وجود) را اعلام کنید، به هر حال دریافت کمک هزینه تحصیلی برای ارشد کار راحتی نیست.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »