عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر شاخه های رشته کامپیوتر در ارشد

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شاخه های رشته کامپیوتر در ارشد
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-03-2012, 01:39 PM
سلام.

دوستانی که توی امریکا هستند میتونن شاخه های رشته کامپیوتر رو نام ببرند و دروسی که تدریسی رو ؟

من حدس میزنم انجا شاخه ای باشه که اینجا نیست ! به خاطر همین گفتم یه شناختی داشته باشیم خیلی خوبه !

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2012, 10:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2012, 10:40 AM توسط Babak.)
گرایش‌ها خیلی ثابت نیست و بعضی از دانشگاه‌ها ممکنه گرایش‌هایی داشته باشند که در همه دانشگاه‌ها نباشه.
به عنوان مثال اگر به دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه stanford مراجعه کنید، می‌بینید که این گرایش‌ها برای مقطع فوق ارائه می‌شه:
Artificial Intelligence

Biocomputation

Computer and Network Security

Human-Computer Interaction

Information Management and Analytics

Mobile and Internet Computing

Real-World Computing

Software Theory

Systems

Theoretical Computer Science
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
نقل قول

08-03-2012, 02:38 PM
سلام.

صرف نظر از دانشگاه . کدوم رشته بازار کار خوبی داره ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2012, 11:42 AM
در مورد بازار کار سخت می‌شه نظر داد، چون با مرور زمان تغییرات زیادی می‌کنه و رشته‌ای که امروز بازار کار خوبی داره، ممکنه چند سال دیگه اون قدر بازار کار خوبی نداشته باشه. به طور کلی اگر بخواهیم نگاه کنیم، وضعیت بازار کار برای اغلب گرایش‌های نرم‌افزار در امریکا خوبه. Systems چیزیه که از قدیم خوب بوده و همچنان خوبه. Computer and Network Security این روزها بازارش داغه، Data Mining از گرایش‌هاییه که خیلی رو بورسه، Mobile and Internet Computing همچنین. انتظار اینه که Biocomputation در سال‌های آینده خیلی مهم بشه. Artificial Intelligence یکی از گرایش‌های پایه است که در خیلی زمینه‌ها کاربرد داره و همیشه براش کار پیدا می‌شه. خلاصه این که برای بازار کار گزینه‌ها زیادند. به نظر من دنبال علاقه‌تون برید. احتمالا موفق‌تر خواهید بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mojdeh6583
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-03-2012, 10:36 AM
از بین موضوعاتی که مطرح کردید کدومشون رو میشه برای سیستم درمانی فعلی ایران بصورت یه مقاله کاربردی در آورد که ادامه دار باشه و بشه به عنوان موضوع پایان نامه ازش استفاده کرد.
من در سازمان انتقال خون کار می کنم که زیر نظر وزارت بهداشت و درمان است.
به نظرتون موضوعی انتخاب کنم که با محل کارم متناسب باشه یا هر موضوع دیگه ای؟

نقل قول  

آفلاین mojdeh6583
**
نقل قول

30-03-2012, 10:40 AM
موضوعات ابر و سیستم عامل های ابری چی؟
کدوم زیر شاخه اش جالبه تا برم سمتش با توجه به اینکه رزومه تونو دیدم فکر می کنم در این زمینه ها مطالعات وسیعی دارید.
و اینکه آیا برای رفتن به سمت امنیت در یک قضیه باید کل اون قضیه رو فول بود تا به امنیتش فکر کرد؟
با شرایط تحریم کنونی ایران چه موضوعی می تونه مفید باشه تا با حداقل هزینه ممکن بتونیم ادامه بدیم؟

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2012, 10:44 AM
(30-03-2012, 10:36 AM)mojdeh6583 نوشته: از بین موضوعاتی که مطرح کردید کدومشون رو میشه برای سیستم درمانی فعلی ایران بصورت یه مقاله کاربردی در آورد که ادامه دار باشه و بشه به عنوان موضوع پایان نامه ازش استفاده کرد.
من در سازمان انتقال خون کار می کنم که زیر نظر وزارت بهداشت و درمان است.
به نظرتون موضوعی انتخاب کنم که با محل کارم متناسب باشه یا هر موضوع دیگه ای؟
با سلام خدمت شما دوست عزیزم و عرض خوش آمدگویی به فروم

با اجازه بابک جان و سایر کامپیوتری ها Smile

من در حیطه اطلاعات ناچیزم اگه بخوام، نظری بدم،
می تونم بهتون هوش مصنوعی یا Artificial Intelligent را پیشنهاد بدم!
کاربردهای خیلی زیادی تو علم پزشکی تا حالا ازش دیدم!
می تونم، تشخیص بیماری های با الگوریتم های نوین هوش مصنوعی را اشاره کنم،
یا موضوع جدیدی که مشترک بین کنترل Cool و هوش مصنوعی هست، بهینه سازی زمان و میزان تزریق داروهاست (مثلا در درمان تومور یا قندخون)! که از الگوریتم های تکاملی میشه استفاده های خیلی خوبی کرد!
باز هم منتظر نظرات دوستان صاحبنظر باشید!

موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mojdeh6583
**
نقل قول

30-03-2012, 11:46 AM

(30-03-2012, 10:44 AM)amin_mb نوشته: با سلام خدمت شما دوست عزیزم و عرض خوش آمدگویی به فروم

با اجازه بابک جان و سایر کامپیوتری ها Smile

من در حیطه اطلاعات ناچیزم اگه بخوام، نظری بدم،
می تونم بهتون هوش مصنوعی یا Artificial Intelligent را پیشنهاد بدم!
کاربردهای خیلی زیادی تو علم پزشکی تا حالا ازش دیدم!
می تونم، تشخیص بیماری های با الگوریتم های نوین هوش مصنوعی را اشاره کنم،
یا موضوع جدیدی که مشترک بین کنترل Cool و هوش مصنوعی هست، بهینه سازی زمان و میزان تزریق داروهاست (مثلا در درمان تومور یا قندخون)! که از الگوریتم های تکاملی میشه استفاده های خیلی خوبی کرد!
باز هم منتظر نظرات دوستان صاحبنظر باشید!

موفق و موید باشید!
واقعا خوشحالم از صمیم قلب که این فروم رو پیدا کردم!
از اونجایی که من دوران کارشناسیم رو نرم افزار بودم و ارشدم هم همین گرایشه و از هوش مصنوعی فقط 3 واحد گذروندم و از کنترل هم هیچی نمی دونم فکر کنم نرم سمت هوش مصنوعی بهتر باشه نه؟

من هنوز منتظر راهنمایی های بیشتری هستم Blush

نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

30-03-2012, 02:36 PM
سلام دوسته عزیز
منم دقیقا عین شماست شرایط ام از اول نرم افزار بودم
اما از ترم اول ارشدم(الان ترم 2 ام)روی securiy cloude computing کار کردم موضوع خیلی جالبی بود قصد داشتم برای phd ام security software بخونم اما باچند از استادام که حرف زدم دیدم الان اگه رو هوش کار کنی بهتره. در حال حاضر دارم روی medical image processing تحقیق میکنم
تا اونجایی که تحقیق کردم میگن موضوع خوبی اما خوب برای من و شما که فقط 3 واحد تو کارشناسی 3 واحد تو ارشد (خبره)میگذرونیم خیلی باید تلاش کنیم اما به نظرم کار نشد نداره همه چی میشه

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2012, 11:00 PM
Cloud Computing در حال حاضر خیلی مبحث داغیه و کار براش خیلی زیاده، اما نمی‌شه خیلی راحت گفت که ۱۰ سال دیگه وضعیتش چطور خواهد بود. شما باید بیشتر به فکر رشته‌هایی باشید که پتانسیل زیادی برای حدود ۵ الی ۱۰ سال آینده داشته باشند. البته پیش‌بینی این کار خیلی ساده نیست و نمی‌شه راحت گفت ولی فکر می‌کنم که هوش مصنوعی یکی از این رشته‌ها باشه که هم الان و هم در آینده داغ خواهد بود. همچنین اگر به کاربرد در پزشکی فکر می‌کنید، به رشته‌های Biocomputing و Bioinformatics می‌تونید فکر کنید. امریکا خیلی در این زمینه داره سرمایه‌گذاری می‌کنه و احتمالا در سال‌های آینده این رشته‌ها مهمتر خواهند شد.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »