عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Mahiar_rad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-07-2013, 12:27 AM
سلام 
من لیسانس عمران با معدل کل 14.10 و نمره تافل 90 ، دو سال هم به عنوان محقق برتر استان انتخاب شدم (البته در زمان دبیرستان) سابقه نوشتن کتاب به همراه استادم هم دارم و میتونم توصیه نامه خوبی از دو تا استاد بگیرم ، سابقه کاری هم دارم ولی چون بیمه نبودم فکر نمیکنم بتونم ثابت کنم.... کسی میدونه با این شرایط کدوم کشور میشه فاند گرفت ؟؟؟  نکته دیگه هم اینکه خواهرم سیتیزن آمریکاس ، از دانشگاههای آمریکا چقدر احتمال داره فاند بگیرم؟؟؟
مرسی [img]images/smilies/shy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین salar_007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2013, 03:12 AM
سلام به دوستان عزیز
کارشناسی دانشگاه ازاد با معدل 16.30
ارشد علوم تحقیقات معدل 18
سابقه تدریس دانشگاه ازاد
2تا ریکام خیلی قوی
1 مقاله داخلی و 2 مقاله ژورنال که هنوز جوابش نیامده
در شرف گرفتن ایلتس میباشم

حال با این شرایط به نظرتون از کشورهای اروپایی کدام کشور میشه فاند گرفت؟ رشته من کامپیوتره و کشور ایتالیا رو چطور میدونید (شنیدم دولتش خوب بورس میده!!) ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

11-07-2013, 06:48 PM
(08-07-2013, 04:21 PM)'spantia' نوشته: سلام
می خواستم بدونم با شرایط من میشه برای master آمریکا یا کشورهای اروپایی مثل سوئد و آلمان فاند گرفت؟
رشته برق-الکترونیک
دانشگاه آزاد لاهیجان
معدل 17.36
البته من هنوز فارغ التحصیل نشدم و باید پروژم را ارائه بدم.
واسه زبان نمی دونم باید از کجا شروع کنم و چه مدارکی نیاز دارم.
ولی استادی دارم که خودش مقاله های زیادی داره(داخل و خارج از ایران) و می تونه برام توصیه نامه بنویسه
لطفاً راهنماییم کنید
ممنون

سلام و خیلی خوش آمدید به اینجا..    Smile
خوبه که از الان شروع به تلاش کردید برای پذیرش گرفتن و امیدوارم که موفق باشید در این راه...
ببینید به طور کلی برای مقطع ارشد خیلی زیاد بورس پیدا نمیشه و این نکته ی مهمیه که باید در نظر داشته باشیدش...
و اینکه شانس قبولیتون خیلی بستگی به تلاشتون و خوب انجام دادن کار های پذیرش داره...  معدلتون خوبه و این شانستون رو زیاد میکنه، میتونید با نمره ی زبان خوب این شانس رو باز هم بیشتر کنید ، اگه میخاید از آمریکا پذیرش بگیرید (که به نظر من بهتره این کار رو بکنید) باید امتحان جی آر ای رو هم بدید، ولی اروپا نمیخاد...   
بازم میگم که خیلی امیدوار به فاند نباشید و من با شرایط شما حتما و حتما آمریکا رو پیشنهاد میدم...   
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2013, 06:53 PM
(09-07-2013, 12:27 AM)'Mahiar_rad' نوشته: سلام 
من لیسانس عمران با معدل کل 14.10 و نمره تافل 90 ، دو سال هم به عنوان محقق برتر استان انتخاب شدم (البته در زمان دبیرستان) سابقه نوشتن کتاب به همراه استادم هم دارم و میتونم توصیه نامه خوبی از دو تا استاد بگیرم ، سابقه کاری هم دارم ولی چون بیمه نبودم فکر نمیکنم بتونم ثابت کنم.... کسی میدونه با این شرایط کدوم کشور میشه فاند گرفت ؟؟؟  نکته دیگه هم اینکه خواهرم سیتیزن آمریکاس ، از دانشگاههای آمریکا چقدر احتمال داره فاند بگیرم؟؟؟
مرسی [img]images/smilies/shy.gif[/img]

سلام و شما هم خوش آمدید   Smile
همونطور که در پست قبلی خوندید برای فوق لیسانس خیلی کم فاند پیدا میشه و خیلی نمیتونید امیدوار باشید که فاند بگیرید...   توصیه نامه خیلی کمک خاصی نمیکنه مگه اینکه استادتون شاپور طاعونی باشه که فک نکنم بشه!!   منظورم اینه که باید استادتون معروفیت جهانی داشته باشه که توصیه نامش اثر خیلی زیادی داشته باشه..   اینکه محقق برتر بودید و مقاله و اینا هم مثل توصیه نامه اثر مثبت داره اما خیلی نه...   برای همین من از همین اول بهتون میگم که انتظار فاند نداشته باشید و تلاش کنید...  در ضمن اینکه خواهرتون آمریکا هست خیلی خوبه براتون که برید آمریکا...   به نظر من آمریکا براتون بهترین جا هست و بهتره یه جی آر ای بدید و آمریکا برید...
ایشالا که فاند هم بگیرید   Smile

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2013, 06:58 PM
(11-07-2013, 03:12 AM)'salar_007' نوشته: سلام به دوستان عزیز
کارشناسی دانشگاه ازاد با معدل 16.30
ارشد علوم تحقیقات معدل 18
سابقه تدریس دانشگاه ازاد
2تا ریکام خیلی قوی
1 مقاله داخلی و 2 مقاله ژورنال که هنوز جوابش نیامده
در شرف گرفتن ایلتس میباشم
حال با این شرایط به نظرتون از کشورهای اروپایی کدام کشور میشه فاند گرفت؟ رشته من کامپیوتره و کشور ایتالیا رو چطور میدونید (شنیدم دولتش خوب بورس میده!!) ؟
ممنون

سلام    Smile
شرایطتون خوبه و امیدوارم مقاله هاتون اکسپت بشه...   خیلی اینطوری به نفعتون میشه...
وضع بورس توی ایتالیا خیلی خوب نیست و پولایی هم که دولتش میده معمولا خیلی خوب نیست...   (من از جزئیاتش اطلاع ندارم البته) 
تو کشور های اروپایی به نظر من آلمان، اتریش، فنلاند، و نروژ و هلند...    البته معمولا اروپا رو اینطوری جدا نکنید بهتره!!  به نظر من هر جا رو دیدید توی این کشور هایی که گفتم که به شرایط شما میخوره تلاش کنید برای بورس گرفتن و بعد از بین جا هایی که بورس گرفتید انتخاب کنید...      وضع بورس کشور های اسکاندیناوی به جز سوئد و آلمان به نظر من فعلا از همه جا بهتره...

موفق باشید   Smile

نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-07-2013, 04:49 AM
سلام. من دانشجوی دانشگاه شریفم. رشته مهندسی کامپیوتر و گرایش سخت افزار. معدلم 17.34 هست. میخوام ببینم اگه یه نمره قابل قبول تو زبان (مثلاً 85 یا 90 تو تافل یا بالای 1000 تو GRE) بیارم، می‌تونم برای دکترای مستقیم اپلای کنم یا نه؟ اصلاً شرایط گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم چیه؟ مرسی از لطفتون اگه جواب بدین.
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

14-07-2013, 05:14 AM
راستی اینم بگم که من دانشجوی لیسانسم. معدلی هم که گفتم برا 4 ترم اول لیسانسمه. شانسم برا دانشگاه های آمریکا و کانادا رو بگید لطفاً. در ضمن فاند برای ارشد و دکترا چجوریه؟ (رشته مد نظرم هم Electrical Engineering).
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-07-2013, 08:06 PM
(14-07-2013, 04:49 AM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. من دانشجوی دانشگاه شریفم. رشته مهندسی کامپیوتر و گرایش سخت افزار. معدلم 17.34 هست. میخوام ببینم اگه یه نمره قابل قبول تو زبان (مثلاً 85 یا 90 تو تافل یا بالای 1000 تو GRE) بیارم، می‌تونم برای دکترای مستقیم اپلای کنم یا نه؟ اصلاً شرایط گرفتن پذیرش برای دکترای مستقیم چیه؟ مرسی از لطفتون اگه جواب بدین.

براي دكتري مستقيم شما بايد نشون بدي با ارشدهاي همون رشته ميتوني رقابت كنيد. لذا نمراتي كه گفتيد من خيلي رقابتي نميدونم. البته شما يك نكته ي مثبت كه داريد اسم و رسم دانشگاهتون و معدلتونه. لذا ممكنه با همين نمراتي هم كه گفتيد اگر بتونيد استاد پيدا كنيد پذيرش با فاند بگيريد. اما نكته ي ديگه تغيير رشته است. براي دكتري تغيير رشته دادن گاها ممكنه مانع از فاند گرفتن در سال اول بشه چون استاد مي خواد مطمئن شه شما ميتونيد . به همين خاطر بازم پيشنهاد ميكنم كه اول تماس با اساتيد در زمينه ي دلخواهتون. بعدم نمرات خوب زبان و نهايتا آيتم هاي ديگه مثل توصيه نامه و انگيزش رو جدي بگيريد. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
**
نقل قول

15-07-2013, 11:57 PM
مرسی از پاسختون. آمریکا یا کانادا به نظر شما از لحاظ فاند فرقی نداره؟ من بیشتر برام فاند مهمه و نه رنک دانشگاه. در ضمن، چون من شنیدم که مستر هیچ جا فاند نمی ده به فکر اپلای برای دکترا از لیسانس افتادم. ممکنه با شرایط من مستر مثلاً 25000 تا فاند بدن یا اصلاً راهی وجود نداره؟ من میخوام از شما باتجربه های عزیز بپرسم که اگه شرایط فاند خوب نیس اصلاً اپلای نکنم. به هرحال شما بیشتر از من واردین. [img]images/smilies/shy.gif[/img] 
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-07-2013, 12:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2013, 12:24 AM توسط Simon2007.)
(15-07-2013, 11:57 PM)'pepsinardiola' نوشته: مرسی از پاسختون. آمریکا یا کانادا به نظر شما از لحاظ فاند فرقی نداره؟ من بیشتر برام فاند مهمه و نه رنک دانشگاه. در ضمن، چون من شنیدم که مستر هیچ جا فاند نمی ده به فکر اپلای برای دکترا از لیسانس افتادم. ممکنه با شرایط من مستر مثلاً 25000 تا فاند بدن یا اصلاً راهی وجود نداره؟ من میخوام از شما باتجربه های عزیز بپرسم که اگه شرایط فاند خوب نیس اصلاً اپلای نکنم. به هرحال شما بیشتر از من واردین. [img]images/smilies/shy.gif[/img] 

راستش نه مي خوام نا اميدت كنم نه اميدوار. پارسال دوستم از دانشگاه تهران با 2 تا مقاله ي بين المللي و معدل 18 با تافل 105 و GRE 1300 با بدبختي از دانشگاه جرجيا پذيرش گرفت و اولشم بهش فاند ندادند چون تافلش بالا بود يه TA نصفه نيمه نصيبش شد. ترم اول هر رزو تا 11 شب تو آزمايشگاه كار كرد تا بعد 2 ترم استاده قانع شد بهش فاند بده. دكتري مستقيم بود و من فكر ميكنم با توجه به شرايط ايشون شما خيلي نميتوني با قطعيت روش برنامه ريزي كني. شايد پذيرش بتوني ولي فاند احتمالش مشخص نيست. ريسكيه ديگه. تازه رقبا فقط ايراني نيستن از دانشگاه هاي طرح هند چين كره و خيلي جاها مثل شما ميخوان اون فاند رو نصيب خود كنند. من جاي شما بودم دو بعدي كار ميكردم هم روي دكتري مستقيم هم ارشد ايران كه اگر يكي نشد ديگري رو از دست نداده باشم. تغيير فيلد شما مزيد بر علته. شما احتمالا سابقه ي پژوهشي در برق نداري و اين دست استاد رو براي فاند ميبنده. اون به كسي اعتماد داره كه كار كرده و نخواد تازه راه بيوفته.
اگر پول داشته باشي كه كلا بحثش جداست. 
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 72 بعدی »