عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2016, 01:26 PM
سلام 
برای دانشگاها چقدر اهمیت داره که شما چه درسهایی رو تو دانشگاه قبلی تون پاس کرده باشی؟ مثلا تو رشته ما درسهایی هستند که اصلی هستن، مثل شناسایی آماری الگو یا یادگیری ماشینی، اگر کسی این دروس رو پاس نکرده باشه آیا تاثیری داره تو درخواستش برای اپلای یا نه بیشتر از اون به CV و SOP نگاه می کنن?
این سوال این روزها ذهنم رو درگیر کرده، تجربه خاصی در ارتباط با این موضوع دارید لطفا بیان کنید.
ممنون/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-08-2016, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2016, 11:46 PM توسط MaMi.)
(30-08-2016, 01:26 PM)Mehran28 نوشته: سلام 
برای دانشگاها چقدر اهمیت داره که شما چه درسهایی رو تو دانشگاه قبلی تون پاس کرده باشی؟ مثلا تو رشته ما درسهایی هستند که اصلی هستن، مثل شناسایی آماری الگو یا یادگیری ماشینی، اگر کسی این دروس رو پاس نکرده باشه آیا تاثیری داره تو درخواستش برای اپلای یا نه بیشتر از اون به CV و SOP نگاه می کنن?
این سوال این روزها ذهنم رو درگیر کرده، تجربه خاصی در ارتباط با این موضوع دارید لطفا بیان کنید.
ممنون/

من پاسخ یکی از دوستان رو عینا اینجا نقل میکنم؛

به طور کلی اگر درس اختیاریه و شما هم نمی‌خواهید تو اون زمینه ادامه بدید، نه تاثیر زیادی تو پذیرش نداره. ولی اگر می‌خواهید اون زمینه رو دنبال کنید، اون وقت بحث دیگریست و تاثیر خواهد داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین shabnam70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2016, 04:52 AM
با سلام
من لیسانس معماری از دانشگاه ازاد ی شهرستان کوچیک دارم متاسفانه
امسال تصمیم گرفتم واسه ارشد ی رشته خوب تو ی دانشگاه خوب بخونم . که احتمال گرفتن فاند قوی باشه . سوالم اینه کسی میتونه راهنمایی کنه برای PHD  در کانادا  رشته MBA احتمال فاندش بیشتره یا معماری ؟
نقل قول  

آفلاین fereshte_joon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-11-2016, 01:52 AM
سلام 
سوالی دارم که نمی دونم کجا بپرسم 
میخوام بدونم اگر مقالاتمون یا ایده هایی که قراره در مصاحبه داشته باشیم با رویکرد اسلامی و نگاه دینی باشه شانس پذیرشمون از کدام دانشگاه یا شهر بیشتره؟  و اینکه اصلا چنین چیزی ممکنه یا باید قیدش رو بزنیم؟
نقل قول  

آفلاین g.seyfi66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2016, 02:21 PM
سلام دوستان 
مندر حال خوندن برای مدرک ایلتس هستم
یه سوال دارم 
ایا میتوان برای دانشگاههای کانادا اپلای کرد به شرط فرستادن نمره تا شروع ترم
در واقع پذیرش کاندیشنال گرفت؟کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-11-2016, 05:47 PM
سلام،
توضیحات پذیرش مشروط در دانشگاه UBC در کانادا:
لینک
(27-11-2016, 02:21 PM)g.seyfi66 نوشته: سلام دوستان 
مندر حال خوندن برای مدرک ایلتس هستم
یه سوال دارم 
ایا میتوان برای دانشگاههای کانادا اپلای کرد به شرط فرستادن نمره تا شروع ترم
در واقع پذیرش کاندیشنال گرفت؟کسی اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه داره؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین zahra98
**
نقل قول

03-12-2016, 09:57 PM
سلام شاید این پیام من احمقانه باشه دربین شماها اما واقعادوست دارم که سوالاتم رو بپرسم من یک دختر 16 ساله هستم سال اول حسابداری و از بچگی رویای رفتن از ایران دارم یا کشور المان یا انگلیس اما هیچ اطلاعی ندارم باید چیکار کنم و تنها کاری که میدونم اینه که باید تافل بگیرم و معدلم بالا باشه میشه یکم کمکم کنید من باید تو کنکور چه رتبه ای بیارم یا اصلا چه دانشگاهی خوب است تا بتوانم بورسیه در رشته حسابداری بشم . و این رو هم بگم یک نویسنده هستم و یک کتابم چیزی به انتشار نمانده است . میشه کمکم کنید میگن اگه بتونم راجب هدفم تحقیق کنم میتونم موفق بشم اما هیچ کس کمکم نمیکنه و میگن تو نمیتونی اما من خودم به خودم ایمان دارم که میتونم و درسم هم خوبه  ممنون میشم راهنماییم کنید  Undecided
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-12-2016, 10:19 PM
(03-12-2016, 09:57 PM)zahra98 نوشته: سلام شاید این پیام من احمقانه باشه دربین شماها اما واقعادوست دارم که سوالاتم رو بپرسم من یک دختر 16 ساله هستم سال اول حسابداری و از بچگی رویای رفتن از ایران دارم یا کشور المان یا انگلیس اما هیچ اطلاعی ندارم باید چیکار کنم و تنها کاری که میدونم اینه که باید تافل بگیرم و معدلم بالا باشه میشه یکم کمکم کنید من باید تو کنکور چه رتبه ای بیارم یا اصلا چه دانشگاهی خوب است تا بتوانم بورسیه در رشته حسابداری بشم . و این رو هم بگم یک نویسنده هستم و یک کتابم چیزی به انتشار نمانده است . میشه کمکم کنید میگن اگه بتونم راجب هدفم تحقیق کنم میتونم موفق بشم اما هیچ کس کمکم نمیکنه و میگن تو نمیتونی اما من خودم به خودم ایمان دارم که میتونم و درسم هم خوبه  ممنون میشم راهنماییم کنید  Undecided

پیامتون بیشتر از اینکه احمقانه به نظر بیاد عاقلانه به نظر میاد!
دوست من رشته شما یعنی حسابداری منظورتون علوم انسانی دارین میخونین درسته سال اول دبیرستان؟!
میخواید برای لیسانس برید یا فوق یا ...؟!
این خودش سوال مهمی هست؟
اگر مشکل هزینه ندارید رفتن واقعا کار سختی نیست! کار سخت اینه که فاند بگیرین اونم تو رشته شما (منظورم کمک هزینه بگیرین) و هدفتون مشخص باشه! خیلی رک و پوست کنده بگم: رفتن از ایران نباید رویا باشه براتون! علتش رو بعدا میفهمید! خوبه هدف داشته باشید نه رویا! چون رویای خارج ممکنه بعد اومدن و بالا برودن انتظار تبدیل به یک مساله غیر قابل حل بشه.
به هر روی دوست من فعلا فکر کردن به این مساله خیلی مهم نیست. تنها مساله مهم برای شما درس خواندن جزو شاگردهای خوب شدن معدل بالا بعد امتحان TOEFL و برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.
الان فقط روی درستون تمرکز کنید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین zahra98
**
نقل قول

03-12-2016, 10:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2016, 10:25 PM توسط zahra98.)
ممنونم بابت این که بهم انرژی میدین 
نخیر منظورم اینه که من رشته فنی میخونم شاخه حسابداری و میخوام برای لیسانس بورسیه بشم

میشه راجب این هم توضیح بدین ممنون
برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-12-2016, 10:33 PM
(03-12-2016, 10:23 PM)zahra98 نوشته: ممنونم بابت این که بهم انرژی میدین 
نخیر منظورم اینه که من رشته فنی میخونم شاخه حسابداری و میخوام برای لیسانس بورسیه بشم

میشه راجب این هم توضیح بدین ممنون
برای رشته شما GMAT یا GRE لازمه مهم اپلای هست.

بورسیه شدن برای لیسانس تقریبا ممکن نیست. حتی اگر هم بشه باز هم هزینه های زیادی داره یعنی مثل فوق و دکتری نمیشه گفت هزینه های از جیب نمیپردازین اگر فاند گرفته باشید اونم. برای المان که دانشگاهاش رایگان هست خودش ممکنه گزینه خوبی باشه.
این امتحانی هست که برای رشته شما باید داده بشه. حسابداری تقریبا جزو رشته های مدیریتی حساب میشه (Accounting) که لازمه پذیرش داشتن نمره یکی از این دو امتحان هست.
باز به طور جزیی تر در قسمت رشته خودتون و کشور مورد نظرتون در فروم بپرسید چون هم از بحث منحرف نشیم هم سوالتون جزیی تر دوستانی که بهتر میدونن جواب بدن.

موفق باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 10:30 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی