عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2014, 09:35 PM
(11-12-2014, 09:19 PM)'aram_leg' نوشته:
با توجه به حرفاتون کمک هزینه برای زندگی در آمریکا حدود ماهی 2000 دلاره؟ که فکر نکنم هیچ فاندی در آمریکا به طور چشمگیری از این بیشتر باشه؟
یه سوال دیگه داشتم اینه که میگن در اسکاندیناوی این کمک هزینه خیلی بیشتر از این مقدارهاست؟
من یه دوستی در دانمارک دارم که حدود ماهی 4000 دلار کمک هزینه یهش میدن. شما اطلاعی دارید؟
ممنون از راهنماییتون

میدونید ماهی 2000 دلار برای یک دانشجو چقدره!؟

معمولاً خود دانشگاهها برآورد قیمتی می کنن (در سایت بعضی ها هم موجوده) و با توجه به اون کمک هزینه ارائه می کنند. عمده هزینه همان حمل و نقل و اجازه محل زندگی است که تفاوت ها رو میسازه، چراکه خورد و خوراک دانشجویی اختلاف چندانی در شهر ها نداره. در بعضی شهر ها مثل سیدنی، نیویورک ... این دو هزینه بالاتر از سایر جاهاست و طبیعتاً برای جبران ان هزینه بیشتری به دانشجو میدن. یکی از دوستان من در فلورایدا زندگی میکنه که دانشگاه به طور متوسط ماهی حدود 900 خورده ای دلار بهشون کمک میکنه که این هزینه باتوجه به محل زندگیشون و حمل و نقل کافیه. بحث 4000 دلار (حالا ممکنه واحد پول محلی باشه و شما به اشتباهاً دلار اشاره کرده باشین) ممکنه دانشگاه در نظر گفته باشه. یکی از دوستان در شریف در رشته علوم کامپیوتر درس میخوند و به فنلاند رفت و هزینه بسیار مناسبی رو دریافت میکنه (در مقابل خدماتی که در پروژه اجرایی انجام میده). باید ببینید کدام در اولیت قرار داره واستون، کسب درآمد و یا زندگی. دوست دیگری در یکی از دانشگاههای اتریش در میخوند و با فاندی که دریافت کرد برگشته و مسکن تهیه کرده (هدف ایشون از ابتدا مشخص بوده و موفق شدن هدفشون رو بدرستی اجرا کنند.
برای اطلاع از هزینه ها این وبسایت رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین aram_leg
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-12-2014, 09:52 PM
(11-12-2014, 09:35 PM)'Andre' نوشته:
میدونید ماهی 2000 دلار برای یک دانشجو چقدره!؟
معمولاً خود دانشگاهها برآورد قیمتی می کنن (در سایت بعضی ها هم موجوده) و با توجه به اون کمک هزینه ارائه می کنند. عمده هزینه همان حمل و نقل و اجازه محل زندگی است که تفاوت ها رو میسازه، چراکه خورد و خوراک دانشجویی اختلاف چندانی در شهر ها نداره. در بعضی شهر ها مثل سیدنی، نیویورک ... این دو هزینه بالاتر از سایر جاهاست و طبیعتاً برای جبران ان هزینه بیشتری به دانشجو میدن. یکی از دوستان من در فلورایدا زندگی میکنه که دانشگاه به طور متوسط ماهی حدود 900 خورده ای دلار بهشون کمک میکنه که این هزینه باتوجه به محل زندگیشون و حمل و نقل کافیه. بحث 4000 دلار (حالا ممکنه واحد پول محلی باشه و شما به اشتباهاً دلار اشاره کرده باشین) ممکنه دانشگاه در نظر گفته باشه. یکی از دوستان در شریف در رشته علوم کامپیوتر درس میخوند و به فنلاند رفت و هزینه بسیار مناسبی رو دریافت میکنه (در مقابل خدماتی که در پروژه اجرایی انجام میده). باید ببینید کدام در اولیت قرار داره واستون، کسب درآمد و یا زندگی. دوست دیگری در یکی از دانشگاههای اتریش در میخوند و با فاندی که دریافت کرد برگشته و مسکن تهیه کرده (هدف ایشون از ابتدا مشخص بوده و موفق شدن هدفشون رو بدرستی اجرا کنند.
برای اطلاع از هزینه ها این وبسایت رو ببینید
ممنون از توضیح کاملتون.
من این مقدارهایی که گفتم همش واقعیه. البته میدونم 2000 دلار زیاده و واسه یه دانشجو کاملا کافیه. البته یه دوستی تو نیویورک دارم (ایتاکا) تو دانشگاه کرنل ماهی 2000 تا بهش میدن و میگه واسه زندگی خودمو زنم کفاف نمیکنه. همین دوستم پیشنهاد داد که واسه اسکاندیناوی اقدام کنم و کمی میون دو راهی گیر کردم. البته عرض کنم خدمتتون که کیفین دانشگاهی که میخوام توش درس بخونم و کیفیت شهری که میخوام توش زندگی کنم خیلی واسم مهمه. فقط از این میترسم که فاندی که بهم میدن نتونه تموم هزینه هامو پوشش بده.
ببخشید فقط یه چیز دیگه: من داییم 30 ساله سوئد زندگی میکنه. آیا تو تصمیم گیریم این قضیه رو دخالت بدم یا نه؟
 ممنون از کمکتون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2014, 10:17 PM
(11-12-2014, 09:52 PM)'aram_leg' نوشته: ممنون از توضیح کاملتون.
من این مقدارهایی که گفتم همش واقعیه. البته میدونم 2000 دلار زیاده و واسه یه دانشجو کاملا کافیه. البته یه دوستی تو نیویورک دارم (ایتاکا) تو دانشگاه کرنل ماهی 2000 تا بهش میدن و میگه واسه زندگی خودمو زنم کفاف نمیکنه. همین دوستم پیشنهاد داد که واسه اسکاندیناوی اقدام کنم و کمی میون دو راهی گیر کردم. البته عرض کنم خدمتتون که کیفین دانشگاهی که میخوام توش درس بخونم و کیفیت شهری که میخوام توش زندگی کنم خیلی واسم مهمه. فقط از این میترسم که فاندی که بهم میدن نتونه تموم هزینه هامو پوشش بده.
ببخشید فقط یه چیز دیگه: من داییم 30 ساله سوئد زندگی میکنه. آیا تو تصمیم گیریم این قضیه رو دخالت بدم یا نه؟
 ممنون از کمکتون

دقیقاً من شهرهای نیویورک و سیدنی و عوامل تأثیرگذار بر هزینه رو اشاره کردم. بهتره آدم قبل از هر چیز بررسی کنه و بعد اقدام کنه. من اگر از NYU پذیرش داشتم، در شرایط سختم که شده زندگی می کردم که در اونجا تحصیل کنم. از طرفی مقدار کمک هزینه نباید از مینیمم ها کمتر باشه، مگر اینکه خودتون بخواین تفاوت رو جبران کنید.

راجع به سوال دیگرتون بستگی به میزان ساپورت ایشون و رابطه تون داره. اگر فکر میکنید میتونید موقع سختی، بیماری و بی پولی ازشون کمک بگیرید، خوب در تصمیم گیری تأثیر بدین (فقط واقع بین باشید).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

11-12-2014, 10:51 PM
منظورتون از واقع بین بودن چیه؟
پس نظر شما اینه بیشتر رو رنک دانشگاه تمرکز کنم تا فاندی که میگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-12-2014, 11:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2014, 11:15 PM توسط Andre.)
(11-12-2014, 10:51 PM)'aram_leg' نوشته: منظورتون از واقع بین بودن چیه؟
پس نظر شما اینه بیشتر رو رنک دانشگاه تمرکز کنم تا فاندی که میگیرم؟

خیر. باید مجموع عوامل رو در نظر بگیرید. می تونید از دانشجوههای Graduate همان دانشگاه راجع به هزینه زندگی (منصفانه، نه لزوماً مینیمم) بپرسید. معمولاً با حوصله جواب میدن (حالا چه چینی باشن و یا آفریقایی). تصمیم گیری شما به مجموع عوامل و به قول M1KE عزیز به خواسته شما از تحصیل برمیگرده.

واقع بین بودن اینه که مثلاً من فکر کنم که یکی از بستگان نزدیکم در فلان شهر زندگی میکنه و من میتونم انظار داشته باشم که منو به هر شکل ساپورت کنه. ممکنه زندگی شخص طوری باشه که خودش با مشکلات زیادی سر و کله بزنه و نتونه کار خاصی در صورت نیاز براتون انجام بده. من اگر باشم، بدون تعارف، با خودشون مسأله رو در میون میزارم و ازشون میخام که در صورت نیاز  تا چه حد میتونم رو کمکشون حساب کنم. این موضوع فقط مربوط به این قضیه نیست و همه جا برقراره.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

11-12-2014, 11:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2014, 11:49 PM توسط aram_leg.)
Andre عزیز ممنون. به نظر شما با این شرایطم شانسی واسه گرفتن بورس با فاند مناسب دارم؟
کارشناسی رشته کشاورزی ( اصلاح نباتات) دانشگاه آزاد با معدل 15 و نیم و شاگرد اول
ارشد همون رشته دانشگاه رازی با معدل ۱۶
آیلتس هم امتحان ندادم ولی ۶و نیم میگیرم
۶ تا مقاله ISI خوبم دارم:
دوتا ایمپکت نیم
دو تا ایمپکت یک
و یه ۱.۲ و یه ۱.۵
ممنون میشم نظرتون رو بدون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-12-2014, 02:06 AM
معدل هاتون حداقل اغلب دانشگاه های آمریکا و همین طور کشورهای اروپایی رو برآورده می کنه و مشکل بزرگی از این نظر جلوی راهتون نیست. این هم که 6 تا مقاله دارین خیلی کارتون و راه میاندازه و احتمال گرفتن کمک هزینه از استادانی که در موضوعات مشترک با شما کار می کنند رو داره. بنابراین بیشتر تمرکزتون می بایست روی نمره زبان و در صورتی که آمریکا مدنظرتون باشه در کنارش روی GRE باشه. در مورد زبان بهتره هدفگذاری تون روی 7.0 در آیلتس یا 100 در تافل باشه ولی با 6.5 آیلتس و 90 تافل هم در مورد خیلی دانشگاه ها لب مرزی برآورده می کنه. در مورد GRE بهتره جدود 310 به بالا باشه هر چند با نمره های کمتر هم پذیرش گرفتن.

(11-12-2014, 11:44 PM)'aram_leg' نوشته: Andre عزیز ممنون. به نظر شما با این شرایطم شانسی واسه گرفتن بورس با فاند مناسب دارم؟
کارشناسی رشته کشاورزی ( اصلاح نباتات) دانشگاه آزاد با معدل 15 و نیم و شاگرد اول
ارشد همون رشته دانشگاه رازی با معدل ۱۶
آیلتس هم امتحان ندادم ولی ۶و نیم میگیرم
۶ تا مقاله ISI خوبم دارم:
دوتا ایمپکت نیم
دو تا ایمپکت یک
و یه ۱.۲ و یه ۱.۵
ممنون میشم نظرتون رو بدون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

12-12-2014, 02:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2014, 02:36 AM توسط aram_leg.)
(12-12-2014, 02:06 AM)'M1KE' نوشته: معدل هاتون حداقل اغلب دانشگاه های آمریکا و همین طور کشورهای اروپایی رو برآورده می کنه و مشکل بزرگی از این نظر جلوی راهتون نیست. این هم که 6 تا مقاله دارین خیلی کارتون و راه میاندازه و احتمال گرفتن کمک هزینه از استادانی که در موضوعات مشترک با شما کار می کنند رو داره. بنابراین بیشتر تمرکزتون می بایست روی نمره زبان و در صورتی که آمریکا مدنظرتون باشه در کنارش روی GRE باشه. در مورد زبان بهتره هدفگذاری تون روی 7.0 در آیلتس یا 100 در تافل باشه ولی با 6.5 آیلتس و 90 تافل هم در مورد خیلی دانشگاه ها لب مرزی برآورده می کنه. در مورد GRE بهتره جدود 310 به بالا باشه هر چند با نمره های کمتر هم پذیرش گرفتن.

mike عزیز ممنون از راهنماییتون
نمیدونم آیا GRE به دانشگاه بستگی داره یا رشته. ولی من به 2 دانشگاه تاپ در رشته خودم (کرنل و لینکن) ایمیل زدم و گفتن واسه دانشجویان اینترنشنال GRE لازم نیست. این عین پاسخ دانشگاه cornell بود:
Dear Aram
The GRE is not required for international students
Thanks
Mary Ellen
بنظرتون واسه آمریکا با این شرایط و آیلتس 7 شانس خوبی دارم؟ اگه نه شما کجارو پیشنهاد میکنید؟ البته من خودم خیلی دوس دارم اگه بتونم از دانشگاه های گروه هشت استرالیا پذیرش بگیرم. دیگه نمیدونم میشه یا نه؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا واسه آمریکا میتونم با نمره آیلتس اپلای کنم یا حتما تافل لازمه؟
ممنون

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
12-12-2014, 06:48 AM
هم به دانشگاه بستگی داره و هم به رشته. اغلب دانشگاه های آمریکا در رشته های مهندسی GRE رو می خوان و در رشته های مدیریتی هم GMAT. البته برخی رشته ها هم GRE Subject دارند مثل فیزیک و ریاضی و شیمی که ممکنه برخی دانشگاه ها اون رو هم ازشون بخوان. جدای از یک سری دانشگاه های معدود که برای رشته های مهندسی هم GRE نمی خوان، هر چه از رشته های مهندسی هم دور بشین احتمال اینکه ازتون GRE بخوان هم کم میشه.

با این توضیح بیشتر افرادی که قصد گرفتن پذیرش از آمریکا در رشته های مهندسی رو دارند در GRE هم شرکت می کنند که دست شون به اصطلاح در اننخال دانشگاه ها بازتر باشه. البته من در عنوان رشته شما دیدم مهندسی نگذاشتین ولی حدس زدم شاید یکی از گرایش های مهندسی کشاورزی باشه به همین دلیل گفتم احتمال اینکه GRE بخوان وجود داره. با این حال، خودتون هم یک جستجویی در ملزومات دانشگاه هایی که رشته تون رو دارند انجام بدین ببینید ارزشش رو داره برای این امتحان ثبت نام کنید یا اینکه بدون اون هم کارتون برای بیشترشون راه میافته.

در مورد انتخاب بین آیلتس و تافل در حالت کلی فرق چندانی نمی کنه و اغلب دانشگاه های دنیا هر دوی اونها رو قبول دارند. در این مورد تاپیک انتخاب بین تافل و آیلتس رو نگاه کنید. در کل انجمن آزمون ها رو برای این نوع آزمون ها نگاه کنید بد نیست.

در مجموع اگر بتونید آیلتس 7 بیارین با توجه به مقاله های زیادی داشتین احتمال گرفتن پذیرش تون زیاده. با این حال یک مقدار رتبه دانشگاه هایی که براشون اپلای می کنید رو وسیع تر در نظر بگیرید که شانس قبولی تون بیشتر باشه. به نظرم رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی معقول هستند.
(12-12-2014, 02:34 AM)'aram_leg' نوشته:
mike عزیز ممنون از راهنماییتون
نمیدونم آیا GRE به دانشگاه بستگی داره یا رشته. ولی من به 2 دانشگاه تاپ در رشته خودم (کرنل و لینکن) ایمیل زدم و گفتن واسه دانشجویان اینترنشنال GRE لازم نیست. این عین پاسخ دانشگاه cornell بود:
Dear Aram
The GRE is not required for international students
Thanks
Mary Ellen
بنظرتون واسه آمریکا با این شرایط و آیلتس 7 شانس خوبی دارم؟ اگه نه شما کجارو پیشنهاد میکنید؟ البته من خودم خیلی دوس دارم اگه بتونم از دانشگاه های گروه هشت استرالیا پذیرش بگیرم. دیگه نمیدونم میشه یا نه؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا واسه آمریکا میتونم با نمره آیلتس اپلای کنم یا حتما تافل لازمه؟
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین saro khan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2014, 02:56 AM
سلام خسته نباشید
من لیسانس برق قدرتم از غیر انتفاعی با معدل 16 ارشدم غیر انتفاعیم امروز یکی از دوستام بهم رسید و گفت احتمال پذیرشت خیلی کمه واسه دانشگاهای امریکا و کانادا و المان حتی دانشگاهای رنکینگ پایین(ایا دانشگاهای بین100تا300به دانشجوهاشون فاند میدن)
کلا داغونم کرده با وجود اینکه یه ساله دارم زبان میخونم و امیدم دادان مقاله و نمره خوب در زبان و همچنین معدل خوب بود الان مخم کار نمیکنه میگم هر چی فکر میکردم الکی بوده به نظر شما چون غیر انتفاعیم امکان گرفتن فاند رو ندارم
اگه امکان داره باید حدودا چقد مقاله بدم یا معدل و نمره زبانم باید چقد باشه(میدونم این بستگی به دانشگاش داره ولی شما بر اساس تجربتون و شرایط بچه های دیگه یه حدودی رو بگین )من دانشگاه و شهرش زیاد واسم مهم نیست
خواهشا فقط رک جواب بدین تا خیالم راحت بشه
ممنون میشم جوابمو بدین کلی هزینه میکنم تو شهر دیگه واسه ارشدم به امید بورسیه شدن
خواهشا خیلی رک جواب بدین از امیدهای الکی خیلی میترسم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 47 بعدی »