عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-10-2015, 09:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-10-2015, 09:23 PM توسط Andre.)
(10-10-2015, 08:34 PM)mmsj23 نوشته: ریدینگ : ۲۵
لیسنینگ: ۲۳
اسپیکینگ: ۲۶
رایتینگ: ۲۵
الان چطور ؟‌ Big Grin

پیشنهاد من اینه که کلیه این صفحه ها رو مطالعه کنید. متأسفانه هیچ کدام از ما در تیم پذیرش نیستیم که با اطلاعات شما بتونیم نظر قطعی بدیم.

1. Types of Financial Aid
  2. Dates and Deadlines
  3. To Do List Requirements
  4. Graduate Student Costs
  5. Computer Engineering Graduate Requirements
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین arashta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-10-2015, 12:07 PM
سلام من کارشناسی مهندسی مخازن نفت از دانشگاه ازاد دارم 
معدل سال آخرم: 16.45
معدل کل: 14.8
زبانم خوبه اما خب مدرک ندارم! میخونم تا بگیرم.
7تا مقاله بین المللی دارم هم داخل ایران ارائه دادم هم خارج ایران با موضوعات بروز.
ثبت اختراع دارم.
دوسال هم پژوهشگر برتر منطقه دانشگاه ازاد شدم، عضو کمیته اجرایی همایش هم بودم.
3ماه هم با پژوهشگاه صنعت نفت تهران کار کردم.

میخواستم ببینم برای ارشد و فاند واسه چه کشورهایی میتونم اقدام کنم ! ممنون میشم راهنماییم کنین!
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-10-2015, 03:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-10-2015, 07:35 PM توسط Andre.)
(11-10-2015, 12:07 PM)arashta نوشته: سلام من کارشناسی مهندسی مخازن نفت از دانشگاه ازاد دارم 
معدل سال آخرم: 16.45
معدل کل: 14.8
زبانم خوبه اما خب مدرک ندارم! میخونم تا بگیرم.
7تا مقاله بین المللی دارم هم داخل ایران ارائه دادم هم خارج ایران با موضوعات بروز.
ثبت اختراع دارم.
دوسال هم پژوهشگر برتر منطقه دانشگاه ازاد شدم، عضو کمیته اجرایی همایش هم بودم.
3ماه هم با پژوهشگاه صنعت نفت تهران کار کردم.

میخواستم ببینم برای ارشد و فاند واسه چه کشورهایی میتونم اقدام کنم ! ممنون میشم راهنماییم کنین!

بدون GRE و نمره زبان نمیشه نظر قطعی داد ولی به طور کلی کشورهای اسکاندیناوی، آمریکا و کانادا رو در نظر بگیرید. اگر بتونید یکی از پروژه های در حال اجرا رو پیدا کنید ممکنه بتونید که کمک هزینه مناسبی رو دریافت کنید. پیشنهاد من این صفحه و صفحات مرتبت رو حتماً مورد مطالعه قرار بدید.

پ.ن: پیش از این رشته مهندسی نفت از جمله رشته هایی بود که دوستان برای دریافت ویزا از کانادا و به خصوص آمریکا در اون دچار مشکل میشدند.  الان نمیدونم به چه صورت هست. خوبه که چند گزینه رو هم زمان پیش ببرید و اگر بتونید در اسکاندیناوی ارشدتون رو با موفقیت به پایان برسونید راهی هموار برای دانشگاههای برتر آمریکا در این رشته خواهید داشت. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین safooranabavi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-10-2015, 02:39 PM
با سلام
بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رشته علوم تغذیه می باشم و قصد گرفتن پذیرش در یکی از دانشگاههای کانادا یا استرالیا را دارم. لطفا در مورد اینکه آیا می توانم پذیرش بگیرم یا نه و اینکه امکان پذیرش در کدام دانشگاه برای من فراهم است مرا راهنمایی نمائید. رزومه من به شرح زیر می باشد:
معدل کارشناسی (دانشگاه علوم پزشکی تبریز): 05/17
معدل کارشناسی ارشد: 5/18
دارای دو مقاله انگلیسی چاپ شده ISI، دارای دو مقاله فارسی چاپ شده، یک مقاله انگلیسی ISI در مرحله داوری، سابقه 5 سال کار در بیمارستان، دارای تالیف و ترجمه دو کتاب، مجری طرح در دو طرح تحقیقاتی، دو مقاله پذیرش شده برای سخنرانی در کنگره تغذیه اسپانیا 2013 و کانادا 2016، دارای سابقه تدریس در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی، بنده در حال حاضر فاقد مدرک زبان میباشم اما دانش زبان انگلیسی ام در حد اینتر مدیت است.
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-10-2015, 10:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-10-2015, 10:47 PM توسط Andre.)
(12-10-2015, 02:39 PM)safooranabavi نوشته: با سلام
بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رشته علوم تغذیه می باشم و قصد گرفتن پذیرش در یکی از دانشگاههای کانادا یا استرالیا را دارم. لطفا در مورد اینکه آیا می توانم پذیرش بگیرم یا نه و اینکه امکان پذیرش در کدام دانشگاه برای من فراهم است مرا راهنمایی نمائید. رزومه من به شرح زیر می باشد:
معدل کارشناسی (دانشگاه علوم پزشکی تبریز): 05/17
معدل کارشناسی ارشد: 5/18
دارای دو مقاله  انگلیسی  چاپ شده ISI، دارای دو مقاله فارسی چاپ شده، یک مقاله انگلیسی ISI در مرحله داوری، سابقه 5 سال کار در بیمارستان، دارای تالیف و ترجمه دو کتاب، مجری طرح در دو طرح تحقیقاتی، دو مقاله پذیرش شده برای سخنرانی در کنگره تغذیه اسپانیا 2013 و کانادا 2016، دارای سابقه تدریس در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی، بنده در حال حاضر فاقد مدرک زبان میباشم اما دانش زبان انگلیسی ام در حد اینتر مدیت است.
با تشکر فراوان

رزومتون خوبه و به نظرم برای هر دو کشوری که نام بردید اقدام کنید. در کانادا دانشگاههای UBC و Alberta این رشته رو ارائه میدن، البته دانشگاههای دیگری هم هستن. برای این رشته ممکنه کار برای جذب کمک هزینه ها بسیار رقابتی باشه ولی شانستون رو خوب ارزیابی میکنم.

اگر مقالاتتون با کیفت باشه شانس بورسیه برای استرالیا رو دارین. بسیاری از دانشگاهها رشته شما رو دارن و یکی از دوستان من از یکی از دانشگاههای G8 استرالیا در همین رشته بورسیه گرفته. با معدلهایی که دارین و همچنین مقالات شانس خوبی دارین. حتماً به فکر یک Proposal خوب باشید و برای استرالیا اقدام کنید.

پیشنهاد میکنم که برای آزمون IELTS (لینک انجمن) برنامه ریزی کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین nvar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2015, 06:39 PM
با سلام و تشکر
برای پاییز 2016 در مقطع دکتری میخاستم برای یکی از رشته ها مرتبط با موضوعات زیر که نوشتم اقدام کنم. ممنون میشم بگین کجاها شانس بیش تری دارم. البته به وب سایت چند دانشگاه سر زدم و یک جا در سوئد اپلای دادم اما با این رزومه امیدی ندارم چون پارسال از جایی در المان نتونستم پذیرش بگیرم.
1-رشته/مقطع. ژنتیک- زیست شناسی مولکولی-مهندسی ژنتیک
2-دانشگاه محل تحصیل- لیسانس خوارزمی , ارشد بهشتی 
3-معدل کل: لسانس 17.25- ارشد 17.70
4-نمره زبان: ایلتس 6.5 (تمام اسکیل ها). برای جی ار ای قصد دارم امتحان بدم اما متاسفانه غیر از لغت و کمی ریاضی بخاطر پیدا کردن دانشگاه و کارم وقت نمی کنم بخونم.اما احتمال زیاد اوایل دسامبر امتحان می دم.
5-تعداد مقالات: یکی تو راهه   ISI اما فعلا سابمیت نشده.
6-تعداد توصیه نامه ها.2 تا
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند). فول فاند حتما باشه.وضعیت مالیم اصلا خوب نیست و در حقیقت بده فقط از عهده هزینه ها تا رفتن شاید برام.نمی دونم چه دانشگاهی اما رنکینگش برام مهمه. دکتراش هم سه ساله باشه چه بهتر!

خیلی تشکر
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-10-2015, 08:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2015, 09:00 PM توسط Andre.)
(16-10-2015, 06:39 PM)nvar نوشته: با سلام و تشکر
برای پاییز 2016 در مقطع دکتری میخاستم برای یکی از رشته ها مرتبط با موضوعات زیر که نوشتم اقدام کنم. ممنون میشم بگین کجاها شانس بیش تری دارم. البته به وب سایت چند دانشگاه سر زدم و یک جا در سوئد اپلای دادم اما با این رزومه امیدی ندارم چون پارسال از جایی در المان نتونستم پذیرش بگیرم.
1-رشته/مقطع. ژنتیک- زیست شناسی مولکولی-مهندسی ژنتیک
2-دانشگاه محل تحصیل- لیسانس خوارزمی , ارشد بهشتی 
3-معدل کل: لسانس 17.25- ارشد 17.70
4-نمره زبان: ایلتس 6.5 (تمام اسکیل ها). برای جی ار ای قصد دارم امتحان بدم اما متاسفانه غیر از لغت و کمی ریاضی بخاطر پیدا کردن دانشگاه و کارم وقت نمی کنم بخونم.اما احتمال زیاد اوایل دسامبر امتحان می دم.
5-تعداد مقالات: یکی تو راهه   ISI اما فعلا سابمیت نشده.
6-تعداد توصیه نامه ها.2 تا
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند). فول فاند حتما باشه.وضعیت مالیم اصلا خوب نیست و در حقیقت بده فقط از عهده هزینه ها تا رفتن شاید برام.نمی دونم چه دانشگاهی اما رنکینگش برام مهمه. دکتراش هم سه ساله باشه چه بهتر!

خیلی تشکر

شکی نیست که سابقه درسی شما درخشانه، ولی سابقه پژوهشیتون راضی کننده نیست. نمره زبانتون هم مینیمم بسیاری از دانشگاهها رو پوشش میده با فرض اینکه در تمام مهارت ها حداقل 6 رو کسب کرده باشید.

در مورد شانس پذیرش، چون رزومه پروهشی قابل توجهی ندارید، برای کشورهایی مثل آلمان و استرالیا خیلی شانستون رو خوب نمیبینم. همانطور که اشاره کردید تجربه خوبی از اقدام برای چندی از دانشگاههای آلمان نداشتید. برای کانادا، دانشگاههاي مطرح واسشون رزومه پژوهشی مهمه ولی برای دانشگاهای متوسط شانس بهتری دارین. 

پیشنهاد من اینه که با یک جی ار ای مناسب برای آمریکا اقدام کنید. خیلی از دانشگاههای متوسط به بالا نمره زبان و جی ار ای و بعد معدل رو ملاک اصلی قرار میدن و شرط مقاله بیشتر در مورد دانشگاههای ممتاز مورد توجه قرار میگیره. در کنار اون میتونید شانستون برای چند دانشگاه در کانادا و اروپا و حتی شرق آسیا اقدام کنید. حتماً از دوستان ما در قسمت کشورهای اروپایی کمک بگيرید.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین shima_s_h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2015, 12:19 PM
سلام و عرض ادب
من دانشجو ترم 3 دکتری صنایع هستم این ترم درسم تمام میشود میخواهم بعد از اتمام دروس تئوری از این دانشگاه انصراف داده و تزم را در دانشگاه های خارج از کشور انجام دهم
آیا امکان دارد؟ در دانشگاه های خارج از کشور دروسم را تطبیق می دهند یا خیر؟ برای کدام کشور اقدام کنم بهتر است؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-10-2015, 04:23 PM
(17-10-2015, 12:19 PM)shima_s_h نوشته: سلام و عرض ادب
من دانشجو ترم 3 دکتری صنایع هستم این ترم درسم تمام میشود میخواهم بعد از اتمام دروس تئوری از این دانشگاه انصراف داده و تزم را در دانشگاه های خارج از کشور انجام دهم
آیا امکان دارد؟ در دانشگاه های خارج از کشور دروسم را تطبیق می دهند یا خیر؟ برای کدام کشور اقدام کنم بهتر است؟
با سپاس فراوان

اینکه بتونید واحد هایی رو تطبیق بزنید بستگی به کشور و دانشگاه مذکور داره. به نظر من بهتره که با مدرک ارشدتون اقدام کنید و در فکر تطبیق نباشید. در اینصورت راهی هموار تر خواهید داشت. ما در این تاپیک تنها شانس پذیرش رو بر اساس رزومه ارائه شده بررسی میکنیم. بحث اقامتی در تاپیکهای مرتبط با کشورها بررسی میشوند.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sarangi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2015, 07:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2015, 08:01 PM توسط sarangi.)
سلام من لیسانس شیمی کاربردی با معدل 15.97
ارشد شیمی آلی با معدل 15.67
4مقاله isi
1مقاله داخلی
1 سمینار
تالیف کتاب
متاهل
زبان ندارم ولی در حال گذروندن دورشم
2 سال سابقه کار مرتبط
هدفم دانشگاه های امریکا و کاناداست و برای پ
بهار 2017 میخوام اقدام کنم
ب نظرتون شانسی برای دریافت فول فاند دارم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 72 بعدی »