عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2014, 02:39 PM
با سلام
 من کارشناسی ارشد مخابرات سیستم می خونم
معدل کارشناسی 18.12
معدل ارشد 18.23
هر دو دانشگاه شیراز
یک مقاله کنفرانس داخلی
بدون تافل و GRE
می خوام برا دکترا اقدام کنم
منتظر پیشنهاد شما دوستان خوبم هستم...
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-08-2014, 02:51 PM
سلام دوست عزیز
خوب با داشتن زبان همانطور که در پست های قبل دیدید راحت تر میشه نظر داد
با توجه به اینکه GRE ندارید اگر قصد رفتن به آمریکا رو ندارین با توجه به معدل خوبتان با نمره ی زبان قابل قبول کشورهای اسکاندیناوی، هلند و بلژیک امید زیادی دارید.کانادا هم خوب نمره ی زبان ایلتس 7 به بالا داشته باشید و بتونید مقاله ای هم به رزومه تان اضافه کنید گزینه ی دیگر است
(12-08-2014, 02:39 PM)'mina_kh' نوشته: با سلام
 من کارشناسی ارشد مخابرات سیستم می خونم
معدل کارشناسی 18.12
معدل ارشد 18.23
هر دو دانشگاه شیراز
یک مقاله کنفرانس داخلی
بدون تافل و GRE
می خوام برا دکترا اقدام کنم
منتظر پیشنهاد شما دوستان خوبم هستم...

نقل قول  

آفلاین recolor
**
نقل قول

12-08-2014, 03:57 PM
[font]سلام دوستان[/font]
[font]مکانیک - کارشناسی ناپیوسته (دو سال آخر) - دانشگاه غیر انتفاعی : 16.67[/font]
[font]مکانیک - کارشناسی ارشد - دانشگاه سمنان : 15.08[/font]
[font]تافل احتمالا 110+ (زیاد دارم میخونم)[/font]
[font]GRE احتمالا 320+[/font]
[font]1 مقاله ISC انگلیسی دارم[/font]
[font]سابقه کار ندارم[/font]
[font] گرایش تبدیل انرژی، سیالات، جریان سیالات و برای ترم پاییز 2015 به همراه فاند شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میکنین؟[/font]

ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین sadeghhajarpour
**
نقل قول

12-08-2014, 06:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2014, 06:03 PM توسط sadeghhajarpour.)
سلام
کارشناسی: مهندسی مواد دانشگاه شهید چمران اهواز معدل 15.29
ارشد: مهندسی مواد - شناسایی و انتخاب مواد مهندسی دانشگاه سمنان معدل 17.48 (شاگرد اول)
4 مقاله ISI
4 مقاله داخلی
دو سال سابقه کار تقریبا مرتبط
دارم برای تافل میخونم و فکر می کنم حول و حوش 100 بشم.
GRE هم که کوانت که حتما خوب میشم، وربال هم شما فرض کن 150
میخواستم بدون برای دانشگاه هایی با چه رنکینگی اقدام کنم؟ خصوصا دانشگاه های آمریکا
نیاز به فول فاند دارم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Music  12-08-2014, 06:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2014, 07:01 PM توسط ahmadpashaei.)
(12-08-2014, 03:57 PM)'recolor' نوشته:
سلام دوستان
مکانیک - کارشناسی ناپیوسته (دو سال آخر) - دانشگاه غیر انتفاعی : 16.67
مکانیک - کارشناسی ارشد - دانشگاه سمنان : 15.08
تافل احتمالا 110+ (زیاد دارم میخونم)
GRE احتمالا 320+
1 مقاله ISC انگلیسی دارم
سابقه کار ندارم
 گرایش تبدیل انرژی، سیالات، جریان سیالات و برای ترم پاییز 2015 به همراه فاند شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میکنین؟

ممنون از لطفتون
سلام.خوش آمدین به این سایت
هموونطور که میدونید معدل ارشدتون کمی پایینتر از نرمال معدلهای خوب ارشد هست و دانشگاه هایی که توشون درس خوندین شناخته شده نیستن. اما اگر واقعا توی تافل و GRE بتونید این نمره ها رو بیارید (در صورت پیدا کردن استاد) شانستون برای دانشگاه های با رنک بالای 300 و حتی بهتر خوب خواهد بود.خوبیش اینه که مثل کنکور تک بعدی نیست و میتونید سایر قسمتها رو پررنگ کنید. فقط چیزی که هست اینه که به عنوان کاندیدای دکترا بهتره یک مقاله معتبر دیگه مثل ISI داشته باشید تا موقع ایمیل زدن به استادا دستتون بازتر باشه. در اروپا باید معمولا دنبال پوزیشن خالی باشید وگرنه اینکه همینجوری بخواید اقدام کنید خوب احتمالا باید قید بورسیه رو بزنید. بهرحال برای دانمارک،کشور های اسکاندیناوی و ایتالیا اقدام بکنید. برای آمریکا-کانادا هم استادی وجود نداره ولی میتونید استاد پیدا کنید و در صورت داشتن اون نمره ها شانستونم نباید بد باشه اگر در رنک منطقی اپلای کنید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Rainbow  12-08-2014, 07:07 PM
(12-08-2014, 06:00 PM)'sadeghhajarpour' نوشته: سلام
ارشد: مهندسی مواد - شناسایی و انتخاب مواد مهندسی دانشگاه سمنان معدل 17.48 (شاگرد اول)
4 مقاله ISI
4 مقاله داخلی
میخواستم بدون برای دانشگاه هایی با چه رنکینگی اقدام کنم؟ خصوصا دانشگاه های آمریکا
نیاز به فول فاند دارم

سلام. به اینجا خوش اومدین،
شما هم مثل اون دوست قبلی اگر نمرات زبان خوبی داشته باشید به خصوص GRE بالای 320،شانستون خیلی بالاتر میره. البته آوردن نمره 150وربال و 170 کوانت چندان آسون نیست و باید واقعا خوند. به خاطر مقاله هاتون شرایط خوبی دارید واقعا و احتمال پیدا کردن استاد و فاند رو واقعا بالاتر می بره. ضمنا به همین خاطر باید حتما استرالیا رو هم مد نظر داشته باشید که بیشتر به مقاله داشتن اهمیت میدن. اجازه بدین رنک خاصی نگم چون اینجوری تلاش آدم برای ایمیل زدن و استاد پیدا کردن بیشتر میشه[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sadeghhajarpour
**
نقل قول

13-08-2014, 10:50 AM
(12-08-2014, 07:07 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. به اینجا خوش اومدین،
شما هم مثل اون دوست قبلی اگر نمرات زبان خوبی داشته باشید به خصوص GRE بالای 320،شانستون خیلی بالاتر میره. البته آوردن نمره 150وربال و 170 کوانت چندان آسون نیست و باید واقعا خوند. به خاطر مقاله هاتون شرایط خوبی دارید واقعا و احتمال پیدا کردن استاد و فاند رو واقعا بالاتر می بره. ضمنا به همین خاطر باید حتما استرالیا رو هم مد نظر داشته باشید که بیشتر به مقاله داشتن اهمیت میدن. اجازه بدین رنک خاصی نگم چون اینجوری تلاش آدم برای ایمیل زدن و استاد پیدا کردن بیشتر میشه[img]images/smilies/shy.gif[/img]

ممنون از پاسختون. خودم هم فکر کردم دیدم بهتره برای آمریکا تو یه رنج از رنکینگ دانشگاه ها اقدام کنم. مثلا یکی زیر 100، یکی طرفای 200 و یکی هم 400. با توجه به هزینه های بسیار بالای اپلای کردن، نمیشه هم برای هر جایی اپلای کرد و هر دانشگاه آمریکا حدود 400-500 هزار تومن هزینه داره (اپلیکیشن فی، ترجمه مدارک، پست).
شما از مشکل ویزای آمریکا گرفتن برای رشته متالورژی اطلاعاتی دارید؟
استرالیا تافل قبول می کنند؟ چون من اصلا فرصت اینکه بخوام آیلتس بدم ندارم و فعلا باید تافل و GRE بخونم.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-08-2014, 11:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2014, 11:07 AM توسط saaaaam.)
(12-08-2014, 06:00 PM)'sadeghhajarpour' نوشته: سلام
4 مقاله ISI
4 مقاله داخلی
نیاز به فول فاند دارم

(13-08-2014, 10:50 AM)'sadeghhajarpour' نوشته:
ممنون از پاسختون. خودم هم فکر کردم دیدم بهتره برای آمریکا تو یه رنج از رنکینگ دانشگاه ها اقدام کنم. مثلا یکی زیر 100، یکی طرفای 200 و یکی هم 400. با توجه به هزینه های بسیار بالای اپلای کردن، نمیشه هم برای هر جایی اپلای کرد و هر دانشگاه آمریکا حدود 400-500 هزار تومن هزینه داره (اپلیکیشن فی، ترجمه مدارک، پست).
شما از مشکل ویزای آمریکا گرفتن برای رشته متالورژی اطلاعاتی دارید؟
استرالیا تافل قبول می کنند؟ چون من اصلا فرصت اینکه بخوام آیلتس بدم ندارم و فعلا باید تافل و GRE بخونم.
سلام دوست خوبم
بنظر من شما از نظر معدل و رزومه پژوهشی شرایط مناسبی برای استرالیا دارید
تنها نکته کلیدی برای شما پیدا کردن استاد هست و اینکه پروپوزال شما به مباحثی که کار برد در بخش انرژی و .. که تحلیم؟ هست داره ارتباطی نداشته باشه. در ضمن دوست خوبم استرالیا تافل و ایلتس هر دو را قبول دارد و هیچ مشکلی ندارید شما. 
در نهایت نمره جی ار ای برای دانشگاه هایی مثل ملبورن - سیدنی - نیوساوت ولز تاثیر بسیار مثبتی دارد
پیشنهاد می کنم دانشگاه های موناش - نیوساوت ولز - دیکن را مد نظر قرار دهید دوستان با رزومه ای تقریبا معدل شما این دانشگاه ها فاند گرفتن.
هرگز پروپوزال خود را به سمت مسائل حساس و بحث بر انگیز نبرید تا در ویزا هم به مشکلی بر نخورید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mina_esm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-08-2014, 01:17 AM
با سلام وخسته نباشید.از بابت زحماتی که میکشید واقعا ممنون
من دانشجوی GIS & RS (سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی) دانشگاه علوم و تحقیقات هستم.تا الان که ترم 2 به پایان رسیده معدلم 19.50(شاگرد اول)بوده و در حال حاضر با استاد راهنمام دارم روی موضوعی به روز برای پایان نامم کار میکنم و بتونم مقاله ISI خوبی هم داشته باشم. درکل با هدف گرفتن پذیرش مقطع دکترا از دانشگاه های خارجی دارم پایان نامم مینویسم.زبانم هم در سطح خوبی هستش که برای گرفتن مدرک هم اقدام خواهم کرد.
مشکلی که دارم معدل و دانشگاه لیسانس ام.من فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور رشته ریاضی کاربردی هستم با معدل 13.20 که واقعا نگرانم کرده.اون زمان نه رشتم دوست داشتم نه دانشگاه لیسانسم که باعث تاسفه!تا جایی که من پست ها مختلف خوندم معدل لیسانس تاثیر زیادی داره البته در کنار زبان.
با این شرایط شانس من چقدره؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-08-2014, 08:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2014, 08:20 AM توسط saaaaam.)
(15-08-2014, 01:17 AM)'mina_esm' نوشته: با سلام وخسته نباشید.از بابت زحماتی که میکشید واقعا ممنون
من دانشجوی GIS & RS (سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی) دانشگاه علوم و تحقیقات هستم.تا الان که ترم 2 به پایان رسیده معدلم 19.50(شاگرد اول)بوده و در حال حاضر با استاد راهنمام دارم روی موضوعی به روز برای پایان نامم کار میکنم و بتونم مقاله ISI خوبی هم داشته باشم. درکل با هدف گرفتن پذیرش مقطع دکترا از دانشگاه های خارجی دارم پایان نامم مینویسم.زبانم هم در سطح خوبی هستش که برای گرفتن مدرک هم اقدام خواهم کرد.
مشکلی که دارم معدل و دانشگاه لیسانس ام.من فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور رشته ریاضی کاربردی هستم با معدل 13.20 که واقعا نگرانم کرده.اون زمان نه رشتم دوست داشتم نه دانشگاه لیسانسم که باعث تاسفه!تا جایی که من پست ها مختلف خوندم معدل لیسانس تاثیر زیادی داره البته در کنار زبان.
با این شرایط شانس من چقدره؟؟

سلام دوست خوبم
شما دو راه دارید: 1- جی ار ای با نمره بالای 310 بگیرید و برای امریکا و کانادا اپلای کنید 
2- با چاپ مقاله ای اس ای برای دانشگاه های اروپا اپلای کنید چون در اروپا تقریبا وزن بیشتری به معدل فوق می دهند مثلا دانشگاه های دانمارک
بنظر شخصی من معدل فوق شما اگه همین حد باقی بماند شانس خوبی برای بورس دکتری دارید.
فقط من مطلبی در مورد رشته شما پیدا کردم که برای شما نقل قول مستقیم می کنم "اینو هم باید بدونیم که رشته جغرافیا در کشورهای دیگه پایه ریاضایت قوی می خواد ،،،،،این رشته هیچ ربطی به زیست شناسی نداره و اصولا هر چیزی و یا رشته ای که با مکان سر و کار داره می تونه بخشی از اون رو یاد بگیره مثل کامپیوتر میمونه یه نفر فقط یاد میگیره با office کار کنه یه نفر بلده کد نویسی کنه و یکی هم وارده بخش سخت افزار میشه ،،،،،،،،، gis هم همینطوره در هر زمینه ای که بخواین میتونین در ارتباط با رشته خودتون یاد بگیرین و بکارش ببرین ولی این به این معنی نیس که شما GIS خوندین ،،،،،،،،،، شما با کامپیوتر کار میکنین و کمی هم بلدیم ولی این به این معنی نیس که شما مهندس کامپیوتر هستین... RS یا سنجش از راه دور در ارتباط با GIS هستش و متنوعتره و با تصاویر ماهواره ای کار میکنه ، در حال حاضر مدیریت دنیا بدون ماهواره و سنجش از راه دور اگه محال هم نباشه خیلی سخته"
در مورد پیدا کردن دانشگاه در اروپا از سایت www.findaphd.com استفاده کنید
شاد باشید.
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 72 بعدی »