عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم پزشکی و زیستی بر سر دوراهی : PhD یا تخصص؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بر سر دوراهی : PhD یا تخصص؟
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2013, 08:09 AM
(28-01-2013, 02:30 PM)'irankhah' نوشته: سلام من فارغ التحصيل مهندسي برق هستم و الان هم دانشجوي سال اول داروسازي هستم ، با درنظرگرفتن اينكه من تا اتمام تحصيلاتم سنم به ٣٥ ميرسه به نظرتون ميتونم براي PhD اقدام كنم ؟ يعني محدوديت سني نداره براي دانشگاه هاي امريكا ؟ و آيا اگه زمينه تحقيقاتم و مقاله سرطان و زمينه هاي بيولوژي سلولي مرتبط با اون باشه ميتونم براي PhDتوي هميم فيلد كه يه فيلد بين داروسازي و بيولوژي سلولي مولكولي هست و تقريبا بين رشته ايه اقدام كنم ؟

تنها چیزی که برای دکتری در برخی دانشگاه ها مهمه اینه که از زمان گرفتن مدرکتون بیش از 5 سال نگذشته باشه 
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-12-2013, 11:24 PM
سلام
من  فارغ التحصیل دکترای دامپزشکی ام .می خوام برای ادامه تحصیل اقدام کنم.بنظرم امریکا برای فاند بهتره.اما در کل نمی دونم برای phd شانسم بهتره یا رشته های علوم پایه؟
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این مورد دارد منو راهنمایی کنه.ممنون می شم
نقل قول  

آفلاین samira67
**
نقل قول

21-01-2014, 02:36 PM
سلام وخسته نباشيد. من فارغ اتحصيل داروسازي از دانشگاه دولتي هستم.ميخوام واسه ادامه تحصيل تو امريكا apply كنم ولي نميدونم اونجا كدوم يكي از تخصصاي داروسازي كاربردي تره و بيشر تو زمينه drug delivery كار ميكنه؟
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-02-2014, 11:43 AM
سلام دوستان من کارشناس ارشد شیمی آلی هستم آیا می تونم برای رشته  پزشکی اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

13-02-2014, 01:46 PM
دور از تصور به نظر میرسه و تنها راهش اینه که شما از اول باید وارد رشته ی پزشکی بشید
(13-02-2014, 11:43 AM)'fatima204' نوشته: سلام دوستان من کارشناس ارشد شیمی آلی هستم آیا می تونم برای رشته  پزشکی اقدام کنم؟

نقل قول  

آفلاین venoos
**
نقل قول

20-04-2014, 05:30 PM
سلام خسته نباشید.من دانشجوی پزشکی دانشگاه ازاد هستم.معدلم رو میتونم حدود 16 داشته باشم.من برای دانشگاه های چه کشور هایی می تونم تو رشته ام فاند بگیرم؟؟(دانشگاه ها و کشورهایی که برای رشته ی پزشکی بهترند) و اینکه ایا می تونم فول فاند بگیرم؟؟
-مقطع مورد نظرم رزیدنتی هستش.
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-02-2016, 04:14 PM
(20-04-2014, 05:30 PM)venoos نوشته: سلام خسته نباشید.من دانشجوی پزشکی دانشگاه ازاد هستم.معدلم رو میتونم حدود 16 داشته باشم.من برای دانشگاه های چه کشور هایی می تونم تو رشته ام فاند بگیرم؟؟(دانشگاه ها و کشورهایی که برای رشته ی پزشکی بهترند) و اینکه ایا می تونم فول فاند بگیرم؟؟

مقطع رزیدنتی در اکثر کشور ها شغل هست و بابتش حقوق دریافت می کنید
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Faezeh_M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-02-2016, 10:56 PM
(15-02-2016, 04:14 PM)over نوشته: مقطع رزیدنتی در اکثر کشور ها شغل هست و بابتش حقوق دریافت می کنید

نقل قول:سلام خسته نباشید.من دانشجوی پزشکی دانشگاه ازاد هستم.معدلم رو میتونم حدود 16 داشته باشم.من برای دانشگاه های چه کشور هایی می تونم تو رشته ام فاند بگیرم؟؟(دانشگاه ها و کشورهایی که برای رشته ی پزشکی بهترند) و اینکه ایا می تونم فول فاند بگیرم؟؟

سلام

هر چند تاریخ سوال اصلی قدیمی هست اما در تصحیح فرمایشات جناب OVER این نکته رو  عرض کنم که در بسیاری از کشورها معدل سازی مدرک پزشکی عمومی امکان پذیر نیست،مگر به شرط پاس کردن آزمون، که آن هم باید از دوره ی عمومی شروع بشه! این نکته رو هم عرض کنم که اگر فرضا وارد دانشگاه شدید به عنوان دانشجو عقوقی دریافت نمیکنید عملا در رشته ی پزشکی چیزی به نام فاند وجود ندارد.

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

23-02-2016, 09:31 PM
(17-02-2016, 10:56 PM)Faezeh_M نوشته: سلام

هر چند تاریخ سوال اصلی قدیمی هست اما در تصحیح فرمایشات جناب OVER این نکته رو  عرض کنم که در بسیاری از کشورها معدل سازی مدرک پزشکی عمومی امکان پذیر نیست،مگر به شرط پاس کردن آزمون، که آن هم باید از دوره ی عمومی شروع بشه! این نکته رو هم عرض کنم که اگر فرضا وارد دانشگاه شدید به عنوان دانشجو عقوقی دریافت نمیکنید عملا در رشته ی پزشکی چیزی به نام فاند وجود ندارد.

موفق باشید

سلام
یکی از دوستان من در امریکا بعد از گذراندن امتحانات یوسلم موفق شد رزیدنت بشود و طبق گفته ی خودش حقوق دریافت می کند
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-02-2016, 10:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2016, 10:56 PM توسط Torkan.)
(23-02-2016, 09:31 PM)over نوشته: سلام
یکی از دوستان من در امریکا بعد از گذراندن امتحانات یوسلم موفق شد رزیدنت بشود و طبق گفته ی خودش حقوق دریافت می کند

درود

دوست عزیز ، دوست شما بسیاری از مسایل دیگر رو بیان نکرده اندSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 01-06-2025، 03:30 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی