عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-07-2013, 01:06 AM
(15-07-2013, 11:57 PM)'pepsinardiola' نوشته: مرسی از پاسختون. آمریکا یا کانادا به نظر شما از لحاظ فاند فرقی نداره؟ من بیشتر برام فاند مهمه و نه رنک دانشگاه. در ضمن، چون من شنیدم که مستر هیچ جا فاند نمی ده به فکر اپلای برای دکترا از لیسانس افتادم. ممکنه با شرایط من مستر مثلاً 25000 تا فاند بدن یا اصلاً راهی وجود نداره؟ من میخوام از شما باتجربه های عزیز بپرسم که اگه شرایط فاند خوب نیس اصلاً اپلای نکنم. به هرحال شما بیشتر از من واردین. [img]images/smilies/shy.gif[/img] 

سایمون عزیز خیلی از من باتجربه تره و توضیحات خیلی خوب و کاملی داده، فقط اگه اجازه بده، می خوام تو یه مورد باهاش مخالفت کنم. و اون هم موازی پیش بردن 2 تا برنامه پذیرش از دانشگاه های خارج و ارشد ایرانه. واقعیت اینه که من فکر می کنم با توجه به اینکه روند پذیرش، شامل TOEFL و GRE و پیدا کردن استاد و مکاتبه و اپلای، در صورتی که بخواین خوب انجام بشه عمده وقت شما رو تا آخر پاییز می گیره، آماده شدن همزمان برای کنکور ارشد سخت می شه، و در صورتی که بخواین ارشد رو تو برنامه تون بذارین، روند پذیرش رو نمی شه با قدرت تمام پیش برد.
از طرف دیگه، من خیلی امیدوارم که شما فاند خوب برای فوق هم بتونین بگیرین، مخصوصاً از کانادا . بنظرم ارزش ریسک کردن و متمرکز انرژی گذاشتن رو داره. البته تو این بخش کاملاً با سایمون موافقم که هیچ چی قطعی نیست و همونطور که سایمون عزیز گفتن، خیلی از دوستان با شرایط عالی ممکنه به مشکل خورده باشن تو روند پذیرش، ولی تعداد خیلی بیشتری با شرایط پایین تر از شما، موفق شدن برای ارشد هم فاند بگیرن. 3 تا از دوستان کامپیوتری من، که با هم روی پذیرش گرفتن از آمریکا و کانادا کار می کردن، هر 3تا برای ارشد از کانادا فاند گرفتن، کلگری، ویکتوریا، مموریال. البته اونها تغییر رشته رو نداشتن، ولی بنظر من این تغییر، اونم از سخت افزار به برق (عملاً ممکنه زمینه کاریتون، تغییر زیادی نکنه)، در صورتی که بخواین ارشد بخونین، مشکل کمتری ایجاد کنه، تا برای خوندن دکتری. و مورد آخر اینکه مخصوصاً اگر رو رنک دانشگاه حساس نباشین، احتمال فاند گرفتن برای ارشد خیلی خیلی بیشتر می شه.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2013, 02:06 AM
بله. کاملاً درست می‌فرمایین. منم به همین دلیل از شمای عزیز پرسیدم. پس به نظر شما شرایط اپلای کردن از کارشناسی ارشد بهتره برای دکترا. ولی یه چیزی هم هست که من شنیدم دانشگاه‌های اونور مدرک ارشد ایرانو قبول ندارن و باید یه بار دیگه ارشدو اونور پاس کنیم. همچین چیزی صحت داره؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-07-2013, 02:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2013, 02:31 AM توسط Simon2007.)
(16-07-2013, 02:06 AM)'pepsinardiola' نوشته: بله. کاملاً درست می‌فرمایین. منم به همین دلیل از شمای عزیز پرسیدم. پس به نظر شما شرایط اپلای کردن از کارشناسی ارشد بهتره برای دکترا. ولی یه چیزی هم هست که من شنیدم دانشگاه‌های اونور مدرک ارشد ایرانو قبول ندارن و باید یه بار دیگه ارشدو اونور پاس کنیم. همچین چیزی صحت داره؟

خير همچين صحبتي اصلا صحت نداره. من تا به امروز همچين چيزي نديدم. حتي دوستاني كه از دانشگاه هاي مختلف مثل پيام نور يا غير انتفاعي رفتن موفق بودن. 
من با صحبتهاي رضا موافقم. البته ايشون خيلي شكسته نفسي كردن كه قطعا تجربه ي خوبي دارن نسبت به من. فقط من چيزي كه بهش اشراف دارم اينه كه در كامپيوتر فاند به مراتب راحت تر از برق گير مياد. اين تو كشور خودمونم صادقه. مثلا ارشد كامپيوتر ميتونه از دانشگاه آزاد بورس بگيره اما برق تا به دكتري نرسه بورسيه نميشه.
اگر قرار به تغيير رشته نبود من مثبت نگاه ميكردم. ولي بازم همه چي شانسيه. يكهو ممكنه شما بتوني و شايدم نه. در مورد موازي كار كردن من نگاه كردم شما از كدوم دانشگاهي. 
با بيسي كه شما داري و اين اضافه ظرفيت كه به ارشد دادن و سهولت كنكور در سالهاي اخير دور از ذهن نيست كه شما بتوني همزمان هر دو كار رو انجام بدي هرچند كه همونطور كه دوستم گفت بايد انرژيه زيادي صرف كني. ولي من با پيش زمينه ايي كه از شما ديدم دور نميبينم كه با كمي تلاش بتوني ارشد هم قبول شي. 
د رمود سوالتون بله فاند به مراتب براي دكتري برق راحت تر گير مياد چون ارشدها خيلي تعداد كمي ريسرچ هستند و اكثرا كورس هستند. لذا بايد خيلي بگردي يك استاد پيدا كني كه براي پروژه هاش از نيروي ارشد استفاده كنه. باز دكتري مستقيم وضع بهتره ولي در عوض بايد شرايطتت از ارشدي كه همزمان با شما براي اون پوزيشن اقدام ميكنه بهتر يا حداقل معادل باشه. در كل من فكر ميكنم تماس با استاد براي شما خيلي مهم باشه و نمرات زبان و شانس. ضمنا فرق بين كامپيوتر و برق تا جاييكه ميدونم خيلي فاحشه و شباز اگر قرار بود از برق بيايي كامپيوتر فشار كمتري متحمل ميشدي.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

16-07-2013, 02:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2013, 02:35 AM توسط pepsinardiola.)
ببخشید که خیلی سوال می‌پرسم. اونایی که میگین از کانادا فاند گرفتن چقدر بوده؟ بیشتر از مثلاً 25000 دلار یا خیلی کم؟ در ضمن من الزاماً برق اپلای نمی‌کنم و فقط خواستم شرایط تغییر رشته رو هم فهمیده باشم. من میخوام ببینم اگه با شرایط من میشه یه فاند درست درمون گیر اورد (آمریکا یا کانادا و برق یا کامپیوتر) که فبها و اپلای می‌کنم. اگه نه هم که بمونم همین جا یه کاری بکنم!!!!!!!!
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-07-2013, 10:39 AM
(16-07-2013, 02:27 AM)'pepsinardiola' نوشته: ببخشید که خیلی سوال می‌پرسم. اونایی که میگین از کانادا فاند گرفتن چقدر بوده؟ بیشتر از مثلاً 25000 دلار یا خیلی کم؟ در ضمن من الزاماً برق اپلای نمی‌کنم و فقط خواستم شرایط تغییر رشته رو هم فهمیده باشم. من میخوام ببینم اگه با شرایط من میشه یه فاند درست درمون گیر اورد (آمریکا یا کانادا و برق یا کامپیوتر) که فبها و اپلای می‌کنم. اگه نه هم که بمونم همین جا یه کاری بکنم!!!!!!!!

خواهش مي كنم، اينجا قراره به هم كمك كنيم كه كارمون پيش بره. نمونه هايي كه من گفتم، همه فاندشون كل هزينه تحصيل و زندگيشون رو پوشش مي ده، در مورد كلگري همين حدود ٢٥٠٠٠ تاست كه گفتين، ولي مثلاً در مورد مموريال، با توجه به اينكه شهريه دانشگاه خيلي كمتره، مقدار فاند هم كمتره، ولي باز حدود ١٢٠٠٠ تا براي زندگي مي مونه كه براي زندگي تو يه شهر كوچيك مثل اونجا كاملاً كافيه.
اين مورد كه فاند براي كامپيوتر، مخصوصاً علوم كامپيوتر، راحت تر از برق پيدا ميشه كاملاً درسته و همه ي صحبت هايي كه قبلاً كرديم، با توجه به تغيير رشته بود. اينكه ارشد شايد بهتر باشه رو با توجه به اين گفتم كه براي مستقيم رفتن به دكتري، استاد يه پروژه داره كه قراره كل مدت به جاي يه دانشجوي دكتري براش كار كنين و اين كار در صورت تغيير رشته دادن، خيلي سخت تر از كار كردن به عنوان يه دانشجوي ارشد، وقتي كه براي ارشد دارين ميرين هست. يعني تو اين شرايط همزمان هم بايد با يه مقطع بالاتر مقايسه بشين، هم با يه رشته ديگه، ولي اگه ارشد برين فقط يكي از اين فاصله ها رو بايد پر كنين. و البته همه ي اينا براي وقتيه كه تغيير رشته تغيير زيادي باشه، زمينه هايي از سخت افزار و برق اصلاً يكيه و يا اگر تغيير رشته ندين كه بحث متفاوته. در مجموع با توجه به دانشگاه و معدلتون من به شرايط شما براي فاند گرفتن اميدوارم. درسته كه اگر ايران ارشد بخونين و براي دكتري برين، راحت تره فاند گرفتن، ولي توصيه من به شما كه شرايطتون خوبه و الان هم امكان رفتن با فاند رو دارين اينه كه عقب ندازين اين كار رو..
نقل قول  

آفلاین mohammad114
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2013, 12:09 PM
سلام
خسته نباشید و خیلی ممنون از سایت ود کار خوبتون
من مدرک کارشناسی مکانیک از علم و صنعت (البته از واحد اراک) با معدل 17.7 دارم و 
دانشجوی ارشد صنعتی بابلم (معدلم اینجا هم خوبه)
امکان ریکامنت گرفتن از استادی معتبر (در دنیا) هم دارم به نظر شما شرایط من برای پذیرش و گرفتن فاند چطوره؟
و چه دانشگاههای چه کشوری رو برای مکانیک پیشنهاد می کنید؟

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-07-2013, 04:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2013, 04:53 PM توسط Simon2007.)
(18-07-2013, 12:09 PM)'mohammad114' نوشته: سلام
خسته نباشید و خیلی ممنون از سایت ود کار خوبتون
من مدرک کارشناسی مکانیک از علم و صنعت (البته از واحد اراک) با معدل 17.7 دارم و 
دانشجوی ارشد صنعتی بابلم (معدلم اینجا هم خوبه)
امکان ریکامنت گرفتن از استادی معتبر (در دنیا) هم دارم به نظر شما شرایط من برای پذیرش و گرفتن فاند چطوره؟
و چه دانشگاههای چه کشوری رو برای مکانیک پیشنهاد می کنید؟

محمد جان بدون دانستن نمره ي زبان كمي سخته. اگر بتونيد نمره ي تافل مناسب و GRE خوبي بياريد ميتونيد با تماس گرفتن با استادها و پيدا كردن كساني كه فاند كافي دار ند و كارشون به تحقيقات شما نزديكه تو سبدتون چند دانشگاه از آمريكا رو هم قرار بديد براي اپلاي كردن. فقط  نمرات زبان اهميت داره . شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

20-07-2013, 08:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2013, 08:36 AM توسط pepsinardiola.)
بازم سلام. کسی می دونه رفتن از مستر به پی اچ دی تو خارج از کشور چجوریه؟ یعنی مثلاً فرض کنیم من برا مستر پاشم برم آمریکا یا کانادا. وقتی مسترو گرفتم دوباره باید برای دکترا اپلای کنم و درخواست فاند کنم و امتحان زبان بدم (چون این آزمون های زبانی که می دیم برا رفتن، اعتبارشون محدوده) و  این بساطا یا نه؟ اگه اینجوری باشه که مرگ یه بار شیونم یه بار. آدم اگه از ارشد بره خیلی بهتره. راستی می دونید برای رفتن از ارشد با فاند خیلی خوب، مثلاً 40000 تا، (فرض کنیم معدل لیسانس و ارشدم تو معماری کامپیوتر 17.5 از دانشگاه شریف باشه)، تعداد مقاله ها باید از اوردر چقدر باشه؟ یکی؟ 10 تا؟ 100 تا؟!!! Smile Smile
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

20-07-2013, 09:39 AM
سیاست همه دانشگاه‌ها در مورد نیاز به امتحان زبان یکسان نیست. بعضی از دانشگاه‌ها وقتی شما مدرک دانشگاهی در کشور انگلیسی زبان گرفته باشید،‌ دیگه نیازی به امتحان زبان ندارند و بعضی هم باز نیاز دارند. برای دسته دوم، اگر اعتبار امتحان زبان شما تا موقع اقدام برای دکترا تموم شده باشه، شما باید دوباره امتحان بدید. اشکال این که شما ارشد رو در امریکا بگیرید اینه که معمولا برای دوره ارشد فاند خیلی کمتر از دوره دکتراست و ممکنه گرفتن فاند سخت باشه، اما اگر شرایط شما خیلی خوبه، مثلا معدل بالا از شریف در رشته‌ای مثل کامپیوتر، اون وقت می‌تونید مستقیم از لیسانس پذیرش دکترا بگیرید. به این ترتیب احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتر خواهد بود.
داشتن مقاله هم اجباری نیست، اما توصیه می‌شه. بیشتر از تعداد مقاله کیفیت مقاله مهمه. اگر شما یک مقاله خوب داشته باشید، کافی خواهد بود و البته داشتن مقاله بیشتر ضرری نداره. (ضمنا فکر کنم شما هنوز مقاله ننوشتید که فکر می‌کنید برای گرفتن پذیرش شاید ۱۰ تا مقاله لازم باشه! Wink خیلی از دانشجویان دکترا در کل دوره دکترا ۱۰ تا مقاله نمی‌نویسند!)
برای گرفتن فاند از امریکا مهم‌تر از مقاله نمره امتحان GRE هست. حتما وقت زیادی روش بگذارید.

ضمنا لطفا بقیه سوال‌هاتون اگر مربوط به کشور خاص هست رو در انجمن کشور مورد نظر مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

20-07-2013, 03:44 PM
بله. من تازه ترم 4 لیسانسم تموم شده و همون طور که گفتین تا حالا مقاله ننوشتم. سوالامم مربوط به کشور خاصی نیست. ولی من شنیدم که برای آمریکا نمره GRE خیلی خیلی مهمه. حتی یکی از سال بالایی های ما که از دانشگاه پنسیلوانیا ادمیشن گرفته بود، می گفت بیشتر از معدل لیسانسم به نمره GRE ام توجه کردن. یه نکته دیگه: همون می گفت دو رشته ای کردن لیسانس با رشته ای مثل ریاضی محض خیلی تاثیر مثبتی برای پذیرش خواهد داشت. (رشته اصلیش مکانیک بود.) می خوام ببینم اگه خیلی خوبه، منم دو رشته ای کنم. ولی اگه نمی ارزه بی خیال شم و به همون مقاله فکر کنم. (چون خیلی شرایطم سخت می شه). بازم ممنون. راستی این تو گلوم گیر کرده بود که بگم این سایت عجب سایت بهتریه نسبت به اپلای ابرود (از لحاظ سطح علمی بچه ها و زود جواب دادن). مرسی که زود جواب می دین. Smile Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 72 بعدی »