عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-10-2017, 11:32 PM
(07-10-2017, 11:23 PM)Moji67 نوشته: سلام

شاید جواب سوال شما اینی نباشه که من میگم. به کشورهای فکر کنید که انگلیسی زبان باشن. جاهایی که ایرانی زیادتر باشه. با این اوضاع کره شمالی هم فکر نکنم خانوادتون راحت کنار بیان.
سلام 
خانوادشون که هیچ خودشون با کره شمالی کنار نمیان!
ولی اینجا بحث کره جنوبی هست!
پ.ن: البته اینکه واقعا آدم در جامعه ای درس بخونه که زبانش رو بدونه باهاتون موافقم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Moji67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-10-2017, 01:05 AM
(07-10-2017, 11:32 PM)Torkan نوشته: سلام 
خانوادشون که هیچ خودشون با کره شمالی کنار نمیان!
ولی اینجا بحث کره جنوبی هست!
پ.ن: البته اینکه واقعا آدم در جامعه ای درس بخونه که زبانش رو بدونه باهاتون موافقم

بنده متوجه بودم که منظورشون کره جنوبی هست. در شرایط حاضر هر اتفاق بدی برای کره شمالی کره ی جنوبی رو به شدت تحت تاثیر قرار میده!
در حال حاضر مشکل بزرگ برای تحصیل در کره جنوبی کره شمالیه!
نقل قول  

آفلاین farnazdn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2017, 07:15 PM
سلام
خسته نباشید.
من دانشجوی ترم 7 رشته ی مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی ارومیه هستم.
میخواستم برای رشته ی فیلم سازی در دانشگاه هنر سئول اپلای کنم (حالا اگه بورس بشه که چه بهتر)
میخواستم شرایطش رو بدونم که چطوری اقدام کنم چه مدارکی میخود؟ اصلا بورس در این مورد وجود داره یا نه؟ نمونه کار باید براشون بفرستیم؟ باید مدارک رو به دانشگاهش بفرستیم یا به سفارت؟
همه در مورد رشته های مهندسی میپرسن برای همین نتونستم اطلاعات خوبی پیدا کنم. اگه کمکم کنین ممنون می شم
نقل قول  

آفلاین amirhossein73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2017, 12:39 PM
با سلام مرسی از مطالب بسیار مفید دوستان! میخواستم از افرادی که اطلاع دارن از وضعیت فاند و پذیرش در کره جنوبی برای مقطع ارشد بپرسم با این رزومه شانسی برای هر دو دارم در دانشگاه خوبی مثل KAIST. 

کارشناسی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات مهندسی پزشکی با معدل 16.50
مدرک تافل با نمره 93
مقاله ی ISI فعلا ندارم ولی دارم مینویسم  
2 بار دستیار تحقیق بودم یکی برای پروژه ی پایانی خودم یکبار برای پروژه ای با یک دانشجوی دکترا.
1 کارآموزی 3 ماه در دانشگاه ملی سنگاپور ( National University of Singapore) NUS ) که در   Singapore MIT Alliance for Research and Technology آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه MIT و NUS گذروندم. 
نرم افزار های رشتم رو به طور کامل بلدم. همچنین تعداد 6 یا 7 تا کنفرانس بین المللی که داخل ایران داشتیم رو هم شرکت کردم. 
سابقه ی کار دارم تو یک شرکت تجهیزات پزشکی به عنوان طراح و مسئول فنی. 
یک رتبه ی یک دارم تو مسابقه ی استارآپ های مربوط به سلول های بنیادی که زیر نظر نهاد ریاست جمهوری انجام شد. 
یکی از ایده های برگزیده ی مسابقه ی ایده پردازی آلمان Falling Walls Lab 2017 در بخش ایده های ایران بودم که در بین 217 ایده از ایران منتخب شدم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-10-2017, 08:16 PM
(28-10-2017, 12:39 PM)amirhossein73 نوشته: با سلام مرسی از مطالب بسیار مفید دوستان! میخواستم از افرادی که اطلاع دارن از وضعیت فاند و پذیرش در کره جنوبی برای مقطع ارشد بپرسم با این رزومه شانسی برای هر دو دارم در دانشگاه خوبی مثل KAIST. 

کارشناسی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات مهندسی پزشکی با معدل 16.50
مدرک تافل با نمره 93
مقاله ی ISI فعلا ندارم ولی دارم مینویسم  
2 بار دستیار تحقیق بودم یکی برای پروژه ی پایانی خودم یکبار برای پروژه ای با یک دانشجوی دکترا.
1 کارآموزی 3 ماه در دانشگاه ملی سنگاپور ( National University of Singapore) NUS ) که در   Singapore MIT Alliance for Research and Technology آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه MIT و NUS گذروندم. 
نرم افزار های رشتم رو به طور کامل بلدم. همچنین تعداد 6 یا 7 تا کنفرانس بین المللی که داخل ایران داشتیم رو هم شرکت کردم. 
سابقه ی کار دارم تو یک شرکت تجهیزات پزشکی به عنوان طراح و مسئول فنی. 
یک رتبه ی یک دارم تو مسابقه ی استارآپ های مربوط به سلول های بنیادی که زیر نظر نهاد ریاست جمهوری انجام شد. 
یکی از ایده های برگزیده ی مسابقه ی ایده پردازی آلمان Falling Walls Lab 2017 در بخش ایده های ایران بودم که در بین 217 ایده از ایران منتخب شدم.

شانست خوبه، به نظرم بهتره اپلای کنی. از دانشگاه های تاپ در اسیاست و همچنین برای دانشگاههای ژاپن و هنگ کنگ هم شانس داری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirhossein73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2017, 09:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2017, 09:43 PM توسط amirhossein73.)
(28-10-2017, 08:16 PM)Shihan نوشته: شانست خوبه، به نظرم بهتره اپلای کنی. از دانشگاه های تاپ در اسیاست و همچنین برای دانشگاههای ژاپن و هنگ کنگ هم شانس داری.

بسیار ممنونم از نظرتون جناب Shihan. میخواستم یک سوال دیگه هم بپرسم. آیا ناشناخته بودن دپارتمان و Program می تونه در افزایش شانس پذیرش موثر باشه!؟ به این معنا که تقاضا برای اون Program کم باشه.
نقل قول  

آفلاین sniusha
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2017, 09:58 AM
سوال من اينه براي تحصيل در رشته دندان پزشكي بدون بورس بايد چه مداركي رو به سفارت خونه تحويل بديم و با معدل ١٦ديپلم تجربي شانسي براي قبول شدن وجود داره ؟! و اينكه من شنيدم با گرفتن ليسانس زيست شناسي راحت تر ميشه براي اين رشته اقدام كرد منظورم دندان پزشكيه
و با وجود هزينه ها تحصيل در اين رشته در اين كشور (كره جنوبي )ارزش داره؟!
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-11-2017, 09:41 PM
اپلای کردن تو سایت خود بورس دولتی کافیه؟ یا حتما باید جداگانه از طریق خود دانشگاه هم اپلای کنیم؟
نقل قول  

آفلاین taniaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-11-2017, 03:06 PM
سلام من کنکور سوممه و ۲۰ سالمه . تجربیم و واقعا دوس دارم برای ارشد برم سئول. میشه بگید چه رشته هایی تو تجربی شانس بیشتری داره؟ میدونم ک پزشکی و دندون نمیشه . داروسازی چی؟ اصلا داروسازی ارشد داره که بشه رفت؟ اگه نداره پس چطور میشه رفت؟‌ اگه داروسازی هم نمیشه پس چه رشته هایی از پیراپزشکی میشه
نقل قول  

آفلاین 1994Tahere
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-11-2017, 10:35 PM
دوستان من شرایطمو میگم به نظر شما شانسی برای بورس مقطع لیسانس دارم؟
معدل دیپلم ۱۹.۲۳ و معدل هر سه سال بالای ۱۹
گواهی حضور در یک همایش نانو شیمی
یک گواهی حضور در مسابقه شیمی ناحیه ای
چندین تقدیر نامه از مدرسه برای شاگرد شدن در کلاس
آیلتس ۶.۵ یا ۷ میگیرم حتما تا قبل شهریور
به صورت داوطلبانه مدتی در یک پژوهش سرای دانش آموزی کار کردم
بتونم حتما تاپیک ۱ یا ۲ هم میگیرم.
میخواستم ببینم برای مهندسی شیمی شانسم چقدره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »