عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-08-2015, 09:15 PM
(07-08-2015, 01:28 PM)z.f نوشته: سلام
من واسه مستر از دو تا از دانشگاههای آلمان پذیرش دارم و باید زود انتخاب کنم. لیسانس فیزیک دارم و فوق هم ژئوفیزیک خوندم الان دوباره واسه مستر میخام برم:

1- Physics of Earth and Atmosphere , University of Cologne
2- Marine Geoscience, University of Kiel

با توجه به بین رشته ای بودن هر دو و اینکه به هر دو علاقه دارم، میخام با توجه به آینده کاری و تحصیلی و البته هزینه زندگی انتخاب کنم چون با خرج خودم میرم.
ممنون میشم اگر کسی در این دانشگاهها باشه و راهنماییم کنه چون زیاد وقت ندارم.

نمیدونم پستی که جوابش رو میدم بکار شما میاد با خیر.
اما با توجه به این که زمینه کاری و گرایش یکی هست من تنها شانس رو به دانشگاه کلن بواسطه قدمت و اعتبارش نسبت به دانشگاه کییل میدم. (اما به مراتب هزینه کلن از کییل بالاتره، اما خب بعد شانس کار هم احتمالش بالاتر)

در خصوص زندگی مسلماً شانس پبدا کردن کار و زندگی بهتر (نه اینکه سایر مناطق المان بد باشن) در غرب المان مناسبتره. اب و هوای مناسب شهرهای با تمرکز جمعیت بالا و قرار گرفتن کمپانی های متعدد در این بخش از کشور رو میشه اشاره کرد. از نظر من شانس گرفتن کار کمی بهتره خب حالا میشه با کمی دید اقتصادی هزینه زندگی رو هم پوشش داد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bahareh_cs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2015, 09:50 PM
سلام دوستان،
من در انتخاب بین دو تا دانشگاه واقعا موندم.
university of Kansas و Clemson university
هر دو در رشته علوم کامپیوتر رنک ۸۲ دارند. ولی شنیدم وضعیت فاند کانزاس خیلی بهتره. از طرفی کلمسون معروف تر و اسم ورسم دار تر هست ولی فاند گرفتنش شنیدم سخته برای مسترها.
واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید. در ضمن من از دو جای دیگه هم پذیرش دارم university of central Florida و Kansas state university که حدود رنکشون پایینتر(۹۰) هست و کلا خودم هیچ ایده ای از اینها ندرم و بیشتر بین دو مورد اولی شک دارمم ، کلمسون قطعا از ترم یک فاند نمیده و کانزاس هم هنوز معلوم نیست(بنا رو بر این میگذارم که فاند نده) و national rank کلمسون در us news 61 و کانزاس ۱۱۵ هست. ممنونم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-10-2015, 04:31 AM
(30-09-2015, 09:50 PM)bahareh_cs نوشته: سلام دوستان،
من در انتخاب بین دو تا دانشگاه واقعا موندم.
university of Kansas و Clemson university
هر دو در رشته علوم کامپیوتر رنک ۸۲ دارند. ولی شنیدم وضعیت فاند کانزاس خیلی بهتره. از طرفی کلمسون معروف تر و اسم ورسم دار تر هست ولی فاند گرفتنش شنیدم سخته برای مسترها.
واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید. در ضمن من از دو جای دیگه هم پذیرش دارم university of central Florida و Kansas state university که حدود رنکشون پایینتر(۹۰) هست و کلا خودم هیچ ایده ای از اینها ندرم و بیشتر بین دو مورد اولی شک دارمم  ، کلمسون قطعا از ترم یک فاند نمیده و کانزاس هم هنوز معلوم نیست(بنا رو بر این میگذارم که فاند نده) و national rank کلمسون در us news 61 و کانزاس ۱۱۵ هست. ممنونم

استادهایی که اگه به هر کدوم از دانشگاه ها برید باهاشون کار می کنید مشخصه؟
استاد خیلی مهمه! جایی برید که استادش بهتره یا کارش ر وبیشتر دوست دارید. ضمنا وضعیت شهر ها رو هم چک کنید. امنیت و آب و هوا. نزدیک بودن به شهر های بزرگ یا خود شهر ها بزرگ هستن یا نه. چه طور میگین کلمسون معروف تره؟ من اسم کانزاس رو بیشتر شنیدم. در کل ولی تقریبا در یک سطح هستن. همون بیشتر به اساتید نگاه کنید. اگر استاد معلوم نیست (یعنی تعیین نشده) به شهر ها نگاه کنید.فلوریدا هم ایالت بدی نیست حالا این دانشگاه که گفتین نمیدونم کدوم شهره. استادای اون رو هم چک کنید.
اگر یکی از این ها شهرش ناامنه سریع حذفش کنید. برای یه خانم و کلا برای یه دانشجو نا امنی خیلی رو اعصابه. خصوصا که ماه های اول دلتنگی هم هست دیگه ناامنی مزید بر علت میشه آدم رو افسرده می کنه.

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

22-12-2015, 04:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 05:48 AM توسط mcqueen.)
سلام.
ابتدا معذرت میخوام اگر جای نادرستی سوال پرسیدم.

دوستان من برای دانشگاه های زیر اپلای کردم:
EPFL - ETH - Uni of Toronto - Purdue
اما برای سوپاپ اطمینان میخوام دانشگاه های McMaster  و Carleton رو هم اپلای کنم. رنک McMaster بین 150 - 200 هست و Carleton که توی Ottawa پایتخت کاناداست حدود 250-300.

حالا عده ای میگن همون 4 تا دانشگاه اول کافیه. اگه شد که شد، اگه نه تا سال دیگه یکی دو تا مقاله دیگه بده بعد اپلای کن که بری یک دانشگاه خوب.
عده ی هم میگن نه همون McMaster و Carleton هم خوبن. واسه PhD استاد مهمه و کار خودت! بعد اگه خوشت نیومد برای 2017 از همون کانادا اپلای کن هر دانشگاه دیگه ای که خواستی.
حالا نمیدونم چیکار کنم؟
رشته: Computer Science
لیسانس: آزاد معدل 17.3
ارشد: شریف معدل 18.4
یک مقاله ISI ایمپکت 1.9 و یکی هم سابمیت شده به IEEE Transactions on Cloud Computing
نمره آیلتس 7.5 بدون GRE
8 تا TA
رتبه تک رقمی کنکور ارشد + سابقه کار
چند مدرک بین المللی رسمی شبکه از مایکروسافت.

ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-12-2015, 08:57 AM
(22-12-2015, 04:55 AM)mcqueen نوشته: سلام.

اما برای سوپاپ اطمینان میخوام دانشگاه های McMaster  و Carleton رو هم اپلای کنم. رنک McMaster بین 150 - 200 هست و Carleton که توی Ottawa پایتخت کاناداست حدود 250-300.

حالا عده ای میگن همون 4 تا دانشگاه اول کافیه. اگه شد که شد، اگه نه تا سال دیگه یکی دو تا مقاله دیگه بده بعد اپلای کن که بری یک دانشگاه خوب.
عده ی هم میگن نه همون McMaster و Carleton هم خوبن. واسه PhD استاد مهمه و کار خودت! بعد اگه خوشت نیومد برای 2017 از همون کانادا اپلای کن هر دانشگاه دیگه ای که خواستی.
حالا نمیدونم چیکار کنم؟
یک مقاله ISI ایمپکت 1.9 و یکی هم سابمیت شده به IEEE Transactions on Cloud Computing
نمره آیلتس 7.5 بدون GRE
8 تا TA

سلام

پذیرش در دانشگاه هایی که فرمودید خیلی رقابتی هست و بی پرده رزومه شما در قیاس با applicant هایی که به صورت typical برای این دانشگاه ها apply می کنند خیلی رقابتی نیست...

اولا apply مثل انتخاب رشته هست.. باد سبدتون و درست بچینید... انتخاب های آرمانی + انتخاب های متوسط + سوپاپ های اطمینان... به نظرم بد نیست حتما carleton و mcmaster رو در برنامه تون قرار بدید... البته حتما می دونید که جواب مثبت از استاد برای پذیرش از کانادا تقریبا واجب هست... پس از همین الان سعی کنید نظر مساعد اساتید دانشگاه های مد نظرتون رو جلب کنید...

ثانیا carleton و mcmaster در کانادا دانشگاه های شناخته شده ای هستند و افراد فارق التحصیل شده از اونها که الان کار رو زندگی موفقی دارند کم نیستند... این تصمیم با خود شماست که زمان و هزینه و انتخاب سهل الوصول تر رو گزینش کنید یا برید سراغ گزینه های جاه طلبانه با ریسک عدم موفقیت...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین layD
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-12-2015, 10:32 AM
(22-12-2015, 04:55 AM)mcqueen نوشته: سلام.

حالا نمیدونم چیکار کنم؟
نمره آیلتس 7.5 بدون GRE
8 تا TA

شما شانست خیلی خوبه برای همه این دانشگاه ها. ولی چرا gre ندادی؟ شما قطعی اروپا و کانادا پذیرش و فاند رو داری تقریبا هرجایی اپلای کنی که اونجا دنبال دانشجو تو زمینه شما باشن. ولی حیفه امریکا رو با این رزومه از دست بدی. من نمیتونم برای شما تصمیم گیری کنم. ولی اگه من بودم gre میدادم و با نمره خوب دانشگاه های خوب امریکا هم اقدام می کردم. هم فاند بهتری دارند هم اینده بهتری. به نظر من اگه مشکل سربازی نداری و خیلی دغدغه رفتن هم نداری یه سال صبر کن هم رزومه بهتر هم اگاهی بیشتر در مورد استادها و دانشگاه ها. چون الان فکر میکنم شما تمام تمرکزت روی درس بوده و داری با چشم بسته اپلای میکنی. کاری که من کردم و ضربه خوردم. شما کمی زمان نیاز داری برای درک درست تر شرایط.
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

22-12-2015, 04:45 PM
(22-12-2015, 08:57 AM)Matinking نوشته: سلام

پذیرش در دانشگاه هایی که فرمودید خیلی رقابتی هست و بی پرده رزومه شما در قیاس با applicant هایی که به صورت typical برای این دانشگاه ها apply می کنند خیلی رقابتی نیست...

اولا apply مثل انتخاب رشته هست.. باد سبدتون و درست بچینید... انتخاب های آرمانی + انتخاب های متوسط + سوپاپ های اطمینان... به نظرم بد نیست حتما carleton و mcmaster رو در برنامه تون قرار بدید... البته حتما می دونید که جواب مثبت از استاد برای پذیرش از کانادا تقریبا واجب هست... پس از همین الان سعی کنید نظر مساعد اساتید دانشگاه های مد نظرتون رو جلب کنید...

ثانیا carleton و mcmaster در کانادا دانشگاه های شناخته شده ای هستند و افراد فارق التحصیل شده از اونها که الان کار رو زندگی موفقی دارند کم نیستند... این تصمیم با خود شماست که زمان و هزینه و انتخاب سهل الوصول تر رو گزینش کنید یا برید سراغ گزینه های  جاه طلبانه با ریسک عدم موفقیت...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون.
منم فکر میکنم از خیلی ها بهترم، اما اون بالا بالاها نیستم. به احتمال خیلی زیاد از McMaster و Carleton پذیرش میگیرم. یه فکری دارم اینه که این جا رو برم، بعدش برای 2017 از همونجا دوباره اپلای کنم و اگه اوکی شد انصراف بدم و برم دانشگاه جدیده. نظرتون چیه؟

(22-12-2015, 10:32 AM)layD نوشته: شما شانست خیلی خوبه برای همه این دانشگاه ها. ولی چرا gre ندادی؟ شما قطعی اروپا و کانادا پذیرش و فاند رو داری تقریبا هرجایی اپلای کنی که اونجا دنبال دانشجو تو زمینه شما باشن. ولی حیفه امریکا رو با این رزومه از دست بدی. من نمیتونم برای شما تصمیم گیری کنم. ولی اگه من بودم gre میدادم و با نمره خوب دانشگاه های خوب امریکا هم اقدام می کردم. هم فاند بهتری دارند هم اینده بهتری. به نظر من اگه مشکل سربازی نداری و خیلی دغدغه رفتن هم نداری یه سال صبر کن هم رزومه بهتر هم اگاهی بیشتر در مورد استادها و دانشگاه ها. چون الان فکر میکنم شما تمام تمرکزت روی درس بوده و داری با چشم بسته اپلای میکنی. کاری که من کردم و ضربه خوردم. شما کمی زمان نیاز داری برای درک درست تر شرایط.

سلام مچدد و ممنون.
راستش سربازی بزرگترین مشکلمه. GRE هم دوست داشتم بدم ولی وقت نداشتم. من 5 مهر دفاع کردم، 30 آبان آیلتس دادم و بعدش هم که Deadline بود. وقتی برای GRE نداشتم. خودمم دوست داشتم کاری که میگی رو بکنم. حالا من میگم امسال هر جا شد برم، بعدش از اونجا برای 2017 اپلای کنم دوباره. نظرت چیه؟

متشکرم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-12-2015, 07:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 07:03 PM توسط Matinking.)
(22-12-2015, 04:45 PM)mcqueen نوشته: ممنون.
منم فکر میکنم از خیلی ها بهترم، اما اون بالا بالاها نیستم. به احتمال خیلی زیاد از McMaster و Carleton پذیرش میگیرم. یه فکری دارم اینه که این جا رو برم، بعدش برای 2017 از همونجا دوباره اپلای کنم و اگه اوکی شد انصراف بدم و برم دانشگاه جدیده. نظرتون چیه؟
سلام

transfer کردن ممکن ولی همیشه ساده نیست و به عوامل متعددی بستگی داره...
مثلا باید بتونید استادی با funded position در دانشگاه مقصد پیدا کنید که شاید در برهه زمانی که قصد اقدام دارید، آنا محقق نشه... یا اگر پروژه استاد شما در دانشگاه مقصد به دلیل transfer شما با تاخیر و مشکل جدی مواجه بشه، اون استاد ممکن هست سر راه transfer شما سنگ بندازه...
به هر حال اگر از مسائلی که عرض کردم بگذریم، plan معمول برای transfer کاملا براتون feasible هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-12-2015, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 11:49 PM توسط Andre.)
(22-12-2015, 04:45 PM)mcqueen نوشته: ممنون.

سلام مچدد و ممنون.
راستش سربازی بزرگترین مشکلمه. GRE هم دوست داشتم بدم ولی وقت نداشتم. من 5 مهر دفاع کردم، 30 آبان آیلتس دادم و بعدش هم که Deadline بود. وقتی برای GRE نداشتم. خودمم دوست داشتم کاری که میگی رو بکنم. حالا من میگم امسال هر جا شد برم، بعدش از اونجا برای 2017 اپلای کنم دوباره. نظرت چیه؟

متشکرم.

دوست عزیز، من خودم هم زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم شرایط ویژه ای داشتم و سربازی مکافاتی بود. تصمیم من این شد که کارت پایان خدمت  رو بگیرم و بعد خارج بشم در همان مدت هم به کارهای زبان و سایر رسیدگی کردم. اگر هزینه ها واستون مهم نیست خوب میتونید 15 میلیون وثیقه بگذارید ولی همیشه این مسأله وجود داره که در شرایط خاص گزینه ها تون محدود نشه و مجبور نشید به دلیل برنگشتن به کشور تصمیمات عجولانه بگیرید...

در مورد پذیرش و دانشگاه، ببنید یک مسأله ای وجود داره در این فرووم ها و جمع هایی که ایرانیان هستند. همچنان رتبه دانشگاه رو به عنوان رنکینگی برای مقایسه خودشون با یکدیگر قرار میدن مثلاً من رتبه دانشگاه ام 30 هست پس آدم موفق و هوشمند و ... هستم. البته این مسأله در مورد تعدادی صادقه و به هیچ وجه مخاطبم همه نیستند. اگر به این حرفا اهمیت میدین که باید صبر کنید و مثلاً 4 یا 5 سال دیگه از یک جایی خوب در آمریکا با رتبه زیر 50 پذیرش بگیرید و به زندگیتون بپردازید. رتبه مهمه ولی به رشته برمیگرده. اولاً که در هر رشته ای رده بندی فرق داره. دوماً زمانی که بخواید از مدرکتون استفاده کنید برای کار غیر آکادمیک غیر از رشته های مدیریت، وکالت و .... که رتبه خیلی اهمیت وِیژه ای داره در مورد سایرین تفاوت چندانی نداره  و در کنار سایر موارد رزومه شما در نظر گرفته میشه. در مورد کار آکادمیک هم که میتونم بگم به سابقه پژوهشی و ریز نمرات شما برمیگرده.

مطمئنم که اگر برید سایت همان دانشگاه McMaster رو ببینید دانشجوهایی از بگروندهای بسیار قوی مثل McGill و UBC و ... برای ادامه تحصیل اونجا اومدن. خودتون دانشگاههای ما رو با اون دانشگاه مقایسه کنید و دستتون میاد که چرا اونا در اون دانشگاه ادامه میدن.

موفق باشید

پ.ن: خیلی ها ممکنه با نظر من مخالف باشن ولی من تنها نظر خودم رو به اشتراک گذاشتم. نظر شخص حقیقت مطلق و قانون طبیعت نیست (آب در 100 درجه به جوش میاد. خورشد از شرق طلوع میکنه و ...) یاد بگیریم به همه نظرها احترام بگذاریم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

24-12-2015, 07:54 AM
ممنون.

اما در کل آیا امکان Transfer هست؟
من امسال برم یه جا و 2017 انصراف بدم و برم یه جا دیگه.
متشکر.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 12:57 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی