عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر تغییر رشته به کامپیوتر

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تغییر رشته به کامپیوتر
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-03-2016, 12:58 PM
(31-03-2016, 12:51 PM)ITMIT نوشته: ممنون فقط یه سوال دیگه. آیا نداشتن Background در این دپارتمان ها تاثیر منفی تو گرفتن فاند داره؟

سلام

در شرایط برابر رقابتی با کسی که background داره، طبیعتا ترجیح می تونه بر recruitment اون applicant باشه...
ولی شرایط برابر فرض ایده آلی هست...
فرد بدون background هم می تونه با SoP قوی، تجربه تحقیقات، extracurricular activities مرتبط، نمرات زبان خوب و موارد اینچنینی شانس خودش در رقابت رو زنده نگه داره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-05-2016, 07:46 PM
به نظر شما این آقا کار خیلی اشتباهی کردن تو زندگیشون؟

مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

ای کاش سایت شما امکاناتی رو در اختیار میذاشت که بنده بتونم به صورت اضطراری با جناب @Babak و سایرین
در ارتباط باشم (و شرایط خودم رو توضیح بدم) البته بنده نمیخوام مثل این آقا انقدر طولش بدم. (در حد 5 یا 6 سال کار سنگین تو رشته ی خودم برای فراهم کردن مخارج تحصیل دوباره لیسانس - ضمن اینکه شرایط فعلیم تو رشته ی خودم هم زیاد بد نیست ولی نمیتونم تو فضای عمومی توضیح بدم))
یا حتی تیم مدیریتی انجمن امکانی را فراهم میکرد که بنده بتونم به صورت مستقیم از طریق ایمیل شخصی با ایشون و موارد مشابه
در ارتباط باشم. (اگر کسی رو میشناسید که انقدر به تحقیق علاقه داشته که حاضر شده تحصیل دوباره لیسانس رو انتخاب کنه)
چون با هرکس حرف میزنم میگه حاضری دوباره لیسانس بخونی؟؟؟!!!!!

[/url][url=http://www.academiacafe.com/pf/showteam.php]
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2016, 10:17 PM
(28-05-2016, 07:46 PM)مهمان نوشته: به نظر شما این آقا کار خیلی اشتباهی کردن تو زندگیشون؟

مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

ای کاش سایت شما امکاناتی رو در اختیار میذاشت که بنده بتونم به صورت اضطراری با جناب @Babak و سایرین
در ارتباط باشم (و شرایط خودم رو توضیح بدم) البته بنده نمیخوام مثل این آقا انقدر طولش بدم. (در حد 5 یا 6 سال کار سنگین تو رشته ی خودم برای فراهم کردن مخارج تحصیل دوباره لیسانس - ضمن اینکه شرایط فعلیم تو رشته ی خودم هم زیاد بد نیست ولی نمیتونم تو فضای عمومی توضیح بدم))
یا حتی تیم مدیریتی انجمن امکانی را فراهم میکرد که بنده بتونم به صورت مستقیم از طریق ایمیل شخصی با ایشون و موارد مشابه
در ارتباط باشم. (اگر کسی رو میشناسید که انقدر به تحقیق علاقه داشته که حاضر شده تحصیل دوباره لیسانس رو انتخاب کنه)
چون با هرکس حرف میزنم میگه حاضری دوباره لیسانس بخونی؟؟؟!!!!!

[/url][url=http://www.academiacafe.com/pf/showteam.php]

درود بر مهمان گرامی،

دوست عزیز، این قابلیت در این فروم وجود دارد، شما می توانید با ثبت نام در این فروم، قسمت بالا سمت راست، فیلد قرمز زنگ، عضویت، را کلیک کنید و با ثبت نام (ایجاد یک حساب کاربری) می توانید به آقا Babak و سایرین به صورت خصوصی پیام بفرستید، این قابلیت وجود دارد، مخصوصا برای سوال هایی که فقط می توان به صورت خصوصی پرسید (عدم رضایت برای اعلام شرایط و ...)، پس لطفا ثبت نام کنید و برای ایشان یک پیام خصوصی ارسال کنید.

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین hamid98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2017, 10:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2017, 11:16 AM توسط hamid98.)
سلام
من دوستی دارم که مهندسی الکترونیک خود را  از شریف گرفته.ازش پرسیدم برق بهتره یا کامپیوتر و گفت ما توی برق نرم افزار هم یاد میگیریم.
سوال من اینه:
من مشکل مالی ندارم.امسال کنکور دارم.برنامه نویسی رو هم خیلی عالی بلدم(تقریبا بهترین زبان ها رو بلدم و به علوم کامپیوتر هم مسلطم).پیشنهاد شما اینه برق بخونم یا کامپیوتر؟(با هدف اپلای برای ارشد)

جون دوستم میگه کامپیوتر بلدی پس برو برق یه چیز جدید یاد بگیری برای آمریکا میتونی توی هر دو رشته کار کنی(کار نه پذیرش).بعد از رفتن به آمریکا(با الکترونیک) می خوام شرکت تاسیس کنم.

@Babak
بزرگترین لذت در زندگی انجام کاری است که دیگران می گویند نمی تونی انجام بدی
نقل قول  

آفلاین Ali lang
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-02-2018, 06:31 PM
سلام دوستان یه سوال داشتم میشه از مهندسی کامپیوتر به تربیت بدنی تغییر رشته داد اگر کسی اطلاعاتی در این باره دارد من را راهنمایی کند ممنون
نقل قول  

آفلاین sryqb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2018, 03:25 AM
سلام. من کارشناسی مکانیک دارم میخونم اما در زمینه امنیت شبکه فعالیت دارم. یعنی مدارک سکیوریتی پلاس و ceh و غیره دارم، ریکامندیشن از استاد کامپیوتر دانشگاه سراسری دارم، IELTS 7 دارم و پروژه کار کردم و درحال کار روی مقاله ام و تقریبا دو سال دیگه درسم تموم میشه و درخواست میدم. و طی این دو سال رزومه ام رو قوی تر میکنم.
با این اوصاف من شانسی برای پذیرش توی ارشد کامپیوتر در کانادا رو دارم؟
نقل قول  

آفلاین Soorati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2022, 10:26 PM
@Babak
سلام
من  پی اچ دی دارم در یه رشته کاملا غیر مرتبط به کامپیوتر از امریکا 
یعنی هیچ بک گراندی از کامپیوتر ندارم 
بخاطر درامد خیلی خوبه رشته های فاینس و دیتا ساینس میخوام شیفت کنم 
و تویه اوقات فراغتم مهارتای لازمشو یاد بگیرم 

ینظرتون برم کالج یه مدرک دوساله بگیرم ؟ 
یا برای مستر کامپبوتر اپلای کنم ؟ نمیدونم اصلا فاند میتونم واسش پیدا کنم با توجه به بک گراند غیر مرتبطم 
یا اصلا خوندن مستر بدون فاند می ارزه؟ 
یا اینکه از این دوره های برنامه نویسی برم و سعی کنم خودم مهارت هاشو یاد بگیرم و برای شرکنای کوچیکتر اپلای کنم و کم کم جلو برم؟ 

مرسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-03-2022, 12:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2022, 12:59 PM توسط Babak.)
(08-03-2022, 10:26 PM)Soorati نوشته: سلام
من  پی اچ دی دارم در یه رشته کاملا غیر مرتبط به کامپیوتر از امریکا 
یعنی هیچ بک گراندی از کامپیوتر ندارم 
بخاطر درامد خیلی خوبه رشته های فاینس و دیتا ساینس میخوام شیفت کنم 
و تویه اوقات فراغتم مهارتای لازمشو یاد بگیرم 

ینظرتون برم کالج یه مدرک دوساله بگیرم ؟ 
یا برای مستر کامپبوتر اپلای کنم ؟ نمیدونم اصلا فاند میتونم واسش پیدا کنم با توجه به بک گراند غیر مرتبطم 
یا اصلا خوندن مستر بدون فاند می ارزه؟ 
یا اینکه از این دوره های برنامه نویسی برم و سعی کنم خودم مهارت هاشو یاد بگیرم و برای شرکنای کوچیکتر اپلای کنم و کم کم جلو برم؟ 

مرسی

خیلی از افرادی که مشغول به کار در زمینه دیتاساینس هستند، مدرک رشته کامپیوتر ندارند. این موضوع کاملن قابل قبوله و برای وارد شدن به مشاغل دیتاساینس شما لزومن به مدرک رشته کامپیوتر نیاز ندارید. داشتن پی‌اچ‌دی در رشته‌هایی که پایه ریاضی دارند، مثل خود رشته ریاضی، فیزیک، رشته‌های مهندسی، می‌تونه خیلی کمک کنه به پیدا کردن شغل، ولی در نهایت موقع مصاحبه لازمه که شما بتونید سوالات رو جواب بدید. به نظر من می‌تونید مهارت‌هاش رو یاد بگیرید و به تدریج شروع کنید به مصاحبه کاری کردن و جلو برید. گذروندن دوره‌های دیتاساینس دانشگاه‌های خوب هم می‌تونه کمک کنه. بعضن دوره‌های یک ساله دارند که می‌تونید ثبت‌نام کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2