عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری کنفرانس‌ها بحث پیرامون اعتبار کنفرانس ها

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بحث پیرامون اعتبار کنفرانس ها
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-11-2016, 12:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2016, 12:48 PM توسط faeze23.)
سلام دوستان نظرتون در مورد اعتبار این این کنفرانس میخواستم بدونم. و با توجه به اینکه کشور برگزارکننده امارات هست چطوری از نحوه پرداخت مطئن باشم که سو استفاده ای نشه؟ در کل برای کنفرانسهای خارجی این قضیه رو چطور میشه اطمینان کرد؟
با سپاس

8th World - International Conference on Science,Engineering and Technology, 2017 (WICSET 2017) 

Conference 

9th to 10th March 2017 
Dubai, United Arab Emirates 

Website: http://8th.wicset.com/en/ 
Contact person: 00989394523359 
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-11-2016, 06:26 PM
(29-11-2016, 12:48 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان نظرتون در مورد اعتبار این این کنفرانس میخواستم بدونم. و با توجه به اینکه کشور برگزارکننده امارات هست چطوری از نحوه پرداخت مطئن باشم که سو استفاده ای نشه؟ در کل برای کنفرانسهای خارجی این قضیه رو چطور میشه اطمینان کرد؟
با سپاس

8th World - International Conference on Science,Engineering and Technology, 2017 (WICSET 2017) 

Conference 

9th to 10th March 2017 
Dubai, United Arab Emirates 

Website: http://8th.wicset.com/en/ 
سلام
به صورت کلی کنفرانس هایی با این سبک که تقریبا تمام رشته ها رو پوشش میدن از اعتبار بسیار پایینی برخوردار هستند.
به هیچ وجه فریب  لوگوهای IEEE و .... رو در بخش حامیان نخورید. ( هیچ کدوم از کنفرانس های IEEE زمان داوری حداکثر 3 هفته ای ندارند)

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-12-2016, 11:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2016, 11:08 AM توسط faeze23.)
سلام 
دوستان یک سوال نسبتا کلی داشتم. اینکه آیا ما کنفرانس معتبر داخلی اصلا داریم؟؟ در رشته خودم که مقالات در زمینه معماری شهرسازی و محیط زیست هست من تا حالا کنفرانس معتبری ندیدم. یک مورد هست که مثلا خیلی معتبره و همه افرادیکه مقاله میدن از مسولین سازمانهای شهرداری هستند و چهارمین دوره اش هست و استادهای خودم هرساله تلاش میکنن مقاله بدن و ... عملا دیدم که یک استاد مقالات قبلیش رو یکم تغییر داده و فرستاد و بخاطر اسمش اکسپت شد! و کنفرانسهای بین المللی هم که تا روز قبل همایش پذیرش مقاله دارن و عملا کاسبی هست تا مجمع علمی...
الان من چون یکی دوسال از فارغ التحصیلیم گذشته و شغلم مرتبط با رشته تحصیلیم نیست هدف اینه که میخام نشون بدم تو این مدت بیکار نبودم و تحقیقانجام میدادم در حال حاضر دوتا کنفرانس پیش رو هست یکی همونکه بالاتر گفتم مثلا خیلی معتبره و یکی دیگه هم کنفرانس بین المللی در دانشگاه شهید بهشتی. با توجه به اینکه مقاله من فارسی هست و زمان برای ترجمه ندارم و مبلغ بین المللی دو برابر داخلی هست پیشنهاد شما کدوم کنفرانس هست؟؟کلا ارزش داره برای کنفرانس داخلی حتی بین المللی هزینه کرد؟؟ یا بود و نبودش تو رزومه مهم نیست 

http://niconf.ir/fa/

http://4icsau.ir/fa/

البته مورد دوم در isc نمایه میکنه و اولی فقط در سیلویکا.

در کل با توجه به اینکه بارها تو فروم ذکر شده کنفرانس داخلی و مقاله فارسی تاثیر چندانی نداره من یکی از دوستام با رزومه ای که فقط مقاله داخلی داشت البته به تعداد زیاد و حتی یک مقاله خارجی نداشت از چند دانشگاه پذیرش با فاند گرفت و این باعث شد که من به تاثیر داشتن این مقالات یکم شک کنم و معادلات من رو بهم ریخت چون من کلی دارم رو مقاله خوب ژورنالی وقت میزارم ولی عملابا چندتا مقاله و صرفا تغییر عنوان اونها و ارسال مجدد به همایشهای دیگه ثابت شد اینکار خیلی هم بی تاثیر نیست این مورد آخر رو جدا از بحث اخلاقی و وجدان کاری گفتم کلا منظورم همایشهای داخلی هست...

ممنون میشم توضیحی بدید ببخشید طولانی شد
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-12-2016, 11:23 AM
(04-12-2016, 11:05 AM)faeze23 نوشته: سلام 
دوستان یک سوال نسبتا کلی داشتم. اینکه آیا ما کنفرانس معتبر داخلی اصلا داریم؟؟ در رشته خودم که مقالات در زمینه معماری شهرسازی و محیط زیست هست من تا حالا کنفرانس معتبری ندیدم. یک مورد هست که مثلا خیلی معتبره و همه افرادیکه مقاله میدن از مسولین سازمانهای شهرداری هستند و چهارمین دوره اش هست و استادهای خودم هرساله تلاش میکنن مقاله بدن و ... عملا دیدم که یک استاد مقالات قبلیش رو یکم تغییر داده و فرستاد و بخاطر اسمش اکسپت شد! و کنفرانسهای بین المللی هم که تا روز قبل همایش پذیرش مقاله دارن و عملا کاسبی هست تا مجمع علمی...
الان من چون یکی دوسال از فارغ التحصیلیم گذشته و شغلم مرتبط با رشته تحصیلیم نیست هدف اینه که میخام نشون بدم تو این مدت بیکار نبودم و تحقیقانجام میدادم در حال حاضر دوتا کنفرانس پیش رو هست یکی همونکه بالاتر گفتم مثلا خیلی معتبره و یکی دیگه هم کنفرانس بین المللی در دانشگاه شهید بهشتی. با توجه به اینکه مقاله من فارسی هست و زمان برای ترجمه ندارم و مبلغ بین المللی دو برابر داخلی هست پیشنهاد شما کدوم کنفرانس هست؟؟کلا ارزش داره برای کنفرانس داخلی حتی بین المللی هزینه کرد؟؟ یا بود و نبودش تو رزومه مهم نیست 

http://niconf.ir/fa/

http://4icsau.ir/fa/

البته مورد دوم در isc نمایه میکنه و اولی فقط در سیلویکا.

در کل با توجه به اینکه بارها تو فروم ذکر شده کنفرانس داخلی و مقاله فارسی تاثیر چندانی نداره من یکی از دوستام با رزومه ای که فقط مقاله داخلی داشت البته به تعداد زیاد و حتی یک مقاله خارجی نداشت از چند دانشگاه پذیرش با فاند گرفت و این باعث شد که من به تاثیر داشتن این مقالات یکم شک کنم و معادلات من رو بهم ریخت چون من کلی دارم رو مقاله خوب ژورنالی وقت میزارم ولی عملابا چندتا مقاله و صرفا تغییر عنوان اونها و ارسال مجدد به همایشهای دیگه ثابت شد اینکار خیلی هم بی تاثیر نیست این مورد آخر رو جدا از بحث اخلاقی و وجدان کاری گفتم کلا منظورم همایشهای داخلی هست...

ممنون میشم توضیحی بدید ببخشید طولانی شد
سلام دوست عزیز
در رابطه با فرستادن مقالات توسط اساتید به اون شکلی که ذکر کردید؛ متاسفانه چیزی هست که بسیار دیده میشه و قابلیت پیگیری هم میتونم بگم نداره ( چون اندکی تغییرات ایجاد میکنن و ادعا دارن که موضوع به قدر کفایت تغییرات داشته)

همانطور که خودتونم گفتید؛ بارها گفته شده که مقالات داخلی تاثیر چندانی نداره، ولی هیچ وقت هیچ کس نگفته که بی تاثیر هست؛ در رابطه با دوستتون هم خیلی موارد دیگه تاثیر گذاره ( رزومه کلیشون باید بررسی بشه که البته من همیشه 50% رو برای شانس قائل میشم)
بدون شک داشتن مقاله ژورنالی تاثیر بیشتری خواهد داشت اما با توجه به شرایطی که فرمودید و عدم زمان کافی برای ترجمه و اکسپت مقاله؛ فکر کنم کنفرانس دوم بهتر باشه. ( بیشتر کنفرانس های بین المللی با چنین سبک هایی حکم جوری جنس رو در سابقه پژوهشی شما دارند)

موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین fo-eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-05-2017, 03:06 PM
سلام
وقت بخیر
دوستان این کنفرانس به نظرتون معتبر هست؟ اگه واسش مقاله بفرستیم و بخاییم اونو isi کنیم از این کنفرانس امکان پذیره؟

http://icset2017.com/fa/

در حالت کلی نظرتون درباره این کنفرانس های این مدلی چی هست؟ که ابتدا فارسی رو چاپ می کنیم و سپس می ره isi شه. ممنون میشم توضیح بدید.

آفلاین mehr5had
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-06-2017, 07:13 PM
سلام دوستان
بنده دو مقاله برای دو تا کنفرانس داخلی فرستادم و قبول شدن و قراره که شهریور ماه برگزار بشن.(یکی گرگان و یکی کیش )
سوالم اینه که این مقاله ها برای اپلای در دانشگاه های خارجی تا چه حد میتونن به دردم بخورند.
من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم و قصد دارم تا پایان ارشد حدود هفت هشت تا مقاله کنفرانسی خوب ارائه بدم.
سوال دیگرم این که این دو مقاله ای را که ارائه دادم به صورت غیرحضوری بوده یعنی در کنفرانس ها شرکت نخواهم کرد آیا این کار اشکالی نداره؟
و این که مقاله داخلی با خارجی چه تفاوتی داره و آیا صرف داشتن مقاله داخلی میتونه در پذیرش گرفتن در مقطع دکتری برای کشور کانادا کافی باشه؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-06-2017, 12:12 PM
(17-06-2017, 07:13 PM)mehr5had نوشته: سلام دوستان
بنده دو مقاله برای دو تا کنفرانس داخلی فرستادم و قبول شدن و قراره که شهریور ماه برگزار بشن.(یکی گرگان و یکی کیش )
سوالم اینه که این مقاله ها برای اپلای در دانشگاه های خارجی تا چه حد میتونن به دردم بخورند.
من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم و قصد دارم تا پایان ارشد حدود هفت هشت تا مقاله کنفرانسی خوب ارائه بدم.
سوال دیگرم این که این دو مقاله ای را که ارائه دادم به صورت غیرحضوری بوده یعنی در کنفرانس ها شرکت نخواهم کرد آیا این کار اشکالی نداره؟
و این که مقاله داخلی با خارجی چه تفاوتی داره و آیا صرف داشتن مقاله داخلی میتونه در پذیرش گرفتن در مقطع دکتری برای کشور کانادا کافی باشه؟
با سپاس فراوان

سلام
زیاد کارآمد نیست، به دلیل عدم تشخیص سطح علمی کنفرانس‌های داخلی این مهم اتفاق می‌افتد.
سعی کنید مقاله ISI با ضریب تاثیر خوب مقاله چاپ کنید. هم از نظر هزینه برای شما بهتر خواهد بود و هم از نظر اعتبار بین‌المللی.
عدم شرکت در کنفرانس اهمیت زیادی از این لحاظ که شما اعلام می‌کنید ندارد، شرکت در کنفرانس‌ها (مخصوصا بین‌المللی) از این جهت توصیه شده که می‌توانید کار خود را ارائه دهید و نظر اساتید کشورهای دیگر را به خود جلب کنید و با آن‌ها به طور مستقیم ارتباط برقرار کنید.
مقاله خارجی کم اعتبار هم به وفور پیدا می‌شود. سعی کنید در مجله‌های معتبر مقاله چاپ کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-06-2017, 01:13 PM
(17-06-2017, 07:13 PM)mehr5had نوشته: سلام دوستان
با سپاس فراوان

در تکمیل صحبت های automotive عزیز
در رابطه با کنفرانس هایی که ذکر کردید؛ پیشتر هم گفته شده که کنفرانس هایی با چنین ساختاری زیاد معتبر نیستن و وزن زیادی برای رزومه شما ایجاد نمیکنن.
اما به صورت کلی اگر دنبال ارائه مقاله هستید؛ دنبال کنفرانس هایی بگردید که اسپانسر ها یا برگزار کننده های مشخص و قابل اطمینانی داشته باشند ( مثلا IEEE)
در رابطه با چاپ مقاله در ژورنال ها هم؛ به صورت کلی نمیشه نظر داد که چاپ مقاله در ژورنال خیلی معتبر تر از چاپ مقاله در کنفرانس هست؛ کنفرانس هایی هستند که ارزش علمی بالاتری نسبت به ژورنال دارند. اما در رابطه با چاپ در ژورنال ها هم همونطور که automotive گفتن؛ سعی کنید مجلات ISI رو مد نظر قرار بدید.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین bahar4567
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2017, 12:29 AM
سلام

کسی لیستی از کنفرانسهای معتبر در زمینه برق قدرت داره؟ از کجا میشه پیداش کرد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-08-2017, 09:58 PM
@bahar4567

چنین اطلاعاتی رو میتونید از سایت انجمن های مربوطه براحتی پیدا کنید.

https://www.ieee-pes.org/meetings-and-conferences
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 01:26 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی