عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین penguinsjr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-06-2015, 12:06 PM
(20-05-2015, 02:10 PM)'delbina' نوشته: با سلام 
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه یزد (معدل 14.20) و ارشد از دانشگاه شیراز (معدل 16.85) دارم
دو مقاله  در کنفرانس های بین المللی که در داخل برگزار شده دارم
آیلتس هم امتحان ندادم ولی مطمئنم که 7 یا 7.5 میشم
با این شرایط آیا شانسی برای گرفتن پذیرش ابتدا از دانشگاههای آمریکا و بعد کانادا رو دارم یا نه؟
با تشکر

سلام
با توجه به معدل ها میشه گفت یه کم شرایط سخته.
به نظر من اگه رو مقالات isi کار کنید و بعد برای دانشگاه های اروپا اقدام کنید شانستون به مراتب بالاتر از دانشگاه های امریکا یا کاناداست.
با توجه به شرایط شما مکاتبه با اساتید رو به نظرم جدی بگیرید که ممکنه مورد پسند یه استادی قرار بگیرید که در این صورت شرایط خیلی به نفع شما خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

06-06-2015, 12:10 PM
(01-06-2015, 10:09 PM)'Mortezakia' نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک تبدیل انرژی دانشگاه شیراز هستم.شرایطم به صورت زیر هست. میخاستم بدونم چقدر شانس گرفتن فاند رو دارم؟؟
1- معدل لیسانس 16.50 دانشگاه شیراز
2-معدل فوق 15 دانشگاه شیراز( دو ترم مشروط شدم )
3- متاهل هستم
از توی پایان نامم میتونم دوتا مقاله خوب در بیارم.
چه کشوری رو بهم پیشنهاد میکنین با این اوصاف
با تشکر

سلام
انتظار میره معدل ارشد بالای 17 باشه و مشروطی هم که طبعا چیز خوشایندی نیست.
مقالات می تونن کمک کننده باشن و اگه در زمینه کاری استاد پیدا کنید خیلی خوبه. تأهل فک نکنم چندان تأثیری در پذیرش داشته باشه.
به نظر من کشورهای اروپایی شاید گزینه ای با شانس بالاتر باشن مثل اسپانیا یا ایتالیا... از این کشورها بچه ها تونستن با شرایطی نزیک به شما فاند بگیرن.
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

06-06-2015, 12:13 PM
(03-06-2015, 07:51 PM)'مهمان' نوشته: با سلام
خواستم بپرسم آیا با شرایط من امکانش هست بتونم برای دکتری پذیرش با فاند بگیرم یا خیر ؟و اگر هست هدفم رو بگذارم برای کدوم کشور اقدام کنم؟نمره آیلتسم باید با توجه به این شرایط حداقل چند بشود ؟
لیسانس مهندسی شیمی_پتروشیمی از دانشگاه آزاد با معدل ۱۴.۴۶
ارشد مهندسی شیمی _مهندسی پلیمر با معدل ۱۶.۹۰
۴مقاله داخلی
۴مقاله isi با ایمپکت های بین 0.5 تا 1 دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید ؟

سلام
همون طور که خودتون هم می دونید نقاط ضعف رزومه معدل هست و نقاط قوت مقالاتی که دارید.
نمره زبان بالا مثلا 7.5 می تونه نقطه مثبت بزرگی در رزومه ی شما باشه.
اگر هدف امریکا یا کانادا هست که نمره ی  GRE رو هم  اصلا دست کم نگیرید.
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-06-2015, 12:19 PM
(04-06-2015, 04:50 PM)'M.R' نوشته: سلام. معدل لیسانس  16/30  از دانشگاه ازاد، ارشد شیمی پلیمر 17/90 از دانشگاه سراسری در رشته شیمی، 3 مقاله ISI با ایمپکت 0/7 تا 2/5  ، 1 مقاله داخلی، 2 سمینار بین المللی، سابقه حل تمرین در دروس شیمی در دانشگاه در مقطع ارشد، سابقه کار در رابطه با رشته مربوطه به مدت 2 ماه، رتبه 2 المپیاد  دانشجویی در دانشگاه در مقطع لیسانس. چقدر احتمال فاند کامل را دارم و در کدام کشورها؟ ممنونم

سلام
به نظر من شما می تونید هم دانشگاه های آمریکا و هم کانادا و اروپا شانس خودتون رو امتحان کنید.
مقالاتی و سمینارها می تونن خیلی بهتون کمک کنن خصوصا اگه نمره زبان و جی ار ای بالا هم به همراه داشته باشه.
نقل قول  

آفلاین رضاحسنی
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-06-2015, 05:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2015, 05:05 PM توسط رضاحسنی.)
سلام و خسته نباشید
دوستان من افغان فعلاً کلاس دوازدهم میخونم
دوست ندارم در افغانستان ادامه تحصیل دهم و دوست دارم در خارج بخونم (مهندسی برق)
الانم جدیدان زبان انگلیسی رو آغاز کردم
وضع اقتصادی خوبی هم ندارم حتی دوبار برای مصارف تحصیلم در ایران کار کردم.دنبال بورس بیشتر هستم ولی معلومات کافی ندارم
این اواخر تبعیض مذهبی علیه ما شیعیان بیشتر شده دوست ندارم اینجا بمونم
شما کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟
خودم ترکیه رو بیشتر میپسندم
تا حالا معدل مو 90% نگهداشتم
مرسی
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 11
11-06-2015, 10:32 PM
سلام، خوش آمديد
خيلي در مورد تحصيلات ليسانس اطلاعي ندارم و دوستان حتما بيشتر راهنماييتون مي كنن. در مورد كشوري كه انتخاب مي كنيد از آنجا كه با توجه به شرايط قصد موندن در كشورتون رو نداريد و احتمالا برنمي گرديد، بايد شرايط اقامت بعد از اتمام تحصيل در كشور مورد نظر رو هم در نظر بگيريد چون بعضي بورس ها با شرط بازگشت پس از اتمام تحصيلات داده ميشن. اين لينك ها تعدادي بورس براي دانشجويان ليسانس بين المللي و دانشجويان افغان در مقاطع مختلف  رو معرفي كردند. اگر در موتورهاي جستجو هم از عبارتهايي مثل scholarships for afghan students استفاده كنيد مي تونيد با كمك هاي مالي بيشتري آشنا بشيد. مي تونيد وارد سايت دانشگاه كشور مورد نظرتون هم شده و دنبال بخش هايي مثل undergraduate funding و international scholarships و scholarships and awards بگرديد، ولي بورس براي ليسانس خيلي كم هست. راه ديگر هم مراجعه به سايت سفارت كشور مورد نظرتون در افغانستان بوده و مطالعه شرايط و فرم هاي لازم براي دريافت بورس آن كشور است.
براي تركيه مي تونيد از طريق اينجا اقدام كنيد، و ثبت نام به صورت آنلاين و رايگان است. شرايط عمومي لازم (سن، نمرات و ...) جهت شركت ساليانه در بورس و مواردي كه پوشش مي ده  اينجا  گفته شده و در اينجا  با باز كردن قسمت electrical and electronics engineering مي تونيد شرايط مهندسي برق رو ببينيد.
(11-06-2015, 05:01 PM)'رضاحسنی' نوشته: سلام و خسته نباشید
دوستان من افغان فعلاً کلاس دوازدهم میخونم
دوست ندارم در افغانستان ادامه تحصیل دهم و دوست دارم در خارج بخونم (مهندسی برق)
الانم جدیدان زبان انگلیسی رو آغاز کردم
وضع اقتصادی خوبی هم ندارم حتی دوبار برای مصارف تحصیلم در ایران کار کردم.دنبال بورس بیشتر هستم ولی معلومات کافی ندارم
این اواخر تبعیض مذهبی علیه ما شیعیان بیشتر شده دوست ندارم اینجا بمونم
شما کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟
خودم ترکیه رو بیشتر میپسندم
تا حالا معدل مو 90% نگهداشتم
مرسی

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین رضاحسنی
**
نقل قول

12-06-2015, 11:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2015, 11:10 AM توسط رضاحسنی.)
(11-06-2015, 10:32 PM)ice نوشته: سلام، خوش آمديد
خيلي در مورد تحصيلات ليسانس اطلاعي ندارم و دوستان حتما بيشتر راهنماييتون مي كنن. در مورد كشوري كه انتخاب مي كنيد از آنجا كه با توجه به شرايط قصد موندن در كشورتون رو نداريد و احتمالا برنمي گرديد، بايد شرايط اقامت بعد از اتمام تحصيل در كشور مورد نظر رو هم در نظر بگيريد چون بعضي بورس ها با شرط بازگشت پس از اتمام تحصيلات داده ميشن. اين لينك ها تعدادي بورس براي دانشجويان ليسانس بين المللي و دانشجويان افغان در مقاطع مختلف  رو معرفي كردند. اگر در موتورهاي جستجو هم از عبارتهايي مثل scholarships for afghan students استفاده كنيد مي تونيد با كمك هاي مالي بيشتري آشنا بشيد. مي تونيد وارد سايت دانشگاه كشور مورد نظرتون هم شده و دنبال بخش هايي مثل undergraduate funding و international scholarships و scholarships and awards بگرديد، ولي بورس براي ليسانس خيلي كم هست. راه ديگر هم مراجعه به سايت سفارت كشور مورد نظرتون در افغانستان بوده و مطالعه شرايط و فرم هاي لازم براي دريافت بورس آن كشور است.
براي تركيه مي تونيد از طريق اينجا اقدام كنيد، و ثبت نام به صورت آنلاين و رايگان است. شرايط عمومي لازم (سن، نمرات و ...) جهت شركت ساليانه در بورس و مواردي كه پوشش مي ده  اينجا  گفته شده و در اينجا  با باز كردن قسمت electrical and electronics engineering مي تونيد شرايط مهندسي برق رو ببينيد.

سلام دوباره
من فقط برای تحصیل میخام برم خارج قصد اقامت هم ندارم
لطفاً درمورد دانشگاه های معتبر ترکیه اگر معلومات بدید
و هزینه های تحصیلی شهریه خوابگاه و.....
و میشه بری دانشگاه های دولتی اپلای کنم اونا هم شهریه میخاد
من فقط میتونم دور وری 4000$ سالانه جمع جور کنم و اگر
اونجا سالی سه ماه به علاوه کار هم بکنم میتونم امیدوار باشم از لحاظ مالی عقب نمونم
همچنان تا سال آینده چی برنامه های داشته باشم برای بورس و......
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
**
نقل قول

17-06-2015, 07:55 PM
سلام.من فوق لیسانس فیزیولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات هستم.برای دکتری میخوام اپلای کنم.اروپا،کانادا یا امریکا.فول فاند میخوام.نمره ایلتس 8 دارم.معدل فوق 18.5 و معدل لیسانس 14.57.حداقل از دوتا استاد با درجه فول پروفسور میتونم توصیه نامه داشته باشم هردو در اروپا تحصیل کردن.یک مقاله ای اس ای دارم.
مرسی از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-06-2015, 02:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2015, 02:20 AM توسط Simon2007.)
(17-06-2015, 07:55 PM)'Mahsa7069' نوشته: سلام.من فوق لیسانس فیزیولوژی از دانشگاه علوم تحقیقات هستم.برای دکتری میخوام اپلای کنم.اروپا،کانادا یا امریکا.فول فاند میخوام.نمره ایلتس 8 دارم.معدل فوق 18.5 و معدل لیسانس 14.57.حداقل از دوتا استاد با درجه فول پروفسور میتونم توصیه نامه داشته باشم هردو در اروپا تحصیل کردن.یک مقاله ای اس ای دارم.
مرسی از راهنماییتون

سلام

برای همه جا میتونید اقدام کنید. فقط برای کانادا ممکنه معدل لیسانس شما خوشایند نباشه و برای برخی کشورهای اروپایی و دانشگا های معروفشون. در هرصورت به نظر من جای نظر خواهی در سبدتون از هر رنکی و هر کشوری انتخاب کنید و شروع کنید به بررسی شرایط و خواست استاتید. 
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mar9020
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2015, 06:48 PM
سلام دوست عزیز
من لیسانس رو با معدل 17.60 و فوقم رو با معدل 18.82 در رشته ژنتیک گرفتم از دانشگاه دولتی
ریکاممندام از اسیستنت پروفسورن و اساتید راهنمام نیستن
6 مقاله سابمیت ای اس ای و یک در حال نوشتن دارم
ی مقاله اینترنشنال چاپ شده هم دارم
یه ترم سابقه تدریس در دانشگاه
4 تا کنفرانس که دو تاش بین المللی و دو تاش ملی هستن
می خواستم با این رزومه آیا شانس پذیرش بصورت فول اسکالرشیپ هست یا نه؟برای دانشگاه های اروپا یا استرالیا Confused
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 72 بعدی »